Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Anneke - schreef op 11-06 om 22:34
Klopt het dan met je eisprong die je dacht gevonden te hebben ? Wel fijn dat je nu een mooie cyclus van 28 dagen hebt, en op naar de volgende ronde 
277 antwoorden en 24007295x bekeken
Puck - schreef op 12-06 om 18:18
Het klopt in zoverre dat ik voor mijn dochter ook 10dagen tussen mijn positieve ovutest en ms had. Dat was nu dus weer hetzelfde. Eigenlijk goed nieuws dus. Toch voel ik me erg sip vandaag: ik wil zwanger zijn, niet ongesteld! Niks aan 
Anneke - schreef op 12-06 om 18:42
Snap ik, is je menstruatie doorgebroken? Ik had vandaag ook een beetje bloed bij mijn afscheiding, dus heb ik me ook niet meer kunnen inhouden en een test gedaan. Negatief... Hoop dat men menstruatie er dan vandaag of morgen volledig doorbreekt. Dan klopt het met mijn mogelijke eisprong. Als het later gaat komen vrees ik voor men eisprong, dat die niet geweest is. Al is het dan vreemd met mijn temperatuur. Zal blij zijn als ik 25 juni naar de gynaecoloog kan, dat ik weet dat alles in orde is of niet.
Puck - schreef op 12-06 om 19:32
Ja, het is wel duidelijk nu hier. 
Jij hebt dus mogelijk ook het begin van ongesteld worden te pakken? Jammer! Het zou toch mooi geweest zijn als het snel weer raak was. 
Anneke - schreef op 12-06 om 19:37
Idd, ik voel me ook effe k*t, maar das normaal denk ik. Het was te mooi geweest om waar te zijn. Nu hopen op positief nieuws van de gynaecoloog en een duidelijke eisprong. Men temperatuur was deze ochtend wel nog hoger dan normaal, maar dat komt mss omdat het nog niet is doorgebroken ? Hoe was het met jou temperatuur de afgelopen dagen ?
Puck - schreef op 12-06 om 19:55
Meerdere dagen 36.9, 37.0, op dag ongi 36.6 en vanochtend weer 36.8
Maar ik heb geen vergelijking met eerder, want toen hield ik dit nog niet bij. 
Anneke - schreef op 12-06 om 21:13
Wat was je temperatuur voor je eisprong ? Bij mij was het altijd rond de 36.0, 36.1. En na de eisprong 36.5, 36.4 soms 36.8 of 36.7. Dus soms was het echt veel hoger en soms maar iets hoger. Maar wel nooit meer 36.1. Wat een gedoe allemaal izzy:
Puck - schreef op 12-06 om 21:38
Ik zat daarvoor op 36.3 tot 36.6. Sowieso geen grote verschillen tussen voor en na dus. 
Ik vind het wel fijn om er zo rationeel mee bezig te kunnen zijn. Geeft een beetje houvast, naast het hopen en afwachten. 
Anneke - schreef op 12-06 om 22:17
Vind ik ook Puck, ben eens benieuwd naar me temperatuur de komende dagen. Weet jij wat het betrouwbaarst is ? Temperatuur of ovulatietesten ?
Puck - schreef op 12-06 om 22:21
Temperatuur weet je pas achteraf. Wat betrouwbaarder is weet ik niet, maar als je gericht wilt klussen heb je alleen iets aan ovu testen. 
Anneke - schreef op 12-06 om 22:51
De week voor en na ik men eisprong zou moeten hebben zijn we veel actief, dus dat zit wel goed denk ik. Ik vind het wel ‘lastig’ om er zo veel mee bezig te zijn, en dan bedoel ik puur voor de rust in mijn hoofd en omdat het ook niet zo goed is. Maar ik heb het gevoel dat ik het nu wel moet om terug wat meet inzicht te krijgen in mijn cyclus na mijn miskraam. Heb jij dat gevoel ook? Voor mijn miskraam had ik mooi 28 dagen met op dag 14 of 15 men eisprong, dan deed ik maar 4 dagen ovulatietesten en was het klaar voor de rest.
Puck - schreef op 13-06 om 06:50
Ik ben er ook heel veel mee bezig, maar laat het gewoon ook toe. Ze zeggen dat je het los moet laten, maar dat vind ik lastig. Bovendien was ik er, toen ik zwanger werd van mijn dochter, maximaal mee bezig, dus ik zie de noodzaak ook niet zo.  
Anneke - schreef op 13-06 om 09:21
Als je die stress goed aankan zie ik er ook niet veel verkeerd in. Ik was er ook wel iets mee bezig maar niet zoals nu, en ik was ook na 4 maanden zwanger. Dus ik geloof ook niet zo heel hard in het feit als je er te hard mee bezig bent dat het dan niet lukt. Maar nu vind ik het allemaal wel heftig, al die stress en het onzekere altijd. Ik probeer het zo veel mogelijk los te laten. Was het bij jou altijd vlug raak ?
Puck - schreef op 13-06 om 11:43
Het was bij mij best vlug raak. 1 keer ronde 5 en 1 keer ronde 4. Hopelijk tellen we verder af  
Doordat ik mijn man pas laat heb leren kennen, ben ik wel wat ouder. Deze zomer word ik 41. Ik hoop dat het ons nog eens gegund is, maar ik heb niet verl tijd meer. 
Anneke - schreef op 13-06 om 15:16
Dat is wel leuk. Hopelijk lukt het nu dan ook weer zo vlug. Ik hoop dat het bij mij ook lukt. Dat begrijp ik i.v.m. je leeftijd, maar het is altijd vlug gegaan dus ik denk niet dat je je daar dan heel druk over moet maken  Maar ik voel de druk ook wel ook al word ik eind deze week dan ‘maar’ 32. Ik ben heel gelukkig met mijn vriend, we zijn 4 jaar samen, een huisje aan het bouwen, dus een klein wondertje is hier heel welkom. Mijn biologische klok is serieus aan het tikken 
Poezelieke - schreef op 13-06 om 21:23
Dan ben ik hier de jongste met 26 jaar op de teller 
Puck - schreef op 13-06 om 23:41
Oeh, nu voel ik me wel heel oud  
Anneke - schreef op 14-06 om 12:41
Dat is nergens voor nodig Puck. Jij hebt al een gezond kindje, ik nog niet. Dus leeftijd maakt niet veel uit. 
Puck - schreef op 14-06 om 14:01
Ik duim voor je dat dat volgend jaar om deze tijd anders is! 
Anneke - schreef op 14-06 om 14:40
Oooh, super lief van je Puck. Ik gun het jou ook.
Puck - schreef op 16-06 om 13:41
Hoe gaat het dames?spannende dagen voor jullie toch? Nod 16-6 poezelieke? En bij jou Anneke?

Ik heb echt een rotdag vandaag. Moederdag was de laatste dag dat ik zwanger was. (Dag later foute echo) Nu is het vaderdag, ik ben nog ongesteld en net van een aantal mensen gehoord dat ze zwanger zijn en uitgerekend in december (net als ik was). Ik vind het erg moeilijk om het hele gebeuren een plekje te geven 
Anneke - schreef op 16-06 om 17:20
Met mij gaat het wel, mijn menstruatie was exact twee weken na mijn (mogelijke) eisprong. Dus mijn cyclus is terug 28/29 dagen zoals voor mijn miskraam. Spannend afwachten naar mijn onderzoek bij de gynaecoloog op 25 juni, maar ik probeer het zo veel mogelijk los te laten. Heb een druk weekend achter de rug en ben vandaag jarig, dus heb al veel afleiding gehad 
Anneke - schreef op 16-06 om 17:21
Puck, heel begrijpelijk dat het pijn doet als er nu mensen komen zeggen dat ze zwanger zijn, dat gevoel heb ik ook wel hoor. Ook al gun je ze niet wat wij hebben meegemaakt, het is toch even slikken.
Puck - schreef op 16-06 om 17:43
Nee, ik gun dit niemand natuurlijk, maar ik gun mezelf ook een zwangerschap  Het valt me echt tegen hoeveel indruk dit op me maakt. Het eerste trimester zat er al bijna op en dan hou je al met veel dingen rekening. Een voorbeeldje: ik heb nog helemaal geen zomer kleding, want ik zou eerst wel aantrekken wat ik nog had en als de nipt goed was mocht ik nieuwe positie kleding kopen. Nu heb ik dus niks leuks of nieuws, maar ik vind ht ook niet leuk om te gaan shoppen. Allemaal dat soort dingen. Ik moet echt nog steeds terug schakelen. 

Fijn dat jouw cyclus dus in orde was. Je had dus wel een eisprong gehad en dat is naar omstandigheden wel mooi nieuws. Wat gaat de gynaecoloog nog doen? En nog gefeliciteerd met je verjaardag!
Anneke - schreef op 16-06 om 20:13
Dat komt allemaal nog wel, dat heeft tijd nodig. Ik heb het met momenten ook nog heel moeilijk, zeker als ik zwangere vrouwen zie die zo ver zijn als ik normaal moest zijn. Ik probeer positief te zijn naar de toekomst en me zo min mogelijk zorgen te maken. Al lukt mij dit natuurlijk ook niet altijd. Ik ben niet 100% zeker of ik men eisprong heb gehad omdat de ene test tegenspreekt. Ik wil weten of alles echt in orde is en of het kan dat je veel lh aanmaakt zonder een eisprong te hebben. Dingen vragen waar een huisarts niet altijd goed kan op antwoorden. Dankjewel voor je verjaardagswensen  Hopelijk zijn we volgend jaar met 3, dat is men enige wens.
Anoniem (Gast) - schreef op 16-06 om 20:29
men = mijn 
Poezelieke - schreef op 18-06 om 09:13
Nog een late gelukkige verjaardag anneke!
Ale... De rode duivels zijn er sinds vanmorgen. 
Ronde 4 gaat van start 
Ik ben wel blij dat m'n cyclus weer normaal is. Vorige cyclus duurde 38 dagen. Nu 29. 
X
Anneke - schreef op 18-06 om 13:07
Dankjewel Poezelieke. Ik ben ook blij dat mijn cyclus terug 28/29 dagen is. Daarvoor 32 dagen. Hopelijk hebben we dan de komende maand goed nieuws voor ons allebei. 
Puck - schreef op 19-06 om 09:41
Jammer Poezelieke. Wel fijn dat je cyclus hersteld is natuurlijk. 
Puck - schreef op 25-06 om 15:10
Hoe gaat het dames?
Ik baal behoorlijk vandaag. Ik dacht deze maand wel weer een normale cyclus te hebben, nadat mijn eerste menstruatie na de miskraam zo snel weer gekomen was. Nu dag CD 15, maar waar ik gewend was mijn piek op dag 16 te hebben, met al een hele duidelijke test op dag 15: een spierwitte ovu-test vanochtend. Heb er echt flink de balen van! Ik kon mezelf redelijk oppeppen de laatste tijd, maar voel me nu toch best weer verdrietig.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan