Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

Sannie - schreef op 20-05 om 11:59
Proud mommy/ nu snap ik het, dacht eerste dat ze zomaar in je slaapkamer gingen loeren maar kinderen blijven kinderen. 
Mies! Dat heb ik ook alsof je verliefd bent en vlinders in je buik hebt de hele dag door. Zo zijn we er toch hele dag mee bezig haha
Heb ook al een idee hoe ik de kinderkamer ga inrichten(hij vond goed dat ik ga in richten want hij wist het niet zo goed zei hij ) 
Volgens mijn app 29e maar kan net zo goed 28e zijn maar daaarom gebruik ik ovulatie testen zodat ik zeker weet dat Mn eisprong is geweest, 
Ik duim ook heel hard voor jou en voor alle andere natuurlijk! Hopen op n vruchtbare juni maand 
400 antwoorden en 28295474x bekeken
Sannie - schreef op 20-05 om 12:01
https://www.diethild.nl/testen-tips-zwanger-worden-berekenen/innestelingsdatum-berekenen/
Op deze site heb ik het ingevuld en je ziet vanaf welke week ongeveer wat gebeurd 
Bkaatje - schreef op 20-05 om 12:29
Klopt, net vlinders, echt al een verliefd gevoel, terwijl eigenlijk weet je nog niks zeker haha. 
MiesH ik ben ook al stiekem aan het denken over hoe is het zou vertellen en hoe ze zullen reageren. Hebben jullie al leuke ideeen? Bij mij weet niemand het maar mijn beste vriendin en moeder hebben wel sterke vermoedens haha! Mijn schoonouders dachten een jaar geleden al dat we zouden zijn begonnen haha. Ben alleen best benieuwd naar mensen die iets verder van mij afstaan, die kennen mij natuurlijk minder goed, vooral werk.. het is natuurlijk leuk als ze daar ook enthousiast voor je kunnen zijn en niet rechtuit opmerkigen gaan maken aangezien ik pas 23 ben. (Manlief is 27) (maar ben er zelf heel zeker van! We zijn getrouwd, huis gekocht, ik heb een vast contract) 
Sannie in mijn hoofd heb ik ook al leuke ideeen om in te richten, kleuren, meubels, indeling etc. Haha! 
Jullie eisprong is dus binnenkort! Spannend weer een nieuwe ronde!
Ik ga stiekem al een beetje duimen voor 2 juni.  
Sannie - schreef op 20-05 om 12:36
Bkaatje : wij hebben dit bedacht om aan onze ouders te gaan vertellen mochten we in juni zwanger raken: een kaartje met de echo foto met de tekst van; dit jaar gaan we met zijn 3en op reis  want we gaan in aug op vakantie
Leuk he beetje bedenken hoe je t wilt gaan doen: wij gaan voor wit met mintgroen en grijs
Zo leuk “zwijmel de zwijmel” 
Leeftijd maakt niks uit, jullie zijn er klaar voor en heb genoeg vriendinnen die jong moeder zijn geworden en andra niks van aantrekken! 
2 juni is al bijna!!!! SPANNEND  IK DUIM VOOR JE!!
proud_mommy - schreef op 20-05 om 12:45
Sannie ze gaan sowieso ook zomaar. Het hele huis doorlopen icl de slaapkamer. Te nieuwsgierig. Zus van mn man vroeg me zelfs naar mn leven onder de dekens met haar broertje. Die willen letterlijk alles zien en weten. 
proud_mommy - schreef op 20-05 om 12:47
Jullie moeten proberen beetje van je af te zetten. In februari hield ik me er niet meer mee bezig en in april laatste menstruatie. Heel veel succes dames.
Sannie - schreef op 20-05 om 12:48
Ja dat zeggen ze wel he op moment dat je er niet mee bezig bent gebeurd het juist, maar is zo moeilijk! Hoever ben je nu proud mommy?
proud_mommy - schreef op 20-05 om 12:55
Haha ben niet zwanger. Heb een kleine van 3 maandjes bijna 4
Sannie - schreef op 20-05 om 12:56
Oh oeps sorry maar wat geweldig dat je een kleintje hebt  
proud_mommy - schreef op 20-05 om 12:58
Jaa zekerr. Bij mij duurde het 18 rondes. Je hebt mensen dat ze op vakantie gaan en echt in zo een vakantiesfeer zitten, waardoor ze niet bezig zijn met zwanger worden en het ineens lukt.
MiesH - schreef op 20-05 om 13:43
Ja ze zeggen inderdaad dat je er niet mee bezig moet zijn.. maar ja HOE DAN hahaha.
Ik heb ook al een beetje zitten denken hoe ik de baby kamer in moet richten, maar nog niet helemaal over kleuren etc. Ik heb het kamertje net helemaal laten stucen met een nieuwe vloer erin. M'n vriend is nu het houtwerk aan het schilderen en we hebben een prachtig kleed gekocht die zowel voor een jongen als meisje kan!  Verder ga ik mijn hersens er nog niet over kraken want ik weet natuurlijk niet wat het geslacht is!
Bkaatje; Leeftijd maakt geen bal uit joh en 23 is zo jong toch ook weer niet! Ik vind het prima leeftijd hoor en buiten dat als het goed zit zit het goed. Je hebt zo te horen alles wat je een kindje moet bieden en alles op orde.
Ik heb echt nog geeeen idee hoe ik het wil gaan vertellen haha. Maar ik wil wel ''proberen'' te wachten tot 12 weken. Super leuk idee Sannie!  Aahhh ik kan echt niet wachten!
2 Juni is al bijna! Spannend! ik hoop het echt voor je!  
Bkaatje - schreef op 20-05 om 13:44
Sannie dat is een leuk idee!! Ik duim voor je ! Mij lijkt het wel leuk om fam uit te nodigen voor dinner en dan als toetje pudding met muisjes als topping ofzo en dan kijken of ze het ontdekken/snappen haha.
Mintgroen is echt mooi, en heel lief vind ik. 
Jullie willen dan niet wachten tot 12 weken om het te vertellen als t zo ver is? ( ik zou niet eens weten of ik 12 weken kan zwijgen haha!) 
Ja klopt eigenlijk moet je het ook een beetje loslaten. Maar het is denk ik nu extremer omdat we net hebben besloten om ervoor te gaan natuurlijk.  
N.L. - schreef op 20-05 om 13:57
Heftig indd @proudmommy

Leuk om al jullie verhalen te lezen !
Ik (23jaar) zat al een half jaar niet meer aan de pil toen we probeerde zwanger te worden.. dit heeft 6maanden geduurd, toen een miskraam en een maand erna zwanger!
Ik deel de goude tip; niet aan denken, hoe vreemd maar waar.. ik zat in een verhuizing, totaal niet mee bezig en in die maand zwanger geraakt. 

Succes allemaal, het komt goed  
N.L. - schreef op 20-05 om 13:59
Wij gebruikte verder geen apps en ovulatie testen etc. Gewoon wanneer we zin hadden om het maar even zo te zeggen haha
Sannie - schreef op 20-05 om 14:06
Dat is ook een leuk idee !! Ja we willen opzich wel wachten tot 12 weken maar dat gaat voor mij heel lastig worden haha
Nee maar daarom kies ik ook voor neutrale kamer dan kan t alle kanten op. Eerst maar zwanger worden en ja HOE DAN .. poeh lastig lastig
Maar ga er ook vanuit dat het lang duurd dan kan het ook niet tegenvallen. 
Bkaatje - schreef op 20-05 om 14:32
Ohja, spannend dat je het dan meteen moet vertellen. Ik werk zelf in de zorg maar dan op kantoor. Dus ik kan er gerust mee wachten
Hoeveel uur werken jullie per week? Ik momenteel 36, maar als ik een kindje krijg zou ik wel terug willen naar 32. Toch een dagje extra thuis zijn.  

Ik zou het geslacht wel willen weten. Lekker gericht shoppen, en bekend maken aan fam met een mini gender reveal party, lijkt me een hele ervaring weer.  Jullie? 
Tooby - schreef op 20-05 om 14:38
Ik werk niet, ik wil het aan familie niet te vroeg vertellen mocht het raak zijn, gewoon omdat je toch een grotere kans hebt op een miskraam voor de 12 weken..denk misschien vertellen rond de 8-10 weken.

Ik zou ook het geslacht willen weten haha maar dat is meer vanwege dat ik zoveel mogelijk info wil, want we willen kleertjes en de kamer zoveel mogelijk neutraal houden.
Sannie - schreef op 20-05 om 15:33
NL: ja dus eigenlijk op iets anders gaan focussen hihi wij kunnen dan gaan focussen op de vakantie, gaan backpacken. 
Mies: dat is wel verstandig om je te laten over plaatsen. 
Ik ben tandarts assistente dus hoef het niet gelijk te zeggen, en qua röntgen foto’s maken sta ik toch altijd buiten de kamer en hou ik het niet meer vast en anders miet de baas get maar doen  
Werk 34uur nu maar misschien dat ik iets minder ga werken maar ga het eerst proberen en dan kan het altijd nog. Zie ik tegen die tijd wel. 
Loorelen: 74 dagen ja echt lang... dat us meer dan 2 maand.. testen is idd wel goed. Kan de eisprong zijn, ik voelde het ook. Gebruik je ovulatie testen? 
Tooby - schreef op 20-05 om 16:39
Je kan gewoon gelijk met ovulatie testen beginnen, ik wist ook niet wanneer ik ovuleerde maar als je paar testen doet zo paar keer per week, kom je er snel achter.

Ikzelf slik multivitamine voor zwangere vrouwen, zit ook foliumzuur in. Verder probeer ik af te vallen en vermijd ik zoveel mogelijk de voeding die je niet mag hebben tijdens zwangerschap, dit omdat sommige ziektes die je ervan krijgt, pas na 2-3 maanden openbaren (en als je dan zwanger bent, kan het daardoor misgaan).
Ik drink geen alcohol en rook niet dus dat is geen verandering.
loorelen - schreef op 20-05 om 16:50
@Tooby thanks voor de tip. Ik denk dat ik een paar testen bestel, wel fijn om meer inzicht te krijgen in mijn cyclus. Nu wacht ik alleen maar af!
Sannie - schreef op 20-05 om 18:04
Loorelen ongesteld worden is voor nu idd fijn want dan weetje dat t op gang is gekomen. Ik hoop dat je over 2 weken positieve test hebt, zou super zijn! 
Ik gebruikt btw de testen van de action, werken bij mij goed en zijn goedkoop 5st voor 2,50€ dacht ik. Afgelopen x had ik 1 dag positief , volgende woensdag weer mee beginnen
Ik slikt  gravitamon ( foliumzuur ) zitten ook andere vitamines in. Gestopt met roken en qua alcohol dronk ik dat al amper. Probeer wel iets meer conditie te krijgen. Verder gezond eten, alleen sushi en carpaccio laat ik staan zodra ik een positieve test heb. 
Sannie - schreef op 20-05 om 18:05
Wat een verhalen hier he haha
Bkaatje - schreef op 20-05 om 18:33
Ik slik zelf de multivitaminen van Davitamon, ook met foliumzuur. Ik drink geen alcohol, deed ik al niet zoveel. En als het zover is ga ik sushi, carpacio en filet american toch het meest missen haha! 
Sannie ik heb de testen bij de action ook gezien inderdaad, zijn dus wel aan te raden? 
Sannie - schreef op 20-05 om 19:01
Bkaatje ; ja werken wel goed en qua prijs goed te doen, zijn er ook genoeg die testen met sensitest en daar tevreden over zijn. Net wat je wilt en fijn vind
Ja ik ga die 2 ook het meest missen qua eten maar heb er alles voor over 
loorelen - schreef op 20-05 om 22:15
@sannie tests van de action had ik nog niet eerder gehoord, maar dat klinkt qua prijs erg goed! Ovulatietesten zullen ze daar vast ook hebben!?
meid22 - schreef op 20-05 om 22:26
Ik ben 23 jaar, mijn verloofde is 28.
Wij zijn al sinds oktober 2016 bezig voor ons eerste kindje ;-) 
Na ruim een jaar proberen toch de stap naar de huisarts gezet (was niet makkelijk want je wilt er eigenlijk niet met vreemden over praten en het is gewoon heel pijnlijk als het niet zelf lukt).
Uiteindelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis en in januari te horen gekregen dat er geen zaadcellen waren gevonden in zijn sperma, dit nieuws was een hele harde klap we leven gezond en zijn jong dus dit verwachtte we absuluut niet.
Toen weer in de wachtlijst voor de uroloog alle uitslagen goed, nu krijgt mijn verloofde 9 juli een ingreep waar ze zaadcellen uit zijn ballen gaan halen, zeer pijnlijk maar hopelijk met een goed resultaat waar we mee verder kunnen (ICSI) wij hebben alles over voor ons wonder
Over een kleine 3 maanden stappen we in het huwelijksbootje (10-8-18) hadden van te voren gehoopt dat ons kindje er al bij had kunnen zijn maar helaas is dit niet gelukt, nu maar duimen dat we na de huwelijksreis het medische traject kunnen voortzetten en dan snel zwanger mogen raken
Hebben vorig jara februari een mooi huis gekocht met vier slaapkamer dus zijn er meer dan klaar voor, onze directe familie weet ook van onze wens vind ook dat als je zulk nieuws krijgt je het moet delen je kunt niet alles alleen dragen en wellicht is er toch een erfelijke factor in het spel wat ook gevolgen kan hebben voor zijn broertje dus ook die heeft recht om het te weten.
Hoop dat jullie allemaal snel zwanger mogen worden
Sannie - schreef op 20-05 om 22:55
Loorelen ja ze hebben ze beide
Sannie - schreef op 20-05 om 23:01
Welkom meid22, 
Jeetje wat een  heftig verhaal en ervaring, net wat je zegt ; jullie zijn nog jong en dan verwacht je dit niet. Zwanger word is niet vanzelfsprekend. Ik hoop dat jullie met medische hulp alsnog een wondertje in jullie armen kunnen sluiten
meid22 - schreef op 20-05 om 23:36
@Sannie je hoopt inderdaad dat je binnen een jaartje zwanger mag worden als je met de pil stopt, maar dat was dus helaas niet het geval en inmiddels nog steeds aan het wachten ;-) 
We zijn inderdaad nog jong maar wel echt klaar voor het ouderschap  het liefst zou ik ook al spulletjes enzo kopen maar omdat er zo veel onzekerheid is moeten we ons echt inhouden ;-) de namen hebben we al 3 jaar geleden bedacht en dat vinden we nu nog steeds de mooiste namen  zijn samengesteld met letters van onze eigen namen   we gaan er in elk geval vol voor en uiteindelijk zal ook onze droom gaan uitkomen dat weet ik zeker, ze zeggen altijd je krijgt wat je aankunt dus waarschijnlijk zijn wij daarom het stel dat deze lange weg moeten afleggen om ons doel te halen.
MiesH - schreef op 21-05 om 09:52
Goedemorgen allemaal,
Jeetje Meid22 wat een heftig verhaal zeg! Ik hoop echt van harte dat het allemaal gaat lukken. Jullie zijn nog zo jong.. Dit verwacht je inderdaad niet. Een kindje krijg je en neem je niet. Er word altijd maar vannuit gegaan dat het zo vanzelfsprekend is, maar zo zie je maar. Het is heel bijzonder als je een kindje mag krijgen. Ik ga voor jullie duimen  Als je er over wilt praten of je hebt het moeilijk kan je hier bij ons terrecht  
Om even terug te komen op het het werk.. Ik werk zelf 28 uur en mijn vriend 40. Ik denk dat als ik een kindje mag krijgen dat ik gewoon 28 uur blijf werken.. wellicht met een tweede ga ik minder werken mocht dat er ooit van komen. Mijn vriend werkt gewoon van 8 tot 4 en ik werk zelf onregelmatig dus dat is super goed te combineren. Hebben jullie er al over nagedacht hoe jullie dat gaan doen met werk? Mijn schoonvader is met persioen en mijn moeder werkt alleen snachts dus ik heb genoeg lieve mensen die willen oppassen. Maar al te graag zelfs! Ik heb zelf ook nog een broertje van 6 ( we zijn met 5 kids en hij is een nakomertje) dus mijn moeder zit er nog midden in haha.
Wat betreft het laten en juist wel nemen nu we zijn begonnen met onze kinderen wens. Ik ben meteen foliumzuur gaan slikken (gewoon van kruitvat eigen merk). Misschien dat ik toch liever davitamon mama compleet met visolie en foliumzuur had willen slikken dus ik maak deze even op en dan haal ik die.
Verder ben ik gestopt met roken en alcohol dronk ik toch al niet veel. Nu moet ik zeggen dat ik vóór mijn ovulatie wel gewoon een drankje drink, maar als ik weet dat mijn eisprong is geweest let ik daar wel op. Verder dronk ik LITERS koffie en ook dat beperk ik tot 1 of 2 kopjes en soms een décafe als ik echt nog wil. 
Qua eten doe ik nog niet moeilijk... wel NA mijn eisprong let ik erop, maar nadat ik vorige week ongesteld werd at ik gewoon lekker filet hoor haha. 
Mijn beste vriendin is vandaag uitgerekend van de eerste! IK ben zoooo blij voor haar en ben best wel zenuwachtig. Zo spannend allemaal. Als ik haar baby kamertje zie ben ik best een beetje jaloers in de goede zin haha. 
De testen van de action schijnen trouwen het meest betrouwbaar en goedkoopst te zijn! Net als de testen de kruitvat 2 voor 5 euro.. Maarja weet je .. zwanger is zwanger.. maakt niet uit met welke test toch? Mijn vriendinnen hebben die van de action allemaal gebruikt en dit gaven dik vet zwanger aan hoor  Ik haal die dus ook gewoon. En mocht die positief zijn haal ik er 1 van clear blue (zo'n digitale), maar vind die zelf een beetje duur om elke keer te halen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan