Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Lelifee - schreef op 26-06 om 05:36
ik heb men vorige cyclus 21 dagen moeten wachten op men eisprong. ik begrijp dat je het knap frustrerend vind . heb ik dus ook
.ik moet verder ook zeggen dat ik weer giga gebloed hebt buiten anders, wel 7 dagen ! normaal maar 3a4 .... mij moeten ze dus niet komen vertellen dat je lichaam al lekker gerecupereerd is na de eerste cyclus. was namelijk al men 2de cyclus .
hopelijk deze maand beter ,want het was weer snot en slinger toen ik een negatieve test had en men brollies kwamen .
277 antwoorden en 23981384x bekeken
Poezelieke - schreef op 26-06 om 20:10
Hier gaat het goed.
Maandstonden duurde maar 4 dagen. 
2 dagen medium bloedverlies
2 dagen licht bloedverlies. 
Nu ben ik in ronde 4
Cyclus dag 9.
Vandaag ook begonnen met de ovulatietesten. 
Ik doe ze na m'n werk om 18u30 
Spannend!

@puck je ovulatie zal er wel aankomen 1 van de dagen zeker?
Ik duim voor je mee!
Geef de moed niet op hé 
Het is moeilijk om er niet mee bezig te zijn natuurlijk. Hopelijk snel toch een knaller. En ondertussen kan je ook lekker oefenen hé :-) 
Anneke - schreef op 26-06 om 22:55
Ik heb gisteren goed nieuws gekregen van de gynaecoloog. Mijn eitje gaat hoogstwaarschijnlijk morgen springen, dus heb ik zoals vorige maand wss weer een cyclus van 28/29 dagen. Net zoals voor mijn zwangerschap/miskraam. Ze zij dat ik hoogstwaarschijnlijk vorige maand ook een eisprong heb gehad. Dus ik ben heel blij dat alles terug normaal werkt. 
@Puck : bij mij hcb ik ook enkel een knaltest met mijn piek. Vandaag had ik maar een licht streepje. Dit had ik trouwens ook de vorige maand voor mijn piek. Dus de hoop niet opgeven . Ik baalde er ook wel even van toen ik ongesteld werd 2 weken geleden, omdat ik een paar symptomen had. Maar redelijk snel terug goede moed gevonden, en er terug voor gegaan. En gisteren dan de geruststelling heeft me ook heel goed gedaan. Al hoop ik uiteraard dat we allemaal snel een positieve zwangerschapstest vast hebben. 
Poezelieke - schreef op 27-06 om 14:03
@anneke dat is goed nieuws hé.
Dan weet je wat je te doen staat. 
Ga je er nog een ovulatietest tegenaan gooien ook dan of vertrouw je op de woorden van de dokter? 
Puck - schreef op 27-06 om 16:15
Wat fijn Anneke! Hopelijk nu weer een duidelijke mooie ronde en hopelijk ook met goed resultaat.

Anneke - schreef op 27-06 om 21:11
Ja ben wel nog ovulatietesten aan het doen. Kwestie van zeker te zijn wanneer hij springt en wanneer ik men menstruatie zou moeten krijgen. Vandaag met de cb hoge vruchtbaarheid en al een dikker lijntje met de sensitest, nog geen knaltest dus morgen nog eens testen.  Zit er de laatste 2 dagen terug harder mee in mijn hoofd, maar denk dat het door de ovulatie komt die er moet aankomen. Is normaal denk ik om er nu terug even iets harder aan te denken. 
@puck, hoe is het bij jou ?
Puck - schreef op 28-06 om 11:09
Dus toch weer met 2 soorten aan het testen? Ik hoop dat de test nu goed gaat kloppen en dat je helemaal gerustgesteld gaat zijn! 
Puck - schreef op 28-06 om 11:11
Bij mij is het nog steeds afwachten. Vanochtend wel weer een licht streepje en ik denk ook wat vruchtbaar slijm. Ik hoop dat er nu snel een ei aan komt. Stom dit wachten! 
Anneke - schreef op 28-06 om 11:58
@Puck, ja om te kijken wat ze nu gaan doen. Met de cb vandaag nog hoge vruchtbaarheid en men streepje bij sensitest een beetje dikker als gisteren. Dus ben benieuwd voor morgen.
Anneke - schreef op 28-06 om 12:02
Het wachten is idd lastig, dat begrijp ik. Moest ik nu niet zeker zijn van de gynaecoloog had ik ook meer stress. Heb het zelfs nu nog een beetje 
Poezelieke - schreef op 01-07 om 15:42
En is de eisprong al gevonden? 
Mijn streepje was gisteren ook al iets donkerder. 
Hopelijk vandaag of morgen een knallertje. Dan kunnen we er in vliegen 
Ik gebruik die van zwanger en kids

X
Anneke - schreef op 01-07 om 16:19
Ja, zaterdag was mijn piek ! Heel duidelijk met de sensitesten en ook een blijvende smiley met de cb  Nu dus afwachten...
Hopelijk vind je de jouwe ook snel.
Puck - schreef op 01-07 om 16:25
Ook ik had zaterdag mijn piek. Temperatuur was nog laag vanochtend, maar over de piek op de ovutest twijfel ik niet: nog nooit zo’n dikke streep gehad rond een ovulatie. Genoeg gezellig geweest en nu weer afwachten. Ik gebruik ook de sensitest ovutestjes. Voor mijn dochter had ik 10 dagen na mijn positieve test mijn ms. Voor nu hou ik maar even 14 dagen later aan. Nod 13 juli. 
Poezelieke - schreef op 02-07 om 10:59
Ooh wat leuk 
Samen jullie piek haha 
Gezellig
Hopelijk samen zwanger dan ook hé!
Ik denk dat ik vandaag of morgen mijn piek heb. 
Gisteren was de streep al donkerder
Vanmorgen NOG donkerder.
Gisterenavond geklust
Vanmorgen ook 
Proberen smorgens en savonds te klussen haha 
Hoevaak klussen jullie als de ovulatie er aan komt?
X
Puck - schreef op 02-07 om 11:17
Wij doen het om de dag. Eventueel een keer extra op de dag van de echte piek. 
Poezelieke - schreef op 02-07 om 19:02
Beter teveel dan teweinig zeker 
Hier zijn mijn ovulatietesten 
Ik denk dat het voor morgen is dat het nog donkerder gaat kleuren 
Poezelieke - schreef op 02-07 om 19:04
Poezelieke - schreef op 02-07 om 19:07
Anneke - schreef op 02-07 om 21:52
Vandaag is duidelijk je piek Poezelieke. Maak er maar iets leuks van  Wij doen het ook om de dag vanaf een week voor mijn ovulatie tot 2 dagen na mijn ovulatie. Moest de ovulatie net op een dag vallen dat we het niet zouden ‘moeten’ doen, dan doen we het ook wel. Tegen mij is altijd gezegd om het best om de dag te doen om beter zaad te hebben.
Idem bij mij Puck ! Vandaag was mijn temp iets hoger als gisteren dus hopelijk is hij dan gisteren/vandaag gesprongen. Ik heb altijd mijn menstruatie 2 weken na mijn piek, dus mijn menstruatie zou op 13 juli moeten komen. Maar heb er geen goeie moed in want 13 is een ongeluksgetal bij mij. Mijn nichtje van 12 is gestorven op een 13de en mijn miskraam was ook op een 13de Ben wel met tarwekiemolie begonnen.
Lelifee - schreef op 04-07 om 05:09
hey hey , ik denk op dag 8 en 9 een positieve ovutest te hebben gehad. Maar hij droogde wel sneer in door het hele warme weer dus ik weet niet of het kan . geen plotse lh val maar dat heb ik nooit na men ovu ,en ze zijn ook echt nooit duidelijker dan de test streep. ook niet de keer dat ik zwanger werd . ik heb niet gecontroleerd met de cb digitaal en voel me nu best rot want ik heb geen zekerheid. nu is het alweer 18 dagen na men menstruatie wat dan alweer lang is en vandaag maar een lichte ovutest.  pfff ik vind die onzekerheid dus heeelemaal niks
Puck - schreef op 04-07 om 06:35
Irritant is dat he? Bij mij was het deze maand wel duidelijk, maar vorige maand niet. Daarom ben ik ook aan het temperaturen als extra bevestiging dat er iets gebeurt. Misschien zou jou dat ook kunnen helpen? 
Anneke - schreef op 04-07 om 20:26
Op dag 8 of 9 van je cyclus ? Dat is vroeg outy: Wanneer zou dan je nod zijn Lelifee ? Ik ben sinds vorige maand ook beginnen temperaturen en ik vind het ook wel handig. 
Lelifee - schreef op 04-07 om 23:22
hey hey ,
25 en 26 juni had ik precies een donkerdere streep = lh piek . dus ik denk donderdag 27juni dan men ei (dat is dan wel 11 dagen maar toch , ik reken meestal eisprong vanaf positieve ovutesten)
nu zijn men ovu testen licht en zou ik alweer net heeeel laat zitten dus op 18-19 dagen na start van menstruatie. dus mss toch men ei al gehad ? vorige maand was het 21 dagen voor ik men eitje had maar dat was dan wel uitzonderlijk laat.
ik denk idd dat ik dat temperaturen dan eens ga proberen , maar bij mij wijkt dat wel vaak redelijk af (men lichaamstemperatuur) en door men nachtshiften is het ook moeilijk om altijd op een vaste moment te meten . ik werk 7 nachten en dan 7 vrij . dus dat is constant omgooien van bioritme en levenswijze.
ik ben overigens vanmiddag zo stom geweest om een kv test 2v5 te doen die ik nog had liggen. natuurlijk negatief en had een half uur ervoor 50cl water gedronken. maar twas echt wit wit wit . dus denk dat als ik al men ei  zou gehad hebben en als ik zwanger zou zijn ,ik toch een innieminie tuurstreepje zou moeten zien .
ik ben overigens iemand die graag bij alles de touwtjes in handen heeft . jammer genoeg werkt zwanger worden zo niet
Anneke - schreef op 05-07 om 00:20
18-19 dagen is nog heel vroeg om te testen he .  Ik test nooit voor men nod, ik zou gek worden denk ik  Want ook al heb je geen streepje blijf je toch denken ‘wat als ik toch zwanger ben maar mijn hcg gewoon nog laag is’. Niks voor mij, dan wacht ik liever in spanning af  Maar iedereen doet wat je wil natuurlijk  Je kan nog een paar dagen doortesten als je al een keer een eisprong hebt gehad op dag 21, maar dan zou ik er na je 25ste dag mee stoppen ofzo. Als je dan nog geen tweede streepje hebt is je ei al geweest denk ik.
Lelifee - schreef op 05-07 om 00:37
ja ik weet dat het heel vroeg is om te testen en het is max 6a7 dagen dpo met middagurine en ervoor goed gedronken te hebben. Maar ik wou hem gwn weghebben , nu moet ik werken tot volgende week woensdag en heb ik geen tijd om erom te gaan dus dat is wel handig om mezelf te begrenzen  ik vertrek 16 juli naar Tunesië dus hoop dat ik niet nog men ei moet krijgen en dan in Tunesië zit met de rode vrienden  tzou niet goed zijn voor men humeur ^^
Poezelieke - schreef op 08-07 om 12:57
Wachtweken wachtweken pfff 
Puck - schreef op 08-07 om 14:32
Poezelieke: in afwachting tot nod toch? Of tot ei?
Beiden zijn overigens irritant
Lelifee - schreef op 08-07 om 19:00
Vandaag dus toch nog een super overtuigende ovutest. Ik was echt in de veronderstelling dat ik gwn een hele vroege heb gehad. Maar niet dus
Baal een beetje want door men werk was het van donderdag geleden dat we "knuffelen" uiteraard vandaag geknuffeld maar vrees dus dat de kansen deze maand miniem zijn.
Nog een geluk dat ik bleef doortesten! 
Puck - schreef op 08-07 om 20:21
Als de test vndaag was en je ei dus binnen 12-48 uur komt, was je prima op tijd toch? Ik duim voor je
Lelifee - schreef op 10-07 om 00:52
hey puck ,
normaal vrijen we echt om de 2 dagen , maar nu was het 3 dagen tussen . wel gisteren en vandaag ons best gedaan (vandaag was die ovu nog donkerder zelf
ik vrees wel dat ik men man niet meer ga kunnen motiveren om morgen nog een potje te doen voor de zekerheid. hij heeft een beetje last van "prestatiedruk" omdat hij het ook zo graag wil . hij heeft ook een meeeeega drukke week want het is de laatste week voor het bouwverlof en alles moet af .
ik reken woensdag + 14 dagen dan voor men nod denk ik (dus 31 juli )
men vorige start menstruatie was trouwens 17 juni = weer een veel te lange cyclus naar mijn goesting.
maar zoals de goede raad die ik al hoorde  : vanaf volgende maand teunisbloem en temperaturen erbij .
hoe gaat het nog bij jullie met testen en dergelijke  ?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan