groepje nieuwkomers? - Zwanger worden forum

BestJ - schreef op 02-10 om 18:38
Sinds vanmorgen echt kots misseijk.. niks kunnen eten tot 11.00 ofzo.. nu krampjes in m'n baarmoeder en nog steeds beroerd met mega hoofdpijn. Zelfs m'n collega zei wat zie je pips.. gevoel dat ik ongesteld moet worden?
1114 antwoorden en 18099774x bekeken
Susanna - schreef op 02-10 om 18:39
@bestj misselijk klinkt wel hoopgevend
Schuimpie - schreef op 02-10 om 19:33
Shanna: wat fijn dat je je goed voelt. Nog even geduld dus en dan de 1e echo!

BestJ: jij maakt 't wel heel spannend zeg! Ben benieuwd wat die bloeding nu is, duimen voor een positieve test dit weekend!

Beterschap Floor, hoop dat 't geen corona is en je snel opknapt. 

Cd 19, ovulatietest negatief natuurlijk... Ik test met de clearblue dus dan is er ook geen twijfel over positief of negatief.
Zoals ik al eerder vertelde bij mijn vorige zwangerschap pas op cd 41 een positieve zwangerschapstest gehad maar toen geen ovulatietesten gebruikt. Zou dus zomaar kunnen dat ik toen ook een late ovulatie gehad heb. 
Hoe lang na ovulatie test de kruidvat 2v5 normaal ongeveer positief? 
Susanna - schreef op 02-10 om 20:07
@schuimpje Als je toendertijd pas op cd41 positief hebt getest dan had je waarschijnlijk een cyclus overgeslagen heb je dat wel vakerkruidvat 2v5 kan je vanaf 10dpo doen maar ik zou wachten tot 12dpo
Shanna (Gast) - schreef op 02-10 om 20:07
BestJ wat spannend! Wanneer is ook alweer jouw nod?
BestJ - schreef op 02-10 om 22:29
Hey Shanna, 
Nou.. imprinciepe 4 okt ongeveer , maar ik heb die rare bloeding er tussen gekregen dus eerlijk gezegd heb ik geen idee meer..
Anso - schreef op 03-10 om 00:41
Ik sliep eigenlijk al, maar na een nachtelijk wc-bezoekje wou ik toch nog even iets komen posten. Een hoop vruchtbaar slijm hier!! cd16
Die ovu-testen? Dat is net niet met ochtendurine zeker? Nog andere voorwaarden aan verbonden? Ik gok dat het over een paar dagen zou kunnen zijn. Hoeveel dagen hebben jullie vruchtbaar slijm vooraleer je ovu is?
Floor (Gast) - schreef op 03-10 om 09:22
Oh dank jullie wel voor de berichtjes, jullie zijn zo lief! Het is afwachten op het resultaat maar voorlopig voelt het als een zware verkoudheid dus op zich lukt het wel.
BestJ, spannend dat je misselijk bent. Wanneer zou je testen?
Anso, ik heb geen vruchtbaar slijm gemerkt zelfs niet op de dagen met een smiley dus ik kan je niet helpen bij deze vraag maar hopelijk is het een goed voorteken!
De 2 wachtweken kruipen traag voorbij maar ga niet testen voor m'n nod. Eerst zien of de regels er door komen die dag en indien niet dan testen. Heb geen zin om mezelf gek te maken met vroeg testen en het resultaat dan toch nog in twijfel te trekken omdat het misschien te vroeg was  nog 10 dagen geduld...
BestJ - schreef op 03-10 om 09:41
Hey Floor, balen zeg hopelijk snel over. Tja dat wachten is inderdaad echt moeilijk merk ik haha. Ik denk dat ik ga testen op 6 oktober als ik nog niet ongesteld ben geworden.. of ik doe het zondag dan kan het nieuws rustig in laten zinken positief of negatief en hoef ik niet te werk... Vind het een lastige
Schuimpie - schreef op 03-10 om 10:19
Ik ben zo benieuwd BestJ!

Anso: de ovulatietesten van clearblue zijn wel met ochtendurine. 

Floor: al dat wachten voelt een beetje als verloren tijd, niet? Ik vind het in elk geval frustrerend... 
Susanna - schreef op 03-10 om 11:24
@anso clear blue ovu testen mogen wel met ochtend urine
Schuimpie - schreef op 03-10 om 12:07
Cd 20 en alweer geen eitje te vinden. Mijn clearblue ovulatietesten zijn op dus mag vandaag weer op zoek naar een winkel die ze op voorraad heeft.
Of ik gebruik de normale kruidvat testen, daar heb ik er nog een stuk of 5 van liggen. 
BestJ - schreef op 03-10 om 16:36
Hier nog niet eens ongesteldheid te zien.. wel veel slijm, dus vanavond maar een ovulatie test doen ook?
BestJ - schreef op 03-10 om 17:29
Ovulatie test gedaan deze was duidelijk negatief. Morgen ochtend doe in een zwangerschapstest maar ga van negatief uit . Maar zal het jullie laten weten 
Susanna - schreef op 03-10 om 18:01
@bestj balen zegnu zie je maar wat een troep er in de pil zit
BestJ - schreef op 03-10 om 22:32
Morgen ochtend testen, nog steeds niet lekker... Ze liggen iniedergeval klaar!
BestJ - schreef op 04-10 om 03:26
Net getest.. hartstikke negatief.. ergens had ik een sprankje hoop maar helaas. Nu afwachten of ik ongesteld word of niet? Ben erg benieuwd. Op naar ronde 3
Schuimpie - schreef op 04-10 om 07:50
Balen BestJ, zeker omdat je ook nog wat misselijk geweest bent! Zou die gekke bloeding dan toch je menstruatie geweest zijn? Hopelijk gaat je cyclus nu weer regelmatig worden en heb je deze ronde meer geluk.
Ik zit vandaag op cd 21, en geen ovulatie te zien. Vraag me serieus af of ik hem nog ga vinden of dat deze maand verloren is... 
BestJ - schreef op 04-10 om 07:58
Ja echt Schuimpie.. best een teleurstelling , maarja helaas. Deze ronde afgesproken dat m'n vriend en ik er helemaal voor gaan. En ik ben erg benieuwd of ik alsnog vandaag of morgen ongesteld word of dat m'n cyclus nu ineens na de 25e is. Het was dan inderdaad een menstruatie heel gek allemaal. Raar lijf. Balen dat je nog geen ovulatie heb gehad zeg.. zou zonde zijn als het een verloren maand is 
Shanna (Gast) - schreef op 04-10 om 08:00
Anso, ik heb vaak drie dagen echt vruchtbaar slijm en dan dag drie/vier mijn ei. Ik voel haar echt springen. Maar was het zoveel dat het je opviel of alleen met vegen? Beetje onsmakelijk misschien, maar de eerste dagen moet ik het zelf echt van binnen voelen, de laatste dag is dat niet nodig zeg maar! 

Floor, merk jij dan helemaal geen verschil rond je ei? Ik dacht dat iedereen wel verschil had. En wanneer verwacht jij je uitlag? Gaat het wel een beetje?

Joyce, hoe gaat het vanmorgen? Ik denk echt dat je nog aan het ontpillen bent 
Vanavond een borrel met onze buren. Gaan altijd wel wat wijntjes doorheen. Jullie nog tips? Ik ga natuurlijk niet meedoen en dat valt wel op.
BestJ - schreef op 04-10 om 08:18
Wel oke Shanna! Ergens had ik het wel verwacht. Zal indd ontpillen dan geweest zijn, maar wanneer ik nu ongesteld word is afwachten en dat is irritant. . Oei ik denk dat ik nu al een appje zou sturen sorry vergeten te zeggen maar ik zit sinds vrijdag aan de antibiotica voor een blaasontsteking dus helaas geen borrel voor mij. Zo heb je jezelf al ingedekt en hoef je het daar niet uit te leggen. Ik zou mezelf namelijk zo voorbij praten haha.
Floor (Gast) - schreef op 04-10 om 10:28
ouh @bestj, zo balen... geen menstruatie en negatieve ovutest en zwangerschapstest. Nu heb je helemaal geen zicht op waar je zit in je cyclus. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid zodat je voor ronde 3 kan gaan!
@schuimpie, je geduld wordt nogal op de proef gesteld hé. In jouw plaats zou ik blijven doortesten, dan kan je toch al niet het gevoel hebben dat je de eisprong mist. Vorige zwangerschap had je ook pas laat een positieve test dacht ik?
Hier toch nog wel een miserabel ziektegevoel met ondertussen ook een hoest erbij. Morgenvroeg weet ik meer. 
Floor (Gast) - schreef op 04-10 om 10:31
@ shanna, ik zou ook een smoes verzinnen. Ze kunnen dan mss wel een idee krijgen maar zolang je het niet zegt is het voor hen toch maar gissen he. Je zou kunnen zeggen dat je morgenvroeg fris moet zijn want iets belangrijk op het werk of dat je al de hele dag last hebt van de maag en toch wat voorzichtig wil zijn ofzoiets... succes! 
Anso - schreef op 04-10 om 11:16
Ik zou ook voor een klein smoesje gaan hoor Shanna! De meesten denken daar niet verder over na.
Joyce, wat jammer van de negatieve test. Misschien nog een paar dagen wachten op een eventuele menstruatie en er dan vanuit gaan dat die rare bloeding je ms was?
Ik heb nu sinds donderdag vruchtbaar slijm, eerst subtiel. Gisteren zat mijn slip vol (sorry bah..). Probleem is dat ik vergat te testen. Ik heb enkel woensdag en vanmorgen getest en dat waren lege rondjes. Zou het kunnen dat mijn ei daartussen is geweest? Had ik dan woensdag geen knipperende smiley moeten hebben?
Vorige cyclus heb ik wel 8 dagen lang van dat slijm gehad. Misschien moet het nog komen? Of zou je ook vruchtbaar slijm kunnen hebben zonder ovuleren?
Schuimpie - schreef op 04-10 om 13:08
Shanna, ik zou ook gaan voor een smoesje als blaasontsteking met antibiotica ofzo. Bij mij was 't excuus bij vorige zwangerschap dat mijn darmen onrustig waren ivm crohn dus mijn excuus kun je helaas niet over nemen.

Floor: beterschap, klinkt niet lekker!

Ik ga inderdaad door met de ovulatietesten, heb helaas geen clearblue kunnen vinden gisteren dus moet 't doen met de normale testen voor nu. Ergens maakt 't ook geen verschil want we maken 't sowieso elke 2/3 dagen gezellig, zou alleen fijn zijn als ik een idee had wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten....
Shanna (Gast) - schreef op 04-10 om 15:32
Dat is inderdaad een goede tip, antibiotica geloven zij vast wel!

Anso, ik ben niet echt bekend met die testen, misschien kan iemand je hier helpen? Wat je omschrijft dat je slip vol zat dat heb ik dan vaak net voor mijn ei. Dus zou het kunnen dat die dinsdag komt?
Susanna - schreef op 04-10 om 15:52
@anso dat kan heel goed je eisprong zijn geweest
@overige dames ik zou toch echt ovu testen blijven / gaan gebruiken om zicht te krijgen in jullie cyclus
BestJ - schreef op 04-10 om 18:21
Ik ga nu maar elke dag ovulatie test doen en deze opplakken. Nog niet ongesteld voel me ook niet meer echt beroerd of krampjes dus ik heb werkelijk geen idee
Susanna - schreef op 04-10 om 18:27
Weet eigenlijk niet meer wat ik wilde zeggen maar had al op verzenden geklikt
Jill92 - schreef op 04-10 om 19:06
Bestj Ben benieuwd welke cd is het nu als je de bloeding als menstruatie telt? 
Ik heb de app premom die tests onder elkaar zet. Met opplakken merk ik dat streepnes lichter worden naar 24 uur dus vind de app een fijne optie. Ben heel benieuwd! 
Inmiddels cd 11 en nog een lege smiley 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'groepje nieuwkomers?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan