NOD November - Zwanger worden forum

Gwen - schreef op 23-10 om 22:46
Ik had een klein reken foutje.
16 november, eerste kindje, tweede ronde.
Succes iedereen!
1067 antwoorden en 31382776x bekeken
Verwijderd - schreef op 23-10 om 23:54
@Danielle in elk geval fijn dat het nu weg is, hopelijk heb je binnekort meer duidelijkheid ;-) wij zijn idd al tijdje bezig sinds 2 maanden heb ik stekende pijn rondom de eisprong en deze maand ga ik beginnen met temperaturen :-) 
Puck - schreef op 24-10 om 00:06
Ik heb het lijstje weer bijgewerkt op de eerste pagina.
Ik neem zelf weer plaats op de wachtbank. Vanochtend nog een heel licht streepje op de ovu-test, dus mijn piek is duidelijk afgelopen weekend geweest. Vandaag nog 1 keer gericht geklust, dus nu kunnen we het weer wat meer loslaten.
Aapie - schreef op 24-10 om 01:05
Hallo ladies,
Omdat ik redelijk snel een nieuwe donor had gevonden en mijn ovulatie later viel als gepland (gister, op de dag dat ik terugkwam van vakantie i.p.v. toen ik nog in het buitenland zat) kan ik deze ronde toch nog meedoen. 

Aapie, 34 jaar, 2e kindje, 2 ronde.
NOD is 7 november.

Ik hoop dat november voor ons heel veel goed nieuws gaat opleveren. Succes op het wachtbankje allemaal. En veel plezier met klussen voor degene die nog op hun ei wachten. 
Puck - schreef op 24-10 om 06:39
Fijn dat het weer zo snel gelukt is aapie. Lijkt me wel spannend hoor, dit samen te doen met een donor.
Juliette - schreef op 24-10 om 08:26
Zondag eerste keer met ovutest gestart en vandaag een lachend gezichtje!  We weten wat ons te doen staat. 
We zijn met een grote groep  ik wens jullie allemaal heel veel succes! 
Julie, 27jaar, eerste kindje, ronde 10 en nod 9nov
Hopefull - schreef op 24-10 om 10:30
Hoi dames.
Ik schuif hier ook aan. Zojuist ongesteld geworden! Ik ben 22 jaar ik ben eind september gestopt met de pil. 2 dagen later ontrekkingsbloeding gehad. En vandaag op cyclus dag 26 ongesteld geworden voor de 1e echte keer! Nu dus ronde 2. Ik verwacht mijn NOD weer rond 18 november.
Groetjes
Esje - schreef op 24-10 om 11:04
Vanmorgen toch negatieve zwangerschapstest gehad, dus roch mn menstruatie gehad haha. Straks ovulatietesten halen en vamaf morgen (dus lkkr op tijd) beginnen. Zo moet uk mn eisprong toch wel goed kunnen vinden. Hoop dat mn cyclus wel korter worst dan 36 dagen, haha! Zou mooi zijn als het komende ronde (ik voldoende ronse 3) al raak is!

Hopefull, wat fijn dat je cyclus al meteen zo mooi snel is. Hoop fat he snel een mooie knaltest mag hebben!

Juliette, ohhh wat fijn!!! Heel veel succes dan de komende dagen en hopelijk hih ook snel een knaltest!!!

Puck; misscbien is het toch wel raak, you never know!!!
Natasja - schreef op 24-10 om 13:58
@Puck

Mijn nod mag aangepast worden naar 8-10 november
Ik heb morgen mijn iui. Ik mag dan 14 dagen verder tellen voor nod, toch??
Suuske - schreef op 24-10 om 20:03
Ik heb geen idee, Zeentje. Wat gaan ze morgen doen dan, wat houdt iui in? Succes iig!

Welkom, nieuwe dames! Veel succes deze ronde! 

Puck, zou je mijn nod op 7 november willen zetten? Ik neem (ongeduldig ) plaats op het wachtbankje 

Lira (Gast) - schreef op 24-10 om 20:30
Zeentje, spannende dag voor jou dus morgen. Normaal gesproken vind je eisprong14 dagen voor je volgende menstruatie plaats. Ik neem aan dat ze iui afstemmen op je eisprong? Want dan zou ik inderdaad denken dat je 14 dagen kan tellen.
Wat betekent omo wit trouwens? Ik lees dat vaker maar weet eigenlijk niet wat dat betekent.
Suuske - schreef op 24-10 om 20:33
Lira, dan bedoelen ze dat een test zelfs met heel lang turen geen streepje heeft. Omo-wit van het wasmiddel "Omo" 
Aapie - schreef op 24-10 om 20:47
Zeentje, heel veel succes morgen! Wel spannend hoor.

Ik hoop dat ik deze keer iets relaxter op het wachtbankje zit als de vorige keer. Toen heb ik echt een beetje obsessief getest en dacht bij aller wat mijn lichaam deed dat het een zwangerschapssymptoom was. Nu wil ik echt de NOD afwachten. Zeg ik nu. 
Marie - schreef op 24-10 om 21:35
Ik sluit hier aan... Marie, 30 jaar, 2de kindje, ronde 6, NOD 19 november...
Esje - schreef op 25-10 om 10:52
Succes Zeentje! Way betekent lui eigenlijk? Hoor jet graag van je!!

Lieve ladies, nogmaals veel succes! November komt eraan, sus wacjten we maar 'braaf en geduldig' af... zeggen we nu.... pas testen op NOD... hibi ik ook.. zeg ik nu...
Ga va vanavond iedere dag om 20.00 uur ovulatietest doen. Hooo stiekem wel dat mn cyclus korter wordt... nu kan ik mn ei iig niet missen! Liever nog: het mag wel gwn raak zijn deze keer ????
Linda (Gast) - schreef op 25-10 om 11:12
Mijn menstruatie is vanmorgen toch echt doorgezet, dus op naar november.
Linda, 34 jaar, 2e kindje, al de wens voor een 2e sinds juni 2016, 3e ronde na 2 miskramen.

Ik twijfel om het deze maand het juist even proberen los te laten, vooral die laatste miskraam is er ingehakt! Of om juisr even iedere dag ovulatietesten te gebruiken en er nog een maandje helemaal voor te gaan.
Van mijn dochter was ik binnen 3 maanden na het stoppen met de pil zwanger, eigenlijk nog voor we er echt ons best voor gingen doen. Na de bevalling van mijn dochter ben ik 10 maanden niet ongesteld geweest (terwijl we na een half jaar al voor een 2e wilden gaan), daarna erg onregelmatig, toen opeens zwanger, heel vroege (spontane) miskraam, direct erna opnieuw zwanger van een tweeling, eentje gestopt met groeien bij ongeveer 5 weken, bij de ander een kloppend hartje met 8 weken, maar bij de echo met 10 weken bleek dit ook gestopt te zijn. Miskraam opgewekt met cytotec, erg pijnlijke ervaring. Daarna 1 menstruatie afgewacht en nu dus alweer 2 rondes bezig.

Ik vind het erg zwaar moet ik zeggen!
EveS - schreef op 25-10 om 11:34
Hey Linda, vervelend om te lezen dat je doorschuift.. maar ik zou het echt proberen los te laten . en het komt echt vanzelf wel!
Het voelt positiever om het juist los te laten en verrast te worden, dan steeds te testen en teleurgesteld worden. 


@Aapie: datzelfde geldt dus ook met testen voor je NOD. Ik zou dat dus echt niet doen, de teleurstelling is er alleen maar groter door mocht je menstruatie alsnog aandienen. (zeker als je misschien 1 weekje zwanger bent geweest dan..) Dan weet ik dat liever niet

En ik lees al een tijdje mee en zie zoveel mensen zo teleurgesteld worden steeds en vaak omdat er zoveel getest wordt, ofdat mensen bij elke steek of temperatuurstijging/daling denken dat ze zwanger zijn. Zo zonde..

Suuske - schreef op 25-10 om 11:59
Jeetje Linda, zo te lezen heb je al veel meegemaakt! Dikke knuffel! 
Ik zou doen waar jij je goed bij voelt. Ikzelf wil graag zoveel mogelijk controle over iets waar ik totaal geen controle heb, dus ik zou gek worden zonder ovu-testen. Maar als je niet zo'n controlfreak bent als ik, kun je het eens een ronde zonder proberen. Veel geluk deze ronde in ieder geval! 
Lenie - schreef op 25-10 om 12:34
Ik schuif ook weer door naar november,net ms doorgebroken...NOD nu 22 november(al m’n cyclus 28 dagen is,was nu weer 21 dagen namelijk) vanaf juli gestopt met de pil,dus mijn lichaam is misschien toch nog aan het ontpillen?
Betty (Gast) - schreef op 25-10 om 12:58
Lenie dat zou goed kunnen. Bij mij was na de pil 21-23 dagen eerst ook normaal. Toen heeft het 8mnd geduurt voor ik een langere cyclus had, dus geef het even tijd. Ik zit nu na de de geboorte van mijn 1e weer op 27-28 dagen. 
Linda jee wat heftig zeg.. wat een rolercoaster van emoties. Doe idd wat jij wil, je mag het rustig even los laten en kijken wat er gebeurt. Maar ik snap ook dat je nu graag bepaalde zekerheid wil hebben wanneer je je ei hebt of ongesteld moet worden. Ben je nog onregelmatig?
Linda (Gast) - schreef op 25-10 om 14:39
Deze maand volgens mij regelmatig. Het fijne van ovulatietesten vind ik dat je wat zekerder weet wanneer je NOD is. Want niet ongesteld worden op de NOD en dan een paar dagen later wel vind ik helemaal zo frustrerend. Dus ik heb besloten deze maand echt door te blijven testen tot ik mijn eisprong heb gevonden. Al is het alleen maar voor het inzicht in mijn cyclus. 
Zou goed kunnen hoor, Lenie! Toen ik stopte met de pil bij mijn dochter had ik eerste een cyclus van 32 dagen en daarna van 21... Moet je lijf weer even een eigen ritme vinden.
Haha, ik heb dat dus ook een beetje Suuske! Ik wil die controle, grrr! 
Ik snap helemaal wat je bedoelt, EveS. Mijn eerste miskraam was rondom NOD en ik had een vroege test gedaan. Ik bloedde echter wel heviger en een stuk langer dan bij een 'gewone' menstruatie. En dan is daar weer dat stukje controle, dan zou ik toch graag weten waarom ipv alleen een vermoeden! Maar ik heb me wel ook voorgenomen om niet meer voor NOD te testen. Maar dat is deze ronde niet gelukt haha! 
Hopelijk is het deze ronde gewoon raak, ik duim voor ons allemaal! 
Mama-An - schreef op 25-10 om 14:57
Hoi Allemaal,
Ik ben nieuw hier. Wij zijn niet "bezig" voor een tweede kindje, maar ik voel me wat "vreemd". Mijn NOD is vermoedelijk 1 november. Mijn cyclus is nog niet heel regelmatig, dus ik weet het niet zeker. Vandaag een Predictor Early testje gedaan (Suf, ik weet 't. Zie ik nou wel of niet een heeeel licht streepje. Komt het door het indrogen? Waarom doe ik zo'n test eigenlijk? Je kent het wel). Over een paar dagen nog maar eens testen. Nu alleen maar meer in de war. Ik hoop voor iedereen dat het in november RAAK is.


Trees87 - schreef op 25-10 om 15:01
geen ervaring met dat soort van test ... maar ik zie wel iets dat als 2de lijntje zou kunnen doorgaan. 
Natasja - schreef op 25-10 om 15:30
@Esje
Iui is inseminatie die hoog in de baarmoederhals opgespoten wordt.
De vorige keer ging de iui vanzelf. Vandaag hebben ze echt moeten zoeken om een goede doorgang te vinden. Een heel vervelend gevoel.
Lig nu languit op de bank met een zeurderig gevoel in mijn onderbuik.
9 nov mag ik bloed laten prikken in het ziekenhuis en weet ik of het gelukt is
Puck - schreef op 25-10 om 15:37
Dat lijkt mij een licht lijntje, dus positieve test. Maar als je zo vroeg test, kan er nog wel van alles mis gaan natuurlijk. 
@Zeentje: spannend! Had je de vorige keer ook buikpijn na de iui? Ik duim voor je!
Mama-An - schreef op 25-10 om 16:49
@ Puck
Het is inderdaad nog wat vroeg om te testen. Het voelde gewoon zo raar dat ik het toch even wilde checken.
Heb voor de volledigheid (en omdat ik bloednerveus word van het idee) nog even een KV test gehaald en ook daar bespeur ik een licht lijntje... zou het dan toch? *Nagels bijten* 

RwKv - schreef op 25-10 om 17:33
Hey puck, ik ben ook doorgeschoven van okt naar november. Je mag me bij in het lijstje zetten. 37 jaar 6 de ronde NOD 21 nov. 
Natasja - schreef op 25-10 om 18:31
@Puck
Vorige keer was het gevoel anders. Wel wat buikpijn maar dat was maar een uurtje ofzo.
Nu nog steeds dat zeurderige gevoel
MEL - schreef op 25-10 om 20:04
Hoi iedereen, 
Mijn NOD is vermoedelijk 10 november. 
Op mijn profielfoto staat ovulatietest, wat denken jullie? Vanmorgen hebben we iets gedaan, wanneer nu best nog eens? 
Spannend allemaal, door mijn onregelmatige cyclus wel lastig, vandaag al dag 25 dus weer een. Cyclus van ongeveer 40 dagen als de test klopt. 
Succes iedereen, ik duim!! 
X
Esje - schreef op 25-10 om 21:41
Jeetje Linda, wat een heftig verhaal! Let je wel goed op jezelf? Luister naar je gevoel... snap dat je misschien een beetje in dubio zit. Hoop dat je tijdens je volgende zwangerschap wel kunt genieten en dat alles goed gaat!

Mama-An, ik lijkt ook een licht lijntje te zien. Ik ga voor je duimen. Wanneer is je NOD?

Thnx Zeentje voor je info! Ik wist niet wat het was. Hoop voor joi ook een knallende uitslag. Wel vervelend dat je nu er zo bij moet liggen. Hopelijk voel je je snel beter.

Ik heb net 1e ovulatietest van deze cyclus gedaan (week na 1e menstruatiedag). Vorige cyclus alleen tijdens mijn vruchtbare dagen gedaan (volgens de berekening van ovulatie 14 dagen voor menstruatie; cyclus 36 dagen), maar toen ei gemist. Ei is dus of eerder of later geweest. Hoop nu wel meer duidelijkheid te krijgen en hoop stiekem ook dat mn cyclus korter wordt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan