Een zwangerschapstest kopen !

Een zwangerschapstest kun je natuurlijk bij de drogisterij kopen maar vaak ben je online een stuk goedkoper uit ! Veel winkels leveren, mits op tijd besteld, de volgende dag nog !

Overizcht zwangerschapstesten per prijs


€ 4.99
Test point Casette Zwangerschapstest 2 stuks
ZwangerschapVoor een normaal verloop van de zwangerschap en een ongestoorde ontwikkeling van het ongeboren kind vinden er in het vrouwelijk lichaam een aantal essentiele veranderingen plaats. Voor deze aanpassing aan de zwangerschap zijn voornamelijk hormonen verantwoordelijk. De belangrijkste zwangerschapshormonen zijn oestrogeen, progesteron en hCG (humaan choriongonadotrofine). Bij gezonde en niet-zwangere vrouwen ligt de hCG-spiegel in urine tussen 0 en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits per Mililiter); het zogenaamde normaalbereik. Bij een zwangerschap begint de hCG-concentratie al in de eerste dagen na de bevruchting te stijgen. Rond de tiende week worden er dan waarden bereikt tot wel 230.000 mIU/ml. Na de geboorte valt de hCG-concentratie snel weer terug en bereikt binnen enkele weken weer haar normaalwaarde. Het hormoon hCG leent zich daarom uitstekend om een zwangerschap te diagnosticeren. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is > 10 mIU/ml.
te koop bij drogisterij.net

€ 6.45
Testjezelf Zwangerschapstest Stuk
Met de Testjezelf.nu Zwangerschapstest weet je binnen 2 minuten of je zwanger bent. Omdat deze zwangerschapstest gevoeliger is dan een standaard test, kun je al 4 dagen voor je volgende menstruatie testen.* Betrouwbaarheid van 99,9%* Test is eenvoudig in gebruik* Uitgebreide Nederlandstalige handleiding* Test is voorzien van CE keurmerk* Hygiënisch door beschermkapje (zie foto)* Extra gevoelig en nauwkeurigJe voert de test uit door het uiteinde van de test 5 seconden in je urinestraal te houden. Leg de test hierna vlak neer en lees het resultaat af tussen de 3 en 5 minuten. Verschijnt er zowel in het controlevenster als in het testvenster een lijntje dan ben je zwanger.
te koop bij drogisterij.net

€ 6.95
Idyl Huismerk Zwangerschapstest Stuk
Te gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie. De ingebouwde controle laat zien dat u de test correct uitgevoerd hebt. U kunt de test op elk tijdstip van de dag gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie om vroegtijdig een zwangerschap aan te tonen. Niet te gebruiken bij: overgevoeligheid voor mebendazol of één van de andere bestanddelen van de tablet. · Bewaren bij 2 30 graden. · Buiten bereik van kinderen bewaren. · Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing
te koop bij drogisterij.net

€ 7.45
Easy Home Zwangerschapstest Ex

te koop bij drogisterij.net

€ 7.45
Prelude Zwangerschapstest Stuk
Dit artikel wordt anoniem en discreet bij u thuis bezorgdPrelude ZwangerschapstestPrelude is een zwangerschapstest speciaal ontworpen voor persoonlijk gebruik thuis. De gevoeligheid van de test laat het toe de zwangerschap op te sporen vanaf de eerste dag van het uitblijven van de menstruatie en dit binnen 5 minuten- Stelt in 3 tot 5 minuten het zwangerschapshormoon hCG in de urine vast- Betrouwbaarheid van 99% (klinisch getest)- Hoge gevoeligheid (20 mUl/ml), waardoor de test de 1e dag na het uitblijven van de menstruatie kan worden gebruikt
te koop bij drogisterij.net

€ 7.95
Testjezelf Zwangerschapstest Cassette 3stuks
Betrouwbare zwangerschapstesten welke je al laten zien of je zwanger bent tot 4 dagen voor je volgende te verwachten menstruatiedag door de hoge gevoeligheid van deze testen.Inclusief pipet voor het toedienen van de juiste hoeveelheid urine. Deze test is zeer betrouwbaar aangezien de juiste hoeveelheid urine (opgevangen in een schoon bakje) met het bijgeleverde pipet wordt toegediend. In de bijgevoegde bijsluiter staat precies omschreven hoe en wanneer deze test het beste kan worden uitgevoerd. Deze Cassette Zwangerschapstesten worden ook door bijvoorbeeld huisartsen gebruikt aangezien ze extra betrouwbaar zijn. Verpakking bevat 3 complete testen. Wil je nog vaker (en voordeliger) testen, dan worden deze testen ook verkocht (zie Thuistesten Drogisterij.net) in een verpakking met maar liefst 6 testen!Met een betrouwbaarheid van meer dan 99% en de lage prijs, behoort de Testjezelf.nu� Cassette Zwangerschapstest al meer dan 5 jaar tot de best verkochte zwangerschapstest online.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 7.95
Testjezelf Zwangerschapstest Cassette 3stuks
Betrouwbare zwangerschapstesten welke je al laten zien of je zwanger bent tot 4 dagen voor je volgende te verwachten menstruatiedag door de hoge gevoeligheid van deze testen.Inclusief pipet voor het toedienen van de juiste hoeveelheid urine. Deze test is zeer betrouwbaar aangezien de juiste hoeveelheid urine (opgevangen in een schoon bakje) met het bijgeleverde pipet wordt toegediend. In de bijgevoegde bijsluiter staat precies omschreven hoe en wanneer deze test het beste kan worden uitgevoerd. Deze Cassette Zwangerschapstesten worden ook door bijvoorbeeld huisartsen gebruikt aangezien ze extra betrouwbaar zijn. Verpakking bevat 3 complete testen. Wil je nog vaker (en voordeliger) testen, dan worden deze testen ook verkocht (zie Thuistesten Drogisterij.net) in een verpakking met maar liefst 6 testen!Met een betrouwbaarheid van meer dan 99% en de lage prijs, behoort de Testjezelf.nu® Cassette Zwangerschapstest al meer dan 5 jaar tot de best verkochte zwangerschapstest online.
te koop bij drogisterij.net

€ 7.99
Actavis Zwangerschapstest Av Stuk
Vanaf de eerste dag van het uitblijven van de menstruatieMeer dan 99% betrouwbaar (volgens klinisch onderzoek)Bestemd voor zelfdiagnoseEenvoudig en snel
te koop bij drogisterij.net

€ 8.95
Test-Point Vroege Zwangerschap Thuistest
Er vinden essentiele veranderingen in het lichaam van de vrouw plaats om een zwangerschap normaal te laten verlopen. De belangrijkste hormonen die voor deze veranderingen zorgen zijn: oestrogeen, progesteron en HCG (humaan choriongonadotrofine). De HCG spiegel ligt normaal gesproken, bij gezonde niet-zwangere vrouwen tussen 0 en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits per Mililiter). In de eerste dagen na de bevruchting stijgt de HCG-concentratie al. Rond de 10e week wordt een waarde tot wel 230. 000 mIU/mL bereikt. Na de bevalling valt deze HCG-concentratie snel terug en na enkele weken is de normaalwaarde alweer bereikt. Deze Vroege Zwangerschapstest kan aan de hand van het HCG hormoon al snel aangeven of u zwanger bent. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is 10 mIU/mL. Werking van de Vroege Zwangerschapstest: De test beschikt over een extreme gevoeligheid; de test kan al hCG waarden van 12 mIU/mL meten.
te koop bij dokteronline.com

€ 8.95
Tobenobe Zwangerschaptest Digitaal Stuk
Betrouwbaar willen weten of u zwanger bent of niet?Niet willen twijfelen over het resultaat? Koop dan nu de eerste echt betaalbare digitale zwangerschapstest van Nederland: Tobénobé Digitale ZwangerschapstestWaarom Tobénobé? De Tobénobé digitale zwangerschapstest (meer info ook via www.tobenobe.nl) is een extra gevoelige test.Door deze hoge gevoeligheid kunt u al enkele dagen voor uw volgende te verwachten mentruatiedag betrouwbaar testen of u zwanger bent.
te koop bij drogisterij.net

€ 9.95
Predictor Vroege Zwangerschapstest
Predictor was de eerste en is nog steeds de meest bekende zwangerschapstest van Europa. Predictor is betrouwbaar en biedt je optimale zekerheid. Het is namelijk de enige test waarbij het staafje waar je over plast en de dop met de afleesvensters gescheiden zijn. Daardoor is de test om te beginnen makkelijker en hygienischer. Bovendien maakt het de test betrouwbaarder. De kans dat er urine op bijvoorbeeld het afleesvenster komt, is immers uiterst klein. Hoe werkt Predictor? Wanneer een vrouw zwanger wordt, begint haar lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheid in de urine. Predictor toont de aanwezigheid van dit hormoon aan. Predictor kan de aanwezigheid van hCG in de urine aantonen vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Als u een onregelmatige cyclus heeft, ga dan uit van de langst mogelijke cyclus en tel daar een dag bij op om te vroeg testen te voorkomen.
te koop bij dokteronline.com

€ 9.95
Testjezelf Zwangerschapstest 2 Stuks
Met de Testjezelf.nu Vroege Zwangerschapstest weet je binnen 2 minuten of je zwanger bent. Omdat deze zwangerschapstest gevoeliger is dan een standaard test, kun je al 4 dagen voor je volgende menstruatie testen. De verpakking bevat 2 complete testen.* Betrouwbaarheid van 99,9%* Test is eenvoudig in gebruik* Uitgebreide Nederlandstalige handleiding* Testen zijn voorzien van CE keurmerk* Hygi�nisch door beschermkapje (zie foto)* Extra gevoelig en nauwkeurigJe voert de test uit door het uiteinde van de test 5 seconden in je urinestraal te houden. Leg de test hierna vlak neer en lees het resultaat af tussen de 3 en 5 minuten. Verschijnt er zowel in het controlevenster als in het testvenster een lijntje dan ben je zwanger.Uit laboratoriumonderzoeken is gebleken dat deze zwangerschapstest een betrouwbaarheid van 99,9% kent. Daarmee is deze zwangerschapstest voor thuis een net zo betrouwbare en nauwkeurige zwangerschapstest als die wordt uitgevoerd door een huisarts. De gevoeligheid ligt zelfs hoger. Indien de test positief uitvalt, neem dan contact op met je huisarts en bespreek de uitkomst.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 9.95
Testjezelf Zwangerschapstest 2 Stuks
Met de Testjezelf.nu Vroege Zwangerschapstest weet je binnen 2 minuten of je zwanger bent. Omdat deze zwangerschapstest gevoeliger is dan een standaard test, kun je al 4 dagen voor je volgende menstruatie testen. De verpakking bevat 2 complete testen.* Betrouwbaarheid van 99,9%* Test is eenvoudig in gebruik* Uitgebreide Nederlandstalige handleiding* Testen zijn voorzien van CE keurmerk* Hygiënisch door beschermkapje (zie foto)* Extra gevoelig en nauwkeurigJe voert de test uit door het uiteinde van de test 5 seconden in je urinestraal te houden. Leg de test hierna vlak neer en lees het resultaat af tussen de 3 en 5 minuten. Verschijnt er zowel in het controlevenster als in het testvenster een lijntje dan ben je zwanger.Uit laboratoriumonderzoeken is gebleken dat deze zwangerschapstest een betrouwbaarheid van 99,9% kent. Daarmee is deze zwangerschapstest voor thuis een net zo betrouwbare en nauwkeurige zwangerschapstest als die wordt uitgevoerd door een huisarts. De gevoeligheid ligt zelfs hoger. Indien de test positief uitvalt, neem dan contact op met je huisarts en bespreek de uitkomst.
te koop bij drogisterij.net

€ 9.99
Test Point Thuistest Vroege Zwangerschapstest Stuk
TEST NU AL VOORDAT JE JE PERIODE HEBT GEMIST!Nieuw in Nederland - Zwangerschapstesten zijn al ruim 30 jaar verkrijgbaar in drogist en apotheek. De nieuwe zwangerschapstest van Test-Point is echter een innovatie op het gebied van zwangerschapstesten.Met de Vroege Zwangerschapstest van Test-Point kun je al ruim voordat je je periode mist, testen of je zwanger bent. Door de verbeterde gevoeligheid van de test is het mogelijk al ruim 5 dagen voor het missen van de periode te testen (of 10 dagen na het seksuele contact).De vroege Zwangerschapstest kan op ieder gewenst moment van de dag uitgevoerd worden, is even betrouwbaar als andere bekende zwangerschapstesten en geeft het juiste resultaat binnen enkele minuten.Resultaat:2 lijnen: je bent zwanger1 lijn: je bent niet zwangerGeen lijn: de test is ongeldig
te koop bij drogisterij.net

€ 10.7
Test Point Thuistest Digitale Zwangerschapstest Stuk
Voor een normaal verloop van de zwangerschap en een ongestoorde ontwikkeling van het ongeboren kind vinden er in het vrouwelijk lichaam een aantal essentiele veranderingen plaats. Voor deze aanpassing aan de zwangerschap zijn voornamelijk hormonen verantwoordelijk. De belangrijkste zwangerschapshormonen zijn oestrogeen, progesteron en hCG (humaan Choriongonadotrofine). Bij gezonde en niet-zwangere vrouwen ligt de hCG-spiegel in de urine tussen 0 en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits); het zogenaamde normaal bereik. Bij een zwangerschap begint de hCG-concentratie al in de eerste dagen na de bevruchting te stijgen. Rond de tiende week worden er dan waarden bereikt tot wel 230,000 mIU/ml. Na de geboorte valt de hCG-spiegel snel weer terug naar het normaal bereik. Het hormoon hCG leent zich daarom uitstekend om een zwangerschap vast te stellen. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is 10 mIU/ml. De Test-Point Digitale Zwangerschapstest bevat de volgende componenten:- 1 Folieverpakking met de digitale zwangerschapstest- 1 Zakje droogmiddel- 1 Bijsluiter
te koop bij drogisterij.net

€ 10.99
Healthypharm Zwangerschapstest Stuk
Dit artikel wordt anoniem en discreet bij u thuis bezorgd
te koop bij drogisterij.net

€ 10.99
Predictor Zwangerschaps Test Stuk
Predictor zwangerschapstest is eenvoudig thuis uit te voeren en geeft je snel een betrouwbaar antwoord op de vraag of je zwanger bent of niet. Zodra je zwanger bent, begint je lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Er komt steeds meer hCG in je urine. Predictor kan met de zwangerschapstest de aanwezigheid van hCG meten. Op welk moment van de dag je de test uitvoert, maakt niet uit. Predictor zwangerschapstest kun je uitvoeren vanaf de eerste dag dat je menstruatie uit blijft.
te koop bij drogisterij.net

€ 11.95
Clearblue Zwangerschap Concept 1 st.
ClearBlue zwangerschapstesten geven na een minuut een duidelijk en betrouwbaar resultaat over zwangerschap vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatie. De strip van het staafje dient slechts 5 seconden in de urinestraal te worden gehouden. De strip verkleurt om aan te duiden dat er voldoende urine is getest. Na 1 minuut is in het afleesvenster af te lezen wanneer de test gereed is en wat de uitslag is. ClearBlue is meer dan 99 nauwkeurig en geeft daarmee dezelfde zekerheid als een test bij de huisarts. Nieuw van Clearblue De zwangerschapstest met conceptie indicator, de test geeft aan of u zwanger bent ja of nee, maar ook hoeveel weken 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+).
te koop bij dokteronline.com

€ 11.95
Clearblue Zwangerschap zelftest 1 st.
ClearBlue zwangerschapstesten geven na een minuut een duidelijk en betrouwbaar resultaat over zwangerschap vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatie. De strip van het staafje dient slechts 5 seconden in de urinestraal te worden gehouden. De strip verkleurt om aan te duiden dat er voldoende urine is getest. Na 1 minuut is in het afleesvenster af te lezen wanneer de test gereed is en wat de uitslag is. ClearBlue is meer dan 99 nauwkeurig en geeft daarmee dezelfde zekerheid als een test bij de huisarts. Nieuw van Clearblue De zwangerschapstest met conceptie indicator, de test geeft aan of u zwanger bent ja of nee, maar ook hoeveel weken 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+).
te koop bij dokteronline.com

€ 11.99
Idyl Huismerk Zwangerschapstest Duo 2 Stuks
Te gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie. De ingebouwde controle laat zien dat u de test correct uitgevoerd hebt. U kunt de test op elk tijdstip van de dag gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie om vroegtijdig een zwangerschap aan te tonen.
te koop bij drogisterij.net

€ 12.95
Test Point Thuistest Zwangerschap Duo Verpakking 2stuks
Test-Point Zwangerschapstest Duo VerpakkingDe menstruatie blijft uit. Is er een zwangerschap of niet?De Test-Point Zwangerschapstest stelt u in staat om snel en betrouwbaar te onderzoeken of er een zwangerschap plaatsvindt of niet.Door middel van een beetje urine wordt de test geheel pijnloos uitgevoerd. Dit wordt aangebracht op de testcassette en hiermee wordt de test geactiveerd. Na 5 minuten kunt u de uitslag aflezen op de cassette.De verpakking bevat twee complete testen van de hoogste kwaliteit, inclusief duidelijke Nederlandstalige bijsluiter. Uiteraard zijn onze testen voorzien van een CE markering.
te koop bij drogisterij.net

€ 12.99
Clearblue Digital Zwangerschapstest Met Conceptie-indicator Stuk
NIEUW! Clearblue Conceptie indicator zwangerschapstest. Deze digitale zwangerschapstest verteld precies hoe lang u zwanger bent. Duidelijk resultaat: Niet Zwanger, Zwanger 1-2 weken, Zwanger 2-3 weken, Zwanger meer dan 3 weken.Testen vanaf 4 dagen voordat uw menstruatie zou moeten beginnen. - Geeft aan wanneer de bevruchting heeft plaatsgevonden.- De nauwkeurigste meting bij vroege zwangerschappen.- Meer dan 99% nauwkeurig.1: Doe de zwangerschapstest.2: Het wacht-symbool knippert om aan te geven dat de zwangerschapstest wordt uitgevoerd.3: Binnen 3 minuten wordt de uitslag in het venster weergegeven. Soms verschijnt de uitslag al na 1 minuut. Als de uitslag 'Zwanger' is, wacht u tot de uitslag van de Clearblue conceptie-indicator wordt weergegeven.Als u de zwangerschapstest vroeg uitvoert en een zo nauwkeurig mogelijke uislag van de Clearblue conceptie-indicator wilt, kunt u het beste de eerste urine van de dag gebruiken. Houd de absorberende teststrip met het uiteinde naar beneden gedurende 5 seconden in uw urinestraal.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 12.99
Clearblue Digital Zwangerschapstest Met Conceptie-indicator Stuk
NIEUW! Clearblue Conceptie indicator zwangerschapstest. Deze digitale zwangerschapstest verteld precies hoe lang u zwanger bent. Duidelijk resultaat: Niet Zwanger, Zwanger 1-2 weken, Zwanger 2-3 weken, Zwanger meer dan 3 weken.Testen vanaf 4 dagen voordat uw menstruatie zou moeten beginnen. - Geeft aan wanneer de bevruchting heeft plaatsgevonden.- De nauwkeurigste meting bij vroege zwangerschappen.- Meer dan 99% nauwkeurig.1: Doe de zwangerschapstest.2: Het wacht-symbool knippert om aan te geven dat de zwangerschapstest wordt uitgevoerd.3: Binnen 3 minuten wordt de uitslag in het venster weergegeven. Soms verschijnt de uitslag al na 1 minuut. Als de uitslag 'Zwanger' is, wacht u tot de uitslag van de Clearblue conceptie-indicator wordt weergegeven.Als u de zwangerschapstest vroeg uitvoert en een zo nauwkeurig mogelijke uislag van de Clearblue conceptie-indicator wilt, kunt u het beste de eerste urine van de dag gebruiken. Houd de absorberende teststrip met het uiteinde naar beneden gedurende 5 seconden in uw urinestraal.
te koop bij drogisterij.net

€ 12.99
Clearblue Plus Zwangerschapstest Stuk
Meer dan 99% zekerheid.Extra zekerheid dat de test goed is uitgevoerd door de gebruikscontrole (verkleurende testtip).De van kleur veranderende urine-indicator en het controle-venstertje bieden gedurende de hele test extra zekerheid.Deze test kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd vanaf vier dagen voordat je menstruatie moet beginnen, al raadt Clearblue aan te wachten tot de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Hij moet 5 seconden in de urine gehouden worden en dan is er binnen 1 minuut een duidelijk resultaat.Een snelle, betrouwbare en gebruikersvriendelijke test!
te koop bij drogisterij.net

€ 13.95
Prelude Zwangerschapstest 2 Stuks
Prelude ZwangerschapstestPrelude is een zwangerschapstest speciaal ontworpen voor persoonlijk gebruik thuis. De gevoeligheid van de test laat het toe de zwangerschap op te sporen vanaf de eerste dag van het uitblijven van de menstruatie en dit binnen 5 minuten- Stelt in 3 tot 5 minuten het zwangerschapshormoon hCG in de urine vast- Betrouwbaarheid van 99% (klinisch getest)- Hoge gevoeligheid (20 mUl/ml), waardoor de test de 1e dag na het uitblijven van de menstruatie kan worden gebruikt
te koop bij drogisterij.net

€ 13.95
Testjezelf Zwangerschapstest Cassette 6stuks
Extra betrouwbare, snelle en vroege cassette zwangerschapstest (indien wenselijk al te gebruiken 4 dagen voor je volgende menstruatie).Deze Zwangerschapstesten worden per test geleverd met een handig pipet. Hierdoor ben je er voor 100% zeker van dat precies de juiste hoeveelheid urine wordt toegevoegd aan de test. Je huisarts bijvoorbeeld gebruikt deze testen ook voor een betrouwbaar resultaat.Bovendien; wil je wat vaker testen? Dan heb je met deze Zwangerschapstesten precies de juiste testen te pakken. De verpakking bevat maar liefst 6 complete testen. Vaker maar wel voordelig testen is dus nu erg eenvoudig!
te koop bij drogisterij.net top150

€ 13.95
Testjezelf Zwangerschapstest Cassette 6stuks
Extra betrouwbare, snelle en vroege cassette zwangerschapstest (indien wenselijk al te gebruiken 4 dagen voor je volgende menstruatie).Deze Zwangerschapstesten worden per test geleverd met een handig pipet. Hierdoor ben je er voor 100% zeker van dat precies de juiste hoeveelheid urine wordt toegevoegd aan de test. Je huisarts bijvoorbeeld gebruikt deze testen ook voor een betrouwbaar resultaat.Bovendien; wil je wat vaker testen? Dan heb je met deze Zwangerschapstesten precies de juiste testen te pakken. De verpakking bevat maar liefst 6 complete testen. Vaker maar wel voordelig testen is dus nu erg eenvoudig!
te koop bij drogisterij.net

€ 14.95
Predictor Zwangerschapstest Dubbel
Predictor was de eerste en is nog steeds de meest bekende zwangerschapstest van Europa. Predictor is betrouwbaar en biedt je optimale zekerheid. Het is namelijk de enige test waarbij het staafje waar je over plast en de dop met de afleesvensters gescheiden zijn. Daardoor is de test om te beginnen makkelijker en hygienischer. Bovendien maakt het de test betrouwbaarder. De kans dat er urine op bijvoorbeeld het afleesvenster komt, is immers uiterst klein. Hoe werkt Predictor? Wanneer een vrouw zwanger wordt, begint haar lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheid in de urine. Predictor toont de aanwezigheid van dit hormoon aan. Predictor kan de aanwezigheid van hCG in de urine aantonen vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Als u een onregelmatige cyclus heeft, ga dan uit van de langst mogelijke cyclus en tel daar een dag bij op om te vroeg testen te voorkomen.
te koop bij dokteronline.com

€ 14.95
Predictor Zwangerschapstest Dubbel 2Stuks
Dit artikel wordt anoniem en discreet bij u thuis bezorgdHoe werkt Predictor? Wanneer een vrouw zwanger wordt, begint haar lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheid in de urine. Predictor toont de aanwezigheid van dit hormoon aan. Vanaf wanneer kan ik Predictor gebruiken? Predictor kan de aanwezigheid van hCG in de urine aantonen vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Als u een onregelmatige cyclus heeft, ga dan uit van de langst mogelijke cyclus en tel daar een dag bij op om te vroeg testen te voorkomen.
te koop bij drogisterij.net

€ 14.95
Testjezelf Ovulatietest 7 Stuks
De enige ovulatietest met een klinisch bewezen gevoeligheid van 100%. Met de Testjezelf.nu Ovulatietesten vind je zeker je vruchtbare dagen!Het is dan ook niet voor niets al sinds meer dan 5 jaar de best verkochte ovulatietest online.Deze ovulatietesten bieden je de kans om sneller zwanger te worden. Omdat je maar 2 dagen per maand vruchtbaar bent, is het bepalen van deze dagen erg belangrijk. Aangezien er 7 complete testen worden geleverd, zijn deze ovulatietesten tevens erg geschikt om te gebruiken bij een onregelmatige cyclus.Hoe werkt de test?Net als bij een zwangerschapstest, kun je met deze testen een bepaald hormoon aantonen. Dit LH (= Luteïniserend Hormoon) zorgt ervoor dat je baarmoeder wordt voorbereid op de komst van een mogelijk bevruchte eicel. Meet de Ovulatietest een stijging van dit LH dan vindt je eisprong (=ovulatie) binnen 24 tot 48 uur plaats. Door op dat moment gemeenschap te hebben, heb je de meeste kans om zwanger te raken.Eenvoudig in gebruik?Door een paar dagen (liefst op een vast tijdstip) een beetje urine te verzamelen en de test uit te voeren, weet je of je eisprong nadert. Wanneer je het beste kunt beginnen met testen staat zeer duidelijk aan de hand van een voorbeeld en een tabel beschreven in de zeer uitgebreide bijsluiter. Betrouwbaarheid?De testen worden geleverd inclusief pipet. Dit is van belang omdat je op deze manier de test altijd juist uitvoert. Je test of meet hierdoor altijd met de juiste hoeveelheid urine. Cassette ovulatietesten zijn de meest betrouwbare methode om je vruchtbare dagen te bepalen. De Testjezelf.nu Ovulatietest heeft hierdoor een sensitiviteit van 100% zoals is aangetoond in laboratorium onderzoeken.Binnen 5 minuten heb je de uitslag. De test is bovendien eenvoudig af te lezen.
te koop bij drogisterij.net

€ 15.95
Predictor Zwangerschapstest Early+ 2 Stuks
De betrouwbaarste periode om een zwangerschapstest uit te voeren is de dag dat je overtijd bent. Kun je niet wachten tot dit moment en wil je weten of er al iets gebeurt in je lichaam dan kun je met de Vroege zwangerschapstest van Predictor 4 dagen eerder testen. Dit kan omdat deze test lagere waardes hCG kan meten in je urine. hCG is een zwangerschapshormoon (humaan Chorion Gonadotrofine) dat je lichaam aanmaakt enkele dagen nadat de bevruchting heeft plaatsgevonden.BelangrijkEr moet altijd een streep zichtbaar zijn in het controlevenster (C). Als er geen streep zichtbaar is, heeft de test niet goed gewerkt en is de testuitslag ongeldig. Je hebt dan mogelijk te weinig urine gebruikt.Koop een nieuwe verpakking om de zwangerschapstest opnieuw uit te voeren en volg de instructies goed op.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 15.95
Predictor Zwangerschapstest Early+ 2 Stuks
De betrouwbaarste periode om een zwangerschapstest uit te voeren is de dag dat je overtijd bent. Kun je niet wachten tot dit moment en wil je weten of er al iets gebeurt in je lichaam dan kun je met de Vroege zwangerschapstest van Predictor 4 dagen eerder testen. Dit kan omdat deze test lagere waardes hCG kan meten in je urine. hCG is een zwangerschapshormoon (humaan Chorion Gonadotrofine) dat je lichaam aanmaakt enkele dagen nadat de bevruchting heeft plaatsgevonden.BelangrijkEr moet altijd een streep zichtbaar zijn in het controlevenster (C). Als er geen streep zichtbaar is, heeft de test niet goed gewerkt en is de testuitslag ongeldig. Je hebt dan mogelijk te weinig urine gebruikt.Koop een nieuwe verpakking om de zwangerschapstest opnieuw uit te voeren en volg de instructies goed op.
te koop bij drogisterij.net

€ 16.95
Clearblue Zwangerschap zelftest 2 st.
ClearBlue zwangerschapstesten geven na een minuut een duidelijk en betrouwbaar resultaat over zwangerschap vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatie. De strip van het staafje dient slechts 5 seconden in de urinestraal te worden gehouden. De strip verkleurt om aan te duiden dat er voldoende urine is getest. Na 1 minuut is in het afleesvenster af te lezen wanneer de test gereed is en wat de uitslag is. ClearBlue is meer dan 99 nauwkeurig en geeft daarmee dezelfde zekerheid als een test bij de huisarts. Nieuw van Clearblue De zwangerschapstest met conceptie indicator, de test geeft aan of u zwanger bent ja of nee, maar ook hoeveel weken 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+).
te koop bij dokteronline.com

€ 16.99
Healthypharm Zwangerschapstest Duo 2Stuks
Deze zwangerschapstest is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. De teststaaf 3 seconden in de urinestraal houden of gedurende 5 seconden onderdompelen in een beker urine. Dit artikel wordt anoniem en discreet bij u thuis bezorgd
te koop bij drogisterij.net

€ 18.99
Clearblue Plus Zwangerschapstest 2 Stuks
Zwangerschapstests voor thuisgebruik. Alle zwangerschapstests voor thuisgebruik werken op dezelfde manier. De tests detecteren het zwangerschapshormoon humaan choriongonadotrofine (hCG) in je urine. Echter, er zijn verschillen in de manier waarop je de test uitvoert en hoe je de resultaten afleest.U hoeft het absorberende gedeelte van het teststaafje slechts 5 seconden in uw urinestraal te houden. Het resultaat is al na 1 minuut zichtbaar. De test kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd.
te koop bij drogisterij.net

€ 19.99
Clearblue Conception Indicator 2 St
De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor� vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.Door de geavanceerde digitale weergave hoef je geen lijnen te interpreteren en krijg je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap1.Je huisarts berekent de zwangerschapsduur op basis van de eerste dag van je laatste menstruatie. De conceptie-indicator vertelt je hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond. De bevruchting gebeurt ongeveer twee weken voordat je volgende menstruatie zou moeten beginnen.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 19.99
Clearblue Conception Indicator 2 St
De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.Door de geavanceerde digitale weergave hoef je geen lijnen te interpreteren en krijg je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap1.Je huisarts berekent de zwangerschapsduur op basis van de eerste dag van je laatste menstruatie. De conceptie-indicator vertelt je hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond. De bevruchting gebeurt ongeveer twee weken voordat je volgende menstruatie zou moeten beginnen.
te koop bij drogisterij.net

€ 22.99
Clearblue Digitale Zwangerschapstest 3Stuks
Digitale zwangerschapstest. 3 Stuks.3 minuten test; het resultaat zal tussen de eerste en de derde minuut verschijnen. De test kan op ieder tijdstip van de dag uitgevoerd worden (voor het testen niet te veel drinken). De test kan vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatieperiode worden uitgevoerd.Meer dan 99% betrouwbaar (vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatieperiode).Gevoeligheid tot 50mIU/ml.Het resultaat wordt n uur afgebeeld. + = zwanger, - = niet zwanger.Resultaat wordt elektronisch afgebeeld.
te koop bij drogisterij.net top150

€ 22.99
Clearblue Digitale Zwangerschapstest 3Stuks
Digitale zwangerschapstest. 3 Stuks.3 minuten test; het resultaat zal tussen de eerste en de derde minuut verschijnen. De test kan op ieder tijdstip van de dag uitgevoerd worden (voor het testen niet te veel drinken). De test kan vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatieperiode worden uitgevoerd.Meer dan 99% betrouwbaar (vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatieperiode).Gevoeligheid tot 50mIU/ml.Het resultaat wordt n uur afgebeeld. + = zwanger, - = niet zwanger.Resultaat wordt elektronisch afgebeeld.
te koop bij drogisterij.net

€ 23.95
Tobenobe Zwangerschaptest Digitaal 5stuks
Met de introductie van deze Tobénobé digitale reader is het mogelijk om tot wel 5 keer te testen. De verpakking bevat naast de zeer betrouwbare reader namelijk 5 losse testen. Hiermee is het voor het eerst mogelijk om niet alleen betrouwbaar, maar ook voordelig digitaal te bepalen of je zwanger bent.De test is bovendien hoog gevoelig waardoor je al enkele dagen voor je menstruatie mag en kunt testen.En dat voor nog geen 6 euro per digitale zwangerschapstest.
te koop bij drogisterij.net
 

Reacties op 'Zwangerschapstest kopen'

Reacties

Jouw naam:

Foto's over 'Zwangerschapstest kopen'

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de foto

Lees meer ... !

Hoe werkt een zwangerschapstest ?

als je wilt weten oef je wanner bent kun je het beste een zwangerschapstest doen. Hoe werkt een zwangerschapstest en vanaf wanneer kun je het beste een zwangerschapstest doen.

De zwangerschapstest 99% accuraatheid mythe

Op een zwangerschapstest lees je 99% klinische betrouwbaarheid, of 99% diagnostische specificiteit. Je denkt daarom al snel dat de test 99% procent betrouwbaar is maar dat is niet helemaal waar. Bijna alle zwangerschapstesten beweren 99% accuraat te zijn

Zwangerschapstest

Als je denkt dat je zwanger bent kun je dit testen met een zwangerschapstest. Er zijn veel verschillende zwangerschapstests te koop die allemaal eigenlijk min of meer hetzelfde doen. Ze meten een bepaald zwangerschapshormoon in je bloed. Welke test voor j

Indrooglijn van een zwangerschapstest

Soms verschijnt er na verloop van tijd, ver na de maximale wachttijd van de zwangerschapstest, een hele vage lijn. Dit heet een indrooglijn en kan er voor zorgen dat je denkt dat je zwanger bent zonder dat je werkelijk zwanger bent

Wanneer een zwangerschapstest uitvoeren

Als je vermoed dat je zwanger bent dan wil je dat natuurlijk graag weten. Maar wanneer kun je een zwangerschapstest nu eigenlijk doen ?

 


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan