NOD November - Zwanger worden forum

EveS - schreef op 27-10 om 08:58
En Linda, crisis zeg, dat het zo veel is! Kan me dat van die miskraam ook herinneren... dikste maandverband, en na een uurtje toch doorgelekt.
ik zou wel even de huisarts bellen hierover. (of misschien de gyneacoloog/ziekenhuis waar je onder behandeling was ten tijde van de miskraam?)

enige lichtpuntje hieraan is hopelijk dat als er zó veel uit komt, je straks misschien wel echt heel schoon bent... daarom zou ik dan dus ook naar de gyneacoloog gaan/bellen. (ipv huisarts)
1067 antwoorden en 31384108x bekeken
Mama-An - schreef op 27-10 om 09:10
@M dat moet een flinke teleurstelling geweest zijn. Ik hoop zo voor je dat t deze ronde raak is!
@ Puck. Wachten is het moeilijkst. Ik werd super onrustig van zo'n vroege test. Maar ja ik kon t ook niet laten. 6 dagen voor NOD is wel heel vroeg. Zoals M al zei er kan nog zoveel gebeuren. Ik heb zelf 4 dagen voor NOD getest en twijfelde heel erg over de uitslag. En die early testen zijn hartstikke duur. Bij mij gaf 4 dagen voor NOD de kruidvat test ook een licht streepje. Die zijn een stuk goedkoper en stiekem best gevoelig. Ik hoop uiteraard met je mee dat het raak is! Ik "voelde" het bij mijn eerste ook aan. Toen had ik echt MEGA zere borsten en last van een opgeblazen gevoel. Deze keer was het meer dat ik me vreemd voelde.  Symptomen nu: moe, zere tepels, zeurderige buik (alsof je ms eraan komt), koffie smaakt anders, last van darmen. 
Ik heb bij mijn eerste wel een uvu-test van clearblue gedaan omdat ik na 10 jaar pil geen idee had hoe mijn cyclus was. Om de 2a3 dagen vrijen. En even blijven liggen daarna! Liefst even een kussen oid onder je billen om de hoek wat te verbeteren. (Tip van een vriendin die VK is) Ik was toen in ronde 1 zwanger. 
Nu ben ik onverwacht zwanger na niet zo voorzichtig geweest te zijn. Ik heb wel eens gehoord dat het "makkelijker" gaat als je er niet zo mee bezig bent. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als vrouw ben je er erg op gefocust als je eenmaal gezegd hebt dat je het graag wil.
Ik ga zo ff m'n digitale test inslaan voor t weekend. Ik ben ondanks de licht positieve vooruitzichten wel erg nerveus. Zeker na het verhaal van M. Die toch nog ongesteld werd na positieve test. Ach we kunnen alleen hopen en bidden. Succes allemaal
Linda (Gast) - schreef op 27-10 om 11:11
Oh M, wat vervelend!  
Spannend Puck, ik duim voor je!
Ik zat gisteren al een bericht naar de verloskundige te typen (je kan appen en dan bellen ze je terug) en toen toch even gewacht. Nu is het weer wat rustiger gelukkig. Maar is was echt helemaal doorgelekt, zelfs mn stoel was vies en er zaten bloedspetters op mn schoenen! Wel toepasselijk voor Halloween....
Ik denk dat er gewoon nog wat uit moest na de miskraam of dat ik weer een heel vroege miskraam heb gehad. Maar het voelt ook wel als een grote schoonmaak van mijn lichaam, dus weer goede hoop voor komende maand! 
24 november nod! 
carlijn87 - schreef op 27-10 om 11:54
Ik kan mij ook zo moeilijk inhouden met testen NOD is 1 nov dus misschien zondag al  een test doen, al wilde ik wachten tot woensdag maar dat is zo lastig :| 
Tijd gaat zo langzaam 
Clautjuh - schreef op 27-10 om 12:00
Hoi dames hier op de terugweg uit duitsland. Mijn nod is 31 okt/ 1 nov. Begint ook spannend te worden ! Wel wat symptomen maar blijft lastig. Wachten duurt lang. 
Aapie - schreef op 27-10 om 12:56
Iemand ervaring met de early testen van 2besure? Ondanks mijn goede voornemens, heb ik die net besteld. 
Leila - schreef op 27-10 om 14:35
Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik was vorige week ongesteld, en mijn NOD is pas 13 nov. Nu had ik vandaag weer krampen en met afvegen een klein beetje lichtroze/bruin bloedverlies. Ik snap er niks van. Ik ben heel regelmatig. Eén keer een week overtijd geweest, maar toen was ik niet zwanger in augustus. 
Lira (Gast) - schreef op 27-10 om 14:42
Welkome aan de nieuwe dames. Het 'november-clubje' wordt steeds weer een beetje groter. Hopelijk is het een positieve maand!
Gefeliciteerd Mama-An, wat mooi dat je het streepje steeds duidelijker ziet. Dat jouw voorbeeld maar mag doen volgen voor de rest
Succes voor de dames op wachtbankje!
Ik ben vandaag weer begonnen met de ovulatietest. Iets eerder dan ik me voorgenomen had, maar mijn lichaam gaf me al wat signalen, dus dacht ga eens testen. Er is een streepje te zien, maar nog lang niet net zo donker als de controle streep. Dus ik test nog even door. Het was een testje van 2besure. Zie je bij die altijd een streepje? Of alleen als het LH-hormoon wordt aangemaakt? Aapie, voor mij was dit een eerste keer met een testje van 2besure. Maar dan wel de ovulatietest. Ervaring met de early test heb ik niet.
MK - schreef op 27-10 om 14:52
@Aapie, ik had de testen van 2besure. Paar dagen voor NOD had ik nog helemaal niks, erna dus dat hele lichte lijntje. Het lijken mij gewoon prima testen, ik ben daarin misschien ook niet het goede voorbeeld .

Ik moet zeggen dat het me wel meeviel met de teleurstelling. Doordat het zo'n licht lijntje was (ik zag m net, maar m'n vriend gewoon niet) ging ik er al wel vanuit dat het niet wat zou zijn. En helemaal toen hij na een paar dagen niet duidelijker werd. Zat dus eigenlijk wel te wachten op m'n menstruatie. Het was natuurlijk wel jammer, maar ik had verwacht dat ik het erger zou vinden en dat viel mee. Het is inderdaad wel fijn om te weten dat het wel kan. Alleen moet het dan inderdaad wel blijven zitten. 
Ben alleen nu dus bang dat als het komende maand niet lukt, ik juist wel enorm teleurgesteld ben
Betty (Gast) - schreef op 27-10 om 17:28
Leila zou het juist je eisprong, of de aanloop naar je eisprong kunnen zijn? Ik heb rond die tijd ook wel eens een halve dag kramp en ook wel eens weer wat bruin verloren voor mn ei (je baarmoedermond zal ws een beetje open gaan staan voor de zaadjes) en juist een veegje roze na mn ei. 

Ja aapje tot nu toe niet zwanger en altijd omo witte testen van 2besure, waar de kv test wel eens een tuurstreepje heeft gegeven. 

De LHtesten van 2besure zijn gevoelig en geven al snel een streep, maar als je piek komt worden ze wel donkerder hoor. 

Ik heb vandaag een mooie positieve test van de action. Fijn voor het weekend, goede reden om wat langer te blijven liggen haha
Betty (Gast) - schreef op 27-10 om 17:30
Oh ja ovulatie test bedoel ik.. 
Lizzy - schreef op 27-10 om 20:50
Puck, Linda, Aapie, Mel, dank voor het meekijken. Ik heb nog 2 dagen ovu doorgetest maar hij lijkt lichter te worden, ze zijn op en ik ben er wel weer een beetje klaar mee na bijna 2 weken testen. Ik denk dat het dan toch de 19e al is geweest en mijn NOD hou ik maar op 3 november. Die dag ga ik bij een vriendin op kraamvisite dus zou toch leuk zijn?! Maar ik voel verder eigenlijk weinig dus we wachten nog maar een weekje rustig af.
Esje - schreef op 27-10 om 21:16
Zo hihihi ik heb heeeeel wat gemist zie ik.

Lieve Mama-ann, wat een mooie test, volgens mij enorm positief!!! Snap dat je je misschien nog wat onwennig voelt, ook omdat je denkt dat het mis kan gaan. Maar probeer vooral te genieten!!! Doe morgen voor de zekerheid nog die digitale test, dan weet je het zeker.
En hopelijk is dit een mooie voorbode voor ons allemaal!!!

Xxx
Betty (Gast) - schreef op 27-10 om 22:47
Volgens mij springt mijn ei ook al snel, want ik heb pijn rechts onderin mn buik. Zou een iets kortere cyclus betekenen, want ik was op een zondag avond laat pas ongesteld. 
Im hen mn man maar gewaarschuwd, voordat ie meent dat ie te moe is en het nog wel kan haha
Mama-An - schreef op 28-10 om 00:14
Dank je Esje! Heb inderdaad voor morgen een digitale test gekocht. Ben echt soort van zenuwachtig. Ga proberen om ervan te genieten. 
Juliette - schreef op 28-10 om 08:23
Proficiat Mama-An! 
Vorige zondag gestart met ovutest voor eerste keer en vandaag mijn lachend gezichtje dat niet knipperd! Joepie 
We weten wat te doen dit weekend. 
Een fijn weekend voor iedereen!
Mama-An - schreef op 28-10 om 08:38
Trillende knieën en zweet in mijn handen, maar dan toch het verlossende bericht.. 
Kwebbeltje - schreef op 28-10 om 09:18
Super!! Gefeliciteerd mama an. Het is nog niet eens november en we hebben al een zwangere onder ons.
Hopelijk is dat een goed teken 
Rosa - schreef op 28-10 om 09:54
Gefeliciteerd mama-an! 
Hier zit geloof ik een griepje aan te komen... Eten smaakt me niet, beetje misselijk gevoel in mijn maag, last van mijn rug... Zou er veel voor over hebben om vandaag op de bank te blijven hangen, maar ik mag vandaag ook nog gaan werken tot 19 uur!
Verwijderd - schreef op 28-10 om 10:19
Gefeliciteerd Mama-An nu lekker er van gaan genieten ;-) 
Hopelijk mogen er de komende maand nog meer zo n mooie test hebben  
carlijn87 - schreef op 28-10 om 10:38
Heb nu al het gevoel of mijn ms door gaan breken ,terwijl woensdag mijn nod is. Afwachten maar weer 
Clautjuh - schreef op 28-10 om 11:40
Nou Carlijn87 ik wilde net precies hetzelfde neer gaan zetten. Gevoel dat ik ongesteld ga worden. Bloed ook een beetje. Bruinig slijm...sorry voor de beschrijving. Maar dinsdag is mijn nod. Vorige maand had ik precies hetzelfde en toen werd ik op dinsdag ongesteld. Dus ik ben bang dat we ronde 3 ingaan. 
carlijn87 - schreef op 28-10 om 12:35
Hopen dat we het toch mis hebben Clautjuh en dat de ms wegblijft!!! 
Suuske - schreef op 28-10 om 12:39
Gefeliciteerd, mama-an!
Beterschap, Rosa!
Hopelijk klopt jullie gevoel niet, Carlijn87 en Clautjuh!
Welkom, nieuwe dames en veel succes deze ronde!
Clautjuh - schreef op 28-10 om 12:45
Ja met we bedoelde ik mijn vriend en ik hihi. Ik hoop voor jou dat het idd uitblijft het bloeden. Maar bij mij is het nu gestopt. We houden hoop. 
Verwijderd - schreef op 28-10 om 12:45
@carlijn @clautjuh bij mij was het afgelopen 2 maanden ook 2 dagen eerder dan verwacht terwijl ik zowel met als tot 9 maanden na stoppen met pil netjes 28 dagen had. 
Hoop voor jullie dat het niet gaat doorzetten ;-) ik heb volgens me app woensdag ovulatie dus kan dit weekend alvast gaan klussen  
Fijn weekend iedereen 
Sunshine35 - schreef op 29-10 om 18:21
In ook nog 6 en herken jou gevoel! Succes meiden op de bank 
babylove - schreef op 29-10 om 19:31
Hi iedereen, tijd om me weer klaar te maken voor de volgende NOD.. 
Mijn verhaal in het kort: in april gestopt met de pil, in juli al een positieve test in de handen! Maar half september was het uit met de pret, met de 12 weken echo bleek het vruchtje al een tijdje niet meer gegroeid, en klopte er geen hartje meer  eerst de miskraam proberen opwekken met medicatie maar was niet gelukt, dus dan toch maar een curettage. Wat een moeilijke anderhalve maand achter de rug..
Maar nu sinds deze week eindelijk weer mijn maandstonden, dus het proberen kan weer beginnen. Als mijn cyclus weer 30 dagen is zoals voor de mk zal mijn nod op 25 november zijn. 
Hopelijk voor het einde van het jaar weer zwanger van ons eerste (of toch emotioneel gezien ook een beetje ons tweede) kindje 

Veel succes iedereen!!
MK - schreef op 29-10 om 19:51
Nou ovulatietesten werken voor mij echt niet . Ik had volgens de bijsluiter op dag 12 moeten beginnen, maar omdat ik er maar 5 heb gekocht (en niet zo vaak bij de action kom) dacht ik een dag later te gaan beginnen. Maar ik zit inmiddels op dag 15 en ik heb er nog geen enkele gebruikt :-p. Ik vergeet het steeds. Sochtends zie ik ze liggen, maar ze raden het af met ochtendurine. En dan savonds zie ik het weer en ben ik of net naar het toilet geweest of heb ik best veel gedronken :-p. Morgen is mijn vakantie weer voorbij en heb ik meer ritme. Eens zien of ik er dan wel aan denk 
RwKv - schreef op 29-10 om 21:02
Hallo babylove, oh is echt verschrikkelijk zo een mk . Heel veel sterkte. Mijn NOD is 21 nov. We zijn onze 6 ronde aant proberen. Op 7/11 heb ik een afspraak bij de gynacoloog voor een onderzoek of alles oké is bij mij. Ik ben 37 en heb niet veel tijd te verliezen. Hopelijk hebben we een positieve test in onze handen deze maand

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan