Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

Ka - schreef op 21-05 om 21:34
@tooby, dus j hoeft dat helemaal niet te hebben? 
400 antwoorden en 28308425x bekeken
MiesH - schreef op 21-05 om 21:35
Waar komen jullie eigenlijk allemaal vandaan? 
Ik heb zelf nog helemaal niks wat met een baby te maken heeft Haha. Ik kan me best goed bedwingen om te wachten met dingetjes kopen omdat het natuurlijk nog heel lang kan duren. Maar ik neus toch even in de winkels bij de baby spullen hoor haha
meid22 - schreef op 21-05 om 21:40
@Miesh wij wonen  in een klein dorpje in de buurt van Uden/Oss  wij hebben op een paar rompertjes na ook niks gekocht ;-) en we hebben een tas met meisjesdingetjes gekregen verder hebben we niks en we gaan ook pas echt aan het kamertje werken zodra het zo ver is ;-) 
Waar kom je zelf vandaan?
Ka - schreef op 21-05 om 21:51
Ik woon ergens in oost vlaanderen :-) waar de schelde passeert  
Tooby - schreef op 21-05 om 21:52
Ka, het is wel iets dat volgens mij elke vrouw wel heeft en het maakt de weg van de zaadcel naar de eicel wel makkelijker, maar zolang je een eisprong hebt, maakt het niet uit if je dat slijm wel of niet hebt.
proud_mommy - schreef op 21-05 om 21:55
Ik had geen slijm verloren, maar was wel gewoon zwanger. Slijm zegt niet veel. Hoorde wanneer je veel slijm hebt ben je het vruchtbaarst maar heb dat ook niet gehad.
MiesH - schreef op 21-05 om 22:01
Ik kom zelf uit Leiden in Zuid-Holland dus een heel eind van jullie vandaan Haha 
meid22 - schreef op 21-05 om 22:05
Idd niet om de hoek Haha ben er tijdje terug geweest bij een galajurk winkel voor bruidsmeisjesjurk voor me zusje  
MiesH - schreef op 21-05 om 22:07
Haha ja heeel herkenbaar Bkaatje! 
Je moet even langer ingedrukt houden op het tekstvenster... dat werkt bij mij in elk geval.
Selgomez - schreef op 21-05 om 22:07
Ik kom van Brussel in belgie . Veel mensen van over de grens hier precies! 
Bkaatje - schreef op 21-05 om 22:11
MiesH het werkt!!! Jeej. 

Ik ben uit Limburg trouwens
Sannie - schreef op 21-05 om 22:26
6 weken
Ik heb ook niks gekocht, doe ik pas als t echt zo ver is . Al is het wel heel erg leuk om te kijken bij de Hema 
Zo dan, iedereen heel ver weg. Nou ik kom uit het verro oosten  bij Zutphen in de buurt. 
Rekbaar slijm hoeft dus niet altijd? 
Keer ervoor wel, afgelopen keer niet.
Bkaatje - schreef op 22-05 om 08:49
Fijne werkweek weer allemaal hah! 
Nog iemand na t ontpillen last van een droge huid? Mijn hoofd lijkt wel schuurpapier haha! 
stff48 - schreef op 22-05 om 10:09
Bkaatje , heb ik lang last van gehad .. zo erg dat ik nog enkel producten van Louis widmer verdraag ..
Ik kom ook uit België , Limburg .. 
hier 30 mei nod , normaal gezien heb ik nu al last van pijnlijke borsten maar nog niets te bespeuren .. wel al 3 dagen krampen in mijn buik .. zou het dan toch ? Ik durf niet te hard hopen want zou te mooi zijn om waar te zijn ..laatste kans voor we moeten starten met IUI  , zou echt te mooi zijn denk ik  
Selgomez - schreef op 22-05 om 10:17
Stff48 ik hoop het echt voor jou!!
stff48 - schreef op 22-05 om 10:21
Selgomez , ik durf er niet meer op te hopen .. ik vier zondag mijn 27ste verjaardag dus ik denk dat ik echt ga wachten tot mijn nod .. gewoon om er toch nog iets leuks van te maken ..
Gisteren zei mijn man opeens , wij zijn al een echte taart maar nu wachten we toch al lang op onze kers hè .. dan is ons leven compleet ... Nja dan breekt je hart gewoon hè ...
Bkaatje - schreef op 22-05 om 10:48
Stff48 ik kan ook geen producten verdragen erop nu.. vervelend.

Wauw ik gun het je ontzettend, ik zal voor jou duimen! Ik zou ook wachten tot NOD, en toch genieten van je verjaardag. En wat een uitspraak, kan me voorstellen dat je hart daar een beetje van breekt. 
MiesH - schreef op 22-05 om 11:14
Nee ik heb helemaal geen last gehad van een droge huid. Ik kreeg wel ineens puistjes enzo, maar die zijn nu na een jaar ook allemaal weer verdwenen.
Stff48; vertstandig om te wachten tot je nod. Ik heb hier best vaak gelezen dat de test dan positief is en op nod negatief omdat het vruchtje dan toch niet blijft plakken. Dat schijnt vaak te gebeuren zonder dat je het weet, maar daarom test ik zelf ook nooit voor nod + soms is de test negatief en juist op nod of erna pas positief. Daarom raad ik iedereen aan vanaf nod te testen om teleurstelling te voorkomen. Ik kan er zelf niet zo goed mee omgaan..
stff48 - schreef op 22-05 om 12:41
Dankjewel Bkaatje  mijn man is niet echt zo een prater , maar als hij dan zoiets zegt moet ik me echt inhouden om niet te huilen ..
Miesh , ik kan er soms ook heel moeilijk mee omgaan .. zeker en vast omdat ik veel hoor & zie in welke omstandigheden kinderen geboren worden .. iedereen heeft er even veel recht op .. maar als je dan op het nieuws hoort dat ze een pasgeboren baby'tje dood terug hebben gevonden .. Nja daar wordt ik echt verdrietig van ... die puistjes heb ik ook .. nooit last van gehad  , zelf niet in mijn tienerjaren .. en nu met daar dan nog eens zo een droge huid bij .. voel me net een puber Haha ! Zelfs op mijn armen krijg ik zo hele kleintjes .. wat het toch allemaal doet met een vrouwenlichaam .. 
mijn gyn zal binnekort op zwangerschapsverlof gaan maar ik zou toch nog graag bij haar langsgaan om ons traject te bespreken & dat zij kan zeggen bij wie ik het beste terecht kan van haar collega's terwijl zij op zwangerschapsrust gaat.. . is dit nu zo vreemd ? Mijn man vind dus van wel Haha ..
Xx


 
Tooby - schreef op 22-05 om 12:48
Lijkt mij heel normaal..zij is immers jouw behandelende arts! 

Pff mijn gynaecoloog zei al dat mijn baarmoeder iets heeft (moeilijk uit te leggen) waardoor een menstruatie (zonder spiraal) extra pijnlijk zal zijn, maar had toch stiekem gehoopt dat het niet zo vervelend was..blegh. 
MiesH - schreef op 22-05 om 13:21
Stff48 neee ik heb ook nooit puistjes gehad en toen ik stopte met de pil meer dan ooit Haha. Maarja als het goed is trekt dat wel weer weg. Was bij mij ook zo!
Nee ik vind ook niet raar om t vragen. Helemaal niet zelfs! Gewoon doen als je graag wil 

Bkaatje - schreef op 22-05 om 14:59
Stff48 dat is helemaal niet raar. Vind dat je wel het recht hebt om dat te vragen of even te bespreken. 
Ik had inderdaad ook nooit puitstjes nu ook mijn gezicht en ook kleine op mijn armen en in combinatie met de droge huid zie ik al helemaal jong uit nu haha! ( pubertje)
Als ik zo op t werk zit als nu denk ik toch weleens hoe zouden ze reageren als ik t vertel. Heb gelukkig wel een vast contract. Maar denk dat er zeker een leeftijds opmerking komt. Ze hebben niet echt een blad voor hun mond hier haha. Hebben jullie dat wel eens, dat jullie denken, hoe zouden ze reageren?
Tooby - schreef op 22-05 om 15:05
Ik heb geen werk dus daar maak ik me niet druk om, maar wel een beetje om hoe familie zal reageren. Mijn ouders vonden al dat we snel verloofden (is ook zo), maar je ziet dat heel duidelijk aan ze en zijn niet echt super blij voor ons..heeft altijd even tijd nodig, dus ik ben bang dat dat hetzelfde wordt als ik zwanger ben.
meid22 - schreef op 22-05 om 16:04
Denk dat ze bij mij ook wel vinden dat ik jong ben en ze hebben ook wel beetje een probleem als ik zwanger ben.
Heb ook een vast contract, ze bouwen alleen heel erg op me zit vaak 45-50 u op kantoor denk dat ze niet snel iemand vinden die mijn werk goed zal kunnen overnemen, maar ben in augustus ook 3,5 week op vakantie dus ben benieuwd hoe het dan zal lopen Haha.
Mijn ouders weten wel dat we bezig zijn net zoals me schoonouders, vind ook dat in onze situatie het goed is om het te delen het is immers niet niks om te verwerken.
Selgomez - schreef op 22-05 om 17:19
stff48, in welke sector werk je? Niets van aantrekken, van zo'n reacties... Op zo'n moment denken mensen gemakkelijker vanuit hun functie als leidinggevende, dan vanuit het 'mens' standpunt... .
Je kan perfect een ovulatie krijgen op de 8ste .
Bkaatje - schreef op 22-05 om 17:37
Stff48 dat lijkt mij moeilijk.. ben er zelf ook een beetje bang voor. Buiten t feit dat je niet ontslagen mag worden tijdens de zwangerschap ben ik bang dat ze indd vervelend gaan doen ofz waardoor je elke dag daarmee wordt geconfronteerd en zelf weg wil ofzo. Maar goed. Heel vervelend  voor jou wel  precies wat Selgomez zegt, mensen denken dan echt uit hun functie of voor hun zaak. 
Meid22 - ja dat wordt dan lastig wel! Kan mij goed voorstellen dat ze dan even zouden denken, hoe ga ik dit opvangen. Maar als je het optijd zegt hebben ze wel tijd om iets te bedenken. 
meid22 - schreef op 22-05 om 17:40
Bkaatje ja dat is waar, en in principe is iedereen vervangbaar, maar ze moeten nog maar is een gek vinden die 45-50u werkt waarvan je er 40 betaald krijgt ;-) en die daarnaast ook het werk secuur uitvoert denk niet dat dat makkelijk is ;-)
Sannie - schreef op 22-05 om 17:48
6 weken
Sttff ik hoop het voor je dat het alsnog vanzelf is gelukt! Pukkeltjes heb ik niet gekregen gelukkig. Slikte de pil juist tegen acne maar dat is goed gekomen. 
Ze zeggen ook dat beste is om te testen na je nod maar wat miesh zegt... ik ben er ook slecht in maar ga nu wel wachten tot 12 juni
Bkaatje - schreef op 22-05 om 18:08
Meid22 - dat klopt inderdaad. Is maar afwachten hoe het gaat lopen natuurlijk. Ik vind het wel altijd moeilijk, soms denk ik als ik als het niet geaccepteert word of ik verlies mijn baan dan is het misschien nu niet de goede keuze. Maar zo kun je niet denken want dat kan over 5 jaar precies t zelfde zijn. Het moet gewoon voor jezelf en jouw partner goed zitten. 

Sannie - succes! Het is ook moeilijk. Ik wacht tot 2 juni, maar heb nu al de neiging om te kijken hoe snel ik met een early test zou kunnen testen! Maar.. stay strong. Na de NOD is echt beter. En als je ongesteld wordt weet je het al vanzelf, wachten is beter en voorkomt onnodige teleurstelling, twijfel en stress denk ik. Voor mij tenminste zeker. 
Sannie - schreef op 22-05 om 18:23
6 weken
Snap dat jullie je zorgen maken ivm reacties van familieleden maar jullie weten als geen ander of je er klaar voor bent of niet. Ze draaien vanzelf wel bij als ze n klein hummeltje mogen knuffelen. 
45-50 uur werken en dan 40 uur betaald krijgen? Je doet iets niet goed  maar het is niet jouw “probleem” zeg maar , als je baas vrouwen in dienst heeft weten ze toch wel vroeg if laat word een werkneemster zwanger En ze mogen je niet inslaan als je zwanger bent. 
Op mijn werk zijn ze heel schappelijk en vinden ze het hartstikke leuk. (Collega (man) zijn vriendin is zwanger dus hij zal ook vrije dagen moeten regelen) 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan