NOD November - Zwanger worden forum

Lara - schreef op 06-11 om 15:04
Hoi allemaal. Ben ik weer. Ik werd gek van mezelf laat staan jullie van mij. 
Ik had afgelopen vrijdag is gesteld moeten worden. De woensdag ervoor een vroege test gedaan, negatief. Toen heb ik het gelaten en dacht.. Ik word toch wel ongesteld. Nu alleen nog steeds niet echte ongesteldheid. Wel beetje prik achtig geveltjes in m'n lage onderbuik (sorry kan het niet beter omschrijven!) en hier en daar wat bruin bij het afvegen. Wat ik woensdagavond ook even had. En zaterdag ook eventjes. Nu weer niks. Net wel even een gigantische steek in m'n borsten. Ik ga morgenochtend testen maar ben bang dat ik weer teleurgesteld zal zijn..
Mensen met positieve testen, GEFELICITEERD!!!!!
degene op 't wachtbankje.. Wat verschrikkelijk is dst wachten he..
1067 antwoorden en 31382642x bekeken
Milk-Chocolate - schreef op 06-11 om 15:11
@ lara, dit had ik vorige maand ook, uiteindelijk na 7 dagen over tijd toch ongesteld geworden (wil je niet ontmoedigen). Ben er heel verdrietig van geweest want hield toch ergens hoop ondanks de negatieve testen.. Nu probeer ik het wat meer los te laten. 
Tess - schreef op 06-11 om 15:12
HI Lara!dat wachten is verschrikkelijk idd en ik kan mezelf ook niet inhouden allerlei forums af te struinen.... wat kan het je bezig houden he! Wat vervelend dat je nog steeds geen duidelijkheid hebt.. dat bruin bloedverlies heb ik soms ook dagen van te voren maar ik had het ook de keer dat ik zw was dus het kan nog positief uitpakken voor je.. ik duim met je mee voor twee dikke strepen morgen!! 
Milk-Chocolate - schreef op 06-11 om 15:19
@tess, ik drink eigenlijk niet. Maar vind er eerlijk gezegd de laatste tijd ook niks meer aan. Daarvoor indd alleen in de week van ms
MK - schreef op 06-11 om 15:38
Ik drink geen alcohol. Maar eigenlijk deed ik dat ook al amper voordat ik zwanger wilde worden. Dus het valt bij mij ook absoluut niet op dat ik het niet drink .
Mocht de situatie zich voordoen dat ik wel wat wil drinken, dan doe ik dat idd alleen tussen menstruatie en eisprong in. Ik wil gewoon het risico niet lopen.

Zo willen wij heel graag in de kerstvakantie nog weg, maar zijn dan ook wel bewust bezig niet naar gebieden te gaan waar zika is. Het lijkt misschien overbodig, maar ik zou het mezelf zo kwalijk nemen als ik wel zwanger blijk te zijn en mijn kindje krijgt daardoor met de gevolgen te maken. Zolang het goed gaat is het geen probleem, maar het zou maar net die ene keer fout gaan...
Ezkimo - schreef op 06-11 om 16:47
Ik dronk al niet voordat ik zwanger wilde worden. Ik lust eigenlijk gewoon niets waar alcohol in zit . Voordat ik zwanger wilde worden, proefde ik af en toe eens een slokje van het wijntje van mijn man maar ook dat laat ik nu achterwege. Ik lust het toch nooit .

Ik zit welgeteld twee dagen op het wachtbankje en ik ben het al beu. Ik herken het ook wel dat rondstruinen op fora. Ik doe het namelijk ook en elke keer dat ik iets "abnormaals" tegenkom van klachten die ik nog niet ben tegengekomen in mijn vorige cyclus, sla ik aan het googlen. Goed wetende dat elke vrouw anders is en dat de symptomen vaak helemaal niets zeggen. Ik ben wel blij dat anderen het ook doen. Mijn man verklaart mij namelijk voor zot .
Puck - schreef op 06-11 om 16:58
Ik ben geen grote drinker, maar ik lust graag een wijntje. Sinds wij bezig zijn voor een kindje heb ik alleen in de week na ms gedronken. Na een week kngeveer stopte ik daar weer mee, hoewel ik me dan ook al schuldig voelde. Ook met rood vlees ed heel voorzichtig geweest. Ik weet dat het meestal goed gaat, maar ik zou me toch schuldig voelen als een kindje iets zou mankeren en altijd bang zijn dat het door dat drankje kwam. 
Mama-An - schreef op 06-11 om 17:14
Ik had de dag voor mijn positieve test nog een luxe diner met wijnarrangement. Omdat wij niet "bezig" waren met een tweede kindje heb ik er totaal niet aan gedacht dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn. Toen ik de dag erna een positieve test in mijn handen had, voelde ik me wel even heel schuldig. Nu let ik goed op met eten en drinken en slik ik netjes mijn foliumzuur. Ik hoop maar dat de kleine er geen schade van ondervindt. Afgelopen vrijdag ging ik met een vriendin naar de kinderboerderij. Een vriendin van haar ging ook mee.. die is inmiddels 27 weken zwanger en die was volop aan het roken! Dat vond ik toch wel even een moeilijk moment. Vooral toen ze zei: ik heb nog een heel klein buikje voor 27 weken. Ik dacht; JA DOOS, je kind heeft waarschijnlijk een groeiachterstand, krijgt te weinig zuurstof en moet meeroken met jou. Maar ik heb niks gezegd. Wat zouden jullie doen? Ik ben zelf wel op afstand gaan staan toen zij aan het roken waren. Ik wil dat mijn kind niet aandoen.
Clautjuh - schreef op 06-11 om 17:47
Alcohol in een prille zwangerschap is nog geen ramp hoor. 
Tja roken en zwangerschap is voor mij echt not done. Ik ben daar heel fel tegen. Ieder moet dat voor zich weten maar ik zou er alles aan willen doen om mijn kindje een zo goed mogelijke start te geven. Dan kan er nog van alles misgaan maar dan ligt het niet aan jou. Ik rook zoiezo al niet hoor, ook voor mijn eigen gezondheid. 
Betty (Gast) - schreef op 06-11 om 17:48
Oh ik kan daar ook zo boos om worden!! Als je zwanger bent zou je eigenlijk verplicht moeten stoppen met roken! 
Ik zou het ook lastig vinden om er wat van te zeggen, maar ik vind het echt niet kunnen! 
OnzeWens (Gast) - schreef op 06-11 om 17:52
Dag Tess, ik begin het soms toch moeilijk te krijgen. Al zijn er ook periodes dat ik het gemakkelijk kan relativeren. Ik heb me te veel gefocust op een lentekindje. Ik zag het al voor mij: eerst zwangerschapsverlof dan 2 maand zomervakantie. Ik vind het zelf heel leuk om te verjaren in het voorjaar. Deze ronde ben ik al veel kalmer. Vorige ronde kon ik het echt aan de kant schuiven, mijn klasje zo helemaal einde schooljaar achterlaten en vervanging vinden is zeer moeilijk.
Ik heb de voorbije maanden al 2 bloedtesten laten doen, zo weet de dokter dat ik zeker steeds een ovulatie heb. Ook hebben we een sperma onderzoek achter de rug met goede resultaten. Ik weet dus dat het ooit zal lukken...
Deze maand heb ik geen ovulatietesten gebruikt, maar ik heb er al gekocht voor volgende maand. Mijn cyclus is ook iets langer, ong. 36 dagen (schommelt van 33 tot 39).
Mijn afscheiding is nu ook zeer lopend, net water... en mijn symptomen zijn toch net elke maand iets anders, waardoor ik telkens wel hoop heb.

Jammer van je mk, zal helemaal niet makkelijk zijn geweest.  
Ach, we komen er wel, nog veel succes!
Verwijderd - schreef op 06-11 om 18:23
Zelf rook ik niet, drink ook bijna niet ben sinds 4 maanden overgegaan op 0,0% drankjes (radler & Hugo) en die vind ik misschien wel lekkerder dan die met alcohol :-) verder ben ik sinds twee weken vors geminderd met thee drinken dronk op me werk misschien wel 5 kopjes per dag nu enkel eentje in de ochtend :-)
bloempje34 (Gast) - schreef op 06-11 om 18:50
hallo!

Mijn naam is Mirella en wij zijn net begonnen voor een 3e kindje( voor mijn man zijn 2e).
Ons 1e kindje samen hebben wij 6 jaar over gedaan met iui en ivf...uiteindelijk kwam ze via de natuurlijke manier!
We willen nog heel graag 1 kindje samen en omdat ik bijna 35 word word de kans ook steeds kleiner.
We hebben ook besloten dat we geen ivf meer willen en als het zo niet lukt ons er bij neer moeten leggen.
Ik hoop dat ik hier wat steun en gezelligheid kan vinden op de forum aangezien we allemaal hetzelfde willen
Mijn nod is deze maand 13 nov!
Groetjes
Gwen - schreef op 07-11 om 00:50
Welkom Mirella!
Voor jou nog maar een paar dagen, wat lekker! Ik mag ook niet klagen hoor, met een cyclus van gemiddeld 27 dagen. ????

Ik ben zelf nu ruim 10 maanden gestopt met roken en ik vind het echt heerlijk. Vooral omdat ik weet hoe moeilijk het is. Mijn vriend rookt niet, dus dat maakte het voor mij wel makkelijker. Ik werk in de horeca en ga eigenlijk niet meer op stap. Maar als ik een feestje heb, drink ik wel een borreltje hoor. Wanneer ik een positieve test in handen heb, zal ik geen druppel meer drinken.
ik hoop over een dag of 10!
Baby05 - schreef op 07-11 om 07:34
10 weken
Goedemorgen Lady's.
Ikzelf rook en drink niet dus ken het probleem niet maar zoals bij iedere verslaving (roken dan) lijkt het me erg moeilijk om het te moeten laten dan.

Zit hier op 10 dpo of op 11 dpo, nog even afwachten.
Zoals al in het begin gezegd toch nog een allerlaatste poging doen ... dus wordt weer spannend.
Anders ga ik weer aan de pil.

Iemand nog getest?
Verwijderd - schreef op 07-11 om 07:41
Spannend baby05  ik moet nog 8 daagjes wachten tot ik kan testen mijn nod is woensdag over een week ;-) wanneer ga jij weer testen? 
Natasja - schreef op 07-11 om 07:45
Niet getest. Denk dat het niet meer nodig zal zijn. Bij toiletbezoek veegje licht rose slijm...
Nod is morgen. Donderdag bloed prikken in het ziekenhuis. Naar mijn gevoel zal die bloedtest negatief zijn
Verwijderd - schreef op 07-11 om 08:18
@Lara echt vervelend  ken het gevoel zijn bij ons al 11 maanden negatief voorbij gegaan (6x getest in totaal en Omo wit) afgelopen twee maanden kwam menstruatie 2 dagen eerder dan gedacht dus toen helemaal niet getest, wordt zelf ook verdrietig van Omo witte test en het doet nog meeste pijn als anderen dan zeggen van bij ons wat het na een avondje raak Maarja onze tijd zal ook wel een keertje komen  
Gwen - schreef op 07-11 om 09:20
Pff, ik krijg die streep onder mn tekst niet meer weg.

Lara, hou de moed erin he. Het komt echt wel goed.

En Baby05, dat heb ik gemist denk ik, waarom ga je hierna weer aan de pil?

Succes allemaal!
Gwen - schreef op 07-11 om 09:20
Pff, ik krijg die streep onder mn tekst niet meer weg.

Lara, hou de moed erin he. Het komt echt wel goed.

En Baby05, dat heb ik gemist denk ik, waarom ga je hierna weer aan de pil?

Succes allemaal!
MK - schreef op 07-11 om 10:46
@Lara: Balen . Ik snap dat je er op een gegeven moment moedeloos van wordt. Ik vind het eigenlijk ook zo stom. Ben je jaren bezig niet zwanger te worden door voorbehoedsmiddelen, wil je eindelijk, kost het vet veel moeite. Niet logisch om zo te denken, maar toch.

Over roken, ik rook zelf niet (nooit gedaan ook) en kan er ook heel slecht tegen als ik zwangere mensen zie roken. Toch heb ik ook wel eens gehoord dat vrouwen geadviseerd wordt wel door te roken, omdat het stoppen zoveel stress met zich meebrengt dat dat meer schadelijk is voor je kindje dan doorroken. Er zal dan waarschijnlijk wel gezegd worden zo min mogelijk te roken.

Ik zit nu een week voor mijn (hopelijk) NOD. Vind het wachten ook maar moeilijk. Maar heb me wel echt voorgenomen niet te testen voor volgende week. Van het weekend hebben we het waarschijnlijk druk, dus dan heb ik er niet eens tijd voor. En tijdens een werkweek vind ik het ook altijd onhandig. Geduld geduld geduld....
Betty (Gast) - schreef op 07-11 om 11:04
Pff vannacht is zoontje aan het spoken geweest. Begin vd nacht maar bij ons neer gelegd. Zo sneu.. er komt een kies door en dan heeft ie vieze luiers, uitslag en last v.d. buik. Midden in de nacht staan verschonen en eventjes later is mn man maar met hem naar beneden gegaan, want hij was klaar wakker aan het kletsen. Ik heb zelf wat uit kunnen slapen, maar ik voel me wel heel brak. 

Ik zit nu 4dgn voor NOD en ik dacht dat ik er minder mee bezig zou zijn deze maand, maar helaas kan ik het toch moeilijk van me afzetten. Vanmorgen met een vroege test getest (10), maar omo wit helaas, dus dan zakt me de moed ook wel weer in de schoenen. Ik weet wel dat dat tot NOD ook niet alles zegt, maar ik voel ook niks waar ik hoop uit kan halen. 

Ik ga mezelf zo maar aan het werk zetten, want gaan zitten mokken helpt natuurlijk ook niks. 
Tess - schreef op 07-11 om 14:01
Rosa weet je al meer?

En “onze gast” ik heb helaas hetzelfde.. vind het steeds lastiger het naast me neer te leggen en positief te blijven.. hoe graag ik dat ook wil want negatieve reacties hebben geen zin. Ik probeer mezelf moed in te praten en erop te vertrouwen dat een tweede wondertje echt wel komt. 
Nog even een ander gek vraagje.. houden jullie je afscheiding goed in de gaten? Nog acht dagen voor NOD en waar ik tot gisteren veel last had van witte afscheiding is het vandaag weer amper iets.. dan denk ik meteen dat is geen goed teken.. las namelijk dat je vlak voor ms veel minder afscheiding hebt? Of hebben jullie andere ervaringen? 
Ook vanaf eisprong buikklachten.. zeurderig gevoel in onderbuik.. echt balen elke maand twee weken pijntjes ..
Simone (Gast) - schreef op 07-11 om 14:22
Hoi allemaal ,
Ook ik wil mee praten! 
Augustus 2016 gestopt met de pil, 7de ronde zwanger geraakt van ons eerste kindje maar helaas in de 11de week miskraam gehad. Ik zou afgelopen zondag uitgerekend zijn dus even een rot weekend gehad.. ronde 7 nu weer na mijn miskraam. Sinds mijn miskraam is mijn cyclus helemaal van slag. Elke maand anders ongesteld met als laatste cyclus 39 dagen. Nu had ik deze maand pas op de 30ste dag een positieve ovulatie test en voelde daarna wel wat krampen. Zit nu op 36 ste dag maar denk dat als ik ongesteld zou worden dit pas 2 weken na mijn eisprong is toch? Maar dan zou het pas de 44 ste dag Zijn, zo laat nog nooit gehad of zou ik dan deze maand pech hebben l? Spannend..
Tess - schreef op 07-11 om 14:45
HI Simone, mijn cyclus is ook nog steeds van slag nu 7 maanden na miskraam.. menstrueer wel elke maand maar heb hele vreemde klachten waaronder veel buikpijnen en soms tot 7 dagen voor ms oudbloedverlies.. om die reden heb ik een echo laten maken om te kijken of alles goed was.. gelukkig was dat zo maar de klachten blijven... blijkbaar hoort dit nu bij mijn nieuwe cyclus. Miss kun je ook om een extra controle vragen om je gerust te laten stellen dat alles goed is na miskraam? Idd meestal 14 dagen na ei ms
Baby05 - schreef op 07-11 om 14:53
10 weken
Perc!lla, ja zeker spannend. Ik weet niet goed wanneer weer te gaan testen.
Misschien helemaal niet en afwachten dat ongi weg blijft en zondag gelijk wel met de enige test die ik nog in huis heb clear blue met wekenindicatie doen?

@ Gwen, ik word 45 jaar dan is de kans verkeken lijkt mij toch dat ik zwanger zal worden?
Gwen - schreef op 07-11 om 15:25
Baby05, zolang je de overgang nog niet voorbij bent, is je kans zeker nog niet verkeken!
Heb je nog een andere reden waarom je de pil zou willen gaan gebruiken? Als een kindje welkom is, kun je er toch ook voor kiezen om geen anticonceptie middel te gaan gebruiken en gewoon kijken hoe het loopt. Wie weet raak je alsnog zwanger, je hebt in ieder geval geen onnodige troep in je lichaam.
Ik hoop zo dat het je snel gaat lukken, succes!
Baby05 - schreef op 07-11 om 15:34
10 weken
Dank je Gwen, daar heb ik niet eens zo stil bij gestaan maar zolang ik ongi ben en eisprongen heb ...ja zit wat in ja


Nee geen andere redenen om de pil weer te gaan gebruiken. We gaan gewoon door als het weer niet is gelukt.
Baby05 - schreef op 07-11 om 15:36
10 weken
Heb testdrang gekregen meiden..... moet ook niet zoveel hierop kijken hahaha. Ernstige testdrang ja, maar testen is nog te vroeg ...
Verwijderd - schreef op 07-11 om 15:48
Baby05 wanneer is precies je nod? 
Ik moet nog 8 dagen en heb al testdrang Haha maar moet me beheersen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan