Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Puck - schreef op 10-07 om 08:51
Met mij gaat het goed. Ik geloof het nog amper en de testjes zijn nog licht, maar ik lijk weer zwanger te zijn. Ik zit pas 11 dagen na positieve ovutest, dus ik zal 9-10 dpo zijn. Ontzettend spannend!
277 antwoorden en 23996921x bekeken
Anneke - schreef op 10-07 om 10:29
Hier is het nog spannend afwachten tot zaterdag, dan zou mijn menstruatie moeten komen. Ik doe geen testen op voorhand. Ik voel vanalles maar het zal wel weer niet raak zijn.
Poezelieke - schreef op 10-07 om 17:25
@puck ben je zwanger ?
En ik wacht op NOD 
187
@anneke spannend! Ik zou niet kunnen wachten haha
@lelifee zaadcellen leven nog wel een tijdje hé. Dus wie weet
Puck - schreef op 10-07 om 21:22
@poezelieke: ja, ik denk het wel. Maar het is nog zo pril en ik durf het amper te geloven  
Anne - schreef op 10-07 om 21:50
Alvast voorzichtig gefeliciteerd puck! Hopelijk lopen je testen mooi op en kan je hopelijk genieten van jullie wondertje.
@lelifee, zoals ik het nu begrijp komt het toch perfect uit voor je eisprong lijkt me een goede kans hoor.
Bij mij heeft de teunisbloem en tarwekiemolie wel geholpen om mijn cyclus weer normaal te krijgen, samen met multivitamines. Cyclus was best ontregeld na de miskraam, cyclus dat ik het gebruikte was weer normaal en die ronde zwanger. Wie weet helpt het
Lelifee - schreef op 10-07 om 21:56
Ouh Puck dat zou echt super zijn!!! Ik neem me ook steeds voor om niet vroeger te testen maar het is toch sterker dan mezelf altijd komt helemaal goed, ik duim voor je mee 
Vandaag nog een smiley op de CB digitaal, dus toch een potje geknuffeld. We hadden hoe dan ook toch zin dus dat kwam goed uit
Twas dan wel 3 dagen na elkaar ipv een dag tussen, maar zal ook wel goed zijn  
Is het dan raadzaam om nu tarwekiemolie te nemen ? 
Anneke - schreef op 10-07 om 21:57
@Anne, hoe in de war was je cyclus? Bij mij is het nu ook al 2x verschillend geweest na mijn miskraam. 1 keer 32 dagen en 1 keer 28/29. Als mijn menstruatie er zaterdag doorkomt is het nu dan 30 dagen. Is dat een reden voor met teunisbloem te beginnen ? Ben deze maand wel met tarwekiemolie begonnen na mijn eisprong.
Puck - schreef op 10-07 om 22:08
@Lelifee: ik heb aan de ene kant vroeg getest, maar aan de andere kant gewoon op nod. Ik word altijd ongesteld op de 10de dag na mijn positieve ovutest. Dus dat is pas 8-9 dpo. Toen mijn temp nog hoog was gisteren heb ik maar een testje gewaagd.
Anne - schreef op 10-07 om 22:16
Vind het altijd lastig om te zeggen, ik was altijd super regelmatig. Voor de zwangerschap van mijn dochter en ook na de bevalling weer. Na de miskraam had ik i.p.v stipt 28 dagen steeds 35 dagen en tussendoor ook bloedverlies rondom eisprong. 3 rondes van 35 dagen gehad, en de 4de ronde dus die teunisbloemolie enzo genomen. Lees wel veel verschillende verhalen dat het niet voor iedereen helpt, maar dacht baat het niet dan schaadt het niet. Die cyclus stipt 28 dagen weer. Denk dat 30 dagen opzich wel netjes is toch. Blijft een beetje zoeken. Hopelijk is het gewoon deze ronde al raak
Anneke - schreef op 11-07 om 11:55
Deed jij dan ook teunisbloem voor de eisprong, en tarwekiemolie na de eisprong ?
Anne - schreef op 11-07 om 12:30
Ja dat heb ik toen wel gedaan, omdat ik ergens gelezen had dat teunisbloemolie soms effectief is voor korter maken van de cyclus. En aangezien ik op dag 21 pas de eisprong kreeg wou ik het proberen (ik weet dat er mensen zijn met nog veel langere cyclussen, maar voor mij was het erg lang). Dus teunisbloemolie had ik ervoor in de hoop dat de eisprong op tijd kwam. Tarwekiemolie zijn de meningen over verdeeld omdat het je slijmvlies ook te dik kan maken geloof ik. Maar ik was de laatste menstruaties maar 2 dagen amper ongesteld dus dacht kan vast geen kwaad, normaal was wel 4-5 dagen. Het blijft toch even zoeken, voor sommige mensen helpt het naar mijn idee wel maar zal niet voor iedereen het geval zijn denk ik. Had ook de Etos zwanger worden multivitamines erbij, had ergens gelezen dat daar ook weer kruiden in zaten die goed waren voor de cyclus geloof ik je leest veel tegenstrijdige dingen op internet dus dacht probeer het even en als het niet baat kan ik het altijd weer laten. Teunisbloemolie trouwens stond volgens mij op het potje 2 per dag maar dat was voor mij wat veel, weet niet meer precies maar geloof dat ik op een gegeven moment 1 per dag deed
Lelifee - schreef op 13-07 om 00:13
Ik ben sinds mijn miskraam ook erg verlengd in mijn cyclus. Volledig ontregeld. Bedankt voor de ervaringen even neer te schrijven. 
De tarwekiemolie was op in de Holland en barret dus dat is maar volgende maand dat we dat kunnen proberen. Ik steek alvast teunisbloemolie in de valies
Poezelieke - schreef op 13-07 om 20:21
Ik ben zo blij voor je puck
Hou ons op de hoogte. 

Ik ben 5 dagen voor nod 
X
Poezelieke - schreef op 13-07 om 22:27
Poezelieke - schreef op 13-07 om 22:28
Ik kon niet meer wachtenheb getest dernet 
Zien jullie het ook
X
Puck - schreef op 13-07 om 22:34
Volgens mij zie ik inderdaad iets, maar ik twijfel wel. Het is ook nog vroeg natuurlijk. Ik duim voor je!
Poezelieke - schreef op 14-07 om 08:12
Poezelieke - schreef op 14-07 om 08:15
Onderste is van gisterenavond die is Ingedroogd. Nu mss iets duidelijker dan 
Bovenste is van dernet. 
Nog erg lichtjes allemaal. 
Maar ti's ind3rdaad nog vroeg. 
Toch al voorzichtig blij 
Ga het men vriend pas zeggen 21 juli. Dan zijn we 4 jaar samen. Of anders 2 augustus dan is het zijn verjaardag. Maar dat is nog 3 weken zwijgen inch:
X
Puck - schreef op 14-07 om 09:15
Gefeliciteerd Poezelieke. Nu zie ik toch duidelijk streepjes hoor.  
Poezelieke - schreef op 14-07 om 18:40
Thanks 
Anneke - schreef op 14-07 om 19:00
Proficiat. Hier ongesteld sinds vrijdag. Ben er de afgelopen week veel te hard mee bezig geweest waardoor het eens zo hard aan kwam. Ik gun het jullie van harte maar toch doet het een beetje pijn omdat ik het zelf ook zo graag wil. Dus wij gaan ronde 3 in na de miskraam (de eerste ronde had ik geen eisprong dus tel ik niet mee). Even balen en dan weer op zoek naar mijn eisprong. Hoop dat bij jullie alles vlot verloopt, zeker omdat jullie al eens een miskraam hebben meegemaakt.
Anneke - schreef op 14-07 om 19:03
Mijn temperatuur is overigens nog hoog, maar geen idee hoe het komt. Ben echt wel ongesteld geweest en heb vrijdagochtend nog een test gedaan die negatief was. Iemand daar ervaring mee ?
Poezelieke - schreef op 14-07 om 19:07
@anneke.
Ik begrijp je volledig. bij mij is het in ronde 4 gelukt dus wie weet. je lichaam zal zich nu stilaan wel herstellen  de eerste 2 rondes was mijn lichaam ook nog van slag
Ovulatietesten vitaminen en veel sex is het enige dat ik je kan aanraden 
Ik duim voor je. 
Hou ons op de hoogte hé 
X
Puck - schreef op 14-07 om 20:04
Ik snap je helemaal Anneke. Was het andersom geweest was ik blij voor je geweest, maar ik had het ook heel moeilijk gevonden. Ik hoop zo voor je dat het snel weer raak is. Het is gewoon zwaar k****. Om elke maand weer te moeten wachten en te denken aan hoe ver je had kunnen zijn. Als je het goed vindt, blijf ik hier wel meekletsen en je volgen.
Puck - schreef op 14-07 om 20:07
Wat je temperatuur betreft kan ik je niet helpen. Ik was pas een paar maanden aan het temperaturen en had er nog maar weinig inzicht in.
Anneke - schreef op 14-07 om 22:24
Super lief van jullie.
Ben nu ook begonnen met teunisbloemolie voor terug een wat regelmatige cyclus, nu is het al bijna elke maand anders geweest. Niet veel langer of veel verschil, maar terug naar 28 dagen zoals voor de miskraam zou fijn zijn. Heb nu ook meer last van men menstruatie dan voor mijn miskraam. Ik vind het gek dat zoiets heel je lichaam kan ontregelen. 
Ik blijf ook meelezen in de nod topics maar daar reageer ik niet zo veel. Ik hoop jullie ook nog te kunnen volgen en hoop dat jullie nu een goeie volmaakte zwangerschap gaan hebben. 
Anneke - schreef op 14-07 om 22:25
@poezelieke, was het bij jou snel raak voor je miskraam ? Bij Puck weet ik dat het snel raak was steeds.
Voor mijn miskraam was het van de 4de keer raak, dus hopelijk nu ook zo snel.
Lelifee - schreef op 15-07 om 00:15
Gefeliciteerd poezelieke!!! Hopelijk hebben we ook zo een mooie testjes binnenkort
Ik zou dus nooit zolang kunnen wachten hé. De vorige keer een dag gewacht om het te zeggen tegen men man (want het was midden in de nacht en hij moest vroeg op) en vond dat al vreselijk
Er zijn deze maand precies wel al veel mooie testjes. Ook In de juli groep heb ik wel wat gezien 
Poezelieke - schreef op 15-07 om 09:47
Bedankt lelifee 
Vandaag was de test nog duidelijker dus dat is al een goed teken. 
Heb Zeker moeite met zwijgen hoor. Nog exact een week volhouden izzy: morgen een kadootje samenstellen en dan een test bij doen. 
Mijn collega en 2 vriendinnen weten het al. Dat scheelt ook al om het toch met iemand te kunnen delen haha.
X
Anneke - schreef op 15-07 om 12:27
@poezelieke, dan was het bij jullie de eerste keer snel raak en nu dan weer na een aantal maanden. Hopelijk is het bij mij dan hetzelfde. Het is normaal dat je bang bent nu, maar probeer het zoveel mogelijk los te laten. Of je bang bent of niet, het gaat een miskraam niet tegen houden of stoppen. Dus probeer maar te genieten. Al ga ik ook bang hebben hoor als het hier terug lukt. Puck zal ook wel bang hebben, net zoals iedereen die een miskraam heeft gehad.
Ik zou ook zo lang niet kunnen wachten om het tegen mijn vriend te zeggen 
@lelifee, er zijn idd al veel positieve testen geweest in juli, bij mij jammer genoeg niet. Maar voor jou is er nog hoop he, hoe voel je je ?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan