NOD November - Zwanger worden forum

c. (Gast) - schreef op 15-11 om 14:40
hallo dames
ik heb een vraagjes: vorige maand had ik een cyclus van 34 dagen en mijn eisprong vond plaats op 4 november. maandag wat ik op cyclusdag 30 en begon ik een klein beetje licht roos bloed te verliezen. dit was dinsdag doorheen de dag ook nog zo, kan dit innestelingsbloed zijn geweest ?
1067 antwoorden en 31382915x bekeken
Suuske - schreef op 15-11 om 15:30
Gefeliciteerd dames met een positieve test! Er zitten weer een aantal hele mooie tussen! Ik wens jullie allemaal mooie plakkers toe! 

Dikke knuffel voor de dames waarbij de ms is doorgebroken. Hopelijk is ie snel weer voorbij, zodat jullie vol goede moed aan de volgende ronde kunnen beginnen! 

Succes op het wachtbankje!

Hier op zoek naar m'n ei
OnzeWens (Gast) - schreef op 15-11 om 15:58
Terug van weggeweest, ik heb het enkele dagen aan de kant kunnen schuiven. 't Is leuk om 't een en 't ander bij te lezen! Ik zit nu op mijn nod (dag 36). Mijn ms is altijd 14 dagen na mijn ovulatie, maar ik heb deze maand geen testen gebruikt. Mijn nod is dus tussen verleden zondag en volgende zondag. Mijn menstruatiekrampen van zondag zijn terug verminderd. Ik denk dat het niks zal worden. 

Percilla, jammer dat je van ons bankje weg bent... Kop op meid! Het komt wel, maar duurt lang. Soms is het even loslaten ook niet slecht. Veel succes op je trouw! De wereld ligt aan je voeten als je 22 bent!! 
Linda (Gast) - schreef op 16-11 om 10:10
Herkenbaar Lara...
Ik heb sinds een paar dagen steeds wat bloed met afvegen. Dacht eerst m'n ms, en dan een week te vroeg... Maar ben nog steeds zo onregelmatig ongesteld! Heb deze maand iedere dag een ovulatietest gedaan, maar geen duidelijk positieve in m'n handen gehad... Maar goed ms zet niet door. Misschien toch innesteling? Hoop ik stiekem! En tegelijkertijd denk ik: vast niet.... Pff, als m'n ms zo onregelmatig blijft moet ik naar de gynaecoloog en ik heb zo geen zin om de medische molen in te gaan!
Jelly33 - schreef op 16-11 om 10:47
Hey meiden
Ik snap er helemaal niets meer van, ik heb sinds ik gestopt ben met bepaalde medicatie (omdat ik zwanger was, wat miskraam werd) heel veel last van PMS. 2 weken lang hoofdpijn, misselijk, en alle klachten die daarbij komen kijken. Heeft iemand hier ervaring mee? ik word altijd heel makkelijk zwanger (wat echt een geluk is hoor) maar nu niet, en ik heb het idee dat dat met mijn pms te maken heeft. Ik lees veel over tarwekiemolie en teunisbloem, heeft iemand hier ervaring mee? Word hier echt helemaal dol van, die hoofdpijnen zijn niet te harden. Morgen moet ik ook naar de huisarts, wil het haar ook voorleggen maar wil zoveel mogelijk info en ervaringen vergaren. Zondag is mijn nod, en heb een test gedaan die 4 dagen eerder kan omdat ik wilde weten of de klachten nu ergens voor zijn (want ze zijn deze maand echt nog heftiger) maar die test was negatief. nu kan het nog natuurlijk maar denk zelf dat het weer puur mijn PMS is.
voor de dames met een positieve test, gefeliciteerd! en de dames op de wachtbank, ik wacht nog even mee.. succes!
Jelly33 - schreef op 16-11 om 11:29
zit in ronde 7 trouwens met dus iedere maand 2 weken ellende door de pms
Ellatje - schreef op 16-11 om 13:17
Even een update.
Cyclus 14 hier.manlief heeft azoospermie.
Mijn eicellen beginnen ook in de,minderheid te komen.
Gisteren naar gyne geweest gespecialiseerd in infertiliteit.
Heel duidelijke info gekregen welke stappen we kunnen zetten.
1- manlief laat bloedonderzoek doen voor DNA testen e.d..deze uitslag kan bijna 2maanden op zich laten wachten.
Ondertussen echo laten nemen van zijn 'zaakje',soms kunnen ze,daar al wat meer ontdekken qua oorzaak.
Komt uit beiden niks specifiek dan gaan ze dus onder,lokale verdoving op zoek naar zaadcellen,soms vinden ze er enkele,dan kunnen,deze ingevroren worden,soms vinden ze niets.
Als ze iets vinden kan ik hormoonbehandeling ondergaan en uiteindelijk geinsemineerd worden.
2,we kunnen dit hele proces doorlopen en het zou kunnen dat het resultaat nog steeds 0,0 is,dan zijn we aangewezen op een donor.
3 ,we kunnen deze stappen gewoon overslaan en zo naar donorzaad gaan.
Hierbij zou men in eerste instantie beginnen met insemineren in mijn natuurlijke cyclus.

En nu dus een keuze maken,al staat die,al voor 80% vast.
El (Gast) - schreef op 16-11 om 13:52
Mijn NOD is 23nov! 1e ronde 2e kindje. Bij mijn eerste was ik net gestopt met de pil, nog niet ongesteld geworden en zwanger. Het is nieuw voor mij zo in de weer te zijn met testen en kalenders
Puck - schreef op 16-11 om 18:09
Wat heftig Ellatje. jullie weten dus al een beetje wat jullie gaan doen? Lijkt me een heftige beslissing.

jammer maline. Ik had gehoopt op een leuke verrassing voor je.
Angelajj - schreef op 16-11 om 18:53
Hey meiden, 
Mijn ovultietesten   de laatste is van vandaag dus mijn ei komt eraan!
?misschien een tip voor iedereen die ovulatie testen gevruikt.. Ik hoorde dat als je 2 uur voor je de test niks drinkt dat ze dan beter werken. Kijk maar naar mijn testen, vandaag dronk ik 2 uur niks voor het testen en daarvoor wel..
Wij gaan vandaag en morgen lekker klussen 
Clautjuh - schreef op 16-11 om 19:10
Dat ziet er wel positief uit Angelajj! Veel plezier met klussen 
Angelajj - schreef op 16-11 om 19:24
Ja he! Thanks gaan we zeker doen!
Leea - schreef op 16-11 om 19:52
Ik sluit me graag aan! Ronde 2 inmiddels (september gestopt met de pil) prima menstruatie vorige maand, verwachting is dat ik maandag ongesteld moet worden. Heb verschilde klachten, lijkt PMS maar had gisteren ook last van kraampjes (al!) hopelijk de innesteling & zet deze door  
Michaela - schreef op 16-11 om 21:28
Vandaag 6dpo en al de hele dag steekjes links en rechts (eileiders? Baarmoeder?)
Ook al 2 dagen gevoelige borsten, had vanmorgen ook hoofdpijn (wat ik zelden heb..) en net onder de douche leek ineens de vorm van mijn borsten anders.
Geen idee of ik bijwerkingen van de Ustrogan heb of gek aan het worden ben 
Niekie84 - schreef op 16-11 om 21:51
Ik zou ook graag mee willen schrijven en lezen. 
Allereerst gefeliciteerd voor de zwangeren! 
Wij zijn nu bijna een jaar bezig voor een tweede. Vorige maand helaas een miskraam gehad na 8 weken. 
4 november weer mijn eisprong gevoeld. Er heeft bij mij altijd 12 dagen tussen gezeten tot aan mijn nod. Dat zou betekenen dat vandaag mijn nod is. 
Gisteren wel krampen gehad. Vandaag niet meer. Alleen vandaag 2x een veeg bruin. Geen zere borsten wat ik normaal wel heb voor nod. Gisteravond en vanavond opnieuw spierpijn in mijn bovenbenen. Kan het nu ineens anders lopen na een miskraam? Kan ook die fase tussen eisprong en nod langer worden?? Ik dacht zelf van niet. 
Ik wacht het nog een dag of 2 af. Na de miskraam veel te bang voor een teleurstelling. 
Clautjuh - schreef op 16-11 om 21:55
Spannend Michaela ! Ik zit ook 6 dpo. Had vandaag wat bloedverlies en ook dat wat zware gevoel. En ben echt snel pissed op manlief hihi. Laten we het hopen dat het wat zegt. Succes!
OnzeWens (Gast) - schreef op 16-11 om 22:21
Maline, wij zitten in hetzelfde schuitje met als enige verschil dat mijn ms 7 dagen duurt. Ik vraag mij wel af hoe het komt dat die cyclussen zo lang duren. Zijn ze gewoon traag of start de rijping laat... Ik ben nu aan dag 37.
Sammy - schreef op 17-11 om 08:48
Vandaag een test gedaan. Helaas hartstikke wit. Mijn cyclus is tussen de 29 en 33 dagen met een gemiddelde van 32 dagen. Vandaag zit ik op dag 29. Ik had echt een gevoel dat het wel eens raak zou kunnen zijn. Gewoon een gevoel. Maar denk het niet dus. Toch altijd een teleurstelling. Als maandag mijn ms nog niet is, dan zal ik dan nog eens testen maar verwacht er niks van. Moest het even van mij afschrijven.
Milk-Chocolate - schreef op 17-11 om 10:43
Gefeliciteerd voor de dames waarbij het raak is!
Ik zit ondertussen op cyclusdag 31, normaal had ik altijd 28. Vorige maand 7 dagen over tijd, vandaar dat mijn gemiddelde nu anders is. Mijn ovulatietesten gaven 4 nov positief aan. Als ik dan verder tel zou ik morgen mn nod hebben. Volgens de app vandaag. Voel tot nu toe niks, beetje rommelen in mn buik, maar dat heb ik al de hele week.. ik wacht het af! 
Clautjuh - schreef op 17-11 om 18:18
Hoi Leonie, dat was idd nog wat vroeg om te testen maar snap je nieuwschierigheid hoor. Ik zit nu ook 7 dpo ongeveer maar wil pas testen als ik niet ongesteld word. Ik heb gisteren wat bloed verloren en heb een soort spierpijngevoel in mn baarmoeder sinds vandaag. Maar ik weet dat het nog alle kanten op kan. Succes volgende week met testen !
Flower (Gast) - schreef op 17-11 om 19:20
Hoi allemaal 
Ik zit alweer bij de volgende maand, maar heb toch een vraag..
Vandaag op dag 10 van de cyclus veel doorzichtig, erg elastisch slijm gezien. De eisprong zit er dus aan te komen!
Nu is mijn vraag: kan het zijn dat ik toch de eisprong pas over 2/3/4 dagen heb? Of nu binnen 48u... 
Wil de natuur gewoon zijn gang  laten gaan maar ik word steeds nieuwsgieriger naar hét moment, misschien de volgende maand toch maar eens testen kopen 
Wie heeft ervaring met dat slijm op dag 10 (en de dagen erna eventueel)  en weet dat je de eisprong rond de 14e dag hebt? 
Niekie84 - schreef op 17-11 om 19:37
Hier is het vandaag alsnog begonnen, dus op naar de volgende maand 
@Flower, ik heb de dagen voor mijn eisprong ook al slijm, het bouwt zich op. Lijkt me vrij normaal dat het niet alleen die ene dag is! De dagen voor je eisprong ben je ook al vruchtbaarder. 
Leonie (Gast) - schreef op 18-11 om 10:58
Pfff ja die nieuwsgierigheid wint het soms, ookal weet ik dat t nergens op slaat dan! Ga nu braaf wachten tot volgende week  mijn nod is de 23e, wanneer is die van jou clautjuh?
Heb sinds vanmorgen melkachtige afscheiding, best veel ook. Herkenbaar?
Ik merk dat ik mijn lichaam echt niet meer goed vertrouw na die mk begin oktober, echt lastig omdat alles ook anders lijkt te functioneren dan daarvoor!
@flower, mijn vruchtbare slijm is er ook altijd meerdere dagen, soms zelfs nog na de eisprong!
@niekie84 jammer!! Duimen voor een mooie ronde met goed nieuws in december!
Clautjuh - schreef op 18-11 om 16:34
Ja mijn nod is ook rond 23/24 nov. Ik dacht pas afgelopen maandag een eisprong te hebben maar toen ik de donderdag daarvoor wilde beginnen met ovu testen was ie ineens positief ! Dus schoof mijn nod naar voren. Ik had dus op donderdag 4 dagen eerder een positieve ovu test. Maar mn ei is volgens mij op vrijdag gesprongen. Ik heb nooit zoveel afscheiding. Bloed ook nooit zoveel tijdens mijn ms. Heb 1 keer wat witte afscheiding gehad na mn eisprong. Mijn borsten zijn wel wat gevoeliger en steviger maar denk dat dat ook niks zegt. We kunnen enkel maar afwachten. Vandaag zijn mn zwangerschapstesten binnengekomen dus moet mij echt in gaan houden haha
OnzeWens (Gast) - schreef op 18-11 om 18:01
Ik zit op dag 39, mijn cyclus is tussen 33 en 39 dagen. Maar ik durf niet te testen...
Geen krampen, wel pijnlijke borsten. Precies minder symptomen dan anders, raar eh.
OnzeWens (Gast) - schreef op 18-11 om 18:05
Ik vraag mij eerder af of er wel een ovulatie is geweest en wanneer. Ik voel mij niet zwanger, maar weet ook niet hoe dat voelt. 
cat89 - schreef op 18-11 om 18:12
Cat89, 28 jaar, 3 jaar bezig, 1e ronde clomid/pregnyl
Hoi dames! Ik meld me ook weer een keer. Zie veel nieuwe dames en veel dames al zwanger..super om te zien! Gefeliciteerd en voor de wachtende succes ladys!
Ik zie veel dames die rond 7dpo zitten, ik zelf ook. Vanaf deze middag heb ik steken in mn lies rechts net zoals bij een eisprong! Licht last van maagzuur. En vandaag erg geiriteerd naar manlief en in t verkeer hihi. Ben benieuwd of het eindelijk is gelukt met hulp van het zkh. Zo spannend??
Lenie - schreef op 18-11 om 18:51
Ik had net een klein beetje bloed op m’n wc papier en wat krampen in m’n buik dus even afwachten of me ms door gaat zetten....baal er wel van maar het kan nog...dinsdag nod dus het wordt nog spannend!
cat89 - schreef op 18-11 om 19:03
Nod 25-11
Trouwens 
Clautjuh - schreef op 18-11 om 21:01
Cat89 dat geirriteerd zijn herken ik heel erg haha. Vooral naar manlief....ik kan echt boos worden om niks. Meestal heb ik dat een paar dagen voor mijn ms. Maar nu sinds eergisteren al. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan