groepje nieuwkomers? - Zwanger worden forum

Sharon (Gast) - schreef op 10-10 om 15:21
Ik zou het ook leuk vinden om hier te blijven praten. Je hebt echt een plek waar je naartoe kan met zorgen en vragen. 

Ik ben nog steeds op zoek naar een eitje. Deze ochtend de eerste Cb test, maar leeg op cd 12, dus blijven testen.

Hoe is het met de dames op de wachtbank? Iemand die al bijna bij nod is?
1114 antwoorden en 18204149x bekeken
Susanna - schreef op 10-10 om 15:47
@sharon grappig dat we precies gelijk lopen ik zit ook op cd12
Anso - schreef op 10-10 om 17:20
Ik zou ook hier blijven praten. Als jullie willen kan ik de rondes ook toevoegen. Wie zit waar juist? Het is allemaal al gezegd geweest, maar haal het een beetje door elkaar.
Ik tel dit als ronde 1.
Momenteel zit ik halverwege de wachtbank en begin ik zowat steekjes te voelen in mijn onderbuik. Ook wat het gevoel alsof mijn ms ieder moment kunnen doorbreken. Voor de rest heb ik nergens last van. Nog vrouwen die wat voelen?
BestJ - schreef op 10-10 om 17:24
Ja leuk om te blijven kletsen hier.. ik heb geen idee. Geen positieve ovu test , geen menstruatie. Ik voel me leeg. Geen idee.. ik weet niet meer wat ik moet verwachten eerlijk gezegd
Susanna - schreef op 10-10 om 18:03
@anso 35 jaar en 3de kindje voor op het lijstje
Floor (Gast) - schreef op 10-10 om 18:35
@Anso. Bij mij ook ronde 1 en 1e kindje. Ik voel ook af en toe steekjes in m'n onderbuik sinds de wachtbank maar heb ook bloedverlies dus dat kan ook daarmee te maken hebben.

@best j, je zit waarschijnlijk ergens 'in between' tot je ofwel positieve ovulatietest hebt of je regels en vanaf dan zal je meer weten. Maar dat maakt het wachten er niet makkelijker op helaas. Ik hoop snel meer duidelijkheid voor jou!
Shanna (Gast) - schreef op 10-10 om 18:36
Mag ik dan ook mee blijven kletsen? Ik ben al wel zwanger, maar vind het wel fijn eigenlijk.

Wie hebben er hier al kinderen? Ik vind zwanger zijn wel spannend ook, die buikpijnen af en toe maken mij zo onzeker!
Susanna - schreef op 10-10 om 18:39
@shanna jazeker mag je mee blijven kletsen alleen maar leuk om te lezen wat ons nog te wachten staatWil je ook op het lijstje? Dan zetten we bij jou gewoon naam leeftijd hoeveelste kindje hoeveelste ronde raak en uitgerekende datum
@bestj Floor schuimpje lois jill en sharon wat is jullie leeftijd hoeveelste kindje en hoeveelste ronde? als dat op het lijstje mag natuurlijk
Susanna - schreef op 10-10 om 18:44
Update 
Schuimpie - schreef op 10-10 om 19:26
Goed idee! En ik zou ook graag hier blijven kletsen, ook als ik uiteindelijk zwanger zou zijn.
Schuimpie, 35 jaar, 2e kindje, 1e ronde

Ik zit op 't wachtbankje op cd 27, voel vanalles in mijn buik. Mijn gedachtes springen van links naar rechts daarover: het ene moment denk ik "het zou zomaar gelukt kunnen zijn" en het andere moment denk ik "Neuh, dat zijn gewoon je darmen!"
Hoe gaat het met de dames die naast mij op het bankje zitten?

Shanna: Wat buikpijn is normaal in de eerste fase helaas, kan me voorstellen dat het je onzeker maakt maar het is eigenlijk juist een goed teken: je baarmoeder groeit!
BestJ - schreef op 10-10 om 19:36
Dankje Floor ik hoop het ook!! Blijf gewoon testen en klussen
Susanna - schreef op 10-10 om 19:57
Update 
Shanna (Gast) - schreef op 10-10 om 20:06
Wat lief van jullie en ook de geruststelling dat buikpijn erbij hoort. Wat je dus mee gaat maken is vooral best veel onzekerheid of het wel allemaal goed mag gaan. Gelukkig heb ik een leuk stel meiden gevonden hier!

En voor de meiden op het wachtbankje; iedereen voelt weer wat anders en soms ook gewoon niets of zelfs alsof je ongesteld moet worden. Bij mij vielen er -achteraf- een paar kleine dingen op, maar ik rekende er echt niet op. Blijven duimen dus lieverds, ik duim mee!

Maandag de echo. Het is ons eerste kindje, uitgerekend denk ik half mei (lastig met mijn korte ervaring qua cyclus). Maar dat hoor ik dan ook maandag. Is dat genoeg voor het lijstje?
Susanna - schreef op 10-10 om 20:14
@shanna wat is je leeftijd en je hoeveelste ronde was dit?
Jill92 - schreef op 10-10 om 20:37
Ik vind t ook leuk als iedereen hier zwanger of niet gewoon lekker blijft kletsen. Ik ben 28 jaar oud en dit is de 3e ronde voor 1ste kindje. 
Schuimpie - schreef op 10-10 om 20:53
Ik voel me met 't uur slechter. Geloof dat 't gerammel in mijn buik eerder een griepje gaat aankondigen, slap en misselijk!
Susanna - schreef op 10-10 om 20:57
@schuimpje heb je ook echt moeten overgeven?beterschap
Jill92 - schreef op 10-10 om 21:42
Hm dat is helemaal niet leuk beterschap! 
Ik heb sinds gisterenavond last van kramp en veel witte afscheiding. Maar 4dpo is veel te vroeg voor symptomen dus het zal wel nog van de ovulatie zijn ofzo haha
Shanna (Gast) - schreef op 11-10 om 08:43
Ik ben ook 28! De ronde die raak was is ronde drie, maar we hadden wel even een pauze ingelast door omstandigheden (beetje angst ook voor Corona). Die maanden deden we dus voor het zingen de kerk uit zeg maar, dus die tel ik niet mee dan.

Schuimpje, beterschap! Ben je ook verkouden? Anders moet je een test doen toch?

Jill, 4dpo is vroeg, maar het kan wel beginnen dan. Wat vind je veel? Ik had dat wel als een van de weinige symptomen!
Schuimpie - schreef op 11-10 om 10:20
Nou ik leef weer hoor! Gisteren 1x overgegeven en toen voelde ik me al beter, denk dus iets verkeerds gegeten? Geen corona klachten gelukkig. Mijn dochtertje is nu wel verkouden helaas, er komt weer een kies door en bij nieuwe tandjes is ze altijd een paar dagen snotterig. Normaal geen probleem, maar nu met corona moet ze natuurlijk thuis blijven...

Jill, ik weet ook niet of die innesteling soms wat sneller of langzamer kan gaan? Want dan zou je dus ook al eerder klachten kunnen hebben lijkt me? Veel afscheiding kan ik me wel nog herinneren van mijn 1e zwangerschap, had elke keer 't gevoel dat mijn menstruatie begonnen was.
Anso - schreef op 11-10 om 10:56
Schuimpie,  Misschien kwam het van een innesteling dat je ziek was?
Jill, ik heb die witte afscheiding ook (sinds 7dpo)
Ik pas alles aan!
Sharon (Gast) - schreef op 11-10 om 11:21
Hallo dames, 
Ik ben 26, 1e kindje en ronde drie. 
Vanochtend positieve ovulatietest van cb. Onverwacht maar wel gemakkelijk in het weekend ???? we gaan het proberen gezellig te maken de komende dagen. 
Floor (Gast) - schreef op 11-10 om 11:28
Sharon, das wel leuk, positieve ovutest in het weekend meer tijd om het gezellig te maken! 
Schuimpie, wat ellendig. Veel beterschap daar!
Jill en Anso, hopelijk is die witte afscheiding een goed teken. Ik had dit niet en het wachtbankje is bijna afgelopen voor mij. Dinsdag verwacht ik mijn menstruatie. Heb nog steeds bloedverlies maar ik verwacht dat het meer zal worden vanaf dinsdag.
Shanna (Gast) - schreef op 11-10 om 11:53
Floor wat gek dat je nog bloedverlies hebt, hoe lang is dat dan nu al? En alleen af en toe een veegje of meer? Helderrood?

Die witte afscheiding kan wat zijn, ik had het echt heel veel toen het dus raak was. Begreep van mijn zus dat dit soort slijm je bmm soort dichtmaakt. Wie weet dus succes voor jullie! 

Schuimpje wat fijn dat jij weer opgeknapt bent en zielig voor je kleintje. Zou ze normaal maandag naar de opvang gaan? En heel herkenbaar dat je dan het gevoel hebt ongesteld te worden maar dan is het iets anders! 

Die mannen hebben het toch echt wel een stuk makkelijker! Ik maak mij best af en toe zorgen en hij doet lekker zijn ding en heeft zoiets van “we zien het in mei wel!”. Echt heel gek!
Floor (Gast) - schreef op 11-10 om 12:12
Shanna, ik vind het ook vreemd van het bloedverlies. Ik hou alles bij in een app en ik noteerde het voor het eerst op 5dpo en zit nu op 11dpo. Het begon met veegjes maar werd geleidelijk aan meer, sinds een dag of 4 draag ik een maandverband. Ik kom toe met 2 maandverbanden op een dag... Als het dinsdag echt begint te 'vloeien' dan is dat mn menstruatie, we zullen zien. Vervelend is het echt wel.
Hihi die mannen zijn er inderdaad veel relaxter bij hé. Mijn vriend zei gewoon 'ach, volgende maand beter hé, niet mee inzitten'. Terwijl wij vrouwen toch wel een paar baaldagen hebben als het niet gelukt is denk ik.
Susanna - schreef op 11-10 om 12:14
@bestj misschien in jou geval dan wel ronde 2
@lois wil jij ook je gegevens met ons delen?
@anso
- sharon  26, 1e kindje en ronde drie. 
Floor (Gast) - schreef op 11-10 om 12:43
Ik ben 31 jaar. Zit op 12dpo was mis in m'n vorig berichtje.
Bedankt voor het lijstje Anso!
Shanna (Gast) - schreef op 11-10 om 13:44
Floor, twee maandverbandjes is niet heel veel bij een menstruatie, maar voor onbekende oorzaak vind ik het wel veel. Is het helderrood?
Susanna - schreef op 11-10 om 13:48
@floor 2 maanden geleden was mijn menstruatie ook extreem weinig 1 inlegkruisje per dag was meer dan genoeg. Terwijl ik normaal zeker de 1ste dag elk uur moet verschonenik denk dat het bij jou nog bij het ontpillen hoort
Shanna (Gast) - schreef op 11-10 om 13:51
Ja, dat denk ik ook Suzanna! Anders is het wel heel vreemd. Maar dan is het niet zeker dat zij dinsdag echt ongesteld gaat worden. Kan ook best zijn dat dit het is toch?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'groepje nieuwkomers?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan