groepje nieuwkomers? - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 18-09 om 22:25
Ik geloof de effectiviteit van al die hulpmiddel etc. niet meer maar baadt het niet dan schaadt het niet. Wat ik hier allemaal extra doe:
- even blijven liggen na de seks
- vitamine d met extra foliumzuur
- glijmiddel conceive plus
- ovulatie testen
- seks rond eisprong om de dag of elke dag
- geen alcohol
1114 antwoorden en 18133130x bekeken
Anso - schreef op 18-09 om 22:29
Welkom schuimpie! Waw dat was wel heel snel bij je eerste kindje.. wie weet lukt het nog eens .
Ik neem enkel foliumzuur. Ik moet wel dringend beginnen gezonder beginnen eten. Ik ben een emo-eter en moet de suiker nu echt een halt gaan toeroepen. Dat wordt nog een zware opdracht denk ik.
Nog mensen die wat gewoontes willen aanpassen?
BestJ - schreef op 18-09 om 23:31
Welkom Schuimpie! Ik gebruik davitamon mama plus, mede omdat ik een vitamine B12 en D tekort heb en het daarom handig vind dat ik maar 1 pil hoef te slikken ipv 4.. haha.
Herkenbaar Anso .. ik wil ook echt wel gezonder eten (ben ook te zwaar .. alleen had ik vandaag het begin van mij ovulatie voel hem ook en dan eet ik dus gewoon 1 dag de hele voorraadkast leeg en dan baal ik savonds van mezelf maar ik kan er niks aan doen haha. Ben gewoon echt onverzadigdbaar dan. 
Ananasje ik gebruik ook conceive plus, ben erg benieuwd of het gaat werken. Verder drink ik eigenlijk ook geen alcohol nu. Tenzij ik ongesteld ben geworden dan heb ik er even laks aan
Schuimpie - schreef op 19-09 om 07:11
Ananasje: ik geloof ook echt niet dat die hulpmiddelen perse het verschil maken tussen wel of niet zwanger raken. In de middeleeuwen kreeg men tenslotte ook kinderen en toen hadden we echt nog geen ovutest en of glijmiddel! Ik zie het maar als een extra'tje... Wel vind ik vitamines belangrijk omdat bij een zwangerschap 't kindje daar zeker baat bij heeft.

Wat betreft eten ben ik ook niet het beste voorbeeld, elke avond gaan er wel een paar koekjes, stuk chocolade of wat ships in, haha! Gelukkig geen last van gewicht daarbij, dat blijft altijd gelijk. Alcohol drink ik sowieso al weinig, hooguit een paar glaasjes op een bruiloft maar zeker niet wekelijks, heb dat ook totaal niet gemist tijdens mijn vorige zwangerschap. Wat ik wel graag eet is bijv carpaccio, parmezaanse kaas, salami... Dat soort dingen ga ik echt weer even missen hoor, ben voor mezelf daar ook heel streng in zodra ik een positieve test heb. 
Shanna (Gast) - schreef op 19-09 om 08:13
Mag je geen Parmazaanse kaas als je zwanger bent?
Heel rijtje dingen Ananasje! Blijven liggen doe ik wel, maar met mijn benen over elkaar en niet mijn billen op een kussen. Ben ik echt de enige waarbij het er dan niet uitloopt?  
Ik gebruik geen glijmiddel, dat zit ingebouwd, hihi! Waar ik wel op let is tegelijk of net na mijn man een orgasme krijgen. Dat duwt de zaadjes de goede kant op en maakt de omgeving “vriendelijker” las ik. 

Schuimpje wat mooi in de testronde raak! Wat was je aanpak?
Jill92 - schreef op 19-09 om 11:02
@ schuimpje welkom! Hopelijk gaat het deze ronde ook al meteen raak zijn! Wel fijn dat dit bij de eerste zo was. Ik slik ook davitamon zwanger waar eigenlijk vanalles in zit qua vitamine. 
@Ananasje ik kan me voorstellen dat je veel hebt geprobeert en de hulpmiddelen daarom in twijfel trekt! Hopelijk gaat het snel raak zijn
@Bestj ja hier eigenlijk hetzelfde. Ik beweeg wel aardig. Fitchannel en voetbal. De hond mag ook 2 uur per dag lopen. Maar qua eten hou ik ook erg van ongezonde dingen. Probeer er wel op te letten.
@Shanna bij mij loopt het er wel uit als ik niet het kussen eronder doe. Maar daarnaast heb ik gelezen dat ze dan de goede kant op zwemmen. Dus als ik toch blijf liggen dan dat kussen maar eronder en benen in de lucht. 
Vandaag 7 Dpo beetje last van mn onderrug, maar dat is niet gek na een reis vanuit italy terug naar huis. Verder van weinig last. Nog 6 dagen tot NOD. Ik weet dat het echt het beste is tot donderdag te wachten met testen. Hopelijk hou ik dat vol haha..
BestJ - schreef op 19-09 om 12:01
Ja carpaccio enzo ga ik ook echt missen Schuimpie.. @shanna, bij mij loopt het er ook niet echt uit. Alleen de volgende dag wil er nog wel eens wat extra slijm voorkomen als ik bijvoorbeeld afveeg na het plassen. Spannend Jill92 haha nog even volhouden. Ik heb het gevoel dat m'n eisprong eraan komt maar niet lekker doorzet. Nog even afwachten. Ben heel misselijk, pijn in m'n onderrug , vreetbui en gerommel in de baarmoeder. Ben erg benieuwd. Nog geen zin om een ovulatie test erbij te pakken overigens 
Shanna (Gast) - schreef op 19-09 om 18:50
Oh gelukkig BestJ, dacht al dat er bij mij iets niet klopte, hihi! Ja volgende dag is vaak best naar als je dan net op werk zit!  Waarom geen ovu test? Heb je een beetje zeurderige buikpijn? Dan is dat bij mij altijd mijn ei. En ik merk het ook aan de afscheiding. 
Ik slik foliumzuur en verder een gewone alles in één vitamine die mijn man en ik beide slikken. Kruidvat huismerk! 
BestJ - schreef op 19-09 om 19:31
Haha ja Shanna inderdaad, soms doe ik gewoon even een maandverbandje in anders loop ik de rest van de dag met en natte plek op mijn werk. Ik ga morgen ovulatie test doen. Gevoel dat het nog niet helemaal door heeft gezet. Wel de hele dag misselijk geweest en hoofdpijn gehad, soms zelfs dat ik dacht dat ik moest overgeven. Mijn vorige ovulatie in augustus was ook op deze datums en voelde hetzelfde. Toen knal paarse 2e streep, dus ik weet vrij zeker dat dit een ovulatie is. Wel voor de zekerheid een testje gedaan maar deze was negatief!
Susanna - schreef op 19-09 om 20:12
Wanneer is jullie nod precies? 
Shanna (Gast) - schreef op 19-09 om 20:19
Die van mij vandaag, maar nog niets in zicht 
BestJ - schreef op 19-09 om 20:23
@ananasje ongeveer 4/5 oktober zou ik ongesteld moeten worden. 
Susanna - schreef op 19-09 om 20:35
@shanna heb je al een testje durven doen?

Zal ik even een bericht plaatsen maar onze nod datums? Is misschien wel handig

Shanna nod 19 september
Ananasje nod 28 september
BestJ nod 4/5 oktober
Schuimpje 14 oktober 
BestJ - schreef op 19-09 om 20:53
Is goed hoor @ananasje. Waar vind ik dat forum? Of bedoel je gewoon hier ?
Schuimpie - schreef op 19-09 om 21:35
@Shanna, niks bijzonders gedaan de vorige keer geloof ik. Vitamines geslikt, minimaal om de dag het gezellig gemaakt en een kussen onder mijn kont erna. Was er maar een geheim recept ofzo, dan had ik dat zeker deze keer weer gebruikt en uiteraard gedeeld met jullie!

Spannend Shanna, je nod vandaag! Ik ben heel benieuwd of je al hebt durven testen!

Ananasje, mijn nod zal rond 14 okt zijn. 

Ik ben vanmiddag bij 2 DA drogisten geweest en een kruidvat: nergens ovulatietesten te krijgen! Online zijn ze ook niet verkrijgbaar bij de kruidvat, iemand een idee of dit toeval is? Zwangerschapstesten lagen er wel verschillende merken. 
BestJ - schreef op 19-09 om 21:42
Ik heb ze toevallig vandaag wel nog gezien Shanna bij Kruidvat en Etos.. ik haal ze altijd bij Action maar die zijn er dus wel uit daar gingen m'n goedkope testen haha !
Susanna - schreef op 19-09 om 21:43
@schuimpje ik weet wel dat ze er bij de action uitzien maar hier heb ik ze nog wel gewoon zien liggen bij de Kruidvat
@bestj je hebt een topic die nod september of nod oktober heet maar we kunnen ook gewoon hier een lijstje maken
BestJ - schreef op 19-09 om 21:47
Ah oke Ananasje! Hou het wel bij 1 topic haha anders raak ik de draad kwijt 
Jill92 - schreef op 19-09 om 22:55
Shanna nod 19 september
Jill92 NOD 26 september
Ananasje nod 28 september
BestJ nod 4/5 oktober
Schuimpje 14 oktober
@ Shanna spannend
@Ananasje leuk idee heb die van mij erbij gezet! 
Ik heb de testen van telano naar dat zijn dipsticks. Dan cb als hij donkerder wordt. Online via bol heb je verschillende. Ook sensitest zijn goedkoper en goede dingen over gehoord. Ik duim voor jullie allemaal.
Anso - schreef op 19-09 om 23:33
Spannend Shanna!!
BestJ - schreef op 20-09 om 00:01
Inderdaad spannend Shanna! Hou je ons op de hoogte (als je dat wil natuurlijk)
BestJ - schreef op 20-09 om 00:47
Net geklust.. maar man man man wat een pijn.. alle pijn in mijn rechter eierstok . Nu kotsmisselijk. Maarja alles voor een goed doel zeggen we dan maar. Meer mensen die hier last van hebben tijdens de sex met ovulatie pijn? En tips?
BestJ - schreef op 20-09 om 08:08
Net de laatste ovulatie test gedaan die ik nog had liggen. Niet knal positief maar het 2e lijntje is wel lichtjes te zien. Er is dus wel iets gaande. Klopt mijn beroerdheid en gerommel toch! Vorige maand had ik hem ook op de 19e/20e!
Schuimpie - schreef op 20-09 om 08:22
Dank allemaal, dan weet ik dat 't de moeite waard is nog een rondje te rijden vandaag of morgen na andere drogisten in de buurt, begon na 3 winkels die ze niet hadden het idee te krijgen dat ze niet meer verkocht werden.

BestJ: geen ervaring mee, maar hoort zo'n ovutest niet heel donker te kleuren vlak voor de ovulatie? 
BestJ - schreef op 20-09 om 08:31
Klopt Schuimpie, ga vandaag hopelijk nog wat testen scoren . Maar ik gok dat ik gisteren mijn piek heb gehad. We gaan gewoon klussen op deze dagen . Hopelijk vind je de testen, raar dat ze ze nergens meer hebben bij jou in de buurt 
Anso - schreef op 20-09 om 10:00
Hmm nog nooit echt pijn gehad bij het vrijen dus kan er helaas niets over zeggen..
BestJ - schreef op 20-09 om 10:41
Ik ook normaal niet hoor Anso! Alleen als ik dus mijn eisprong heb..
Susanna - schreef op 20-09 om 12:11
@bestj is het nog gelukt met de ovulatie testen?
BestJ - schreef op 20-09 om 12:20
Hey Ananasje! Vanmorgen een redelijk positieve test , niet de meest dikke streep maar wel duidelijk genoeg. Moet nog even wat extra testen halen vandaag of morgen!
BestJ - schreef op 20-09 om 12:47
En Shanna is er al iets begonnen of ga je het wagen op een test?  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'groepje nieuwkomers?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan