NOD November - Zwanger worden forum

Mammie-L - schreef op 22-11 om 21:37
Hoi Meid1987
Idd, soms loop ik rond en denk ik dat ik iets voel vloeien. Blijkt het niets te zijn. Heb er al een paar dagen last van.
Ik zou zo graag een test willen doen. Maar langs de andere kant...
Enorm fijn om hier je hart wat te kunnen luchten.
X
1067 antwoorden en 31383973x bekeken
Leonie (Gast) - schreef op 23-11 om 09:35
vandaag is Mn nod, daarnet met ochtendurine een k2v5 gedaan en nog steeds Omo wit.. dus dat wordt toch echt wachten op ms... balen balen balen
Leonie (Gast) - schreef op 23-11 om 09:58
toch even wat voorleggen aan jullie. Ik heb altijd een cyclus van 26 dagen, de enige keer dat Mn cyclus langer was, was vorige maand, 28 dagen. Dit was de eerste ms na de mk. Vandaag is cyclusdag 26 ( ging er vanuit dat Mn cyclus nu wel weer normaal zou zijn ) 
Op 9 november, precies 2 weken geleden had ik een positieve ovulatie test, dus ik denk dat Mn ei op 10 of 11 is gesprongen.
Ik had dus vanmorgen Omo Witte test, gisteren heel licht bruin vlekje afscheiding, daarna weer wit. Nu is er nog geen enkel teken van ms...
Zou t kunnen dat ik te vroeg getest heb? Of hou ik mezelf voor de gek?
Linda (Gast) - schreef op 23-11 om 12:43
Ik ben dus nog niet ongesteld, maar Action test was gisteren negatief. Ik moet echt proberen er minder obsessief mee bezig te zijn, maar waarom is dat zo moeilijk?
Deze maand overigens weer geen LHpiek op kunnen sporen, dus misschien word ik wel helemaal niet ongesteld. Gek word ik ervan!
Linda (Gast) - schreef op 23-11 om 12:47
Michaela, zaten wij niet eerder bij elkaar in het zwangerschapsgroepje? 2 jaar geleden?  Volgens mij kreeg jij toen een miskraam en was je kort daarop weer zwanger? 
Linda (Gast) - schreef op 23-11 om 12:50
Ik denk toch nog even afwachten, Leonie. Kan beide kanten op.
Als ergens dat die kv 2 voor 5 erg gevoelig zijn. Maar ik heb daar eens negatief mee getest en toen bleek ik 2 weken later (ik ging op vakantie) toch al 6 weken zwanger. Ik heb toen een miskraam gehad, maar toch.
langemeid - schreef op 23-11 om 13:29
Ik zou toch nog even afwachten Leonie. Je blijft toch hoop houden... misschien heb je nu een nod van 28 dagen en toch te vroeg getest. 
Ik zou gewoon nog een keer testen als ne niet ingesteld wordt, wie weet...

Ik kon mezelf niet inhouden en toch getest vanmorgen. Niks te zien uiteraard. Achteraf denk je dan waarom test ik al zo vroeg? Dat afwachten is niks voor mij...mijn nod is maamdag of dinsdag dus denk dat ik er zondag een testje tegen aan gooi
Duimen op veel positieve testjes zo aan het einde van de maand meiden!!
Leonie (Gast) - schreef op 23-11 om 14:57
dat eeuwige afwachten vind ik idd ook zo ontzettend moeilijk! Snap je!
Ga proberen maar afleiding te zoeken en nog wachten! Dan komt of Mn ms, of ik doe nog een test... 
duim mee voor mooie positieve testen voor jullie allemaal!
Leonie (Gast) - schreef op 23-11 om 17:50
ikke88, spannend ook he! Duim ook voor jou! Wanneer heeft t eigenlijk weer zin om te testen?
Ikke88 - schreef op 23-11 om 18:09
Ik heb gelezen dat het hcg na 2 dagen weer wat hoger zou moeten zijn en dat wordt vaak (ook hier geloof ik) aangeraden om nog eens te testen.
Als ik de spanning volhou wil ik zelf een week wachten, dan heb ik voldoende zekerheid of er nou wel of geen zwangerschap is.
Heb overigens wel de hele dag ms krampen, dus ik ga daar maar vanuit.  
Voor m'n eigen rust wil ik dan mss wel weer langs de huisarts omdat het dan mss al de tweede keer zou zijn dat ik vrijwel geen bloeding heb als echte menstruatie. Maar da's weer een ander verhaal...
Soraya - schreef op 23-11 om 18:32
Hai Elsa en Anne, leuk dat jullie hier meelezen. Mijn man en ik zijn aan het proberen sinds juli vorig jaar. We hebben nu afgesproken om komende januari naar de huisarts te gaan. Voor mijn man hoeft het allemaal niet per se, het komt zoals het komt. Maar hij snapt wel dat het mij rust zou geven om te weten of alles in orde is . Ik duim voor een vruchtbare maand voor jullie!

Heb een tijdje niet meegelezen hier omdat ik merkte dat ik het steeds lastiger ging vinden allemaal (elke maand de hoop + teleurstelling) maar spiek zo nu en dan wel weer mee. Toch wel ‘fijn’ dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten!
Summer82 - schreef op 23-11 om 21:10
Ik had vanochtend heel verhaal getypt, maar is niet geplaatst nadat ik op de verstuur-button had geklikt. 
Geen zin om alles opnieuw te typen. 
De zwakke lijntjes waren toch niks. Vandaag ongesteld geworden
Op naar ronde 6
nicoletjuh89 - schreef op 23-11 om 21:44
Aaaah wat balen summer! Sterkte meid
Op naar een nieuwe ronde! Hou moed meid
langemeid - schreef op 23-11 om 21:46
Wat enorm balen Summer!!! Je krijgt toch hoop en dan ook nog zo’n licht streepje.  
Kop op en volgende maand er gewoon weer tegenaan!! 
Summer82 - schreef op 23-11 om 21:52
Dank jullie wel
jojo - schreef op 23-11 om 21:56
Spannend allemaal he meiden! En balen voor degene die weer door gaan naar de volgende rond. Wij zijn bezig voor ons eerste kindje en dit is ronde 7. Aanstaande maandag 27 nov is m’n verwachte menstruatie dag, afwachten dus. 
Puck - schreef op 23-11 om 22:45
Wat jammer Summer.  
Tamara - schreef op 24-11 om 06:02
Ik schuif denk door naar december mijn temperatuur is vanmorgen flink naar beneden gegaan dus verwacht mijn menstruatie ieder moment 
Loesje (Gast) - schreef op 24-11 om 06:31
Ik weet niet of ik nog kan aanschuiven. 
Hoi ik ben Loes 31jr. Mijn man en ik zijn ook aan het proberen voor een eerste kindje. 12 sept mirena verwijderd, tijdje behoorlijk last gehad van mn hormonen. Nu in tweede cyclus, eerste echte ronde qua proberen. 
Omdat ik pas net weer mn cyclus een beetje op orde begin te krijgen heb ik nog niet een exact idee over de lengte ervan maar ik ben er vrij zeker van dat mijn nod gister was. Ik ben nog niet ongesteld maar ervaar wel wat activiteit in de zin van krampjes en een licht spierpijn gevoel in mijn buik. Het lijkt anders te voelen dan pre menstruatie maar wellicht hou ik mezelf voor de gek. 
Of mijn lichaam dus. Ik heb me voor genomen niet voor zondag te testen. Toch wel spannend.

Pff lang verhaal ;-)
Michaela - schreef op 24-11 om 07:47
Vandaag CD13, prima test (profiel) voor deze termijn! 
Hopen dat het zitten blijft als ik woensdag met de progestan stop, even spannend, maar waarom niet! 
Sharry (Gast) - schreef op 24-11 om 08:39
Hoi
Ik heb zondag een cryo tp gehad
Dit is de 2 poging super spannend weer
Nu wachten tot dinsdag voor bloedtest 
Leonie (Gast) - schreef op 24-11 om 09:55
jammer summer en Tamara! Hoop op een hele goede volgende ronde!! Spannend voor de meiden die nog wachten!! Fingers crossed!!
Hier op cd 27 nog steeds alleen een beetje bruine afscheiding.. zit echt te wachten op Mn ms maar heb nu wel echt zoiets van, kom maar door alsjeblieft..dan is dat stomme wachten eindelijk voorbij
Sharry (Gast) - schreef op 24-11 om 10:32
Dat wachten echt erg 
Vandaag heb ik het opeens ontzettend warm verder voel ik me prima

Lexje27 - schreef op 24-11 om 16:53
Even een update mijn nod is zondag of maandag en was vorige week donderdag al een keer misselijk en mijn buik was iets gevoeliger of hoe ik het ook moet omschrijven dus ik dacht ik doe ma woe en ook do een test negatief natuurlijk en veel te vroeg. Maar vandaag voelde ik mij opeens zo raar net als vorige keer toen ik die dag ontdekte dat ik zwanger was soort van misselijk en duizelig achtig iets in een. En toen ik thuis kwam van het werk heb ik twee keer een beetje moeten overgeven. Ik heb een test gedaan en meen een bijna niet met het blote oog en zeker niet op een camera tweede streepje te zien. Heel spannend ik ga gewoon morgen en zondag ochtend een testje doen en ik zie het wel. zo spannend allemaal. Vorige keer had ik 3 4 dagen voor nod een lichte maar duidelijke streep maar ook dat kan verschillen met zwangerschap toch? Eerst maar eens afwachten tot na het weekend   Heb wel nu een beetje bruinverlies maar lees dat dat normaal is als het maar niet helder rood word ofzo iemand hier ervaring mee? 
meid - schreef op 24-11 om 19:57
Helaas net de rode duiveltjes ontdekt.  Weer van dat raare gevoel in me buik daar hoef ik dan ook niet meer op te vertrouwen  snif 
Lexje27 - schreef op 24-11 om 20:02
Jammer meid1987
meid - schreef op 24-11 om 20:36
Jaa ga maar weer aan de ovulatie testen beginnen volgende maand.  
Anne123 - schreef op 24-11 om 20:54
Hè bah wat een teleurstelling.. ik ben vandaag ook weer ongesteld geworden Pff.. ik heb vanmiddag het ziekenhuis gebeld en wij starten volgende week met iui (zijn al 1,5 jaar bezig en ook al onderzoeken gehad). Kijk er wel wat tegenop , maar het geeft ook wel weer wat hoop. Meer vrouwen die ervaring hebben met  iui? 
Natasja - schreef op 24-11 om 21:52
Hallo Anne123 
Ik heb al een paar iui gehad. Afgelopen dinsdag nog. Zit nu op het wachtbankje tot ik 6/12 bloed mag prikken voor de zwangerschapstest. 
Als je vragen hebt stuur maar een pbtje
Liefs Zeentje 

Groetjes Zeentje
Mammie-L - schreef op 24-11 om 23:37
Hier twee dagen over tijd.
Nog niks... Geen slijm, geen tikje bloed zoals normaal al was. Alleen al een week pijn in men baarmoeder.
Woensdag op NOD getest. Niks.
Dus eigenlijk aan het wachten op de rode duiveltjes nu...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan