NOD Oktober - Zwanger worden forum

Floor (Gast) - schreef op 15-09 om 20:49
oh amai, die afspraak kwam op het goeie moment zeepaardje 
1100 antwoorden en 18327539x bekeken
Schuimpie - schreef op 15-09 om 20:51
@Ananasje: dank voor de tip, denk dat ik dan toch maar eens langs de kruidvat ga komende week om een idee te krijgen of er al een eisprong is, zou natuurlijk zomaar kunnen van niet de 1e ronde na pilgebruik.

@Zeepaardje: wat fijn dat jullie door het onderzoek vandaag toch nog op tijd zijn, elke kans is er eentje tenslotte! Ik ga voor jullie duimen dat het eitje uitgeroeid tot een prachtig kindje. 
pingu - schreef op 15-09 om 21:17
Ik heb de maand dat ik zwanger werd ovulatietesten gehaald omdat ik wilde weten na hoeveel dagen ik eisprong had. Die bleek dus paar dagen later te zijn dan de standaard schema’s. Was gelijk (tijdelijk) raak. 

Nu wil ik weten of ik weer een eisprong heb deze maand. Vandaag voor het eerst getest en was zo niet vruchtbaar dat er echt niks te zien was haha. 
Schuimpie - schreef op 15-09 om 21:27
@pingu: Daarom neig ik idd naar het testen, zo heb je in ieder geval een idee wanneer je eisprong is. 
Op welke dag zit je vandaag? Ik begrijp namelijk dat die testen langzaam oplopen naarmate je dichter bij de eisprong komt? 
Susanna - schreef op 15-09 om 21:35
@sara weet je zeker dat je niet toch zwanger bent? 
@schuimpje op welke dag in je cyclus zit je nu?
Schuimpie - schreef op 15-09 om 21:55
Ik zit pas op dag 2 en volop in de menstruatie-ellende dus van ovulatietesten is op dit moment sowieso nog geen sprake! Ga me deze week eens rustig inlezen over die ovulatietesten en dan zien we wel of ik ermee wil starten of toch nog even afwacht... 
Susanna - schreef op 15-09 om 22:01
@schuimpje heb je enig idee hoe lang je cyclus kan zijn?
Schuimpie - schreef op 15-09 om 22:12
@Ananasje: geen flauw idee, ik ben voor het gemak maar even van 29 dagen uitgegaan om mijn nod te berekenen. 
Bij mijn vorige zwangerschap in de 1e ronde na stoppen pil zwanger, echter had ik pas een positieve test op dag 41 geloof ik. Kan zomaar zijn dat ik daar een hele late ovulatie gehad heb maar destijds geen testen gebruikt dus daar kan ik ook weinig mee. 
Vera - schreef op 15-09 om 22:16
Hallo allemaal,
Ik ben weer doorgeschoven. 
Vera, 38 jaar, 2e kindje, ronde 3 na vmk, Nod 13 oktober.
Ik hoop het deze maand meer los te kunnen laten. De afgelopen 2 maanden, na de vmk, toch wat krampachtig ermee bezig. De wens is zo groot en de angst dat het niet meer lukt is soms enorm. Nu zeg ik vooral elke dag tegen mezelf dat ik al zoveel moois om me heen heb. Dus...hierbij tegen mezelf... Je hebt een pracht-vent, een mooie dochter van anderhalf, 2 blije labradors, een hele leuke baan...enjoy life 
Susanna - schreef op 15-09 om 22:16
@schuimpje dan zou je op dag 15 je eisprong hebben dus met clear blue op dag 13 en 14 positieve ovu testen dan zou ik op dag 12 al beginnen
Schuimpie - schreef op 15-09 om 22:24
@Ananasje: Dank voor de tip alweer! Clearblue ovutest gaat op 't boodschappenlijstje, en dan gaan we dat eitje (hopelijk) tijdig opsporen!

@Vera: Wat heftig dat je een miskraam hebt moeten meemaken. Kan me voorstellen dat het lastig is los te laten, het is tenslotte ook iets wat heel hard gewenst wordt! 
Dreamof4 - schreef op 16-09 om 08:51
42 weken
Goeiemorgen dames. Hier op cd 7 vandaag en het lijkt of ik al vruchtbaar cervixslijm begin te krijgen. Dan zou mijn ovulatie misschien al over 3 à 4 dagen zijn. Lekker vroeg, maar wel erg onregelmatig. Morgenochtend maar starten met de ovulatietesten van CB. Zo fijn die smiley's!
Betty - schreef op 16-09 om 10:09
Schuimpje vind je dat niet zonde van het geld? Ik zou nog even een paar maand geduld hebben en gewoon plezier hebben als je zin hebt. 
Als je geluk hebt hersteld je cyclus snel, maar als je pech hebt dan duurt het toch eerst een paar maand. 

Ik zou rond mn eisprong moeten zitten, maar ik heb nog geen enkel teken dat mn eisprong al komt. Geen vruchtbaar slijm te zien. 
Heb ik mn man weer on board en actief, doet mn lijf nog niks 
Hopelijk wordt hij het niet te vroeg weer zat! 
Susanna - schreef op 16-09 om 10:57
Ik zit inmiddels weer in de wachtweken mijn nod valt nog net in september
Mamsie92 - schreef op 16-09 om 11:52
Een tip schuimpje gebruik eerst de dipsticks tot dat je ziet dat de lijn donkerder word. Dan over gaan op digitale. scheelt een hoop geld 
Betty - schreef op 16-09 om 12:52
Die van 2besure zijn heel goedkoop en worden snel thuis bezorgd. Ze zijn wel vrij gevoelig. Het is wel heel verslavend om te testen. Dus ik zou echt even wachten of vb 3mnd om je cyclus te leren kennen en dan weer ophouden. 

Vanmorgen nog geen idee en vanmiddag heb ik wat buikpijn links onderin mn buik, dus ws wel “eipijn”. 
Vera - schreef op 16-09 om 15:18
Hey Schuimpje, ja zo'n miskraam...het heeft toch even impact ook al was het nog heel vroeg. En ik denk dat ik door m'n leeftijd de druk meer voel. Met 38 komt er toch een moment dat ik het niet meer wil. Ach...voor nu het motto: we zien wel 
Ik ben heel regelmatig ongesteld dus ik test niet met ovu-testen. Kan jullie dus niet helpen dames!
Sara (Gast) - schreef op 16-09 om 21:28
Ananasje, Ik denk niet dat ik zwanger ben, want ben wel ongesteld geweest alleen korter dan normaal. Ik zit vandaag op cd 6 en ben vandaag ook Al met de ovulatietesten begonnen, want de afgelopen maand had ik op dag 8 al een positieve test, ik had vandaag al een streepje dus ik denk dat het nu gaat oplopen tot een donkere streep morgen weer afwachten.
Wat Spannend voor jou, die wachtdagen duren echt lang (Hihi) ik duim voor je op een positief test
pingu - schreef op 16-09 om 21:50
Schuimpje nu dag 16 vanaf dat het bloeden begon.
Susanna - schreef op 16-09 om 21:59
@sara ovu testen hebben altijd 2 streepjes
Babynr2 - schreef op 17-09 om 07:21
Dreamof4 dan lopen wij ongeveer gelijk op! Hier cd9, maar gisteren ook al verandering in slijm.. nog niet echt zoals het moet zijn maar wel al in de goede richting.. ik wou ook vanmorgen starten met de cb testen maar ik zat al op de wc was het vergeten.. opzich niet zo erg ik heb een cylus van 29-30 dagen dus ik ‘moet’ starten met testen op cd9-10.. dus dan is het maar morgen he 
Ik ga voor de eerste keer een houden van de advanced digital hergebruiken .. ik las op de website dat dit de enige houder is die je meermaals kan gebruiken.. ik heb nog 8 stickjes over dus zou moeten genoeg zijn!
Succes dames! Duimen voor Juni baby’s 
Babytje4 - schreef op 17-09 om 10:30
Hey meiden ik lees hier vaak mee maar reageert minder heb momenteel nog bloedverlies sinds miskraam maar het is aan het stoppen. PINGU hoelang heeft het geduurt om u cyclus te vinden ik denk dat ik ga moeten wachten tot volgende nod zal deze maand geen ei hebben zeker. Pffff nog zo lang ik hoop nu binnen 2 weken weer een eisprong te hebben maar zal zo niet zijn gyneacoloog zei zeker nog 4 a 6 weken om mijn cyclus weer te krijgen.
Zeepaardje - schreef op 17-09 om 10:33
Oh Amélie we stuurden tegelijk een bericht! Wat vervelend voor je

Ik heb na mn miskraam veel fora gelezen en er zijn toch echt veel dames die meteen weer in een cyclus met eisprong zaten, bij sommige was ovulatie er ineens sneller en bij andere later.
Je zal het dus gewoon moeten afwachten vrees ik. Jammer genoeg moeten we al zo vaak wachten wachten wachten.
Mamsie92 - schreef op 17-09 om 15:11
Amélie geef je lichaam de tijd. Soms heb je na 4 weken weer een menstruatie bij andere duurt het veel langer. Je eisprong is dus even zoeken. Mijn advies wacht je eerste menstruatie even af! Ik kreeg weer vertrouwen in mijn lichaam na mijn eerste menstruatie. Cyclus is sindsdien ook nog nooit zo precies geweest. 
Susanna - schreef op 17-09 om 15:41
@amelie Ik zat gelijk weer in een normale cyclus maar ieder lichaam reageert anders 
Schuimpie - schreef op 17-09 om 19:34
@Zeepaardje: wij hebben alle opa's en oma's (ouders van mijn vriend gescheiden) op max 10 minuten afstand wonen, en ik moet zeggen dat ik daar heel blij mee ben met ons 1e kindje!
Vriend werkt op 40 minuten afstand, mijn werk op 10 minuten afstand dus dat is echt luxe. 
Als ik moest kiezen dan inderdaad liever langer naar 't werk rijden dan langer naar de opa's en oma's. 
Susanna - schreef op 17-09 om 20:51
Ik heb het wel gelezen en de datum onthouden maar niet de naam ik moest van iemand nod aanpassen naar 1 oktober... 
Zeepaardje - schreef op 17-09 om 22:10
De mijne ananasje :-) 
Susanna - schreef op 17-09 om 22:36
@zeepaardje dankje ik ga het gelijk aanpassen voordat ik het weer vergeet lekker hoor dat je nod nu 5 dagen eerder valt minder lang wachten
Dreamof4 - schreef op 18-09 om 07:03
42 weken
@ zeepaardje, ik woon precies tussen mijn ouders en mijn werk in. Ongeveer naar beide een half uurtje reizen. En klinkt heel gek misschien, maar ik woon ook een half uur reizen van de basisschool van mijn oudere kinderen. Komt door de scheiding en daarna nieuwe relatie. Maar mijn werk en de school zijn 5 minuten van elkaar vandaan, dus het werkt. Kinderen zijn het gewend.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan