groepje nieuwkomers? - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 06-10 om 20:41
@schuimpje ik ben ook al 2 jaar extreem moe en zit inmiddels al in ronde 22 dus daar zal het ook wel mee te maken hebben
1114 antwoorden en 18186008x bekeken
Shanna (Gast) - schreef op 06-10 om 20:48
Hoi Schuimpje, het is maandag geworden! Dus nog een paar dagen en een weekendje nagels bijten, spannend hoor! Voor jou ook spannend dan, is jouw ei niet laat of heb je een lange cyclus?
Jill92 - schreef op 07-10 om 08:04
@sussana wat heftig kan het mezelf helemaal voorstellen. Dat je daar veel stress van krijgt. Beterschap
@shanna ben erg benieuwd maandag. Spannend! 
@anso wat gaaaf! Bouwgrond kopen en helemaal je eigen droom daarop bouwen. Succes!
@floor heb je al een idee wat het bloedverlies kon zijn? Toch vroege ms of innesteling?
Hier gisterenavond last van mijn borsten en daarom nog ovutest gedaan en ja hoor een vaste smiley! Dus toch maar even gezellig gemaakt. Voor de zekerheid vanavond ook nog maar een keer klussen en dan weer 2 weken op het wachtbankje. Gelukkig 2 drukke weken!  
Floor (Gast) - schreef op 07-10 om 10:24
Top Jill92, die vaste smiley geeft toch meteen duidelijkheid he
Anso, waaauw, leuk nieuws! Idd iets dat je gedachten kan verzetten
Bedankt allemaal voor het mee nadenken wat het bloedverlies zou kunnen zijn. Heb het nog steeds en het is zelfs wat meer geworden, heb nu een inlegkruisje nodig. Naar de dokter gaan vind ik zelf nog niet meteen nodig omdat ik denk dat hij gaat zeggen dat het ontpillen is en ik nog wat geduld moet hebben. Als het tijdens mijn 3e cyclus echter nog zou gebeuren, dan ga ik wel zeker langsgaan.
Hoop op een zwangerschap zit er niet in door het ziek zijn en het bloedverlies. Maar je weet nooit. Nog 6 dagen tot m'n NOD.
BestJ - schreef op 07-10 om 13:30
Het lijkt wel alsof iedereen hier bijna zo'n rare bloeding tussendoor kreeg.. wij zijn inmiddels gewoon om de paar dagen aan de klus en doe elke dag even een ovulatie test tot nu toe nog niks maar niet geschoten is altijd mis !
Susanna - schreef op 07-10 om 16:57
@shanna onze 2 kinderen zijn ook spontaan gekomen dus ik weet dat het kanook met maar 5% goede zaadcellen
Anso - schreef op 07-10 om 17:31
Shanna, voor ons is het niet zo eng eigenlijk. M'n man is architect en heeft al lang in zijn hoofd wat hij wil. Hij kent ook alle mogelijke valkuilen/problemen die zich kunnen voordoen. Ik ga geen enkele stress hebben en kan gewoon kleurtjes en stenen kiezen enzo .
Joyce, inderdaad iedereen lijkt die gekke bloedingen te hebben.. des te groter het bewijs dat het bij het ontpillen hoort want we zijn (bijna) allemaal recent gestopt hé. Daarom net dat ik dat groepje zo handig vind.. ik voel me normaal ipv dat ik het gedacht heb dat m'n lichaam het niet doet!
BestJ - schreef op 07-10 om 17:33
Wat spannend An-Sofie!! Ja echt hè.. nu voel je je gewoon oke de andere hebben het dus ook het is dus vrij normaal en het hoort erbij. Dat is echt een geruststellende gedachte..
Susanna - schreef op 07-10 om 17:39
@anso ik denk ook dat het bij het ontpillen hoort want ik heb nergens last van
Susanna - schreef op 07-10 om 18:47
@anso ik ben half juli 2012 direct gestopt toen bleek dat ik al 2 maanden zwanger washelaas werd dat 3 weken later een miskraamzal er toch niet mee te maken hebben dat ik de 1ste 2 maanden aan de pil was?
BestJ - schreef op 07-10 om 20:02
Precies Schuimpie en het is zeker geen straf ! Dat opgeblazen gevoel herken ik wel! Maar had vooral net nadat ik gestopt was met de pil.. nu nog af en toe wel eens 
Susanna - schreef op 07-10 om 20:16
@anso dat was nog bij mijn oude huisarts waar ik geen klik mee had maar ik kan me niet meer herinneren dat het ooit ter sprake is gekomen. Ik had toen geen stabiele relatie (vader wilde geen kinderen) en geen geld dus zou ook niet weten hoe ik hem/haar zou moeten opvoeden. Het kan natuurlijk ook door stress komen 
Anso - schreef op 07-10 om 21:26
Er kunnen inderdaad een boel oorzaken zijn voor zo'n miskraam, waaronder ook stress..
Schuimpie ik heb dat opgeblazen gevoel vlak voor ik mijn ms moet krijgen, tijdens ovulatie geen idee.
Ik begin meer en meer overtuigd te zijn dat ik een ovu heb gehad dit weekend. Het was cd15, ik had 3 à 4 dagen heel veel slijm en die dag hing mijn slip net vol. Als ik terugdenk herinner ik me een moment dat ik zaterdagnacht in bed lag en plots iets in mijn rechter lies (ongeveer, mss iets hoger) voelde. Ik dacht wat is dat nou weer, maar het was na twee seconden alweer voorbij. Misschien de sprong? Die dag nog een beetje slijm en zondag helemaal niets meer. Over 10 dagen zullen we het weten als mijn ms dan komen, dan heb ik een echte cyclus!
Susanna - schreef op 07-10 om 21:39
@anso ik hoop dat je over 10 dagen niet ongesteld word en dat je zwanger bent
Anso - schreef op 08-10 om 15:52
Ik zit inderdaad ook op het wachtbankje! Lekker gezellig bankje ondertussen
Floor (Gast) - schreef op 08-10 om 17:55
Welkom op het wachtbankje! Ik vind dit echt een fijn groepje in de groep nod oktober kan ik helemaal niet volgen, veel te veel dames hihi
Ik voel me wat verdrietig. Vandaag en gisteren zaten er stolsels in het bloedverlies.  Geen idee wat dit betekent maar ik hoop dat ln lichaam zichzelf snel herstelt. Vraag me af of ik nu op mijn nod ook nog mijn echte regels zal krijgen. Waarom is het allemaal zo verwarrend voor ons met al die bloedingen. Ben er echt van overtuigd aan raken dat anticonceptie pure rommel is.
Jill92 - schreef op 08-10 om 18:33
@anso inderdaad haha spannend
@Floor ja begrijp watje bedoeld kei druk en je wil ook op iedereen reageren maar dat kan niet echt daar haha. Hier kun je ook echt een band met elkaar opbouwen goed idee van Anso! Snap dat het je verdrietig en onzeker van wordt. Geen idee wat het kan zijn. Hoop dat het snel voorbij is. Sterkte! 
Floor (Gast) - schreef op 08-10 om 18:39
Dankjewel Jill92! Inderdaad, hier beginnen we elkaar wat te leren kennen en te weten hoever iedereen staat in de cyclus enzo. Dan kan je beter steunen.

Ik had de dag na mijn eisprong ook pijnlijke borsten, had dit toen als symptoom genoteerd in m'n app. Op dpo8 had ik er ook terug last van.
Sharon (Gast) - schreef op 08-10 om 19:13
Al veel dames op het wachtbankje precies. 
Hier nog altijd in afwachting van een ovulatie. Cd 10 nu. Hopelijk binnen de volgende dagen een positieve ovulatietest. Lijkt eindeloos te duren
Schuimpie - schreef op 08-10 om 19:33
Nou zeg, 't wachtbankje is inderdaad druk bezet. Hopen dat 't een zeer vruchtbaar bankje blijkt te zijn!

Floor: kan me voorstellen dat je verdrietig wordt van de stolsels.  Is het bloeden ook meer geworden of nog steeds minimaal?

Sharon: Cd 10 zou normaal inderdaad richting ovulatie moeten zijn, op zoek naar dat eitje!

Hier nog steeds een opgeblazen gevoel, en mijn vriend vindt mijn borsten veranderd? Heb hem uitgelegd dat dit ook kan komen door de hormoonhuishouding die wisselt tijdens een normale cyclus maar nee, hij weet zeker dat ik zwanger ben... Tuurlijk schat, dat zal 3 dagen na ovulatie vast duidelijk zichtbaar zijn!
Susanna - schreef op 08-10 om 21:07
@sharon ik zit ook op cd10 maar verwacht mijn ovulatie pas over 1,5 week
Anso - schreef op 08-10 om 22:23
Haha Schuimpie je hebt wel een positief ingestelde vriend, dat is al leuk
Floor, ik heb bij iedere bloeding wel wat stolsels (ook bij ms en onttrekkingsbloedingen van vroeger). denk niet dat het per se problematisch is
Susanna - schreef op 08-10 om 22:52
@bestj ik zie dat je nod 4/5 oktober was. Heb ik wat gemist?
BestJ - schreef op 08-10 om 23:09
Hey! 
Sorry ik lees alles en leef erg met jullie mee, maar op het moment heb ik het zo druk aan mijn hoofd. Besmette collega's en mogelijk cliënten (gehandicapte zorg) is iets wat me op dit moment heel erg bezig houd helaas. We zouden vandaag hopelijk een baby maken, maar ik was zo kapot door de hele dag mondkapjes en pakken dragen dat ik gewoon niet meer kon.. Hopelijk snel weer rustig. Mijn nod was inderdaad 4/5 oktober. Maar nog steeds niet ongesteld. Ik denk nadat de laatste ms op 26 september was ik 25 oktober ongeveer weer ongesteld word. Althans dat is te hopen...
Susanna - schreef op 09-10 om 16:49
@sharon geen idee ik heb eerder dit jaar eenmalig geen eisprong gehad en daarna heb ik altijd pas na   2,5 week een eisprong daarvoor altijd een cyclus van 27 soms 28
Shanna (Gast) - schreef op 10-10 om 08:38
Nog iemand hier bij haar ei?

Hoe gaat het met Floor, Anso, Joyce?
Floor (Gast) - schreef op 10-10 om 10:43
Vervelend Suzanne, dat je zo lang moet wachten op je eisprong telkens!
Haha Schuimpie, ik hoop dat je vriend gelijk heeft
Hier nog steeds continu bloedverlies op 11dpo, ondertussen lijkt het meer en meer op menstruatie maar dat was vorige maand ook zo en op cd29 braken ze dan echt volledig door dus afwachten of het komende dinsdag ook zo zal zijn. Ik ben sowieso niet zwanger deze ronde. Blijven we de volgende ronde hier in het groepje verder babbelen?
Jill92 - schreef op 10-10 om 13:17
@ schuimpie haha super leuk dat hij dat zo zegt. Ik hoop het voor jullie!
Ben benieuwd wanneer de rest de eisprong krijgt
@ floor hoop het natuurlijk wel maar denk niet dat iedereen deze maand ineens zwanger zal zijn. Lijkt mij leuk om gewoon door te kletsen hier. 
Hoe is het met de rest. Ik dacht dat ik er deze maand minder mee bezig was. Maar die 2 wachtweken vind ik zelf altijd het meest lange duren. Gisterenavond rechts in onderbuik steken en buikpijn. Geen idee hoe dat komt. 2po dus voor een innesteling lijkt me dat veel te vroeg. 
Susanna - schreef op 10-10 om 13:32
@jill92 als we zwanger zijn kunnen we hier net zo goed door blijven kletsen toch?
Jill92 - schreef op 10-10 om 14:06
Haha ja ook helemaal mee eens! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'groepje nieuwkomers?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan