groepje nieuwkomers? - Zwanger worden forum

BestJ - schreef op 04-10 om 19:20
Ben even kwijt wat Cd ook alweer was... Maar er zaten 16 dagen nu tussen 2 menstruaties. Maar ik dacht misschien word ik alsnog nu ook gewoon ongesteld, maar nog niks .. dus ik denk dat mijn cyclus nu omgedraaid is? En dat ik over 29 dagen weer ongesteld word. Ik vraag me toch af of het niet innestelingsbloeding is geweest , maar het niet goed in genesteld heeft. Soort hele vroege miskraam. Weet niet of dat mogelijk is ? 
1114 antwoorden en 18120755x bekeken
Schuimpie - schreef op 04-10 om 19:24
Dat klinkt als een handige app Jill, ga hem eens bekijken! Gebruik nu "mijn kalender". 

Ik merk sinds gisteren wel duidelijke verandering in slijm. Begint richting vruchtbaar slijm te gaan dus ben benieuwd of ik dan toch nog een ovulatie ga vinden binnenkort. 
Schuimpie - schreef op 04-10 om 19:26
BestJ: Cd is cyclus dag, dus geteld vanaf de 1e dag van je menstruatie. 
BestJ - schreef op 04-10 om 19:28
Dan is het 8! Werd 26 september ongesteld dan als het een menstruatie was.
Susanna - schreef op 04-10 om 19:54
@bestj ik weet nog steeds niet wat ik wilde zeggen maar dan zal het ook wel niet belangrijk zijn
Susanna - schreef op 04-10 om 20:03
@bestj ik denk vannacht als ik in bed lig
Jill92 - schreef op 04-10 om 21:28
@bestj de verloskundige zei dat ik deze maand gewoon vanaf menstruatie dag 1 moest tellen ookal was dat dan waarschijnlijk een miskraam. Zou denken dat de bloeding door ontpillen nog korter of minder heftig kan zijn. Echt maar een gok hoor. Als je over 6/8 dagen ineens een knaller van ovu test hebt weet je het zeker. 
Ik ben zelf op cd 11 nu vandaag nog geen knipperende smiley te zien
BestJ - schreef op 04-10 om 21:45
Aaah oke Jill! Ik ben benieuwd.. ga gewoon elke dag nu testen. Maar dan is dat meer waarschijnlijk dat ik dus de 24 e ofzo weer ongesteld word..
BestJ - schreef op 04-10 om 22:15
Vraag me toch af of er niet iets aan zit te komen... Ik krijg ineens echt heel erg veel steken in mijn rechter eierstok (vermoed ik?) Kan amper meer recht op staan van de pijn. Zucht. 
Floor (Gast) - schreef op 05-10 om 08:16
schuimpie, goed dat je verandering begint te merken in de afscheiding. Dat kan reen goed teken zijn.
Anso, heb te weinig ervaring om te weten of je je eisprong al kan gehad hebben maar als je regelmatig seks gehad hebt maakt het mss niet zoveel uit?
De corona test is gelukkig negatief maar ben wel nog steeds ziek, veel hoesten enzo. Gisteren had ik ongi krampen en ook een mini bloedje roze bloedverlies, een veegje. Deze morgen opnieuw zo een veegje. Zit pas op cd6 dus vind het wat vreemd...
Floor (Gast) - schreef op 05-10 om 08:21
ik bedoel 6dpo
BestJ - schreef op 05-10 om 08:22
Fijn dat de test negatief was Floor... Balen dat je eigenlijk nog zo rottig voelt. Zou het innestelingsbloeding kunnen zijn? Spannend allemaal! 
Susanna - schreef op 05-10 om 08:47
Die onregelmatige cyclussen horen helaas bij het ontpillen
@jill92 ik weet nog steeds niet wat ik nou wilde zeggen
@anso ik zou dan maar van nod 24 uitgaan want het is wel fijn om naar een datum toe te leven
@floor fijn dat de test negatief was
Jill92 - schreef op 05-10 om 09:40
Dit is de eerste keer dat ik de Cb paars gebruik. Vandaag knipperend dus ben benieuwd wanneer we een vaste krijgen. Er staat 4 vruchtbaarste dagen dus zou denken morgen nog knipperend en dan woensdag vast. We zullen zien 
Heb je ook cb paars en nog geen knipperende of vaste smiley gehad maar wel slijm? 
Sharon (Gast) - schreef op 05-10 om 12:36
Hier zijn we eindelijk van de maandstonden af! Kunnen we eindelijk verder vooruit. 
Ik zie dat er vele ovulatietesten gebruiken, dus deze maand ook eens proberen. Heb zowel die van action als clearblue. Vanaf welke dag beginnen jullie met testen? Wil niet te laat beginnen, maar ook zeg maar niet te lang (want wat zijn die testen van Cb duur zeg )
Anso - schreef op 05-10 om 13:00
Dag Sharon,
Ik ben van plan ze volgende ronde te combineren. Eerst zien of er een streepje is dat stilaan donkerder wordt en als dat zo is dan overschakelen naar de smileys. Is op lange termijn echt te duur denk ik anders..
Jill, ik heb geen smiley gehad maar wel slijm. Stomme is dat ik donderdag, vrijdag en zaterdag niet gestest heb. Woensdag en zondag leeg rondje. Maar de vraag is dus of ik dat een van die dagen wel gehad heb. Ik dacht dat ik dan woensdag wel een knipperende zou gehad hebben. Test zegt wel 'twee vructhbaarste dagen'
Floor (Gast) - schreef op 05-10 om 13:25
Anso, gebruik je de clearblue die enkel je 2 vruchtbaarste dagen aangeeft ? Deze geven geen knipperende smiley maar enkel 2 dagen een vaste smiley. Deze heb ik gebruikt. Je hebt er andere die 4 dagen ofzo aangeven en die geven wel knipperende smiley.
Ik heb ook gecombineerd met stripjes omdat het anders te duur uitkomt. Nu weet ik dat ik pas moet beginnen testen rond dag 11.
Jill92 - schreef op 05-10 om 14:13
@sharon ja eigenlijk niet normaal he dat ze zo duur zijn. Als het goed is staat er een tabel in de bijsluiter. Maar als je je cyclus niet weet is het lastig. Ik begin op dag 9 a 10 altijd, maar weet inmiddels dat mijn cyclus 33 en 28 dagen is geweest. 
@anso dan zou het best in die 4 dagen kunnen zijn geweest. Enige wat je kunt doen is doortesten en dan over 14 dagen na slijm toch eens kijken of het niet toch raak is. 
@floor het klopt er zijn 2 verschillende cb paars en roze. Roze meet alleen je lh hormoon en de paarse ook oestrogeen ofzo? 
Gekke is dat ik ook had bedacht ze te combineren, maar vandaag echt heel licht streepje maar wel knipperende smiley. Dat is omdat de streepjes test ook alleen de lh piek opspeurd en daarna binnen 48 uur is je ovulatie en heb je de meeste kans. Ben benieuwd hoelang we gaan knipperen, want ga zeker niet iedere maand zoveel geld uitgeven aan die testen. 
Shanna (Gast) - schreef op 05-10 om 14:40
Goed dat jullie de goedkope en de CB testen gebruiken. Mijn zus zegt dat het echt voor ovulatie testen een groot verschil maakt of je kwaliteit koopt of niet. Best moeilijk te detecteren dus.

Jill, wat jij omschrijft van je slipje vanmorgen heb in dus meestal de dag voor mijn sprong dus zou ik voor morgen bij jou ook een vaste smiley verwachten, spannend! En dan loopt het qua ei-symptomen dus wel gelijk aan Anso toch? Ik denk trouwens dat jouw timing dan perfect geweest is met een dag ervoor en dag erna!
Hier gaat het goed! Mijn borsten stonden deze week op klappen en lijken ook al echt groter. Mijn man houdt het in de gaten!  verder af en toe buikpijn, wat bol of steekjes maar zal erbij horen. Maandag echo...
Schuimpie - schreef op 05-10 om 15:28
Floor: wat fijn dat je corona test negatief was! Nu nog opknappen en beter worden. Heb je nog bloedverlies gehad?

Cd 22 en mijn ovulatietest lijkt eindelijk positief! Teststreepje is donkerder dan de controlestreep, dat zou goed moeten zijn, toch? Gisteravond gelukkig ons best gedaan, denk dat we vandaag ook nog maar doen en dan begint 't lange wachten... 
Susanna - schreef op 05-10 om 15:30
@anso ik lees wel vaker dat mensen de knipperende smiley overslaan dus dat is wel degelijk heel goed mogelijk
@sharon ik gebruik cb roze en beginnen zo’n 3 dagen voor mijn vermoedelijke eisprong. 1 dag een leeg rondje en dan 2 dagen een smiley
@schuimpje gelukkig alsnog een eisprong misschien komende steeds vroeger in je cyclus

Ik merk overigens geen verschil met mijn slijm en gebruik pas sinds maart ovu testen ivm onregelmatige wordende cyclus
Shanna (Gast) - schreef op 05-10 om 18:40
Hoi Floor! Fijn van je test! Knap je al wat op? Ja het is best wel vervelend als je van alles voelt, maar dan denk je wel dat er iets gebeurt. Snel inderdaad naar de echo en dan hopelijk daar goed nieuws! 

Een beetje roze kan wat oud bloed zijn. Adertje of misschien van sex? Wanneer is jouw nod ook alweer?

Susanna - schreef op 05-10 om 21:01
@schuimpje nee ik merk echt geen verschil. Mijn cyclus was 27 nu 31 dus wel regelmatig maar langer dan ik gewend ben
Floor (Gast) - schreef op 06-10 om 08:49
Hi meiden, hm ik vind het vervelend... heb nu elke keer roze veegjes als ik naar het toilet ga. Echt elke keer. 
Nuja, vorige maand had ik bijna een volledige maand bloedverlies dus ik vrees dat ik nog steeds aan het ontpillen ben. Dit is vorige ronde begonnen op cd14 tot het einde en nu is het gestart op cd20. Ik hoop toch echt dat dit niet aanhoudt tot m'n NOD. Afwachten maar...
Susanna - schreef op 06-10 om 15:20
Gisteren cd 7 en een migraine aanval. Laatste is 1 maand 3 weken geleden
BestJ - schreef op 06-10 om 15:38
Al jullie berichten gelezen , alleen niet echt kunnen reageren.. met mij gaat het goed. Nog steeds niet ongesteld dus denk dat ik de 25e het word. Nu wachten op m'n ei..
Shanna (Gast) - schreef op 06-10 om 16:49
Floor wat lastig maar ik denk inderdaad ontpillen. Anders even de huisarts laten kijken als je het zo lang hebt? Misschien is het wel een blaasontsteking of schimmeltje ofzo? Een paar veegjes kan natuurlijk, maar dagen achter elkaar vind ik vreemd.

Jill dat zeg je wel goed; alles voelt zo echt met mijn buik en vooral borsten die echt wel al groter zijn. Maar je hoort ook vaak van een miskraam waarbij je als vrouw nog wel de hormonen en dus symptomen hebt. Voelt goed maar die bevestiging zou zooooo fijn zijn! Lief dat je het vraagt! En een erg gezellige avond klinkt heel goed; jullie hadden er echt even tijd voor? Lol tijdens de sex helpt wel echt geloof ik (en samen klaar komen!). En dagelijks of om de dag; als jullie beide nog twee keer zin hebben deze dagen gewoon doen, anders morgen. Volgens mijn zus hoef je alleen een dag “rust” te nemen als de zaadjes van de man niet 100% zijn. Succes en dan het lange wachten.
Anso - schreef op 06-10 om 16:50
Ik heb ook net even bijgelezen. Het is hier superdruk op het werk én we zijn aan het onderhandelen om een bouwgrond te kopen (omg SPANNEND). Het heeft wel het aangename voordeel dat ik er bijna niet meer aan denk en de tijd vliegt. Iedere dag is een dag dichter bij de dag dat ik een normale cyclus krijg!
Alles goed met jullie?
Sharon (Gast) - schreef op 06-10 om 19:28
Ook even moeten bijlezen. Wij zijn aan het wachten op een ovulatie. Vanavond eerste test op cd 8, maar beter te vroeg dan te laat zeker? ????

Ondertussen mezelf druk bezig houden zodat ik er niet teveel aan denk. Mijn vriend blijft maar herhalen om er niet teveel op te hopen zodat ik niet terug zo teleurgesteld wordt deze maand. 

@Anso, spannend zeg! Een leuke manier om je gedachten te verzetten wel! 

@bestJ, we kunnen samen afwachten dan. Hier ook tot de 28e wachten. Lijkt nog zo veraf.

@jill, ook bij jullie spannend, hopelijk vlug de blijvende smiley. 
Susanna - schreef op 06-10 om 20:25
@schuimpje laatste 3 maanden veel hoofdpijn / migraine

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'groepje nieuwkomers?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan