Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Puck - schreef op 15-07 om 16:34
Inderdaad ja. Ik vind het doodeng allemaal. Maar dat was bij mijn dochter eigenlijk net zo. Toen heb ik pas na de 20 weken echo iets durven kopen, omdat ik daarvoor te bang was dat er iets mis was of ging. 
Maar ik probeer vooral blij te zijn, want dat zou toch ook moeten. 
277 antwoorden en 24006780x bekeken
Lelifee - schreef op 15-07 om 18:14
Hey hey, 
Bij mij is er idd nog hoop maar nog lang wachten, tot komende woensdag!!! Gelukkig vanaf morgen op reis dus toch afleiding 
Vandaag ook een tand laten ontzenuwen Maar men hele gezicht deed zo een pijn dat ik 2x 500 mg paracetamol heb genomen en ik neem dus echt zelden iets. Kheb gwn schrik dat, als het al raak zou zijn, dit er invloed op zal hebben
Puck - schreef op 15-07 om 21:06
Paracetamol mag je gewoon gebruiken als je zwanger bent, dus geen zorgen!
Beterschap
Poezelieke - schreef op 15-07 om 21:27
Ga het vanavond al zeggen als hij thuiskomt om 22 uur. Kan niet meer wachten hahaha
Er zijn enkele groepen op facebook
Miskraam mama's 
Zwanger worden na miskraam mama's 
Zwanger na miskraam mama's 
Via de eerste groep kan je vragen om in de vervolggroepen te mogen. 
Dit zijn geheime groepen. 
Heeft me al veel steun gegeven 
Lelifee - schreef op 16-07 om 08:32
@puck, ik weet dat dat mag tijdens de zwangerschap maar toch. Ik maak me altijd zorgen hé

@poezelieke, begrijpelijk dat je het niet kan volhouden zou ik ook niet kunnen hoor. Merci voor de tips van die fb groepen 
Anneke - schreef op 16-07 om 11:39
Dankjewel voor de tip poezelieke.
Puck je mag zeker blij zijn 
Hou ons op de hoogte lelifee 
Anneke - schreef op 19-07 om 12:44
@lelifee : hoe is het ondertussen bij jou ? 
Puck - schreef op 21-07 om 20:40
Helaas dames. Na anderhalve week naar amper oplopende testjes te hebben gekeken, ben ik vandaag begonnen met bloeden. Het lijkt er op dat het ons ook deze keer niet gegund is.  Verdorie! Ik was nog niet eens over de vorige keer heen en nu gaat het weer mis. 
Anneke - schreef op 21-07 om 22:49
Neeeeeee Puck ! Zeg aub dat het niet waar is  Mss is het toch geen miskraam en is het gewoon wat bloed ? Sommige zwangere vrouwen hebben ook bloedverlies en toch geen miskraam. Mijn nicht had dit ook en is nu 38 weken zwanger. Ik hoop voor jou dat het geen miskraam is.
Puck - schreef op 21-07 om 22:56
Omdat mijn testen niet op liepen was ik er al bang voor en ik heb er geen vertrouwen in dat dit nog goed komt. Ik test volgend weekend nog eens, maar vooral om te zien of mijn hcg dan weg is. 
Anneke - schreef op 22-07 om 09:34
Zo jammer !  Je hoeveelste miskraam is dit, je 2de ?
Puck - schreef op 22-07 om 10:14
Dit is de tweede inderdaad. Het voelt wel minder heftig dan de vorige keer. Bij 5 weken en met de terughoudendheid na de vorige miskraam hakt het er minder in dan de vorige keer. Toen zaten we echt in de baby-modus bij 11 weken. Nu voelde het de hele tijd al niet goed door de testjes. Vanochtend leek het bloeden gestopt en was ik heel misselijk, waardoor je direct weer hoop krijgt. Nu toch weer aan het bloeden. Ik zal gek genoeg blij zijn als mijn testen duidelijk aflopen. Tot die tijd krijg ik geen rust in mijn hoofd. 
Poezelieke - schreef op 22-07 om 12:06
Ooh puck wat jammer om te horen 
Zeker 2x na elkaar dat is echt hard. 
Heel veel sterkte xxx 
Anneke - schreef op 22-07 om 13:25
@puck, ja dat begrijp ik dat je pas rust zal hebben als je het zeker weet of het mis is gegaan. Het is vooral ook weer lastig omdat je cyclus moet herstellen en er weer wat tijd moet over gaan. Ga je al onderzoek laten doen of nog niet ?
Puck - schreef op 22-07 om 13:32
Ik ben net 41 geworden, dus als het niet meer lukt, gaan we ook geen medische molen meer in. Zowel bij de eerste miskraam als nu zei ik tijdens de zwangerschap dat het genoeg was als het niet lukte. Maar ook nu twijfel ik weer. Zeker omdat ik telkens best znel zwanger word.... wie weet lukt het toch nog voor ik echt te oud ben. Maar misschien is het ook wel mooi geweest.... Maar sowieso wil ik geen medisch gedoe meer. (Ik snap dat anderen dat wel kunnen willen, maar daar ligt voor kns wel de grens)
Anneke - schreef op 22-07 om 16:26
Dat begrijp ik aangezien je leeftijd, en je hebt al een kindje (wat de kinderwens voor een tweede niet weg neemt uiteraard). Ik zou er alles aan doen maar ik heb nog geen kindje. Je bent idd altijd snel zwanger geraakt, dus mss dat het toch nog eens lukt met een goed einde 
Lelifee - schreef op 22-07 om 18:15
Ah nee Puck wat rot  hopelijk krijg je idd nog een kans! Ik had het niet direct gelezen door het slechte bereik hier. Pff nog steeds schieten woorden me te kort als ik dit lees. 
Anneke - schreef op 22-07 om 21:59
Hoe is het bij jou Lelifee ?
Mila (Gast) - schreef op 23-07 om 07:13
Wat naar lieve Puck, veel sterkte!
Puck - schreef op 23-07 om 07:22
Dank je Mila, maar het krijgt nog een vervolg, lijkt het.
Gisteren erg misselijk geweest en het bloeden blijft minder dan een menstruatie. Omdat ik mezelf gek maakte, heb ik vanochtend weer een testje gedaan, op zoek naar afsluiting. En die is nu duidelijk veel donkerder dan zaterdag. izzy: Nu dus geen afsluiting, maar weer tussen hoop en vrees..... Oh, ik wil zo graag dat we verrast gaan worden! 
Anneke - schreef op 23-07 om 11:33
Puck kan je niet eens langsgaan bij je gynaecoloog ? Dan heb je direct meer duidelijkheid.
Puck - schreef op 23-07 om 13:40
Ik ben nu 5 weken ver. Daar gaat een gynaecoloog ook nog niks bij zien. 
Lelifee - schreef op 23-07 om 15:15
@puck, ooooo ik hoop het zo voor je!!

 Ik heb een trekkerig gevoel maar nog geen bloed, maar vrees ervoor. Nog een beetje hopen... Morgen eindelijk testen 
Poezelieke - schreef op 23-07 om 18:37
Spannend puck. 
Ik duim voor je. Xx
Mila (Gast) - schreef op 23-07 om 19:03
Jeetje Puck! Dus je hebt maar even bloed gehad? Was dat bruin? Je hoort wel vaak dat innestelingsbloed bruin is toch? Wat voel je verder en is al het bloed helemaal weg? Duim zo hard voor jou! 
Anneke - schreef op 23-07 om 19:08
Van 5 weken nog niet, maar wel vanaf 6 weken. Ik weet natuurlijk niet hoe het in Nederland zit, ik ben van België. Of een clearblue met het aantal weken op, kan je daar ook niet wijzer uit worden ?
Puck - schreef op 23-07 om 20:19
@Mila: zaterdag wat oud bloed, maar sinds zondag ook rood, wat kleine beetjes de hele dag door. Vanmiddag ook best wel weer veel. Verder ben ik af en toe wat misselijk, maar geen grote klachten.

@Anneke: ik heb vorige week bij een licht streepje een cb gedaan en die zei 1-2 weken. Nu heb ik best een donkere streep, dus een cb zal nu 2-3 of 3+ zeggen. Ik heb wel ovewogen hem te doen, maar dan...? Dan ben ik bij de volgende keer bloedverlies toch weer bang. Ik heb nu bedacht in het weekend nogmaals te testen of naar het verloop te kijken. Als ik dan nog bloed , maar de test niet afloopt, ga ik de vk bellen of we al eens kunnen kijken of ze zien wat er loos is. 
Mila (Gast) - schreef op 23-07 om 21:30
Je maakt het wel spannend Puck! Ik zal duimen voor je. Het positieve is denk ik wel dat er geen stolsels bijzitten. En het is dus minder als menstruatie? Heb je wel krampen dan? Ohhh wat spannend meis! Ik zou echt gewoon morgen testen en bellen als hij oploopt!
Poezelieke - schreef op 23-07 om 23:52
Wat een onzekerheid puck 
Wondertje2 - schreef op 25-07 om 16:15
@Puck, onee wat rot weer deze onzekerheid. Hoe ver ben je nu precies? Ik had deze zwangerschap namelijk exact hetzelfde. Heb met 5+2 weken een bloeding gehad. Ik heb met 5+3 een echo gehad (in NL) om te zien of het een intacte zwangerschap was. Ze kunnen dit met dit termijn zien aan de zwangerschapsring en de locatie waar het bloed zit. Bij mij bleek het bloed bij mijn baarmoedermond te zitten ver weg van ons kindje. Het biedt geen 100% zekerheid maar kan je wel gerust stellen. Bij mij is het goed gegaan. Nu 18+4 weken zwanger van ons meisje. Ik zou toch echt al even gaan bellen meid. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan