Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Poezelieke - schreef op 09-06 om 19:22
@anneke
Ik heb ook dat gevoel. Dat ik nooit meer zwanger zal zijn.
En als ik zwanger word dat het weer mis gaat lopen
277 antwoorden en 4564623x bekeken
Anneke - schreef op 10-06 om 11:20
Frustrerend gevoel he, ook al probeer je het zo veel mogelijk los te laten.
Anneke - schreef op 10-06 om 16:01
Poezelieke hoe is het met jou ? Jij was toen als ik met jou gepraat had toch aan het wachten of je miskraam vanzelf afkwam he ?
Poezelieke - schreef op 10-06 om 16:43
Ik heb cytotec genomen. 
Beebje zat 3 weken in men buik zonder leven. 
3 weken gebloed ervan
28 dagen niets
Maandstonden 
38 dagen niets 
Maandstonden 
En nu bezig aan ronde 3.
Zou 16 juni ongesteld moeten worden.? 
Hoop natuurlijk van niet.. 
Heb het gevoel dat het een eeuwigheid gaat duren voor ik weer zwanger ben. Ben er ook constant mee bezig in mijn hoofd. 
Ben er zoooo moe van ook. 
Voel me niet zo goed dus. Enkel een positieve test gaat me weer opbeuren geloof ik  
Of mijn maandstonden.. Dan kan ik weer even rust vinden. Die spanning en dat wachten is vreselijk :/
Anneke - schreef op 10-06 om 17:51
En heb je je eisprong gevonden of niet ? De eerste maand na mijn miskraam heb ik die niet gevonden, en deze maand denk ik hem wel gehad te hebben. Al ben ik niet 100% zeker. Maar mij zou het al een beetje rust geven als ik zeker zou weten dat mijn lichaam terug normaal werkt.
Puck - schreef op 10-06 om 21:47
30 weken
Hoe lang was je bezig geweest voor je zwanger was Poezelieke? Toen lang moeten wachten?
Ik hoop op mooi nieuws voor jullie deze maand!

En ik hoop ook op goed nieuws voor mezelf natuurlijk. Ik voel me nogal chagrijnig en ik heb buikpijn. Ik denk pas 7 dpo te zijn, maar als ik naar mijn gevoel luister, denk ik dat ik ongesteld ga worden. En daar zie ik zo tegenop! Vorige week mezelf opgetrokken aan een mogelijke ovulatie en hoewel ik weet dat de kans nihil is dat het direct weer raak is, hoop ik er zo op.  
Poezelieke - schreef op 10-06 om 21:56
@anneke 
Ik heb geen ovulatie testen gebruikt om een ei te vinden.. Gebruik mijn appje gewoon en probeer zoveel mogelijk te klussen in de vruchtbare dagen. 
@puck
Ik was gestopt met de prikpil juli 2018 dus ongeveer 5 maand later was ik zwanger. Wat ik wel snel vond.aangezien het tot een jaar kan duren na het stoppen met de prikpil. 
Ik moet ook binnen 6 dagen ongesteld worden... Denk ook niet dat het raak zal zijn... 
Ik hoop mee voor jou 

@anneke 
Ik heb wel enkele ovulatietesten gekregen van een vriendin. 
Maar die ben ik aan het gebruiken als zwangerschapstesten.. Om de 2 dagen.. Ja zo gefreaked ben ik er op.. Sinds ik die dingen heb heb ik helemaal geen rust meer in mijn hoofd pfff...
Anneke - schreef op 10-06 om 22:45
Ik begrijp jullie volledig. Eigelijk mag je niet hopen dat het (terug) zo snel raak is, maar ik ben ook zo. Bij mij was het mijn eerste zwangerschap en eens je dat bent geweest wil je het precies nog harder. Spannend voor ons alle drie en we krijgen onze menstruatie zowat gelijk. Ik moet hem nu ook krijgen tussen donderdag en zondag. (Ben niet zeker hoe lang men cyclus gaat zijn) Zou fijn zijn als ik men menstruatie niet krijg zodat ik zondag kan testen en hopelijk een positieve test vast heb. Ik ben dan jarig dus zou een leuk cadeautje zijn. Maar ik bereid me voor op men menstruatie, ook al heb ik wat symptomen. Hopelijk snel goed nieuws voor ons alledrie ! 
Poezelieke - schreef op 11-06 om 02:15
Laat ons hopen x
Elk kwaaltje lijkt op een zwangerschap momenteel haha
Ik hoor het wel
Anneke - schreef op 11-06 om 12:21
We kunnen jammer genoeg niet meer doen dan afwachten.
Puck - schreef op 11-06 om 21:48
30 weken
Inderdaad ongesteld geworden vandaag.
Ik had dus 13 mei een foute echo bij ongeveer 11 weken (na 8 weken gestopt met groeien). 14 mei cytotec genomen en vruchtje verloren. Nu op 11 juni, precies 4 weken later, mijn volgende menstruatie. Ik heb van mezelf een korte cyclus van 26 dagen.
Anneke - schreef op 11-06 om 22:34
Klopt het dan met je eisprong die je dacht gevonden te hebben ? Wel fijn dat je nu een mooie cyclus van 28 dagen hebt, en op naar de volgende ronde 
Puck - schreef op 12-06 om 18:18
30 weken
Het klopt in zoverre dat ik voor mijn dochter ook 10dagen tussen mijn positieve ovutest en ms had. Dat was nu dus weer hetzelfde. Eigenlijk goed nieuws dus. Toch voel ik me erg sip vandaag: ik wil zwanger zijn, niet ongesteld! Niks aan 
Anneke - schreef op 12-06 om 18:42
Snap ik, is je menstruatie doorgebroken? Ik had vandaag ook een beetje bloed bij mijn afscheiding, dus heb ik me ook niet meer kunnen inhouden en een test gedaan. Negatief... Hoop dat men menstruatie er dan vandaag of morgen volledig doorbreekt. Dan klopt het met mijn mogelijke eisprong. Als het later gaat komen vrees ik voor men eisprong, dat die niet geweest is. Al is het dan vreemd met mijn temperatuur. Zal blij zijn als ik 25 juni naar de gynaecoloog kan, dat ik weet dat alles in orde is of niet.
Puck - schreef op 12-06 om 19:32
30 weken
Ja, het is wel duidelijk nu hier. 
Jij hebt dus mogelijk ook het begin van ongesteld worden te pakken? Jammer! Het zou toch mooi geweest zijn als het snel weer raak was. 
Anneke - schreef op 12-06 om 19:37
Idd, ik voel me ook effe k*t, maar das normaal denk ik. Het was te mooi geweest om waar te zijn. Nu hopen op positief nieuws van de gynaecoloog en een duidelijke eisprong. Men temperatuur was deze ochtend wel nog hoger dan normaal, maar dat komt mss omdat het nog niet is doorgebroken ? Hoe was het met jou temperatuur de afgelopen dagen ?
Puck - schreef op 12-06 om 19:55
30 weken
Meerdere dagen 36.9, 37.0, op dag ongi 36.6 en vanochtend weer 36.8
Maar ik heb geen vergelijking met eerder, want toen hield ik dit nog niet bij. 
Anneke - schreef op 12-06 om 21:13
Wat was je temperatuur voor je eisprong ? Bij mij was het altijd rond de 36.0, 36.1. En na de eisprong 36.5, 36.4 soms 36.8 of 36.7. Dus soms was het echt veel hoger en soms maar iets hoger. Maar wel nooit meer 36.1. Wat een gedoe allemaal izzy:
Puck - schreef op 12-06 om 21:38
30 weken
Ik zat daarvoor op 36.3 tot 36.6. Sowieso geen grote verschillen tussen voor en na dus. 
Ik vind het wel fijn om er zo rationeel mee bezig te kunnen zijn. Geeft een beetje houvast, naast het hopen en afwachten. 
Anneke - schreef op 12-06 om 22:17
Vind ik ook Puck, ben eens benieuwd naar me temperatuur de komende dagen. Weet jij wat het betrouwbaarst is ? Temperatuur of ovulatietesten ?
Puck - schreef op 12-06 om 22:21
30 weken
Temperatuur weet je pas achteraf. Wat betrouwbaarder is weet ik niet, maar als je gericht wilt klussen heb je alleen iets aan ovu testen. 
Anneke - schreef op 12-06 om 22:51
De week voor en na ik men eisprong zou moeten hebben zijn we veel actief, dus dat zit wel goed denk ik. Ik vind het wel ‘lastig’ om er zo veel mee bezig te zijn, en dan bedoel ik puur voor de rust in mijn hoofd en omdat het ook niet zo goed is. Maar ik heb het gevoel dat ik het nu wel moet om terug wat meet inzicht te krijgen in mijn cyclus na mijn miskraam. Heb jij dat gevoel ook? Voor mijn miskraam had ik mooi 28 dagen met op dag 14 of 15 men eisprong, dan deed ik maar 4 dagen ovulatietesten en was het klaar voor de rest.
Puck - schreef op 13-06 om 06:50
30 weken
Ik ben er ook heel veel mee bezig, maar laat het gewoon ook toe. Ze zeggen dat je het los moet laten, maar dat vind ik lastig. Bovendien was ik er, toen ik zwanger werd van mijn dochter, maximaal mee bezig, dus ik zie de noodzaak ook niet zo.  
Anneke - schreef op 13-06 om 09:21
Als je die stress goed aankan zie ik er ook niet veel verkeerd in. Ik was er ook wel iets mee bezig maar niet zoals nu, en ik was ook na 4 maanden zwanger. Dus ik geloof ook niet zo heel hard in het feit als je er te hard mee bezig bent dat het dan niet lukt. Maar nu vind ik het allemaal wel heftig, al die stress en het onzekere altijd. Ik probeer het zo veel mogelijk los te laten. Was het bij jou altijd vlug raak ?
Puck - schreef op 13-06 om 11:43
30 weken
Het was bij mij best vlug raak. 1 keer ronde 5 en 1 keer ronde 4. Hopelijk tellen we verder af  
Doordat ik mijn man pas laat heb leren kennen, ben ik wel wat ouder. Deze zomer word ik 41. Ik hoop dat het ons nog eens gegund is, maar ik heb niet verl tijd meer. 
Anneke - schreef op 13-06 om 15:16
Dat is wel leuk. Hopelijk lukt het nu dan ook weer zo vlug. Ik hoop dat het bij mij ook lukt. Dat begrijp ik i.v.m. je leeftijd, maar het is altijd vlug gegaan dus ik denk niet dat je je daar dan heel druk over moet maken  Maar ik voel de druk ook wel ook al word ik eind deze week dan ‘maar’ 32. Ik ben heel gelukkig met mijn vriend, we zijn 4 jaar samen, een huisje aan het bouwen, dus een klein wondertje is hier heel welkom. Mijn biologische klok is serieus aan het tikken 
Poezelieke - schreef op 13-06 om 21:23
Dan ben ik hier de jongste met 26 jaar op de teller 
Puck - schreef op 13-06 om 23:41
30 weken
Oeh, nu voel ik me wel heel oud  
Anneke - schreef op 14-06 om 12:41
Dat is nergens voor nodig Puck. Jij hebt al een gezond kindje, ik nog niet. Dus leeftijd maakt niet veel uit. 
Puck - schreef op 14-06 om 14:01
30 weken
Ik duim voor je dat dat volgend jaar om deze tijd anders is! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 14 live en online lessen!
  • Wees er snel bij er is beperkt plek!
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan