NOD November - Zwanger worden forum

Tess - schreef op 05-11 om 07:07
Heel herkenbaar Rosa! Ik vind mezelf een stuk minder gezellig op de wachtbank... en ben in ronde negen ook echt onrustig & minder goed slapen... 

Ben je altijd heel regelmatig Rosa? En start jouw ms uit het niets of voorafgaande dagen oud bloed.. wie weet test je vandaag wel positief!! Hoop het voor je! 
ik heb namelijk zon 4 dagen vooraf wat oud bloedverlies en dan weet ik wel hoe laat het is.. al had ik dat in juni ook en bleek toen wel zw te zijn.. maar helaas vroege mk..
1067 antwoorden en 31382707x bekeken
Aapie - schreef op 05-11 om 08:01
Hier is mijn ms aan het doorbreken helaas. Op naar de volgende ronde.
Sunshine35 - schreef op 05-11 om 09:30
Jammer aapie. Succes volgende ronde 
Sunshine35 - schreef op 05-11 om 09:32
Lastig die onduidelijk hé charissa, hoop dat 't raak is 
Rosa - schreef op 05-11 om 10:10
@Tess: Wat vreselijk dat je een mk gehad hebt! Ik heb nog geen flauw idee, dit is mijn eerste ronde na pilgebruik dus ben uitgegaan van een cyclus van 30 dagen... De 20e en 21e donkerste ovu testen gehad, dus dan kom je 14 dagen later rond de 4e uit. Ik voel gewoon heel veel symptomen die ik nog nooit gevoeld heb, maar dat kan allemaal ook verklaard worden doordat ik eerder altijd de pil gebruikte... 
Vanochtend mezelf ingehouden en geen test gedaan, wil op zijn vroegst morgenvroeg nogmaals testen...

@Aapie: balen zeg! Begreep ook dat het voor jou nog wat complexer is als voor velen van ons... Heel veel succes de komende ronde!

@Charissa: Wij zitten in hetzelfde bootje zo te zien! Laten we hopen dat de uitblijvende ms bij ons allebei goed nieuws is!
Marie - schreef op 05-11 om 11:02
Chariisa, hopelijk snel duidelijkheid!
Ooh, Aapie, jammer... Veel succes de volgende ronde!"
Rosa, heel herkenbaar! Hier de vruchtbare dagen, nadien kan het wachten weer beginnen... zenuwslopend he! Hoe lang kunnen die 2 weken toch duren?!
Puck - schreef op 05-11 om 11:43
Wat jammer Aapie! Dit was je 'bonusronde' toch? Was wel mooi geweest als het gelukt was. Veel succes de volgende ronde. 
Leonie (Gast) - schreef op 05-11 om 11:45
hi meiden, ik doe ook weer mee hier! Zijn bezig voor de eerste. In april en begin oktober een mk gehad. Nu net klaar met de eerste normale menstruatie weer, fijn dat m'n lichaam het weer doet! Deze maand met ovulatie testen ons best doen  
Aan de zwangeren gefeliciteerd! Aan de wachters.. ik wacht weer mee! Nod verwacht ik op de 24e maar nu eerst wachten op een eisprong! Dat wachten is wel echt een dingetje he.. pfff
Veel succes allemaal!
Carsu (Gast) - schreef op 05-11 om 11:56
Hier is de ms doorgebroken vannacht, wel rust in het hoofd nu
Aapie - schreef op 05-11 om 12:45
Puck, het was inderdaad de extra ronde, dus de verwachting lag niet zo hoog. Maar het was toch leuk geweest. Ach, vandaag een baaldagje en dan morgen vol frisse moed naar de volgende ronde.
Betty (Gast) - schreef op 05-11 om 13:07
Juliette ja dat klopt wel, we lopen gelijk! Maar van ei tot mijn ms zit ook wel eens 13 dagen dus ik heb a.s. vrijdag/ zaterdag NOD.
Behalve nog steeds wat gevoelige borsten nog geen duidelijke of herkenbare tekenen dat het raak zou zijn. Nou heb ik het vrijdag avond wel in 1x heel koud gehad. Dat vond ik wel typisch, maar zegt ook niks natuurlijk. Het wordt ook gewoon kouder buiten. 
Ik duim wel heel hard! Ook voor de andere meiden. 

Aapje en Carsu wat jammer weer die rottige ms ook.. wat is dat toch elke keer balen. Veel geluk gewenst voor in de volgende ronde.  
AJ7985 - schreef op 05-11 om 14:17
Ik schuif ook door helaas, dames met een positieve test gefeliciteerd!!! 
OnzeWens (Gast) - schreef op 05-11 om 18:50
Bleuh... mijn achtste wachtbankje! Maar ik ben blij dat jullie er mee opzitten! ????????
MK - schreef op 05-11 om 19:47
Ik zit ook bijna elke dag in mijn app te kijken hoever ik nou ben en hoelang ik nog moet wachten . Terwijl het echt nog tot 14 november duurt voor ik m'n menstruatie moet krijgen. En ik weet dondersgoed dat het nog niet zover is, maar toch elke keer weer kijken 
Tess - schreef op 05-11 om 19:54
Vroeg me overigens af of er meer meiden zijn die paar dagen na de ovulatie al buikklachten hebben? Sinds mk heb ik zon drie a vier dagen na ovulatie krampen en steken.. lijkt steeds op hele vroege menstruatieklachten... herkennen jullie dat miss ook? 
Deze ronde iets minder last van dan andere rondes ... hoop het zo! 
Balen voor de meiden die weer een ronde door moeten.. ik duim voor iedereen hard mee!!
Ikke88 - schreef op 05-11 om 20:17
Vanaf juli ben ik van de pil af. Vanaf deze cyclus ben ik met ovulatie testen aan de slag aangezien de afgelopen keren mijn cyclus onregelmatig was (31-27-29). Hoop zo mijn ovulatie beter te vinden!
Mijn nod zou wel ergens eind november zijn en zit ondertussen op dag 11. Ben benieuwd of ik een ovulatie zal vinden! Wachten hier op en dan op uitblijven van ms 
Clautjuh - schreef op 05-11 om 20:18
Heb dat de afgelopen twee rondes ook gehad Tess. Heb al eerder aangegeven dat de periode tussen ms en ovulatie het fijnste is qua klachten. Dan is er rust. 
Tess - schreef op 05-11 om 20:31
Bedankt voor je reactie clautjuh! Ik herken precies wat je zegt qua rust tussen ms en ovulatie idd... waar zit jij nu precies in je cyclus? Ik heb wel veel maar helaas niet alle pagina`s gelezen.. 
OnzeWens (Gast) - schreef op 05-11 om 20:48
Hey Tess, ik herken dit ook wel. Een zeer lichte buikpijn... De echte klachten starten zo'n 5 dagen voor mijn ms. Hoe meer je ermee bezig bent, hoe meer je echt al die verschillende fases voelt. 
(Trouwens die vraagtekens staan voor emoticons in mijn vorig bericht.)
Clautjuh - schreef op 05-11 om 20:51
Ik zit op dag 6/7 van mijn cyclus. Over een weekje mijn eisprong. Dus zit nu midden in mijn voel goed fase haha. Geniet ik ook even van. Weer lekker sporten, wijntje drinken enz. Heerlijk. Wij gaan ronde drie in. 
Tess - schreef op 05-11 om 21:16
Fijn dat je nu lekker geniet clautjuh!!ga zo door!
“Onze wens” wij proberen ongeveer even lang als jullie zw te taken met 1 mk tussendoor.. lukt het jou goed positief te blijven? Bij mij op en af..
Ik vraag me af of we ook buikklachten zullen voelen als het wel raak is in het wachtbankje.. heb nu ook veel last van afscheiding ben bang dat het weer niet raak is dus
Rosa weet je al meer?
Clautjuh - schreef op 05-11 om 21:40
Ja ben nog steeds positief, ben al 38 jaar dus had niet verwacht in 2 rondes al zwanger te zijn. Maar als de ms doorkomt baal ik natuurlijk enorm. Vooral als je allerlei symptomen hebt van een zwangerschap. Ik heb al 2 kids en had totaal geen kwaaltjes maar dat is ook al lang geleden dus weet ook niet alles meer. Ik had geen gevoelige borsten, misselijkheid of last van mn buik. Dus nog maar afwachten wanneer het raak is en hoe ik mij ga voelen. Succes en hopen dat deze ronde raak is !
Rosa - schreef op 06-11 om 09:03
Dag 33 van mijn cyclus, geen menstruatie en een negatieve zwangerschapstest...izzy: 
Rosa - schreef op 06-11 om 09:05
Hmmm... Ik had een chaggy smiley in mijn bericht gezet, en nu maakt hij er ineens een lachebekje van!
EveS - schreef op 06-11 om 09:06
hmm hier nog geen menstruatie. als die er donderdag nog niet is, ga ik eens testen.
wil eigenlijk wel dat het nu al donderdag is
Tess - schreef op 06-11 om 09:30
Ah jammer rosa!!! Blijven duimen hoor!!! Wie weet! Geen voortekenen van naderende ms? 
Ik verwacht komende do/vr eerste tekenen van ms.... lijk nu al buikklachten te hebben al hoop ik heel erg dat we eindelijk een positieve test in handen mogen houden deze maand! Wat kun je toch graag zwanger willen zijn he ... zucht
BabyBoo - schreef op 06-11 om 11:40
Gisteren 5 nov NOD. Ms is nog niet doorgebroken, normaal gesproken netjes een cyclus van 28 dagen dus even een testje gewaagd. Negatief Afgelopen weekend een feestje gehad en best wat gedronken Oeps...nu wachten tot de menstruatie komt, als die er donderdag nog niet is opnieuw testen
Rosa - schreef op 06-11 om 13:21
Tess: Ik heb wat krampen alsof mijn ms eraan komt, maar die voel ik al dagen! Nog geen druppeltje bloed gezien... Wel sinds 2 dagen gevoelige tepels, veel dorst, veel honger maar misselijk als ik eet. Kan zomaar mijn lichaam zijn die een grapje met me uithaalt hoor! Ik wacht het maar af, als ik donderdag nog steeds geen tekenen van ms gezien heb test ik eens opnieuw...

Blij om te zien dat ik niet de enige ben met negatieve tests en geen ms! Al hoop ik natuurlijk voor jullie allemaal dat de testen de komende dagen bij iedereen positief gaan zijn!
Soes - schreef op 06-11 om 14:12
@ Rosa en Milk-chocolate 
Jaaaa verschrikkelijk zeg.. duimen op een mooie test snel! 
Khloe (Gast) - schreef op 06-11 om 14:35
Hoi!

Ik ben nieuw hier en lees even mee als dat goed is. Mijn nod is morgen, maar vandaag alvast een test gedaan. Ik heb de afgelopen dagen erg last gehad van mijn onderrug, buik en hoofdpijn,dit is vandaag nog steeds zo. De test was helaas negatief. Heeft iemand van jullie ook pas later positief getest? Dit is mijn tweede ronde. Heb al een zoontje en daar heb ik 2 dagen voor bod positief getest. Vandaar mijn vraag. 

Proficiat voor de zwangere en succes voor de wachters!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan