NOD Oktober - Zwanger worden forum

Babytje4 - schreef op 21-10 om 09:06
Na hoeveel tijd anders voorzichtig proficiat. Na bijna 1 jaar verdienen jullie het zeker. 
1100 antwoorden en 18295104x bekeken
karma - schreef op 21-10 om 09:07
Sara, dat ziet er toch goed uit. Twee lichte streepjes op twee testen van twee merken... dat zou al een gek toeval moeten zijn dat je dan toch niet heel pril zwanger bent. Bij mij was sensitest ook behoorlijk licht op dag voor nod (13 dpo) en ook ochtend nod (allebei wel binnen afleestijd). Maar licht streepje is zwanger hé. Voorzichtig gefeliciteerd. Ik weet hoe je je voelt, denk ik. Wij zijn sinds januari bezig voor een derde en nu eindelijk een positieve test. Na 10 maanden wachten, hopen, proberen en teleurstelling, reageerde ik heel emotioneel (ook wel hormonen natuurlijk ). Ik duim voor ons dat het nu goed blijft gaan hé. 

Het is hier toch nog een vruchtbare maand aan het worden
Lizz - schreef op 21-10 om 09:25
Sara van harte gefeliciteerd die ik prachtig positief hoor! 
Suus - schreef op 21-10 om 09:29
Wauw eventjes niet gekeken en wat een positieve testen. Gefeliciteerd dames!

Ik ben ondertussen nog niet ongesteld, heb nu 2 dagen niet getest want heb niet het gevoel zwanger te zijn. Hoop snel mijn menstruatie te krijgen. Zit nu op dag 35 na de mk. Meer dames die ervaring hiermee hebben? 
Temp - schreef op 21-10 om 09:48
@Sara,  van harte gefeliciteerd zeg!

Na al die mooie berichten begin ik gewoon zenuwachtig te worden voor mijzelf, maandag NOD.
Susanna - schreef op 21-10 om 09:57
@sara gefeliciteerd
Sharon - schreef op 21-10 om 10:21
Wauw dames gefeliciteerd voor iedereen die zwanger is. Ik zelf moet vandaag ongesteld worden ik voel ook alsof ik het moet worden dus denk niet dat het veel zin heeft om te gaan testen. Voor dames die zwanger zijn, hadden jullie ook het gevoel alsof jullie het moesten worden?? Ben benieuwd
Sara (Gast) - schreef op 21-10 om 10:25
Dankjewel dames, de tweede test is van de Kruidvat de streep verscheen binnen 5 min. Vandaag zit ik op cd 22 dus nog erg vroeg. 3 dagen geleden postte ik hier dat ik steek/kramp aan mijn zij had en ik voelde de steek ook bij mijn lies, waarschijnlijk was dat de innesteling geweest. Ik heb verder nog geen symptomen , normaal heb ik rond mijn menstruatie juist heel veel symptomen. Zelfs mijn borsten voelen Op dit moment nog normaal.
karma - schreef op 21-10 om 10:59
ik heb vorige vrijdag, op dpo 10, 's avonds menstruatiekrampen gehad. Dat was veel vroeger dan anders, ik krijg die typisch dag voor mijn nod. Toen dacht ik wel dat het innestelling kon zijn. Maandag, dag voor nod, had ik wat krampen en toch echt het gevoel dat mijn regels zouden doorkomen - maar toen zat ik al wat in spanning, dus misschien ook gewoon psychologisch? Voor de rest geen specifieke klachten of symptomen voor test. Sinds gisteren (NOD) wel vaak misselijk, zware borsten, en af en toe lichte krampjes/steken onderaan in buik - herken ik allemaal van vorige zwangerschappen.
Lizz - schreef op 21-10 om 11:29
Hier ook al iets gekleurde afscheiding op 11 dpo. Denk dat het hier ook helaas niet gelukt is. Het breekt pas door op dag 14 meestal dus nog even afwachten of het erger wordt of dat dit het was.. 
Knoetje - schreef op 21-10 om 12:48
Hi Shar, ja ik had echt het gevoel op een gegeven moment dat mijn ms door moest komen, maar op een gegeven moment verdween dat gevoel weer. Maar ook nog nadat ik positief testte, kwam dat gevoel op en af in die week... nu eigenlijk nergens last van op de gevoelige borsten na...
Amanda91 - schreef op 21-10 om 13:06
@shar gefeliciteerd meid ziet er super goed uit 
Susanna - schreef op 21-10 om 13:11
@amanda91 bedoel je Sara want shar wacht nog op haar menstruatie
Vera - schreef op 21-10 om 13:38
Hey Shar, nee...ik heb nooit echt klachten bij m'n menstruatie en deze keer nu het raak is, ook niet. Lastig dus....ik voel het nooit aankomen, maar ben heel regelmatig ongesteld. 
Wel had ik nu 3 dagen voor NOD een enorm emotionele bui. Die herken ik van de vorige zwangerschap en toen heb ik de test gewaagd. 
Heb nu, met 5+2 ook nog weinig klachten, moe (maar hey, ik werk fulltime en heb een dreumes rondrennen) en veel boeren. 
Voor mij zeggen klachten rond ms en begin zwangerschap helemaal niks.
Toitoi!
Sharon - schreef op 21-10 om 16:03
Hi dames dank voor jullie verhaal. Heel apart maar ik had gisteren (1 dag voor me menstruatie) de hele tijd het gevoel alsof ik het moest worden en vandaag de dag dat ik het eigenlijk zou moeten worden een stuk minder. Normaal wordt het juist erger bij mij. Ik voel nog wel een zeurderig gevoel en met te snel opstaan wat pijn, maar het was gisteren af en aan het gevoel maar wel een stuk erger dan vandaag. En ben ook erg moe de laatste tijd en superrrrr emo me vriend heeft het te verduren met mij. Arme man. Maarja ik wacht nog tot morgen en dan ga ik testen. 
Temp - schreef op 21-10 om 16:55
Oh morgen dus weer een spannende dag! Duim voor jou Shar.
Zijn er morgen nog meer testers? 
Lizz - schreef op 21-10 om 17:07
Ik duim voor je Shar!

Ik kom denk ik niet eens bloed vrij aan mijn nod.  maar hé super veel positieve testen deze maand! Dat is natuurlijk geweldig voor diegene 
Sharon - schreef op 21-10 om 19:31
Dankjewel Temp en Lizz. Er zijn indd veel positieve testen deze maand jeetje, dat geeft mij ook veel hoop hahaha.
Dotjee - schreef op 21-10 om 20:05
@shar ook hier geen rare dingen alleen dat ik een week voor mn NOD een nacht 4x wakker werd van soort groeipijn in mijn borsten. Dat was achteraf gezien het enige. Nu redelijk last van mn onderrug en bandenpijn op 6 weken maar verder klagen we niet, haha 
Sharon - schreef op 21-10 om 20:07
Oke Dotje bedankt voor je reactie. 
Temp - schreef op 21-10 om 20:34
Ik loop al een paar dagen rond met het gevoel dat er af en toe een bal in mn buik zit, steekjes net naast de voorkant/bovenkant van heupbot en getintel/kleine krampjes. Merk het voornamelijk als ik ff rustig zit.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Susanna - schreef op 21-10 om 20:35
@shar en temp jullie symptomen klinken wel hoopgevend
Schuimpie - schreef op 21-10 om 21:00
Spannend Shar! Ik had/heb ook alleen een soort menstruatie achtig gevoel in mijn buik, verder 0 symptomen, dus het kan prima hoor! 
Susanna - schreef op 21-10 om 21:06
In het begin van een zwangerschap is het logisch als je geen of weinig symptomen hebt
Sara (Gast) - schreef op 21-10 om 21:59
Shar en temp. , Ik duim voor jullie! Ik heb nog een symptoom die ik was vergeten te melden, ik moet heel vaak naar de wc (plassen) dit is ook een opvallende symptoom die ik normaal niet heb. En verder van die menstruatie krampjes en dit voel ik vooral als ik aan het rusten ben. Verder is het gewoon afwachten
 Ik ga vrijdag ochtend sowieso nog een keer testen kijken of de test goed oploopt. Ik vind het nog ook super spannend


Temp - schreef op 21-10 om 22:36
" Shar en temp. , Ik duim voor jullie! Ik heb nog een symptoom die ik was vergeten te melden, ik moet heel vaak naar de wc (plassen) dit is ook een opvallende symptoom die ik normaal niet heb. En verder van die menstruatie krampjes en dit voel ik vooral als ik aan het rusten ben. Verder is het gewoon afwachten
 Ik ga vrijdag ochtend sowieso nog een keer testen kijken of de test goed oploopt. Ik vind het nog ook super spannend


"
Sara

Thanks, dat heb ik precies hetzelfde. 
Sharon - schreef op 21-10 om 22:11
@Sara ooh dankje. Ik merk het namelijk vandaag heel erg op rust momenten dat ik het gevoel heb van ongesteld moeten worden. Ik snap je gevoel. Denk dat je helemaal pas kan genieten als je uit de gevare zone bent (voorbij de drie maanden). Komt helemaal goed.
Sofie - schreef op 21-10 om 23:03
Gefeliciteerd met alle positieve testen 
Sofie - schreef op 21-10 om 23:12
Hier zojuist ongesteld geworden. 3 dagen eerder dan verwacht nav eisprong. 

Eigenlijk wel opgelucht. We hebben besloten voorlopig de wens uit te stellen. Dit ivm Corona. Ik wil niet nog angstiger zijn tijdens een zwangerschap dan ik in mijn laatste al was zonder Corona in t leven. Daarnaast weet ik hoe het is om de normale controles te hebben, gewoon thuis te bevallen en een normale kraamtijd te hebben. Dat zou ik de volgende keer ook zo willen. Zeker omdat het de laatste wordt. 

Ik had er vast anders in gestaan als de jongste al ouder was, maar hij wordt in januari pas 1. We hebben alle tijd en genieten nu lekker van onze 3 kinderen. 

En misschien komen we er in het komende jaar wel achter dat t zo ook wel genoeg is, of dat de wens alleen maar sterker wordt. We zullen zien 

Ik wens jullie allemaal heel veel succes en geluk! 
Mamavan2meiden - schreef op 22-10 om 08:03
Hoi, had even een paar dagen noet gekeken maar jeetje wat een mooie positieve testen allemaal! Van harte gefeliciteerd en geniet van de mooie ( soms vervelende) tijd die gaat komen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan