Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 21-05 om 10:24
@MiesH bedankt voor je lieve berichtje ;-) dit veracht je zeker niet we zijn er ook echt weken kappot van geweest, veel gehuild en ook gepraat ;-) 
Nu dus 9 juli de ingreep dus hard duimen dat ze dan wel zaadjes gaan vinden zodat we verder kunnen, mochten ze het niet vinden wat heel erg zou zijn dan zouden we wel gaan voor een donor wij kunnen ons gewoon geen kinderloos bestaan voorstellen wij hebben zo veel liefde te geven
Merk wel in mij directe omgeving dat ik het lastig vind om andere wel zwanger te zien, niet dat ik ze het niet gun maar omdat wij ook zooo ontzettend graag willen  
Ik werk op kantoor op papier 40 uur maar in werkelijkheid wel 45 of soms 50.
Mijn verloofde werkt in de ouderenzorg, hij werkt via een soort van uitzendbureau maar heeft wel gewoon 1 baas die voor hem de diensten regelt hij kan wel gewoon zelf diensten accepteren wanneer ze hem uitkomen dus dat is wel fijn ook nu met de ziekenhuis bezoeken.
Denk dat ik zelf een dag in de week minder wil gaan werken als het kan het liefst de woensdag zodat ik twee dagen werk heb dan dag vrij dan twee werk en dan weer twee vrij  mijn verloofde kan zich dan zo inplannen dat hij ook doordeweeks altijd een dag vrij heeft. Mijn ouders zouden ook graag willen oppassen dus denk dat ik dan een dagje bij hun zou doen en 2 dagen naar de opvang.
Mijn werk is op 3 minuten fietsen vanaf ons huis dus dat is wel erg fijn, onze overburen hebben opvang aan huis en de basisschool is op 2 minuten van huis dus dat is wel ideaal
400 antwoorden en 28127065x bekeken
Bkaatje - schreef op 21-05 om 12:12
Meid22, wat heftig zeg!! Kan mij helemaal voorstellen dat het een dubbel gevoel is om mensen te zien die zwanger zijn/ net kinderen hebben. Ik duim voor jullie! En zoals miesh zegt je kan altijd hier terrecht wanneer je wil praten. 
Wij hebben ook het geluk dat onze buren 2 huizen verder een opvang aan huis hebben. Mijn eigen moeder en moeder van man roepen al 2 jaar dat ze beide wel 1 dag per week willen oppassen. Zelf ben ik dan het weekend en 1 werkdag thuis en mijn man heeft een parttime baan buiten het huis en parttime in onze eigen onderneming thuis. Hij is dus vaak 3 dagen door de week vanuit thuis aan t werken. Hoe dat te combineren valt zien we dan wel en anders een extra dagje opvang natuurlijk.
Ik slik de davitamon mama plus met visolie, ik wist niet goed welke ik moest kiezen dus heb maar de meest uitgebreide gepakt haha. 
Van de kruidvat 2v5 heb ik ook goede dingen gehoord inderdaad! Ik zou ook kruidvat of action kopen en mocht die positief zijn een clearblue voor de zekerheid. Zijn inderdaad erg prijzig. 
Hebben jullie eigenlijk nog grootouders ? Mijn oma begon een half jaar geleden ook al eens te vragen of we ruimte hadden voor een kinderkamer enz haha. Ik denk dat zij het ook super zou vinden.
Sannie - schreef op 21-05 om 12:27
Heel dubbel gevoel als n ander aankondigde zwanger te zijn en jezelf niet. Herkenbaar. Maar duim heel hard voor jullie dat jullie ouders mogen worden je kan hier altijd terecht om erover te praten. 
Handig opvang dicht bij huis. Mijn ouders zijn met pensioen en die van hem werken 4 dagen pw dus die willen vast ook oppassen . 
Cb is idd prijzig poeh! Mocht het positief zijn met n goedkoop merk kun je altijd nog n cb kopen
Gomez (Gast) - schreef op 21-05 om 13:32
Hi iedereen,
Ik ben 21, en wij zijn reeds in ronde 10. Ik heb de prikpil gehad, dus het loopt allemaal niet zo vlotjes...
Dit hadden we wel verwacht, maar is niet leuk ofcourse .
Dit is ook ons eerste btw.

Veel liefs!
meid22 - schreef op 21-05 om 14:09
Bedankt voor de lieve berichtjes  
Wij hebben qua testen idd ook de kruidvat 2v5 maar heb ook nog 4 digitale Clearblue in huis ;-) heb die toen bij Wehkamp gekocht daar waren ze eerst een stuk goedkoper dan bijv bij de kruidvat ;-) 
Heb die testen al gekocht voordat we dit nieuws kregen, sinds die tijd heb ik eigenlijk geen baby dingen meer durven kopen, op een paar rompertjes na, mijn verloofde is namelijk voor fc Utrecht en laatst hadden ze 40% korting op alles, daar verkochten ze rompertjes met de tekst ik juich voor fc Utrecht met mijn papa dat vond ik zo schattig  
Mijn schoonvader zei eerst altijd dat hij voor zijn 60e opa wilde zijn, maar nu hij het van ons weet heeft hij eigenlijk al spijt dat hij dit ooit heeft gezegd, hij heeft ook echt dagen gehuild het doet hem natuurlijk ook erg veel pijn.
Heb nu zelf een moestuin sinds april gewoon om eventjes met hoofd leeg te maken en ik moet zeggen een moestuin klinkt misschien suf maar het is ook heel rustgevend.
9 juli is dus de ingreep, en als er zaadjes worden gevonden worden deze ingevroren.
10 augustus gaan we trouwen dus de icsi behandeling zal pas na de bruiloft van start gaan, we gaan 22 dagen op huwelijksreis naar Turkije, dus ik hoop dat we in september mogen starten met ICSI, natuurlijk ga ik er niet vanuit dat het meteen raak is maar zou geweldig zijn als we dit kalenderjaar nog zwanger mogen worden  lijkt me ook zo mooi om het dan met kerst met de dierbare familie te kunnen delen.
Sannie - schreef op 21-05 om 14:26
Welkom gomez, 
Kwam je menstruatie gelijk op gang of duurde het ff ? Is ook niet leuk , maar ook jij zal vroeg of laat een wondertje op de wereld zetten.
Vriendin van mij was in 2e ronde zwanger , toch lichtelijk jaloers op

Meid22- als een moestuin rustgevend is is dat toch top. Beetje hoofd leegmaken en rust creëren. Over 3 maanden lekker van jullie grote dag genieten en dan opgeladen het traject in. En dat je ons een mooie test kan laten zien
Genieten jullie nog van het weer?
Selgomez - schreef op 21-05 om 14:42
Hi Sannie,
Wat leuk dat je reageert!  Voel me de laatste dagen nogal alleen in mijn wereldje, dus is fijn om te lezen dat er iemand begaan is. Mijn beste vriendin is nu net zwanger van haar tweede, terwijl ze het eigenlijk nog niet wou... Ik gun het haar volledig, maar je gunt het jezelf ook hé.. .
Bij mij kwam mijn menstruatie vrij snel op gang, doordat mijn gyn mij pregnyl had voorgeschreven.
Deze maand voelt alles wel anders aan, maar ik vrees dat ik het me inbeeld. Ben sinds gisteren helderbloed verloren. Niet evenveel als menstruatie, maar toch wel 1 a 2 inlegkruisjes. Geen idee hoe dit komt, moet pas 29 mei ongesteld worden eigenlijk. Ik vrees dus dat mijn cyclus me nogmaals in de steek laat.  

Iemand hier ervaring mee? Kan me inbeelden dat ieder z'n persoonlijke verhaal anders is, maar dat we één ding delen... Het wachten op een mirakeltje!

Liefs
MiesH - schreef op 21-05 om 14:45
Welkom Gomez! Ben je wel al ongesteld geworden? dat schijnt ook altijd wel een dingetje te zijn.

Meid 22, Ik hoop dat de operatie vlot zal verlopen en dat er een paar goede zaadjes bij zitten. Straks lekker genieten van jullie grote dag! Het lijkt me zooo gaaf om te trouwen...  Ik ben zelf ook getrouwd, maar dan gewoon gratis op dinsdag ochtend hahaha... ( ivm koophuis). Ooit zou ik ook nog wel een knal feest willen geven hoor! 
Ik begrijp dat jullie er helemaal kapot van waren toen jullie het mindere nieuws te horen kregen en ik kan me ook niet voorstellen hoe het is.. Maar ik ga voor jullie duimen! Zou inderdaad toch een prachtig kerstkado zijn 
Fijn dat je een moestuin hebt! Ik ben ook altijd bezig met plantjes. Werkt echt therapeutisch..
Zelf doe ik een paar keer per week aan yoga en yin yoga.. Erg zweverig, maar HE-LE-MAAL zen daarna. Het is even wennen, maar het geeft wel zoals ze dat zeggen '' innerlijke rust'' als je je er aan overgeeft. Fijn dat je je daar nu mee bezig kan houden.


Mijn vriendinnen waren allemaal in ronde 1 zwanger... Verzin je toch niet...  Dus ja ik heb niet echt een graadmeter hier.... 

Bkaatje - Ja ik heb nog een oma en een opa! Mijn oma zegt al jaren: niet te lange wachten hoor! dan word je zo oud! ( en dat zegt ze al vanaf dat ik 21 ben haha). Ze vond ook dat ik MOEST trouwen...echt ouderwets he haha
Selgomez - schreef op 21-05 om 14:49
Hi Miesh,
Mijn menstruatie loopt sinds januari ongeveer regelmatig, met tussenbloedingen hier en daar...
Is nog steeds niet gemakkelijk om in te schatten, moet ik eerlijk toegeven.
 
Tooby - schreef op 21-05 om 14:53
Als je de dag dat mijn spiraal is verwijdert als dag 1 van de cyclus ziet, dan zit ik nu op dag 36..met de eisprong rondom dag 21-22.

Hier dus ook een heel gedoe om de cyclus door te krijgen..
Selgomez - schreef op 21-05 om 14:56
@tooby: Hi Tooby,
Heb je met ovulatietesten gewerkt?
Tooby - schreef op 21-05 om 15:02
Ja eigenlijk van begin tot 'eind', alleen rondom de eisprong wel vaker, zag dat hij iets donkerder werd door doorgetest en daarna donkerste gehad en nam weer af.

De test streep is nu nog wel aanwezig, maar niet even donker dan de controle streep.
Zwangerschapstest 2x gedaan en beide witter dan wit, dus over een paar dagen opnieuw testen als ik nog niet ongesteld ben.
Bkaatje - schreef op 21-05 om 15:11
Welkom Gomez de hele cyclus met bijbehoorende kwaaltjes kan je echt verwarren he! Werk jij met ovulatie testen? 
Meid22 wat schattig dat rompertje dan! Haha! Kijk je al uit naar jullie bruiloft? Dat is ook echt een gebeurtenis om van te genieten. Wij zijn getrouwd in Maart en ik heb er echt van genoten. Niet te veel nagedacht en gestresst gewoon op mij af laten komen en genieten van elk moment. 

Ik ben zelf ook best twijfelend over mijn cyclus, ik heb de eerste keer na het stoppen na 30 dagen mijn menstruatie gehad. Ervan uitgaand dat mijn cyclus 30 dagen is zou het nu weer 2 juni zijn. Maar omdat het pas de 2e cyclus is zou het ook korter kunnen zijn, ik heb nog geen ritme natuurlijk. Dus ik weet niet of de cyclus in de app klopt. Maarja dat is afwachten en zien of de rode duiveltjes komen. Zo ja dan weet ik tenminste hoe mijn cyclus nu is. 
meid22 - schreef op 21-05 om 15:17
@MiesH Jaa ik hoop het ook, mijn verloofde heeft er alles voor over, die ingreep is ook niet niks hij mag de eerste dag niet lopen en een week geen inspanning dus ook niet werken, ze gaan met een naalt in zijn ballen prikken, ik ben dan wel geen man maar zou er toch niet aan moeten denken Haha.
Wij zijn in augustus 2016 verloofd, we waren toen een weekend bij Van der Valk Hoorn, op een bruggetje achter het hotel ging hij voor mij zingen en toen op zijn knieën ik moest echt huilen zo mooi.
Die avond had ik al onze trouwdatum bedacht, 10+8=18 
Maar ook omdat hij 8-2 jarig is en ik 10-2 en we ooit een relatie kregen op 18-8 dus zo is die datum tot stand gekomen  wij trouwen op locatie, bij Van der Valk in Tiel  ceremonie op de derde etage en feest in de Skybar op de 16de etage als het helder is dan heb je uitzicht op Nijmegen echt zo mooi kreeg echt het wauw gevoel toen we daar gingen kijken  en we hebben en Porsche limousine daar is er maar 1 van in NL die brengt ons van ons huis (mij vanaf me ouders huis) naar onze locatie heb er echt zin in  in januari me jurk gekocht toen had ik ook echt een huilmomentje hoor zo vreemd en onwerkelijk om jezelf in zo N jurk te zien dan wordt het ineens zo echt hè.
Wat leuk dat je ook een moestuin hebt, moet zeggen dat ik de groenten uit de moestuin ook wel echt lekkerder vind dan die van de supermarkt en het is gewoon lekker ontspannend en leuk om te zien hoe alles groeit en bloeit kan er echt happy van worden  
Zo nu ga ik maar is naar de supermarkt inkopen doen, heb jullie forum al genoeg vol gespamd Haha geniet van het mooie weer allemaal
Tooby - schreef op 21-05 om 15:21
Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Wij trouwen ook in augustus, al zijn we al wel religieus getrouwd in het buitenland. 
Ik probeer nu mijn gedachtes vollop op de bruiloft te richten, ookal is onze dag super simpel en hoeven we weinig te doen, maar ik merk dat ik stiekem te obsessief bezig ben met het hele zwanger worden..haalt het plezier er ook vanaf.
Selgomez - schreef op 21-05 om 15:41
Tooby, welke datum had je je eisprong? Ben eens benieuwd hoe het bij jou gaat lopen. Wat geeft je ovulatietest nu aan?  Deze speurt vaak nog voor de zwangerschapstest iets op . Ben benieuwd.
Bkaatje, Ik heb mijn hele cyclus met ovulatietesten gewerkt voor de eerste keer . Op 14/5 had ik de donkerste lijntjes, daarna nam deze opnieuw af. Ik testte met die van action en die van kruidvat. Kruidvat vind ik wel ietsjes duidelijker . (Maar ook duurder ofcourse).
Nu ben ik nog even aan het doortesten, vermits ik gisterenochtend opeens helderrood bloed verloor, en vandaag nog steeds. Gewoon zo weinig... Verwarrend!
Tooby - schreef op 21-05 om 16:28
De 6e was hij het duidelijkste, met die test heb ik altijd (vanaf 24e tot en met nu) een streep gehad, alleen op de 6e was hij veel donkerder dan de controle lijn en de dag ervoor even donker. 
Nu is de test ook gewoon wel een streep maar niet even donker of donkerder dan de controle streep, net zoals zo'n 10 dagen voor de eisprong dus. 
MiesH - schreef op 21-05 om 16:43
Selgomez; Kan het geen innestelings bloeding zijn? Of was het wel echt '' veel'' bloed?

Meid22; jemigg dat klinkt wel echt HEEL pijnlijk......  wel heel erg dapper dat hij dit laat doen en lief!
Wauw dat klinkt echt alsof het een fantastisch mooie dag gaat worden!!
Zitten jullie trouwens op de computer of op je telefoon. Elke keer als ik kijken weer heel veel nieuwe berichten haha super gezellig! Ik kan het al niet meer bij houden  
Selgomez - schreef op 21-05 om 16:55
MiesH, ze zeiden me net ook dat het misschien innestelingsbloeding kon zijn.. Ik weet het eigenlijk niet. Gisterenochtend waren het een paar druppels (helderrood aan de donkere kant) en  doorheen de dag denk ik 1 inlegkruisje, en vandaag was het tot hier toe ook nog maar één inlegkruisje. Het is zeker niet zo veel als menstruatie, maar ik lees vaak dat innestelingsbloed echt maximum een dag mag duren, en maximum enkele druppeltjes... :/
Liefs!
Tooby - schreef op 21-05 om 16:57
Zover ik weet kan innestelingsbloed 2-3 dagen duren, alleen zie je gewoon het verschil tussen menstruatie en innesteling.
MiesH - schreef op 21-05 om 16:59
Nou mijn vriendin heeft een innestelingsbloeding gehad en die duurde 2,5 dag! Kleine beetjes ook...... dus het zou zeker kunnen hoor! Misschien sowieso een testje op je nod? 
Selgomez - schreef op 21-05 om 17:01
MiesH, je geeft me terug een beetje hoop . Na zo'n triestige dag (die hormonen toch hé!) kon ik dit wel gebruiken. Was het bij haar ook helderrood? Ik houd je sowieso op de hoogte.  
Liefs!
Selgomez - schreef op 21-05 om 17:02
Tooby, Het is inderdaad zeker geen menstruatie. Er zitten geen klonters in, echt vloeibaar rood water precies. En dat heb ik nooit met mijn menstruatie .
Tooby - schreef op 21-05 om 17:04
Dan zou het innesteling kunnen zijn. Over een 4-5 dagen testen dus (of wachten of je wel of niet ongesteld wordt).
Selgomez - schreef op 21-05 om 17:06
Tooby, je hoopt er natuurlijk steeds op, hé. Maar vermits ik nu in mijn tiende ronde zit, begin ik steeds meer te denken dat er iets mis is, en probeer ik niet al te veel meer te hopen. Dit wachten kan je namelijk echt triestig maken .
MiesH - schreef op 21-05 om 17:07
Ja bij mij vriendin was het ook helder bloed. Het kan erg lijken op menstruatie, maar het is toch net even anders. Ik hoop het voor je! Heb je ook krampen of dat niet? Ben echt benieuwd! 
Tooby - schreef op 21-05 om 17:08
Kan ik me zeker voorstellen ja..misschien toch even loslaten.
Selgomez - schreef op 21-05 om 17:13
MiesH, ik heb geen menstruatiekrampen, dat totaal niet. Het voelt wel aan alsof er een wondje zit aan de binnenkant ergens, baarmoedermond of baarmoeder zelf, dat een beetje 'pikt'. Ik weet dat het gek klinkt, maar weet niet goed hoe ik het moet beschrijven . Nu enkel nog veegjes. Ik moet wel om het uur plassen hierdoor! Heel gek.
Tooby, dat loslaten hé...  Zou het heel graag willen kunnen loslaten, als je tips hebt, is volledig welkom!
Tooby - schreef op 21-05 om 17:16
Wat zou kunnen helpen is jezelf focussen op een hobby, iets waar je je gedachte in kan stoppen, iets creatiefs misschien. En ook jezelf "verbannen" tot enkel ovulatie testen rondom verwachte ovulatie en enkel zwangerschapstest als je te laat bent.
Hopelijk lukt het snel, maar erover stressen is zwaar natuurlijk.
Sannie - schreef op 21-05 om 17:49
Selgomez; spannends dat het een innestelingsbloeding kan zijn, dan volgende week zoiezo testen  wel laten weten he! 
Vanaf donderdag vruchtbare dagen in... vanaf dan om de dag sexen en weer ovulatie testen gebruiken, wie ook? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan