Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Puck - schreef op 27-05 om 10:43
Klopt. Zaterdag had ik nog een positieve zwangerschapstest. Morgen ga ik er weer 1 doen. Maar wat je zegt denk ik ook: ik wil weten wanneer ik een ms kan verwachten en hopelijk kunnen we een eventueel eitje ook nog benutten. Hoop doet leven...
277 antwoorden en 24041314x bekeken
Anneke - schreef op 27-05 om 13:21
Bij mij ging de tijd tergend traag in het zoeken van men eisprong na mijn miskraam. En heb hem dan niet gevonden. Heel veel succes, en fijn dat alles weg is. Dat is dan wel weer positief dat je kan verder gaan en geen dagen meer moet ‘verspillen’.
Puck - schreef op 27-05 om 14:00
Ja, ik ben heel blij met de echo uitslag. Het scheelt ook in de frustratie die ik voel. Nu weer kop op en door.
Jij al iets gevonden?
Anneke - schreef op 27-05 om 15:18
Voorlopig nog niet, heb wel al twee dagen een iets duidelijker streepje, dus hopen dat hij mooi oploopt. Heel veel sterkte Puck, het valt toch niet te onderschatten vind ik.
Anneke - schreef op 27-05 om 23:06
Dankjewel voor je mooi verhaal Celina. Geeft een beetje moed. Geniet van dat wondertje in je buik.
Puck - schreef op 28-05 om 07:46
Dank voor je reactie Celina. Volgens mij ken ik je nog uit het nod topic en ik kwam zelf ook uit de december groep. 
Dat geduldig zijn vind ik maar lastig hoor. Gelukkig heb ik ‘mazzel’, want mijn zwangerschaptest laat alleen nog een heel licht tuurstreepje zien. Na 2 weken is het nu dus zo goed als weg. 
Ik hoop dat bij jou alles goed blijft gaan Celina. 
Anneke - schreef op 28-05 om 12:50
Willen jullie even mee kijken ? Is het normaal dat mijn streepje nog zo licht is ? Normaal moet ik eind deze week mijn eisprong hebben. Hij is wel al iets duidelijker dan de week voordien.
Puck - schreef op 28-05 om 13:50
Ik snap dat je onzeker bent Celina. Maar die goede echo’s laten je gelukkig zien dat het nu wel goed is. Superfijn! 

@Anneke: dat wisselt per persoon. Bij mij is de test zo gedurende de hele maand en alleen 2 dagen voor de piek begint hij op te lopen. 
Wondertje2 - schreef op 28-05 om 17:30
@Anneke, dat wisselt idd heel erg per persoon. Bij mij werden de ovu testjes zelfs van zo licht naar ineens een knaller. Echt nog even doortesten dus. Kan goed.
@Puck, ja klopt dit keer gaat het goed komen. De kans dat het na 5 goede echo's nu alsnog fout gaat is heel klein zegt de vk zelf ook. Meestal stopt het hartje dan al voor de 10 weken.
Puck - schreef op 01-06 om 14:56
Hoe is het Anneke? Inmiddels de piek gevondn?
Ik had vandaag na een paar vrijwel witte testen weer een streepje. Ook de afgelopen dagen al wat vruchtbaar slijm, dacht ik. Het lijkt of ik al een piek ga krijgen. Ik ben benieuwd wat ik morgenochtend ga vinden. 
Anneke - schreef op 01-06 om 17:43
Hey Puck. Inmiddels al 3 dagen een knipperende smiley, dus hoge vruchtbaarheid  Sinds gisteren ook vruchtbaar slijm af en toe, dus het gaat de goede kant op denk ik. Hopelijk bij jou ook snel een piek ! Dat is vrij snel dat je lichaam is hersteld na de miskraam.
Puck - schreef op 05-06 om 07:48
Ik denk dat ik mijn ovulatie toch gehad heb. Ik had Zaterdag een streepje op de ovutest. Daarna zondag iets lichter en daarna weer vrijwel wit. Het streepje zaterdag was wel lichter dan ik gewend was, maar wel kloppend met mijn stemming en de afscheiding. Nu een wat hogere temp, maar ik weet niet hoeveel dat zegt met dat warme plakweer van de laatste dagen. 
Ik hoop zo dat het klopt. Dat zou betekenen dat ik mijn ovulatie amper 3 weken na de cytotec al weer gehad heb en dat zou wel heel mooi zijn. Ik had schrikbeelden in mijn hoofd van een cyclus die maanden ontregeld was. Deze keer zal ik dus ook heel blij zijn als ik rond 16 juni ongesteld word. Voor mijn dochter had ik een lf van 10 dagen, maar ik ga nu maar gewoon van 2 weken uit.
Anneke - schreef op 05-06 om 10:42
Spannend. Hopelijk word je eind volgende week dan ongesteld.
lelifee (Gast) - schreef op 08-06 om 03:44
dag dames ,
ik heb net zoals enkele anderen ons eerste kindje(s) (eeneige tweeling) moeten afgeven op 9 weken.op 10 april had ik het miskraam ,
11 mei had ik dan men eerste menstruatie maar die duurde bijna 7! dagen met nog wat weefsel , ondanks een zuivere echo, dit is normaal volgens de arts.
18 mei begonnen met ovutesten van het kruidvat ,action werkt ook niet goed bij me . ik ben dus iemand die heel vroeg test omdat ik men ei echt niet wil missen.
3 en 4 mei had ik voor het eerst sinds het miskraam terug een positieve ovutest !!!!! ik detecteerde dit met cb digitaal , omdat ik twijfelde "is deze ovutest nu positief of niet" . ik vind dit trouwens een handige manier : testen met goedkope testjes en als je echt twijfelt met de dure digitale  
nu dus (on) geduldig wachten tot die 14 dagen om zijn , ik ga niet testen op men nod (11juni) want dan lieg je jezelf voor , als je weet wnn je eisprong is moet je dan +14 dagen doen dus bij mij 18 juni. slechts 50 %van de eitjes nestelt in en ik heb geen zin in valse hoop . anders heb je kans op een positieve test en krijg je alsnog je regels
Anneke - schreef op 08-06 om 13:20
Ik had vorige week donderdag 30 mei een knaltest met de sensitesten, cb test dan gedaan en daar stond hoge vruchtbaarheid op (knipperende smiley) tot gisteren had ik een knipperende smiley. Men testen zijn op dus ben gestopt met testen. Mijn dokter dacht dat mijn lh net niet hoog genoeg was voor een piek (uitgaande van de cb test) dus dat ik deze maand geen eisprong heb gehad. De maand ervoor ook niet na mijn miskraam. Dus ik heb geen idee en ben een beetje in paniek nu of ik nog wel een eisprong ga krijgen ooit.  Volgend mijn temperatuur zou mijn ovutest van sensitest wel kloppen, want die is hoger sinds vorige week zaterdag. Heb op 25 juni een afspraak bij de gynaecoloog voor de zekerheid of alles in orde is.
Anne - schreef op 08-06 om 14:00
Hey Anneke, maak je alsjeblieft niet teveel zorgen. Ten eerste is wat mij betreft de kennis van een huisarts niet afdoende om te kunnen zeggen dat je geen piek bij hebt gehad, huisartsen weten van alles iets maar nooit echt iets precies. Dus zou daar niet op af gaan. Misschien had je net te weinig lh voor een blijvende smiley van CB, betekend niet dat je geen piek hebt gehad. Je kan hem gemist hebben, die testen werken wellicht gewoon niet voor jou. Geen eisprong geloof ik zelf niet zo in. Wat wel kan zijn dat je hormonen nog iets van slag zijn, maar ook dat word weer beter naarmate je verder weg gaat van de miskraam. Het is niet niks voor je lichaam, mijn cyclus was de eerste drie maanden ontregeld. En geloof me, ik heb me net zoals jou wel eens bang gemaakt dat de cyclus nooit meer normaal zou worden. Maar dat werd het wel gelukkig. Ik snap dat je snel verder wilt en dat het hopelijk snel raak is, wat ook zeker kan maar soms heeft je lichaam even tijd nodig. Het komt echt goed, en ik denk dat je deze maand net zoveel kans hebt als anders nu nog hopen op een plakker voor de komende 40 weken!
Anne - schreef op 08-06 om 14:09
Ik probeer het niet te bagataliseren ofzo maar je meer gerust te stellen, want snap je wel echt heel goed! En ik snap je zorgen, het is gewoon niet fijn als je lichaam niet doet wat die eerst deed. 
Anneke - schreef op 08-06 om 20:47
Dankje Anne, ik vind je woorden juist heel lief  Voor mijn zwangerschap/miskraam werkte de cb testen bij mij perfect, dus dacht ik wil zekerheid met die testen maar helaas. Ik probeer men hoofd niet te zot te maken want ik heb van gisteren dat een boterham met nutella me niet meer smaakt (dat had ik met mijn zwangerschap ook) en van vandaag gevoelige borsten. Maar dit kan ook gewoon door men hormonen komen. Het was nu na 4 maanden raak dus ik kan alleen maar hopen dat het terug zo snel raak gaat zijn. Ik zie dat jij zwanger bent, proficiat. Was jij snel zwanger na je miskraam ?
Anneke - schreef op 08-06 om 23:29
Wow dat is idd ook snel, ik heb kei veel bang dat het nu veel maanden/jaren zal duren. Maar dat is logisch denk ik, die onzekerheid vind ik zo moeilijk. Bij mij was het mijn eerste kindje, dus heb ook bang dat ik nooit een zwangerschap kan uitdragen (stom ik weet het, maar het is echt door die onzekerheid).
Ik duim voor jou dat alles goed blijft gaan en je een gezond kindje krijgt. Kan je dan niet naar je gynaecoloog bellen voor een echo? Of naar spoed gaan ? Ze gaan jou zeker begrijpen nadat je een miskraam hebt gehad denk ik.
Anne - schreef op 09-06 om 16:28
Ik probeer het afwachten en mezelf niet te druk te maken, gisteravond zelf even met de doppler geluisterd en hartje klonk mooi. Hopelijk gaat hij weer drukker worden komende dagen, dat is de beste geruststelling die er kan zijn
Poezelieke - schreef op 09-06 om 19:22
@anneke
Ik heb ook dat gevoel. Dat ik nooit meer zwanger zal zijn.
En als ik zwanger word dat het weer mis gaat lopen
Anneke - schreef op 10-06 om 11:20
Frustrerend gevoel he, ook al probeer je het zo veel mogelijk los te laten.
Anneke - schreef op 10-06 om 16:01
Poezelieke hoe is het met jou ? Jij was toen als ik met jou gepraat had toch aan het wachten of je miskraam vanzelf afkwam he ?
Poezelieke - schreef op 10-06 om 16:43
Ik heb cytotec genomen. 
Beebje zat 3 weken in men buik zonder leven. 
3 weken gebloed ervan
28 dagen niets
Maandstonden 
38 dagen niets 
Maandstonden 
En nu bezig aan ronde 3.
Zou 16 juni ongesteld moeten worden.? 
Hoop natuurlijk van niet.. 
Heb het gevoel dat het een eeuwigheid gaat duren voor ik weer zwanger ben. Ben er ook constant mee bezig in mijn hoofd. 
Ben er zoooo moe van ook. 
Voel me niet zo goed dus. Enkel een positieve test gaat me weer opbeuren geloof ik  
Of mijn maandstonden.. Dan kan ik weer even rust vinden. Die spanning en dat wachten is vreselijk :/
Anneke - schreef op 10-06 om 17:51
En heb je je eisprong gevonden of niet ? De eerste maand na mijn miskraam heb ik die niet gevonden, en deze maand denk ik hem wel gehad te hebben. Al ben ik niet 100% zeker. Maar mij zou het al een beetje rust geven als ik zeker zou weten dat mijn lichaam terug normaal werkt.
Puck - schreef op 10-06 om 21:47
Hoe lang was je bezig geweest voor je zwanger was Poezelieke? Toen lang moeten wachten?
Ik hoop op mooi nieuws voor jullie deze maand!

En ik hoop ook op goed nieuws voor mezelf natuurlijk. Ik voel me nogal chagrijnig en ik heb buikpijn. Ik denk pas 7 dpo te zijn, maar als ik naar mijn gevoel luister, denk ik dat ik ongesteld ga worden. En daar zie ik zo tegenop! Vorige week mezelf opgetrokken aan een mogelijke ovulatie en hoewel ik weet dat de kans nihil is dat het direct weer raak is, hoop ik er zo op.  
Poezelieke - schreef op 10-06 om 21:56
@anneke 
Ik heb geen ovulatie testen gebruikt om een ei te vinden.. Gebruik mijn appje gewoon en probeer zoveel mogelijk te klussen in de vruchtbare dagen. 
@puck
Ik was gestopt met de prikpil juli 2018 dus ongeveer 5 maand later was ik zwanger. Wat ik wel snel vond.aangezien het tot een jaar kan duren na het stoppen met de prikpil. 
Ik moet ook binnen 6 dagen ongesteld worden... Denk ook niet dat het raak zal zijn... 
Ik hoop mee voor jou 

@anneke 
Ik heb wel enkele ovulatietesten gekregen van een vriendin. 
Maar die ben ik aan het gebruiken als zwangerschapstesten.. Om de 2 dagen.. Ja zo gefreaked ben ik er op.. Sinds ik die dingen heb heb ik helemaal geen rust meer in mijn hoofd pfff...
Poezelieke - schreef op 11-06 om 02:15
Laat ons hopen x
Elk kwaaltje lijkt op een zwangerschap momenteel haha
Ik hoor het wel
Anneke - schreef op 11-06 om 12:21
We kunnen jammer genoeg niet meer doen dan afwachten.
Puck - schreef op 11-06 om 21:48
Inderdaad ongesteld geworden vandaag.
Ik had dus 13 mei een foute echo bij ongeveer 11 weken (na 8 weken gestopt met groeien). 14 mei cytotec genomen en vruchtje verloren. Nu op 11 juni, precies 4 weken later, mijn volgende menstruatie. Ik heb van mezelf een korte cyclus van 26 dagen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan