Na cytotec cyclus - Zwanger worden forum

Peetje1983 - schreef op 17-08 om 10:12
Mijn hcg is bijna uit me lichaam, echt nog maar een dun streepje vergeleken  met dinsdag, woensdag ga ik het nog eens testen en hoop dan dat het een witte test is! 
Puck hoe gaat het nu met jou? 
Wens je alvast een fijne vakantie ;-)
Ik mag maandag weer gaan werken, was een bewogen vakantie zo moet ik zeggen...
277 antwoorden en 23851286x bekeken
Puck - schreef op 23-08 om 17:26
Onze vakantie is door een aanrijding helaas in het water gevallen. We zijn nu weer thuis, gelukkig allemaal ongedeerd, maar het vakantiegevoel is wel weg.  Thuis direct weer testdrang, dus maar even gekeken of ik mijn hcg kwijt was. (Ben natuurlijk wat aangeslagen door de aanrijding en was al emotioneel en vroeg me af of ik geen rest met nog steeds hcg had, waardoor ik zo labiel ben.... ja, je bedenkt wat als je zit te piekeren....) 
Zojuist een zwangerschapstest gedaan die nu helemaal negatief is, 17 dagen na de cytotec. Op de ovulatietest een dun streepje te zien. Ik weet niet of we er ‘hard voor gaan werken’ deze maand, maar ik verwacht wel de komende dagen mijn ovulatie. Komt dus redelijk overeen met de vorige keer eerste ronde na cytotec. 
Peetje1983 - schreef op 24-08 om 10:42
Oh puck nee toch, jeetje wat heftig Allemaal.... wat gelukkig dat jullie allemaal ongedeerd zijn zeg! 
Ik heb nu ook een negatieve test eindelijk ,en e ovu testen kleuren al n week licht... heb enorm pijn onder in me buik, heb al urine ingeleverd en die is schoon, dus of me eisprong is in aantocht of ik moet toch nog een echo gaan laten maken .... dus we moeten afwachten...
Hoop dat het nu goed blijft gaan puck met al jullie elende 
Puck - schreef op 26-08 om 17:13
Ik hoop het ook Peetje. Zit echt niet lekker in mijn vel na alles. We proberen er deze week nog een vakantie in Nl van te maken, maar ik merk toch dat alles er wel in gehakt heeft. Ik had allemaal romantische gedachten over hoe ik tijdns de vakantie direct weer zwanger zou raken, maar de romantiek is wel weg en we zijn allebei wat prikkelbaar, waardoor het er niet vaak van komt. Ovutesten zijn ook weer negatief, dus daar kan ik ook geen touw aan vastknopen. Ik baal echt van alles vandaag! 

Hoe gaat het met jou? 
Peetje1983 - schreef op 26-08 om 20:44
Jeetje puck allemaal niet leuk zeg! En kan me helemaal indenken dat je ook niet meer romantisch bent , het is nog al allemaal wat zeg ..., ik hoop echt van uit me dat hart dat je snel een eisprong hebt of ongesteld word, want moet je al een eisprong hebben voor je een menstruatie krijgt of kan je het de 1e keer overslaan ,.. ik heb ook nog geen goede testen hoor en ook geen gevoel ervan,... soms is dat echt balen en wil je verder , maar ook de angst zeg maar....
Maar goed meis ik hoop dat jij en je man alles een plekje kunnen gaan geven en weer van elkaar kunnen gaan genieten,  wens je ondanks alles toch nog een prettige vakantie toe , en hoop dat alles nu rustig gaat en blijft verlopen, knuffel voor jou
Puck - schreef op 28-08 om 08:02
Hoe gaat he5 Peetje? Heb jij nog iets van een ovulatie gevonden? 

Ik had het afgelopen weekend een licht streepje en iets wat leek op vruchtbaar slijm. Qua timing was dat precies zo als bij mijn vorige MA, dus ik dacht dat het misschien wel een ovulatie zou zijn. Maar mijn temperatuur blijft laag, dus er lijkt toch niks gebeurd te zijn. Mijn afscheiding lijkt wel op die na een ovulatie. Ik denk dat ik een ronde oversla. Ik vraag me alleen af of je dan wel ongesteld wordt of dat je zo een volgende ronde in gaat? 
Peetje1983 - schreef op 28-08 om 09:03
Nou puck dan hebben we toch echt hetzelfde,  ik had ook echt slijm en dacht yes, maar de ovulatie test gaf maar n licht streepje aan, had wel echt pijn in me onderbuik als zo van een eisprong heb toen urine ingeleverd om te kijken of het geen blaasontsteking was, dat was het niet en de pijn was na 2 dagen weg.... dus of me eisprong is geweest en gaf het niet aan of ik heb ook geen eisprong en dan maar wachten op me menstruatie , ik moet zeggen dat ik er best van baal , wil nu o onderhand toch wel weer verder maar je weet nog niks... maar zou je dan wel vruchtbaar zijn ??? Hoop puck dat jij ook snel of je menstruatie hebt of je ei sprong, ga duimen dat je daarna een mooie maand hebt, verdien je wel naar alles!
Peetje1983 - schreef op 30-08 om 09:33
Oh nou puck dat  zou super zijn ! Ik had gister echt een witte ovulatie test ..., vorige week wel donkerder , denk dat ik maar effe me menstruatie afwacht... Nog nooit zo blij geweest als die er is haha... succes puck en beterschap met je man
Puck - schreef op 30-08 om 10:17
Dat snap ik. Dan heb je toch weer een beginpunt om verder te gaan. Ik zat er ook op te wachten, maar nu een positieve test is ook fijn. Ik ga er niet van uit dat het deze maand raak zal zijn, maar dan weet ik nod 10 dagen later en dan kunnen we weer verder. Ik duim dat jij ook snel weet waar je staat!
Puck - schreef op 04-09 om 09:02
Vanochtend inderdaad een gestegen temperatuur. Gisteren al iets hoger en vandaag doorgestegen. Klopt precies met eerdere rondes. Ik denk dat mijn ei dan maandag is geweest. Op 1 dag na 4 weken na de cytotec dus. 
Peetje1983 - schreef op 04-09 om 09:11
Kijk fijn puck en netjes dat je lichaam zo snel weer het op pakt... blijf duimen voor jou/jullie 
Puck - schreef op 04-09 om 09:58
Ik ook  Ik merk dat ik er toch een positief gevoel bij heb deze maand. Nu ik mijn ei gevonden heb, lijkt het alsof ik al weer zwanger ben. Ik denk dat ik wel erg teleurgesteld ga zijn als ik ongesteld word. Maar wie weet... Ik zeg telkens tegen mezelf dat ik blij moet zijn met een herstelde cyclus. Voor nu is dat al mooi.
Peetje1983 - schreef op 04-09 om 12:03
Dat is ook zeer zeker mooi, en het zou echt geweldig zijn als je een mooie test in je handen hebt over ruim n week , en ja kan helemaal indenken dat je dan verdrietig zou zijn, maar aan de andere kant moet je denken dat je lichaam wel weer herstelt is en werkt ! 
Ik hoop ook aankomende maand me ei te vinden,  we gaan het maar allemaal afwachten,  meer kunnen we helaas n iet doen 
Puck - schreef op 04-09 om 14:42
Ik ga heel hard met en voor je mee duimen Peetje!
Puck - schreef op 12-09 om 11:27
IK heb even behoefte om te klagen en dat doe ik hier maar even. Ik voel me gewoon zo k*t! Alles wat er is gebeurd de afgelopen maanden is gewoon even te veel en ik voel me ontzettend verdrietig. 
Na de vorige zwangerschap waarin ik eindeloos getest had, wat me alleen maar stress bezorgde, zou ik dat deze keer anders doen. Maar nu 2 dagen over tijd met een iets dalende temp wilde ik het gewoon zeker weten. En natuurlijk een witte test  .  Is niet gek dat je bij 2 dagen over tijd een keer test toch? Nou, daar denkt mijn man anders over. Toen ik hem vertelde dat ik negatief getest had zei hij “jammer” en toen ik moest huilen zei hij “doe het jezelf dan ook niet aan met dat testen”. Is het dan zo gek te testen als je 2 dagen over tijd bent? Het idee was niet meer te checken of testjes oplopen, maar je moet toch een keer testen of je echt zwanger bent? Vervolgens een hele discussie, waarbij hij niet geloofde dat mijn LF altijd hetzelfde is en zegt dat het kan wisselen. Zoveel onzin duscussie! Maar wat begrip ho maar! Als ik van hem al geen steun krijg....
En ook op het forum vind ik het moeilijk. Telkens die meldingen van ‘uitgerekend groepjes’ met mensen die klagen over kwaaltjes (ruilen? Graag hoor. Al moet ik de hele dag kotsen!) en zich druk maken over het geslacht. Of mensen die in een nodgroepje niet eerder mee kletsten, maar alleen even hun positieve test komen laten zien. Ik weet dat het aan mij ligt, maar ik trek dat echt heel slecht. 
Mijn man zegt telkens als het weer misgaat (menstruatie danwel miskraam) dat ons niks is afgenomen en dat we onze dochter nog hebben. Ja, dat is natuurlijk zo en ik hou zielsveel van haar, maar mag ik dan nooit meer ergens verdrietig om zijn? 
Ik hoop dat ik nu eerst maar weer ongesteld word. Misschien dat de wereld morgen al wat zonniger is als de pms afzakt. Vandaag zal wel een rotdag blijven.
Beagle - schreef op 12-09 om 12:39
Puck  je mag hier altijd klagen!
Ik vind het knap dat je dit keer tot 2dagen na NOD gewacht hebt met testen. Vergt een hoop moed. Ik snap je vriend ook wel, hij ziet weer hoeveel verdriet het doet. Maar je wilt ook duidelijkheid.
Mijn LF is ook kort, rond 10dagen. Dit was zowel voor als na de zwangerschap. Of dat echt kan veranderen tijdens de tijd weet ik niet. 

In zo'n periode komt alles hard binnen. De meldingen kan je helaas niet uitschakelen. De mensen die alleen hun positieve test laten zien en niet reageren op de rest proberen te negeren. Desnoods een nieuw account maken dat je van de meldingen af bent?

Wil je vooral heel veel sterkte wensen in deze periode en een dikke virtuele knuffel!
Poezelieke - schreef op 12-09 om 20:54
@puck

Mannen... Ze zijn helemaal anders dan ons. En ze voelen niet wat wij voelen. Ik begrijp je frustratie en verdriet volledig. Het is zo een moeilijke tijd voor je. Ik hoop echt dat je toch snel zwanger mag worden. Het is je zo gegund. X
Anne - schreef op 12-09 om 21:02
Ik snap dat het allemaal veel is wat er op je afkomt, wat je de afgelopen maanden hebt meegemaakt is niet niks ook nog de schrik in de vakantie erbij, en het is gewoon k*t en confronterend ongesteld te worden. Zeker als je overtijd bent voor jouw doen. Mannen zijn daar toch anders in denk ik, mijn man maakte zich ook niet zo druk en zorgen. Tis ons lichaam wat het weer laat zien.. heel veel sterkte puck, en ik hoop dat het geluk snel jouw kant op mag komen je dochter is zeker al een zegen, maar dat betekent niet dat je verlangt naar een tweede wonder. Ik had eerst ook moeite met zulke dingen te lezen net na mijn miskraam destijds, en dacht daar ga ik komende zwangerschap echt niet over klagen. Maar nu ik zwanger ben en op het einde loop doe ik het toch, alles beter dan een lege buik uiteraard. Het is wel confronterend te lezen, dat snap ik heel goed. Ik heb hier nu wel eens klaagminuut/uurtje en dan zegt mijn man, zie je wel mijn duimen draaien voor je lieve puck
Puck - schreef op 13-09 om 07:45
De lieverd kwam gisteren thuis met een bos bloemen. Hij bedoelt het goed allemaal, dat weet ik echt wel. Ik vind het alleen zo jammer dat hij het niet echt begrijpt. Natuurlijk is het voor mannen anders, maar ik mis het om dat te kunnen delen. 
Gelukkig is mijn ms vanochtend dan echt doorgebroken. Gisteravond alleen een druppeltje. Gelijk weer dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt: “of toch?”. Nu temp weer helemaal laag en een echte ms, dus echt helemaal duidelijk.
Voor mensen die naar info over de cyclus na cytot3c komen zoeken: voor mij is dit 5 weken en 3 dagen na de cytotec, wat dus klopt met de 4-6 weken wat je vaak leest en hoort. Wel een LF die 3 dagen langer is dan anders. Of dat na een mk kan veranderen weet ik niet, maar na de vorige keer en na de zwangeschap van mijn dochter was het niet veranderd, dus ik denk dat er iets geweest is, maar dat de innesteling fout gegaan is. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan