Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste? - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 22-05 om 18:41
Mijn leidinggevende weet overigens wel al dat we in de medische molen zitten en nog 2 andere collega s  
Ja het wordt gewoon van je verwacht en ik ben ook iemand die zelf lastig loslaat ;-) 
400 antwoorden en 28307872x bekeken
Sannie - schreef op 22-05 om 18:59
6 weken
Oh scheeld wel dat ze er vanaf weten. Wat voor werk doe je?
Aniek - schreef op 22-05 om 19:22
Hee MiesH en alle andere hier

Wat leuk dat jullie ook allemaal bezig zijn met zwanger worden.
Ben zelf 26 en ik ben in januari met de pil gestopt , ik slikte tryginon. Best een zware pil. Merk nu pas dat ik me normale 'onregelmatige" menstruatie weer terug krijg en hoop dat t nu gaat lukken! 
 Zijn dus 4mnd bezig maar bij ons is het nog steeds iedere maand een teleurstelling. Je geduld word gelijk goed op de proef gesteld  
Hoop dat het bij jullie allemaal ook snel raak is
meid22 - schreef op 22-05 om 19:45
@Sannie ja moest ook wel ivm ziekenhuis bezoeken ;-) ik werk op kantoor bij een varkens export bedrijf ;-) commerciële binnendienst maar doe vooral veel administratief werk ;-) 
Sannie - schreef op 22-05 om 19:58
6 weken
He aniek
Welkom hier! Poeh 4 maanden alweer , nou idd geduld word zeker op de proef gesteld. Helaas hebben we er zelf geen invloed op het zwanger worden grr

Meid22: lijkt me n best moeilijke Job 
meid22 - schreef op 22-05 om 20:03
@Sannie als je het eenmaal weet is het goed te doen hoor, alleen soms wel erg druk ;-) Weet veel dingen uit me hoofd maar dat is wel lastig als ik wordt overgenomen straks met me vakantie, want wat ik in me hoofd heb kan ik niet zo iemand anders in het hoofd stoppen ;-) maar heb wel zo iets ben dan op vakantie en dan ook echt met vakantie wil dan niks met me werk te maken hebben
Sannie - schreef op 22-05 om 20:11
6 weken
Nou precies, als je op vakantie bent dan ben je ee tussen uit en niet met werk bezig , ik stuur ook nooit wat terug in de groepsapp. 
Aniek - schreef op 22-05 om 20:14
Ik ben wel benieuwd hoelang jullie bezig zijn met het zwanger worden.
Word er zelf soms heel onzeker van dat het nog niet gelukt is terwijl mijn gevoel zei dat het raak was afgelopen maand. Sinds afgelopen maand ben ik met ovulatie testen bezig gegaan 
Sannie - schreef op 22-05 om 20:21
6 weken
Aniek wij zijn met de 2e ronde bezig, 12 juni nod. Gebruik ovulatie testen vd action. Vorige maand positieve ovu test gehad maar is niet blijven plakken/ bevrucht. 
Snap je onzekerheid, en de vraag waarom likt het niet, heb ik ook, en denk meerdere hier. Duurd allemaal zo lang..
stff48 - schreef op 22-05 om 20:22
Ik werk in de schoonheidsector als styliste , dus alles wat erbij komt om iemand mooi te maken .. dus wij werken met allemaal vrouwen samen waarvan 1tje ouder als 50 dus de meisjes na mij zullen ook nog wel zwanger worden , waarop haar uitleg dan al was ' ik werktte al beter met mannen ',.  Over venijnige uitspraken kan ik een hele avond verder gaan ..
Die extra uurtjes zijn wel goed om terug vakantie bij te nemen , maar dat moet dan ook weer lukken hè   ik heb me voorgenomen als het Z-H zegt die datum moet je komen , dat ik die datum ook gewoon ga nemen .. nu moet ik even aan ons toekomstig gezin denken , niet aan mijn werkgever ...
Om even terug te komen op mijn positieve ovulatietest.. ik heb vorige week dinsdag mijn eisprong gehad , de dagen erna namen mijn testen af . En nu vandaag was die knalpositief.. dit klopt toch niet meer hè ? 
meid22 - schreef op 22-05 om 20:33
@Stff een positieve ovulatietest kan ook duiden op een zwangerschap  spannend!
@Aniek wij sinds oktober 2016,  cyclus vanaf het begin af aan al netjes 28 dagen ronde nummer tel ik niet meer ;-) 9 juli ingreep van mijn verloofde en hoop dat we na de huwelijksreis met ICSI kunnen beginnen  
Aniek - schreef op 22-05 om 20:35
Sannie, 
Oh spannend allemaal he, de ovulatie testen van action zijn die gevoelig ? Gebruik zelf de ovulatie testen van sensitive.nl de extra gevoelige want krijg bij de gewone bijna geen 2e streep.
Ja het is iedere maand weer in spanning afwachten. 
Ja maakt je heel onzeker soms maar ik hou de moed erin! Geduld is een schone zaak haha
Tooby - schreef op 22-05 om 20:37
Wij hebben 1 rond geprobeerd, geen succes helaas. Ronde 2 gaat het niet worden want we zijn dan niet bij elkaar, misschien bij ronde 3 wel.
Dus wij zijn nog niet zo lang bezig met proberen haha.
Tooby - schreef op 22-05 om 20:38
Ronde* dus haha
Aniek - schreef op 22-05 om 20:40
Meid22
Dat is idd een hele tijd! Wat goed dat je de moed erin houd knap hoor! Ik voelde me al een onzeker emotioneel wrak afgelopen keren toen ik mijn menstruatie kreeg. En wat houd de icsi precies in?
Hoop dat het snel mag lukken bij jullie!

MiesH - schreef op 22-05 om 20:40
Bkaatje; Ja ik ben ook heel benieuwd hoe ze op mijn werk zouden reageren. Ik denk eerlijk gezegd dat mijn baas het wel verwacht.. Ze heeft wel is gezegd: ''ahhh is toch leuk een kindje! waarom niet?''. Er werken hier veel meiden van mijn leeftijd dus de een na de ander gaat met verlof en daarom weet ze ook wel dat het gaat gebeuren ooit. Ze komt ook altijd op kraambezoek bij mijn collega's die een baby hebben gehad. Ik heb een super lieve baas gelukkig
Tooby; Ik hoop voor je dat ze wel goed zouden reageren.. Ik denk dat dat het ergste is wat er kan gebeuren.. als iemand negatief reageert op een zwangerschap.. want het is zoo mooooi! Ik denk echt dat het wel mee zal vallen en dat ze er uiteindelijk in elk geval super blij mee zullen zijn.
Welkom Aniek!
Ik ben net als sannie bezig in ronde 2 en ook op 12 juni mijn nod. Ik hoop voor je dat het snel raak is.

Stff48 Dat is wel heel erg gek.... Ik zou heel eerlijk gezegd ook niet weten hoe dat kan....   Want dan zou je bijna ongesteld moeten worden nu toch?
Sannie - schreef op 22-05 om 20:42
6 weken
Aniek, bij mij kwamen wel 2 duidelijke streepjes . Heb verder nog geen andere geprobeerd. Maar qua prijs zijn ze gunstig. 

Tooby dan ronde 3 flink op los gaan en hopen dat er zich 1 gaat nestelen. 
Weet iemand eigenlijk waarom het kan dat niet bevrucht word? Of misschien wel bevrucht maar innesteling lukt niet? 
Tooby - schreef op 22-05 om 20:45
Ze zullen er uiteindelijk wel blij mee zijn, maar toen ik zei "we moeten jullie iets vertellen", voelden ze al aan dat het over verloving ging en mijn vader zei: nou doe maar niet.
Toch verteld, wel een gefeliciteerd, maar geen gejuich of geknuffel. Daarom dus wat angstig. Ik snap het van hun kant wel hoor, we kennen elkaar nog niet eens een jaar en verloofden na 5 maanden al, maar als je het weet, weet je het.

Soms heb je liever dat mensen, vooral je ouders, gewoon liegen en faken dat ze blij zijn en enthousiast, ipv zo droog reageren haha..achja, komt wel goed, nu zijn ze meer meegaand met de verloving, maar hun eerste reactie blijft toch altijd bij me.
Tooby - schreef op 22-05 om 20:46
Dankje Sannie. Uhm nja dat is gewoon moeder natuur, volgens mij heeft dat te maken met dat het lichaam merkt dat er iets niet goed zit in de eicel/zaadcel en deze dan afstoot..iets met ziektes.
Bkaatje - schreef op 22-05 om 20:51
Aniek ik ben nu pas in ronde 1, dus het wachten heb ik nog niet echt meegemaakt. Hopelijk gebeurd dat ook niet, maar ik ga er wel al vanuit. De eerste ronde is niet zo vaak meteen raak. 
Stff48 wat een opmerking is dat, bij ons worden ook de gekste/onaardige opmerkingen rondgeslingerd. Maarja. 
MiesH wat fijn dat jij zn lieve bazin hebt. Is toch wel fijn om te weten he?
Aniek - schreef op 22-05 om 20:59
@Sannie dan blijf ik toch gewoon bij de ovulatie testen die ik nu heb! Wil graag zien dat t goed werkt en ik me eisprong kan peilen 
#Miesh dankje wel! Oh kijk, voor iedereen nog spannend dus!
Wel goed dat ik hier wat kan lezen over hoe het gaat met het zwanger worden bij jullie. 
Hoop dat het bij iedereen gouw gaat lukken want zelf kan ik niet wachten om te voelen om die hele zwangerschap mee te mogen maken. Ik zie overal vrouwen lopen met mooie dikke buikjes "jarloers"
@Bkaatje ja het mooiste zou zijn dat we niet lang hoeven wachten maar jammer genoeg hebben we dat niet in de hand. Hoop natuurlijk dat t heel snel mag gaan bij je
meid22 - schreef op 22-05 om 21:01
@Aniek mijn verloofde moet een een PESA ingreep ondergaan omdat er geen zaadcellen waren gevonden.
Bij de PESA doen ze met een naald vocht uit de ballen prikken en dan kijken ze of er zaadcellen in zitten zo niet dan maken ze een sneetje en halen ze weefsel weg waar ze dan hopelijk alsnog cellen vinden.
Bij ICSI doe je met behulp van spuiten extra eicellen opwekken die ze vervolgens net voordat ze springen met een naald gaan aanprikken ;-) vervolgens doen ze in het lab de zaadcel in de eicel om zo het eitje te bevruchten, dit vruchtje gaan ze dan terugplaatsen in de baarmoeder.
Eventuele extra vruchtjes kunnen ze invriezen voor later gebruik ;-) net zoals de gewonnen zaadcellen.
Aniek - schreef op 22-05 om 21:06
Meid22! dat lijkt me allemaal heel spannend! Wat goed dat jullie het zo gaan proberen, hoop voor jullie dat het gaat lukken.. ik ga duimen 
meid22 - schreef op 22-05 om 21:18
Dankjewel  heel lief van je
MiesH - schreef op 22-05 om 21:22
Sannie; volgens mij omdat de zaadcellen te vroeg afsterven voor de eisprong of als je net te laat bent... ik heb eigenlijk geen idee.. dat zou ik moeten Googlen. Ik denk dat wat tooby zegt zo is.
Tooby; ik denk dat je familie gewoon bezorgd om je is dat het misschien te snel gaat. Maar ze trekken echt wel bij als jij een kindje krijgt... als het goed voelt voelt het goed inderdaad.
Hoelang zijn jullie allemaal samen met jullie vriend? Wij hebben in oktober 11 jaar “verkering” Haha. We waren 15 en 16 toen we met elkaar gingen... bizar maar waar als ik het zo neer zet.... 
Tooby - schreef op 22-05 om 21:25
Wij zijn nu 7 maanden samen, zijn al religieus getrouwd en trouwen in augustus voor de wet.

En inderdaad, ze zullen wel bijtrekken, maar het blijft toch jammer zo'n eerste rot reactie.
Tooby - schreef op 22-05 om 21:27
11 jaar is al een lange tijd, leuk! Wij verschillen wel erg dan haha ach variatie moet er zijn he 
meid22 - schreef op 22-05 om 21:34
Wij hebben 18 augustus 4 jaar een relatie, gaan 10 augustus trouwen.
Na 2 jaar relatie ging hij op zijn knieën, we zijn nu 23 en 28 jaar  bewust gekozen om twee jaar tussen verloving en trouwen te houden in de tussentijd huis gekocht (feb 2017 de sleutel gekregen) en nu kunnen we de hele dag zo doen als we graag willen en lekker lang op reis  
MiesH - schreef op 22-05 om 21:36
Ja zeker jammer zo’n eerste reactie is wel teleurstellend en zat voelen alsof ze je het niet gunnen, maar ik denk echt dat dat gewoon bezorgdheid is en goed bedoeld. Logisch het is familie en ze willen dat je de juiste keuzes maakt. Maarja het is en blijft jouw keuze en ik vind ook dat als het goed voelt je het lekker moet doen! Mijn vriendin trouwde ook na een half jaar met haar vriend en ik had haar nog nooit zo blij en gelukkig gezien. We stonden er allemaal volledig achter! En nu na een paar jaar een koopbuisje met 2 kindjes!
stff48 - schreef op 22-05 om 22:21
Miesh , ja mijn nod is 30 mei dus mijn ovulatietest zou nu toch niet meer positief kunnen zijn ? 
Wij zijn 8 jaar samen , waarvan 2 getrouwd 
Woonden na 2 maanden samen & na een jaar kochten wij ons huis .. het leven kan vlug gaan soms ! 
Tooby , is ook zo meid .. je voelt het gewoon als het de juiste is hihi 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie probeert er ook zwanger te worden van de eerste?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan