Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

stff48 - schreef op 27-05 om 00:11
Sannie , ja het begint spannend te worden vanavond wat hoofdpijn gehad maar weet niet of het van aankomende ms is ( heb een super drukke dag gehad , heeeel weinig gegeten & dan onmenselijk warm ) dus hoop dat het van dat is ,  hoop het echt zo .. anders start volgende maand  het ziekenhuis traject 
Hoop dat de lange wachtweken vlug door zijn voor jullie
Meid22 , oh leuk zeg ! Een leuke avond gehad ? Alvast bedankt voor de leuke verjaardagswensen ! 

Xxxxx  
400 antwoorden en 28307767x bekeken
Sannie - schreef op 27-05 om 08:43
Stff48 ik hoop het ook zo! Kan best van drukte zijn en de warmte, heb je verder nog kwaaltjes? Nog 3 dagen en dan testen wel laten weten he hihi
meid22 - schreef op 27-05 om 09:11
@stff ja was een leuke avond  maar mijn verloofde was erg moe had een nachtje van 4u gehad omdat we vrijdag bij de Toppers waren en hij gisteren om 08.30 bij de garage in Almelo moest zijn voor de eerste onderhoudsbeurt van onze auto ;-) 
Spannend duim heel hard voor jullie
stff48 - schreef op 27-05 om 11:02
Nee ik voel me echt heel goed ... kon me vandaag niet inhouden met testen , maar was Omo wit 3 dagen voor Nod .. afwachten zeker ? Ik heb mezelf voorgenomen van echt een positieve kijk op het hele gebeuren te nemen .. 
hoe is het met jullie? 
Ka - schreef op 27-05 om 11:10
Ik wacht ook rustig af! Ga me ook gewoon voornemen om alles te nemen hoe het gaat komen & positief te blijven, is het nu dan Leuk, is het binnen 4 maand, ook oké... :-) 
Ik ga pas nerveus worden als het april word en er dan nog niets onderweg is  haha! 
Aniek - schreef op 27-05 om 11:50
Hee allemaal.
Ik heb een vraag, heb mijn menstruatie gehad tot 24mei maar mijn ovulatie test geeft aan dat ik mijn eisprong nu heb.. is dit mogelijk? Vorige keren heb ik wss te laat getest steeds. Nog geen duidelijker streepje gehad als ik gister en vandaag heb.Heb wel een onregelmatige menstruatie? Benieuwd wat jullie denken.. Alvast bedankt
MiesH - schreef op 27-05 om 12:09
Dan zou je echt een hele vroege eisprong hebben! Het kan zeker! Maar wellicht is er hier iemand die er mee verstand van heeft.
Aniek - schreef op 27-05 om 12:19
Ja ik stond er ook van te kijken, vorige maand ben ik 5 dagen na de menstruatie gaan testen en kreeg ik geen duidelijke 2e streep die er nu wel is..  dan zou ik miss toch een vroege eisprong hebben????
stff48 - schreef op 27-05 om 12:19
Ik heb er allesinds niet meer verstand van ik kan soms nog niet aan mijn eigen lichaam uit Haha  
Achja ik heb er vrede meegenomen dat als ik woensdag mijn ms toch krijg , dat we hulp in het ziekenhuis krijgen .. een kleine geruststelling ... soms krijg ik het wel benauwd en dan denk ik van , stel je voor dat we nooit kinderen gaan hebben .. daar zou ik echt pas ongelukkig door worden  
meid22 - schreef op 27-05 om 12:23
@Stff weet je wel al wat ze in het ziekenhuis gaan doen? Hebben jullie al onderzoeken gehad en weet je al welke behandeling? ;-)
Zou heel erg mooi zijn als het woensdag toch uitblijft maar gelukkig zijn ze ik het ziekenhuis tegenwoordig al heel ver
Aniek - schreef op 27-05 om 12:23
Ja zulke gedachtes maken je onzeker en ongelukkig! Hoop natuurlijk dat je ms uitblijft en dat het raak is
meid22 - schreef op 27-05 om 12:38
@Aniek misschien vreemde vraag, maar was je veel bloed verloren? Anders kan het misschien een innestelingsbloeding zijn geweest?
stff48 - schreef op 27-05 om 12:48
Testen zijn al gebeurd ( bloed , controle van eisprong e.d , eerste spermaonderzoek ook .. was niet zo heel goed . Hij moet nog een tweede maal maar heeft hij echt bang voor .)
De gyn sprak na het eerste spermaonderzoek in december , als ik in juni nog niet zwanger was te starten met IUI .. dus weet niet wat de volgende onderzoeken gaan zijn of dat we direct met de IUI starten ...
Ik denk dat ik wel voor iedereen hier spreek , dat we ons geen leven kunnen voorstellen zonder kindjes 
meid22 - schreef op 27-05 om 12:59
@Stff in elk geval wel fijn dat er zaadjes zijn gevonden dat maakt behandelingen wel een stuk makkelijker  
Wij hebben 9 juli de PESA ingreep en mogen dan in september starten met ICSI, voor ons geldt idd hetzelfde als deze weg voor ons geen kindje opleverd willen wij voor een donor gaan, stel dat dat dan ook niet zou lukken dan zouden we een kindje willen adopteren ;-)
Aniek - schreef op 27-05 om 13:04
Meid22, Ik dacht ook eerst een innestelingsbloeding omdat ik 5 dagen te vroeg me menstruatie kreeg.. 2 zwangerschaps testen gedaan maar waren beide negatief. 
In het begin veel oud bloedverlies gehad dat bruine maar ook wel gewone rode kleur gehad.. sorry voor de details haha dus denk gewone menstruatie geweest jammer genoeg 
meid22 - schreef op 27-05 om 13:32
@Aniek ik begrijp het, maar als het 5 dagen te vroeg was dan zou het misschien wel kunnen dat de test daarom negatief was ;-) mocht de ovulatietest straks donker blijven ook over paar dagen dan misschien nog een testje wagen  kan natuurlijk ook dat de cyclus nog moet wennen en dat je nu dus extreem vroeg ei hebt, dat zou dan wel betekenen dat je waarschijnlijk ook over zo N twee weken al weer mestruatie krijgt (al hoop ik voor jou natuurlijk dat hij uitblijft)
Aniek - schreef op 27-05 om 13:41
Ja dat zou ook kunnen. Ik zal blijven testen en als hij donker blijft nog een zwangerschaps test doen. Natuurlijk hopen idd dat de ms uitblijft en idd kan maarzo dat ik over 2 weken weer me ms heb..
Janne - schreef op 28-05 om 16:17
Hoi!
MiesH - schreef op 28-05 om 19:54
Hoi Jana93! Welkom 
Ik zit ook in ronde 2 voor een eerste. Spannend hoor! Hopelijk is je cyclus snel wat korter en regelmatiger en is het snel raak!
Janne - schreef op 28-05 om 19:57
X
MiesH - schreef op 28-05 om 20:26
Dat hopen wij ook! Ik zit nu in mijn vruchtbare week dus volgende week nog een weekje wachten en dat hoop ik ook op een positieve test
Janne - schreef op 29-05 om 07:48
X
J (Gast) - schreef op 28-05 om 22:09
Hoi! Ik ben 24 en wij zitten in ronde 3.. hopelijk raak deze maand.. in mijn omgeving zijn ook weinig mensen van mijn leeftijd die al zwanger willen worden
Sannie - schreef op 29-05 om 07:13
Jana en J welkom!
Ik zit in ronde 2, vandaag voorspelde ovulatie dag maar gebeurd nog niks. Hopelijk deze ronde voor iedereen raak
MiesH - schreef op 29-05 om 08:31
Jana93, misschien is het handig om een ovulatie/ menstruatie app bij te houden? Dan kan je in elk geval je cyclus een beetje bijhouden de komende tijd om een beetje inzicht te krijgen?
Janne - schreef op 29-05 om 09:14
X
MiesH - schreef op 29-05 om 11:23
Ja handig he! Kan je het een beetje bij houden. Inderdaad heel spannend!
D.L. - schreef op 29-05 om 12:57
Enige wat ik nu merk is dat ik erg emotioneel ben. Tranen zitten erg hoog, maar kan ze niet laten gaan (sta / werk alleen in een winkel). Ben chagrijnig en kribbig naar de klanten, geen zin meer om te werken, kan me moeilijk concentreren... Maar lichamelijk voel ik niet veel. Hormoontjes? Beginnende burnout?
stff48 - schreef op 29-05 om 13:26
D.L heb ik ook een tijd last van gehad ... beetje veel stress op het werk meid ?
Dat huilen kan wel hormonaal zijn , had ik zondag ook last van hihi  
MiesH - schreef op 29-05 om 13:38
Denk dat dat hormonaal is... ik kan echt om alles huilen als ik ongesteld ben dus het zal met hormonen te maken hebben.. de warmte werkt ook niet echt mee...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan