Online zwangerschapstest

Met de online zwangerschapstest kun je online bekijken of je misschien zwanger bent en wanneer je (nogmaals) kunt testen

Vraag 1: Wanner moet je ongesteld worden

Over meer dan een week
Over minder dan een week
Nu ongeveer
Minder dan een week geleden
Meer dan een week geleden

Vraag 2: vul zo veel mogelijk in

Heb je al getest Positief Negatief Nee
Heb je gevoelige borsten Ja een beetje Nee
Heb je last van buikkrampen Ja een beetje Nee
Ben je extra vermoeid Ja een beetje Nee
Moet je vaker plassen Ja een beetje Nee
Ben je misselijk Ja een beetje Nee
Ben je emotioneler dan anders Ja een beetje Nee
Zijn je tepels vergroot, opgezet
of bobbeliger ?
Ja een beetje Nee
 

Reacties op 'Online zwangerschapstest'

Reacties

30 plusser
Ben al 3 jaar samen met mijn partner.We gebruiken geen anticonceptie omdat ik na mijn 2 zwangerschappen precies niet meer zwanger lijk te geraken(eierstokontsteking gehad).Vorige maand was ik 5 dagen overtijd,deze maand al 7 dagen.Heb nog geen test gedaan omdat ik niet opnieuw onnodig geld wil verspillen.Ben lichtjes misselijk en heb vaak nog honger als ik pas gegeten heb.Ergens wil ik nog wel graag een kindje maar wil me er niet teveel op focussen,dan is de teleurstelling minder groot wanneer het vals alarm is.

Lisa
Petra ben je serieus?? Kan me niet voor stellen dat dat een rede kan zijn voor arbortus je hebt hem er zelf ook in laten steken toch toen maakte de 'kleur' je ook niks uit of wel... vind het echt een raare logica maar sucses met je keuze!

petra
hoi, ik heb een probleem en mijn naam is Petra. De laatste tijd ben ik best wel heel erg zwanger, maar mijn vriendje is een buitenlander. Moet ik nu voor een abortus gaan? Anders krijgt ons kind zo'n rare kleur, help! met vriendelijke groetjes, Petra geertruide Annelies bakker

Anoniem
Nog nooit sex gehad maar iets anders dom gedaan weet niet of daar sperma aan zat nu ook over tijd nog veel te jong

Emma
Sorry typfout mijn= pijn

Emma
Ik voel me niet echt goed ik heb echt heel veel pijn aan men buik ik ben Heel de tijd zo moe bij borsten doen ongelofelijk veel mijn! Ik ben zo ongerust wat moet ik doen?

Geertje89
@k1997....weet je al meer?

Anoniem
Hoi, ik heb heel veel last van mijn borsten :grotere borsyen, opgezwollen borste en tepels, dokerdere tepels, meer bobeltjes op mijn tepels, zou ik zwanger kunnen zijn?

Anoniem
Hallo, ik moet over 4 dagen ongesteld worden maar, normaal gesproken voel ik 4 dagen of 3 dagen ervoor altijd dat ik ongesteld wordt, nu voel ik niks, geen krampen niks, dat vind ik een beetje vreemd. Ik wacht eerst af of ik ongesteld wordt en anders haal ik 1 april een zwangerschapstest op... Maar het zit mij niet lekker.

Bshhshs
Kan er iemand mij helpen? Ik zou ergens zaterdag of zondag ongesteld moeten worden. Ik neem de pil maar ben de laatste dagen wat misselijk en heb last van pijnlijke borsten... Ik heb 2 strips na elkaar genomen (pil doorgenomen) en heb dez maand ook antibiotica moeten nemen maar in de bijsluiter hiervan stond niks over dat het de pil kon tegenwerken moet ik me zorgen maken over eventueele zwangerschap?

Jouw naam:

Foto's over 'Online zwangerschapstest'

  •  29 weekjes zwanger jeej

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de foto


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan