Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

Selgomez - schreef op 21-05 om 17:52
Sannie, ik vind het een twijfelgeval, omdat ik altijd denk 'waarschijnlijk wanneer ik echt zwanger ben, is er gewoon geen bloed '. Maar ik zal het jou zeker laten weten... Ik ben zelf heel benieuwd. Dat het maar snel 29 mei is. Die dag moet ik ook  meteen op controle bij gynaecoloog.
Veeeel succes met je nieuwe ronde Sannie!!  
Liefs x
400 antwoorden en 28306857x bekeken
Sannie - schreef op 21-05 om 17:57
Ja heb vaker gelezen dat wanneer ze juist geen klachten hadden alsnog zwanger zijn. Ben zo benieuwd hoe dat voelt 
Nog 8 dagen voor je, tijd mag wel iets sneller gaan haha. 
Btw ik zit op Mn telefoon maar moet pagina refreshen om te zien of er gereageerd is, en krijg ook geen melding ofzo( ene kant maar Goed ook haha) anders zat ik er nog vaker op
Selgomez - schreef op 21-05 om 17:59
Sannie, ik heb al elke maand iets gevoeld. Deze maand lijkt het alsof ik bij alles denk dat het alles behalve zwangerschap is. Een nieuwe aanpak... Waarom niet .
Ik ben ook een refresher, schuldig!  Het moest allemaal maar niet zo lang duren... Dan zouden we niet zoveel steun zoeken via een forum, denk ik dan.
Ben jij al lang bezig Sannie?  
Sannie - schreef op 21-05 om 18:09
Dat is wel slim ja, dan kan het altijd mee vallen! Ja waren we ook maar de gelukkige die gelijk zwanger raakten , 
Dit is de 2e ronde. Maart estopt met de pil, daarna gewacht op “menstruatie” nu gaan we de 2 e ronde in
MiesH - schreef op 21-05 om 18:10
Vaak als je het niet denk is het misschien toch zo. Ik wil je absoluut geen valse hoop geven hoor. Maar zo weinig bloed en geen krampen klinkt wel als een innesteling. De innesteling vind meestal ongeveer 9 dagen na de eisprong plaats... dus misschien kan je terug rekenen? Ik ben HEEEL benieuwd!
Sannie; ik ga ook donderdag Mn vruchtbare week in. Zelfde dag nod he 12 juni ik gebruik geen ovulatie testen dus ik doe gewoon sexy time om de dag Haha.
Misschien dat als het deze ronde weer niet raak is dat ik ovulatie testen ga gebruiken.
MiesH - schreef op 21-05 om 18:12
Ik kan ook nergens anders aan denken hoor selgomez... het ratelt de hele dag maar door in mijn hoofd. Zo fijn dit forum! Ik kan er ook met NIEMAND over praten omdat niemand weet dat we er mee bezig zijn. En met mijn vriend is het toch anders dan met andere meiden + daar zit ie denk ook niet op te wachten....
Selgomez - schreef op 21-05 om 18:13
Sannie,  ik zou ook echt heel graag meteen zwanger geworden zijn... Dit is ronde 10 al  Maar we blijven positief, I guess .
MiesH, Volgens mijn ovulatietesten was het ongeveer 6 a 7 dagen na mijn eisprong... Ik had gisterenochtend wel 'sexy time'  (vind dit wel een leuke) gehad, dus misschien dat het daardoor kwam... ik weet het niet!
Ovulatietesten zijn wel gemakkelijk en geruststellend omdat je exact weet wanneer je je regels zou moeten krijgen..
Tooby - schreef op 21-05 om 18:19
Ik ben het niet eens met dat laatste, ik deed ovulatie testen en wist wanneer ik mijn ovulatie had daardoor, maar wist echt totaal niet wanneer ik ongesteld moest worden..
Selgomez - schreef op 21-05 om 18:21
Normaal gezien komen je regels exact 14 dagen na je eisprong. Maar bij jou is dat inderdaad anders geweest. De algemene 'regel' is dat ze 14 dagen later zoude moeten komen . Iets dat ik eens van mijn gyn mee kreeg.
Tooby - schreef op 21-05 om 18:27
Nee dat is gemiddeld, er zijn een hoop vrouwen waarbij het korter of langer is en een hoop vrouwen waarbij het elke maand verandert.
Dus je weet het niet exact haha anders kan je ook zeggen dat ongesteld worden handig is want je weet dan exact wanneer de volgende is, namelijk 28 dagen later.
Dat is ook niet exact, maar gemiddeld. 
Selgomez - schreef op 21-05 om 18:41
Ahaaa!  Thanks Tooby! 
MiesH - schreef op 21-05 om 18:49
Huh sannie ik snap het even niet meer... je zei “wij waren ook maar de gelukkige die gelijk zwanger raakte”.. ik dacht dat dit de eerste keer was!? ????
Sannie - schreef op 21-05 om 18:56
Miesh: er moet staan: waren wij ook maar de gelukkige die gelijk zwanger raakte.  Snap je m nog? Haha
Ga Rest even terug lezen wat jullie geschreven hebben 
Ka - schreef op 21-05 om 19:36
Hallo dames 

ik kom gezellig met jullie meebabbelen. 
ik ben Ka, 28 jaar, 4 jaar samen met mijn vriend, en we zijn begin april (1) gestopt met de pil. 
Dit hadden we eigenlijk al beslist in Oktober omdat ik toen geheel onverwachts 6 dagen 'te laat' was door de pil heen. Maar uiteindelijk bleek het 'loos alarm'. 
we hadden toen beslist de Pil uit te nemen en geen nieuwe doos meer te beginnen. 
dus, sinds 1 april ben ik gestopt, dan netjes 'ongesteld' geworden , gevolgd door een cyclus van 29 dagen, op 4 mei terug ongesteld geworden. 
Volgens de APP op mijn gsm moest ik 17 mei een eisprong hebben., heb een ovulatietest gedaan vanaf 10 mei, en 15 mei had ik een duidelijke streep, maar nooit zo duidelijk als de controle streep om nadien terug af te lopen & raar maar waar, nu terug op te lopen.. 
misschien ben ik nog aan het ontpillen.. maar een lichaam kan je toch in de maling nemen. 

succes allemaal! & veel liefs!
MiesH - schreef op 21-05 om 19:46
Aaaaah vandaar.... ik snapte het al niet meer Haha. Maar inderdaad.. was dat maar zo...

Welkom Ka!
Jeetje dat is inderdaad heel vreemd! Het kan best wel lang duren voor je helemaal bent ontpilt. Volgens mij staat daar officieel een half jaar voor. Het is zou wel gek zijn 15 mei eisprong en 17 mei ongesteld. Volgens mij is dat onmogelijk... met die ovulatie testen kan je wel goed je cyclus in de gaten houden. Hopelijk is bij binnenkort een beetje regelmatig.
Ka - schreef op 21-05 om 20:19
Oooh haha, ik bedoel volgens de app 17 mei eisprong natuurlijk ... NIET ONGESTELD ... oeps, want mij Niet ongesteld dag is 2 juni ... sorry  hé! ;-) 
Ka - schreef op 21-05 om 20:22
@Miesh en @sannie, ik bedoelde natuurlijk 15 mei een duidelijke (maar niet zo vet als de controle streep) streep op mijn ovulatietest, en volgens mijn app op gsm moest da rond 17 mei zijn, maar heb wel geen rekbaar slijm etc gehad... 
mijn nod is 2 juni, 
vandaag heel veel last van mijn borsten, mijn vriend mag er NIET aankomen... maar het zal wel in mijn kopje zitten haha
Bkaatje - schreef op 21-05 om 20:30
Ik kijk ook via mijn telefoon en had net 19 berichten haha! Wel super dat we hier zo kunnen praten! Mijn man weet het ook niet in de zin van hij zou er toch niet echt het nut van inzien. Het is inderdaad een kleine obsessie haha
Ka - het kan heel verwarrend zijn allemaal, het is uiteindelijk toch altijd afwachten en kijken wat gebeurd en hopen dat er regelmaat in komt! Ik heb ook NOD op 2 juni. 

Hebben jullie trouwens ook t volgende probleem: ik zie mijn beste vrienden (koppel) minimaal 2x per week. Het valt ze nu al een beetje op. Qua drank, sushi etc. Hebben jullie dit ook? Ik denk dat ik t ze vrijwel meteen moet zeggen wanneer ik t zou weten haha
Jullie moeten het wel vertellen als de test positief is he!  Ben blij dat we zo kunnen praten op het forum. 
Ka - schreef op 21-05 om 20:40
Goh, ik heb een 'makkelijke' aanpassing, behalve prépare . Ik lust geen sushi, ik rook niet & drink niet.. 
qua werk ga ik het dan weer wel direct moeten zeggen, ik werk in een winkel en wij zijn verplicht een zwangerschap te melden vanaf we het weten, + ik heb ook een hartprobleem dus ga zowiezo direct al onder verhoogd toezicht geplaatst worden  
MiesH - schreef op 21-05 om 20:42
Sannie; Jaaa we gaan samen testen 12 juni! Helemaal spannend samen haha  Mijn vriend weet ook niet dat ik op dit forum zit. Het is niet stiekem, maar ik heb het gewoon niet verteld. Ik denk dat hij het overdreven zal vinden haha of nutteloos. Mannen...... 
Zitten jullie trouwens op jullie telefoon of de pc? Ik heb de hele tijd problemen met het vlakje waar je in kan typen. Ik word er helemaal agressief van  hahaha.. Moet ik 10 keer klikken voordat ik wat kan schrijven.
Ka; Ohhh vandaar ik snapte het al even niet. Die app is natuurlijk niet nauwkeurig MAAR als je 15 mei een positieve ovulatie test had dan klopt het wel dat je rond 17 mei je eisprong hebt. Meestal is je eisprong ook 1 a 2 dagen na een dik positieve ovulatie test. Althans dat is wat ik veel lees. Hopelijk is het raak!
Bkaatje; Ja tuurlijk vertel ik het als ik een positieve test heb! Ik hou jullie overal van op de hoogte hoor haha of je nou wil of niet. En ja ik heb ook dat probleem.. iedereen heeft al gevraagd ben je zwanger?? Maar dat komt niet zo zeer door het eten en de drank, maar omdat ik gestopt ben met roken.. en ik wel de laatste persoon zou zijn die daar zonder reden mee zou stoppen. Ik probeer er over heen te praten, maar er zijn zeker vermoedens... Heel lastig, maarja sushi kan je wel gewoon eten hoor bepaalde dingen dus ik zou proberen er weinig over te zeggen. Ik drink zelf vóór mijn ovulatie gewoon een drankje ( niet veel), maar dat is ieder voor zich natuurlijk. 

Ka - schreef op 21-05 om 20:50
Ik zit op de laptop online, ik kan alles lezen op men telefoon, maar kan me niet inloggen , dus moet ik antwoorden als gast, en vorige maand is daar iets misgegaan en staat men e-mailadres online.. Niet de bedoeling dus nu alleen maar reageren van op de pc  haha .. 

Oh, dus 15 de test die niet helemaal positief was maar toch vrij duidelijk.. (nadien liepen ze vrij direct af) 
13 hadden we het gezellig gemaakt en 17 ook.. Dit word dus een spannend wachtbankje  
MiesH - schreef op 21-05 om 20:55
Nou dat word zeker een spannend wachtbankje!   Dan was de 15 je piek inderdaad. Sperma kan zo 3 dagen overleven dus dit word spanneendddddd!

Oh dat is ook wel raar inderdaad.... Naja als het het dan allemaal doet. Bij mij zowel op pc als telefoon doet ie een beetje raar. Hmmm 
meid22 - schreef op 21-05 om 20:59
Ik ben op me telefoon, net een hele zak vol meisjes baby kleding opgehaald  ben nog niet zwanger en weet al helemaal niet of het een meisje wordt maar het was toch gratis dus altijd welkom
Tooby - schreef op 21-05 om 21:04
Dat had ik ook met jongens kleding hahaha alleen dat soort dingen laat ik nu rusten, ff vollop focussen op zaken die NU zijn en op bruiloftszaken.
MiesH - schreef op 21-05 om 21:10
Gratis is gratis toch! ????
Tooby - schreef op 21-05 om 21:11
Ja, alleen probeer ik zelf voorzichtig te zijn met veel spullen verzamelen. Sowieso zijn er ook gratis spullen te vinden als je wél zwanger bent.
Tooby - schreef op 21-05 om 21:19
Ik zeg ook niet dat het erg is haha ik heb zelf ook een tasje met kleding! 
Sannie - schreef op 21-05 om 21:26
Ka: nu snap ik het hihi dit word spannend en wachten..zucht...wachten duurd zo lang maar hou Mn vingers voor je gekruist! Je vriend moet zich maar even gedeisd houden hihi
Die van mij kon net niet van me afblijven dus hebben even geoefend. 
Bkaatje: dat probleem heb ik niet, 1 vriendin weet het wel want normaal gaan we altijd samen sigaretje roken. Dus heb t haar wel gezegd waarom, dus die vind het helemaal leuk. Rest vd vrienden hebben we al tijd geleden gezegd dat we voor onze vakantie gestopt willen zijn (vriend rookte ook) dus het valt nu niet zo op. Qua drank dronk ik toch al niet zo veel. 
Ja bij mij doet soms ook weird.. als ik een verhaal heb getypt kopieer ik alles tussendoor want heb vaak gehad dat ik er naast klikte en alles weg was weer opnieuw beginnen
Ka - schreef op 21-05 om 21:29
Ik ga er nog steeds vanuit dat het niets word deze maand omdat ik niet dat typische rekbare slijm heb ontdekt, bij de eisprong, maar... ik lees ook dat niet iedere vrouw dat heeft.. help... zucht.. ik haat wachtbankjes!
Tooby - schreef op 21-05 om 21:31
Of je wel of geen rekbaar slijm hebt bij de eisprong zegt niks over je deze maand wel of niet zwanger wordt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan