Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

Snowflake - schreef op 19-07 om 14:54
Wat een erg nieuws! Dit wilt niemand horen natuurlijk 
Ik duim dat het door de omstandigheden kwam en er volgende keer wel zaadjes inzitten! 1tje is genoeg om IVF mee te kunnen proberen he  (denk ik dan toch) 
400 antwoorden en 28299050x bekeken
Angelajj - schreef op 19-07 om 16:43
Oh shit D.L.! echt klote! hopelijk komt er iets goeds uit de volgende test! ik duim voor je!

Wij hebben ondertussen ook een zaadonderzoek gehad. Daar kwam uit dat er met zijn zaad niks mis is.
Maar wat doen we dan fout? nog nooit een positieve test in mn handen gehad en al in ronde 11.. de hoop dat het op de natuurlijke manier gaat lukken wordt steeds minder
Meid22 (Gast) - schreef op 19-07 om 17:15
DL wat verschrikkelijk naar
Weet echt exact hoe je je voelt, wij hebben januari precies hetzelfde nieuws gekregen, hebben dagenlang gehuild :-( die onzekerheid maakt je echt stuk en vooral het idee dat je nooit op de natuurlijke manier zwanger kunt raken vond ik echt verschrikkelijk.
Inmiddels half jaar later zijn we stapje verder, juni heeft me verloofde TESE gehad nadat ze bij PESA enkel een paar dode vonden.
TESE was heeel pijnlijk voor hem maar het resultaat maakt veel goed  hebben 8 buisjes cellen in de vriezer en gaan in september echt met ICSI beginnnen wat super spannend is.
Heel veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke nieuws en als je wilt praten dan ben ik er voor je (en natuurlijk ook voor je vriend want voor hem is dit ook niet niks natuurlijk) 

Liefs
proud_mommy - schreef op 19-07 om 17:25
Ah d.l wat vervelend nieuws. Ik duim voor je dat je positief nieuws krijgt volgende x.
Angela wij hadden hetzelfde. We lieten het los en ben zwanger geworden. Wij zouden volgens de gyn nooit op een natuurlijke manier zwanger kunnen worden. Nou toch wel een kleine van 5 maanden op een natuurlijke manier zwanger geworden van hem.
Lenie - schreef op 20-07 om 06:58
Snowflake - schreef op 20-07 om 07:55
Ik zie een heel licht streepje! .hoeveel dpo ben je nu?
Lenie - schreef op 20-07 om 10:55
Nu 12 dpo,kan het ook bijna niet geloven!Ik wacht nog even het weekend af en toe maandag weer een test om te kijken of die oploopt...net eerste afspraak gehad bij de gyn dus het is een beetje dubbel allemaal en dat afwachten.....
Lenie - schreef op 27-07 om 06:46
Snowflake - schreef op 27-07 om 07:52
Proficiat! Loopt goed op precies!
LittleMiracle - schreef op 27-07 om 09:44
Wij hebben een spannend weekend voor de deur staan: eerste NOD na IUI. Ik voel me anders maar zeer twijfelachtig. Normaal ben ik enorm opgeblazen en geconstipeerd vlak voor mn  NOD ( eigenlijk altijd : spastische darmen  ) maar deze maand week na eisprong twee dagen diarree. 5 dagen na eisprong hevige steken gehad in onderrug en toch al wel wat aders op mn borsten en soms wel een kleine beetje misselijk gevoel. De Pregnyl (hcg-hormoon dat eisprong opwekt) zou reeds uit mn lichaam moeten zijn. Het is enorm spannend  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan