NOD November - Zwanger worden forum

Esje - schreef op 21-10 om 23:20
Hahaha Puck.... uhhhhh stom typefoutje: moet id 23 november zijn ????????.
Leuk om te lezen dat iedereen zo lkkr actief bezig is en elkaar volop van tips voorziet. Hoop bik vele van jullie een mooie uitslag te mogen lezen, is jullie allemaal zo gegund! Vooral voor dee meiden die al in de zoveelste ronde zitten: hoop dat jullie snel mogen gaan genieten van een wondertje in jullie buik!
1067 antwoorden en 31344703x bekeken
Puck - schreef op 22-10 om 08:49
Weet iemand dit?:
Ik heb gisteren en vandaag een dikke streep op de ovulatietest, dus waarschijnlijk was gistermiddag mijn piek. Maar eergisteren had ik 's avonds enorme steken in mijn rechter lies. voor zover ik weet heb ik nooit een ovulatie gevoeld, maar als je dit kunt voelen, dan stel ik me er zoiets bij voor. Weet iemand of je ook je ovulatie kunt hebben vlak vóór je LH-piek in de urine? Of hebben dames die hun ovulatie voelen ook tevoren pijn?
Esje - schreef op 22-10 om 10:11
Zelf geen ervaring mee Puck maar dit lijkt mij duidelijk een eisprong. Heb je toen ook seks gehad?
Volgens mij vindt de ovulatie 36-24 uur na een positieve ovulatietest plaats....
Verwijderd - schreef op 22-10 om 10:46
@mimi ik heb het echt pas sinds twee maanden, en sinds die twee maanden is mijn cyclus ook van netjes 28 dagen naar 26 dagen gegaan, en heb ik in plaats van 4 dagen bloed 2/3 dagen ;-) dus merk wel dat me lichaam aan het veranderen is.
Zijn oktober vorig jaar gestopt met de pil waar ik sinds mijn 16de aan was, dus wellicht dat het ontpillen lang heeft geduurd? 
Moet wel zeggen dat ik vroeger (voor de pil) nooit deze pijn had, ben op mijn 15de ongepland zwanger geweest, zelf wilde ik het heel graag houden maar ik was wel nog te jong en me omgeving wilde me niet helpen. 
Uiteindelijk zou je kunnen zeggen dat het toen misschien een verstandige keus was (de vader had mij eigenlijk gewoon gebruikt) maar ik denk nog elke dag aan dat kindje en het is extra pijnlijk dat het nu niet lukken wil :-( hoop dat het ons ooit nog gegund gaat worden.
Liefs 
Puck - schreef op 22-10 om 11:29
Ik kan het ontpillen ook nooit helemaal volgen. Ik snap dat het normaal is dat het enkele maanden kan duren voor e.e.a. weer normaal is, maar er zijn ook dames die een keer de pil vergeten en direct zwanger zijn. blijkbaar verschilt het per persoon. Ik had zelf een mirena en direct na verwijderen een hele regelmatige cyclus.
@Esje: ja, vanaf dag 10 weer om de dag gevreeën, dus dat zit wel goed.
Verwijderd - schreef op 22-10 om 12:56
@mimi, ja het ontpillen is inderdaad een groot raadsel ;-) ik had wel meteen na het stoppen nog een mooie 28 dagen cyclus dus dacht dat het wel goed zat
Ik probeer er inderdaad niet te veel mee bezig te zijn maar wij willen het beide zo graag. 
Volgend jaar augustus gaan we trouwen, we hadden eerst gehoopt dat we dan misschien al met zijn drietjes mochten zijn maar dat is nu al (bijna) niet meer haalbaar.
Binnekort ga ik op jurken pad zul je net zien dat het dan wel lukt en ik dan niet meer in me jurk pas Haha.
Denk wel dat als we na de bruiloft nog niet zwanger zijn we naar de huisarts stappen dan is het immers al bijna 2 jaar al wil ik daar nu nog niet aan denken ;-) 

Hoop voor jullie ook van harte dat jullie een kleintje mogen krijgen ;-) 
Beeb2 - schreef op 22-10 om 14:24
Welkom perc!lla,

Hoi Puck ik heb die steken ook altijd voor mjn eitje springt, schijnt met de groei van je eitje te maken hebben. Succes meid.
Rosa - schreef op 22-10 om 20:04
Ik geloof dat ik ook mag doorschuiven naar november. Eisprong is afgegaan op de meest donkere ovu tests en lichamelijke tekenen de 20e geweest, nod is dan 3 november, 1e ronde, 1e kindje.
Zit dus ook voor de eerste keer in mijn leven op t wachtbankje: spannend!!! Ga er niet vanuit dat t deze maand al gelukt is, zeker ook omdat tests erg onduidelijk bleven, maar je weet t natuurlijk nooit.... Nu 2 weken zien met welke lichamelijke klachten ik mezelf wijs probeer te maken dat t gelukt is...
EveS - schreef op 22-10 om 20:28
Hey AJ, Nou ik gebruik ook geen testen en let alleen op mijn baarmoederslijmvlies. (Vaak sochtends tijdens het douchen) 

Maar ik merkte gistermiddag dat er wat veranderde in mijn baarmoederslijmvlies. En ik dacht vanmorgen ook wel wat te voelen over een eisprong. Soort van steken links onederin mijn buik.Maar of ik dat nou goed gevoeld heb , weer ik helemaal niet zeker. Wel gisteravond gesext ????. 
EveS - schreef op 22-10 om 20:35
@mimi over ontpillen zelf... ik had na mijn mirena een soort van regelmatige cyclus. Maar gezien het feit dat de menstruatie steeds max 2 dagen was, betekende dit dat er geen ‘gezonde innestelingsomgeving’ is in de baarmoeder. Dusja, is dit dan gelijk  vruchtbaar of niet? (Ik denk van niet)
Dan kan je een eisprong hebben maar als het never nooit niet kan innestelen omdat je slijmvlies niet goed opbouwt dat werkt het dus nog niet zo lekker. 
Rosa - schreef op 22-10 om 20:38
@AJ: Ik heb wel tests gebruikt, maar bij mij bleven de streepjes heel smal... Als je ze onder elkaar legde zag je wel duidelijk kleurverschil. Ik heb in de Flo app ook elke dag cervixslijm bijgehouden en bmm stand gevoeld. 
Vanaf donderdagavond zeiden bmm en slijm dat het ei eraan kwam, vrijdag donkerste ovu test en soort menstruatiekramen in buik. Is tot vanochtend geweest, toen negatieve test, geen slijm meer, bmm hard en lager, en buikpijn ingeruild voor hoofdpijn.
Woensdag, Vrijdag en zaterdag geklust dus hopen dat t genoeg was!
EveS - schreef op 22-10 om 20:50
AJ die vraagtekens waren een smiley. Blijkbaar een die het forum niet aankan
Esje - schreef op 22-10 om 21:12
Grrr ff frustratie kwijt: ben woe middag begonnen met bloeden. D8: oke mn menstruatie is begonnen.  Volgende maand een nieuwe ronde... leke 'normale' menstruatiedagen, gister ineens bijna geen bloedverlies meer. Ik en manlief blij en een fijne nacht gehad. Vandaag ook geen bloedverlies meer maar net ip de wc ineens weer wel... beetje maar wel meer als zaterdag  (gister nog).

Wie herkent dit? Omdat ik overtijd was,had ik woensdagochtend ook test gedaan.  Ik d8 een licht streepje te zien, maar omdat ik in de middag begon te bloeden, d8 ik: oke ik heb het me verbeeld...

Nu snap ik er echter niets meer van... kun je dan toch bloeden en zwanger zijn tegelijk? Of doet mn lijf gwn vreemd...

Help me!
Rosa - schreef op 22-10 om 21:52
@Esje: Heb je nog een test in huis? Dan zou ik die morgenvroeg toch nog eens proberen...
Liev (Gast) - schreef op 22-10 om 22:56
Hoi meiden, hier een nieuwe lezer... 26 jaar, 7 november NOD. 1e kindje, 3e rondje.. Hoewel we dus nog niet zo lang wachten, vinden we het wel erg spannend en is het verlangen groot. Ik hoop dat jullie ook allemaal snel zwanger mogen worden! Leuk om het van elkaar een beetje te kunnen volgen ;-)
Esje - schreef op 22-10 om 23:12
Yup Rosa heb ik wel maar moet morgenvroeg werken na een weekje vakantie....
Denk dat ik het rustig di ochtend doe, zijn de kids ook naar school.
Zou het kunnen???
Danielle - schreef op 23-10 om 00:05
Bedankt betty voor je tip! We hebben ons best gedaan.. is altijd wel spannend.. was erg gelukkig.. maar nu heb ik het volgende.. misschien weet iemand raad. Donderdag een  knal test met ovulatietesten. Nu 3 dagen later roze afscheiding en na de gemeenschap helder bloed... stopte daarna wel... geen grote hoeveelheid. Wat zou dit kunnen zijn? Ben wel bang dat mijn ongi eraan komt .. maar zo snel??  
Sunshine35 - schreef op 23-10 om 05:42
Het kan allemaal kanten op Esje. Ik duim voor je 
Verwijderd - schreef op 23-10 om 07:33
@Danielle zou best eens een innestellingsbloeding kunnen zijn denk ik :-) Zolang het niet doorbreekt en het geen grote hoeveelheden bloed zijn zou het wel eens goed nieuws kunnen zijn, spannend  
Verwijderd - schreef op 23-10 om 07:36
@Liev welkom op het forum ;-) 
Ben zelf ook pas een paar daagjes actief maar mij bevalt het in elk geval goed, fijn om te kunnen praten met andere vrouwen die ook graag een kindje zouden willen ;-) 
Puck - schreef op 23-10 om 11:43
Als je even zegt wie je bent, zal kk de lijst bijwerken op de eerste pagina. 
EveS - schreef op 23-10 om 12:53
Sorry alvast voor deze ranzige opmerking, maar ik ben er heeel erg blij mee:
Heb net een slijmerige klodder verloren!!  
vanavond nog maar even gezellig hebben
Suuske - schreef op 23-10 om 13:38
Lastig dat we soms wel, soms geen meldingen krijgen, dus sorry dames, ik mis de helft! 
Perc!lla, ik heb het grote geluk dat ik tot nu toe snel zwanger ben  Het zijn niet altijd goede plakkers, maar bevruchten lukt wel zeg maar... Bij mijn dochter was ik de 2e ronde al zwanger, wat helaas een mk werd maar meteen daarna was ik weer zwanger, van haar dus. En nu bij de 2e gaf ik nog borstvoeding tot 13,5 maand, al die tijd geen cyclus gehad en mijn dochter stopte met drinken toen ik zwanger bleek te zijn. Helaas werd ook dat (2,5 week geleden) een mk, maar nu zitten we dus pas officieel in ronde 1 voor een 2e.

Welkom nieuwe dames en veel geluk deze ronde! Dikke knuffel voor de dames die er 1 kunnen gebruiken! 
Baby05 - schreef op 23-10 om 14:07
9 weken
Zou graag weer mee willen doen.
Een maandje eruit geweest.
Het begint te dringen nu ga gewoon kijken of het nog wil.
Mijn NOD is denk ik 8 november.
Ben 44 jaar, ronde 3, 5e kindje (1*)


Gwen - schreef op 23-10 om 16:41
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. 
Afgelopen maand was mijn cyclus maar 26 dagen, als ik me daaraan vasthoud, zal mijn NOD vallen op:
12 november, 1ste kindje, 2de ronde.
Succes allemaal!
Sunshine35 - schreef op 23-10 om 19:27
Ik wacht bankje, nog 12 dagen  
Esje - schreef op 23-10 om 20:58
Ahhhh wat lief van je Meisje32! Morgenochtend voor de zekerheid ff testen.

Ladies wens jullie allemaal heel veel geluk en hopelijk veel mooie knaltesten!!!
Lira (Gast) - schreef op 23-10 om 21:51
Ik heb vandaag ovulatietesten binnen gekregen. Ga er denk ik van het weekend mee beginnen. Eens kijken of we een ei kunnen vinden. Succes aan iedereen op het wachtbankje! 2 weken duren dan zo lang! 
Verwijderd - schreef op 23-10 om 22:00
@Suuske wel heel fijn dat het bevruchten in elk geval goed lukt ;-) 
Zelf was ik op mijn 15de meteen in 1x zwanger en dat was echt puur toeval was toen helemaal niet met dingen als nod bezig. 
Op dat moment was ik wel nog actief wedstrijdzwemster (5x trainen in 1x wedstrijd in de week) dus wellicht dat dat positief heeft gewerkt toen.
Wij zijn sinds oktober vorig jaar gestopt met de pil dus zijn nu bezig met ronde 12 (heb nu wel andere vriend dan toen ik 15 was) we zijn al ruim 3 jaar samen hebben koophuis en in de zomer gaan we trouwen ;-) 

Hoop voor jou dat je weer snel bevrucht mag raken en dat het een plak baby wordt ;-) net zoals voor alle anderen hier op het forum
Volgens mij ben ik wel de jongste hier Haha mijn verloofde is trouwens 5 jaar ouder (27) dus zijn er klaar voor
Danielle - schreef op 23-10 om 22:44
@perc!lla dat hoop ik dan maar lees wel op internet dat innesteling pas na 6 dagen is? Vandaag niet veel meer waargenomen.. ik zie dat jij al lang bezig bent. Al een goede eisprong gezien? Of merkbaar? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan