NOD Oktober - Zwanger worden forum

Saye - schreef op 18-09 om 20:55
Vera, fijn dat je dat even aangeeft. Het is ook niet de bedoeling dat iemand zich genegeerd voelt in zijn gevoelens of gedachten. Het zwanger worden en zijn is toch een heel traject elke keer en loopt bij iedereen anders. Fijn dat er dan hier steun en begrip is. 

Ik wens jullie ook allemaal een heel fijn weekend en een vruchtbare maand.
1100 antwoorden en 18315831x bekeken
Susanna - schreef op 18-09 om 21:03
@saye we hebben allemaal dezelfde wens en daarom komen we op dit forum
@ezkimo welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde
Melissa - schreef op 18-09 om 21:16
Ik meld me graag aan!
Melissa, 33 jaar, ronde 19, eerste kindje, nod 14 oktober.
Susanna - schreef op 18-09 om 21:17
@melissa welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde
Ezkimo - schreef op 18-09 om 21:18
Dank je, Ananasje.
Schuimpie - schreef op 18-09 om 21:39
Sterkte Suus, lijkt me vreselijk om mee te maken. 

Ik zie ook best wat dames die maanden/jaren bezig zijn!  Wat een energie moet zo'n lang traject vreten...

Vanaf morgen is mijn menstruatie na de pil voorbij en kunnen we beginnen aan onze oefenronde. Denk dat ik toch voor de ovulatietesten ga, puur om te zien of er al een eisprong aanwezig is en om mijn cyclus te leren kennen. 
Ben al sinds mijn 14e aan de pil, altijd braaf geslikt behalve natuurlijk bij mijn vorige zwangerschap. Denk dat we met 2 kindjes sowieso klaar zijn en overweeg dan over te stappen naar een spiraaltje, al heb ik wel wat angst voor het inbrengen van dat ding... 


Melissa - schreef op 18-09 om 22:17
Thanx ananasje! We gaan er weer voor deze ronde!
Amanda91 - schreef op 18-09 om 22:41
@saye super duidelijk! Maar na positieve test springt je ei binnen 24-48u dus misschien vanavond/morgenochtend ook nog even gezellig maken? 
Susanna - schreef op 18-09 om 22:58
En na je eisprong kan je eicel nog tot 24 uur later bevrucht worden dus ik zou het zeker nog even gezellig maken
Shaba - schreef op 19-09 om 08:45
Dag dames
Ik heb me even afwezig gehouden. Na 25 rondes is de moed serieus in mijn schoenen gezakt. Ik ben door mijn huisarts doorverwezen naar fertiliteit. Heb een afspraak op 23/10. Ik heb toch een beetje schrik. 
Nu zit ik weer in de vruchtbare fase. Ik temp om een beetje zicht te hebben wanneer de kansen voorbij zijn. Alleen is mijn temp nooit gezakt na het bloeden. Heb er dus deze maand geen zicht op . Ik heb vroeger ovutesten gebruikt, maar ze waren vaak te laat. 
Al die onzekerheden zijn echt vermoeiend, maar ik ben nu terug positiever. 
@suus wat jammer om te horen. Ben je zeker dat de bloeding echt ongesteld zijn was? Ovutesten testen ook positief bij een zwangerschap. Als de bloeding anders was en kort heb jr misschien wel geluk. 
@ de nieuwe dames welkom . Je hart luchten kan deugd doen . Mijn man doet zijn best, maar tis toch anders.
Suus - schreef op 19-09 om 09:52
Bedankt voor alle lieve reacties dames. Ik heb indd al wat huilbuien gehad en denk ook echt  dat hormonen mee spelen. @shaba ik heb een clearblue gehad die eerst zwanger 1-2 weken aan gaf en nu niet zwanger aangeeft. Ook een Kruidvat test gedaan en dat is Ook een heel licht streepje. Als ik kijk naar wat ik nu verloren ben lijkt het me een wonder dat er nog iets zit. Maar wel lief van je, het begon indd met een beetje bloedverlies en toen zei de verloskundige ook als  het hierbij blijft hoeft het niet verkeerd te zijn. 

Ik merk nu al wat minder bloed re verliezen. Ben erg benieuwd hoelang ik bloed blijf verliezen. Ik lees wisselende verhalen op internet. 
Babytje4 - schreef op 19-09 om 12:24
Bij mij is het bloeden gestopt had daarstraks pijn aan linkerkant toch geen eisprong? Want had mij gezegt deze maand test ik niet met ovulatietesten want ging waarschijnlijk geen hebben nu zien we wel want mijn afscheiding is nu normaal. Zou het zo moeten zijn zou ik al blij zijn. Sterkte SUUS ik heb gisteren nig eens getest en was wit wit dus denk dat HCG nu wel bijna weg is of helemaal weg is uit mijn lichaam. 
Susanna - schreef op 19-09 om 13:18
@shaba ja ik weet hoe je je voelt ik zit inmiddels in ronde 21 zo frustrerend
Saye - schreef op 19-09 om 20:36
@schuimpie succes met de oefenronde.  Bij mijn eerste ook 10 jaar aan de pil en meteen raak. Bij 2de 5 jaar aan de pil en 2de ronde raak. Nu kom ik van spiraaltje, zetten was 10 sec onprettig en voordeel was na 3 maanden stopte mijn menstruatie en nietmeer gehad. Maar ik ga toch nietmeer terug naar die hormonen denk ik...
@shaba en eerder testen zodat je zeker je ei vind? Ken er ook niet veel van maar als je paar x te laat was mss een idee. Spijtig dat het zolang duurde, gelukkig kan je nu naar specialist! Mss je vragen opschrijven zodat je zeker niets vergeet te vragen als je daar bent...

@Suus hopelijk stopt het bloeden snel en kan je verder. Op internet lees je inderdaad veel verschillende dingen. Maar ook elk vrouwenlichaam is anders en reageert anders. Hopelijk krijg je snel wat duidelijkheid.
@amelie wie weet mss toch een eisprong. Duimpjes omhoog

@ananasje 21 rondes is ook niet niets. En toch iedereen altijd met raad en daad bijstaan. Prachtig.   
Peetje1983 - schreef op 19-09 om 21:21
Heej meiden,  ik kom hier ook al mee babbelen, geen idee wanneer me nod is vanwege geen eisprong afgelopen maand, ik vermoed deze maand wel!
Donderdag had het ziekenhuis gebelt en idd ik zit in de vroege overgang ,
Afgelopen maanden (6x) wel gewoon een eisprong gehad, dus een heel klein kansje gehad  om zwanger te raken, ik moet nu de ferteliteits arts bellen als ik mijn menstruatie heb en dan gaan ze echo's maken vanaf dag 8 om te kijken of ik eitjes maak en of ze nog goed zijn, maar de kans is nihil zeiden ze, maar ik wil persee de echo zodat ik weet waar ik sta! Als de eitjes echt slecht zijn, is het voor ons klaar! Ik kan geen ivf omdat me bloedwaarden daar te hoog voor is en eicel donatie wil ik niet, dus nu effe afwachten .
Tot die tijd lees ik gewoon mee
Susanna - schreef op 19-09 om 21:45
@peetje1983 Welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde bijzonder dat je zonder eisprong wel gewoon ongesteld bent geworden welke gegevens mag ik vermelden? 
Schuimpie - schreef op 19-09 om 22:18
@Saye, ik zie ook steeds meer op tegen die hormonen nemen dus hierna toch maar aan 't spiraaltje... 

@Peetje, wat heftig om al in de overgang te zitten, laten we hopen dat 't eitje deze maand wel komt en plakken blijft!

Ik heb bij 2 DA' 's een kruidvat en kruidvat online geen ovulatietesten kunnen vinden... Iemand een idee of er een probleem is met het leveren van de tests of dat 't stom toeval is?
Heb wel online bestellen gevonden op verschillende sites maar aangezien ik int buitenland woon zou ik ze dan bij mijn ouders moeten laten aankomen en dat doe ik toch liever niet in dit geval. 
Susanna - schreef op 19-09 om 22:28
@schuimpje hier bij de Kruidvat nog geen problemen ondervonden wel bij de action. Maar er zullen toch nog wel meer winkels zijn die ovu testen verkopen?
Anso - schreef op 19-09 om 23:37
Hoi allemaal!
Mijn ms doen zo raar (eerste keer na de laatste onttrekkingsbloeding). Donderdag drie druppen helderroodbloed, daarna niets meer. Die nacht bruinverlies, gemengd met rood bloed. Vrijdag rood bloed, maar weinig (je zou eerder denken dat ik op mijn laatste dag zat) en vandaag weer bruinverlies, met af en toe een paar druppen rood.. Kan ik dat dan wel mijn ms noemen?
Voor en tijdens de pil altijd meteen volle bak vanaf dag één en enkel bruinverlies op laatste dag.. Wat zou het nog kunnen zijn?
Shaba - schreef op 20-09 om 09:06
@ Saye: ik begon op tijd met de ovutesten. Ik had telkens maar 1 dag met een smiley en vaak op de dag dat mijn temp steeg. Ik wist het zeker toen ik toevallig naar de gynecoloog moest. Ze zij dat mijn ei klaar zat, maar de ovutest had dat niet aangegeven. Wel heel gezellig gehad die avond. Dag derna temp omhoog en smiley op ovutest. We hadden toch geen prijs. Ben daarna ook gestopt met ovutesten. Goede tip. Ik zal al mijn vragen bundelen. Ik kan me zo inbeelden dat ik van de zenuwen de helft vergeet 
@ ananasje, hoe ga je ermee om? Er zijn maanden die goed gaan en dat ik denk ach volgende keer, maar er zijn steeds meer maanden dzt ik de moed verlies. Mijn man steunt me enorm, maar hij heeft het er toch ook moeilijk mee. 
@ anso: lijkt me niet echt ms. Misschien is het wel een innesteling. Even afwachten of het doorzet. Soms heeft stress of een verkoudheid ofzo ook effect op je ms. 
Peetje1983 - schreef op 20-09 om 09:07
Ananasje,  dat noemen ze een trekking bloeding, is echt anders als een menstruatie,  maar heb wel op dag 10/11 eisprong pijn gehad,  en daarna deden tot nu nog me (.)(.) Dus ik weet dat ie echt gesprongen is... alleen wel al dagen pijn in me onderbuik , heb ik nog nooit gehad 
Floor (Gast) - schreef op 20-09 om 09:08
@Anso, ik heb 2 weken voor het heel duidelijk doorbreken van mijn ms, dagelijks wat rood en bruin bloedverlies gehad... de dag dat lijn ms echt doorbraken zag ik goed het verschil in hoeveelheid en krampen. Ofwel een innesteling idd  
Susanna - schreef op 20-09 om 09:42
@anso ik zou voor de zekerheid een zwangerschap test doen
@shaba als je nog tips hebt dan hoor ik het graag want ik heb geen enkele hoop meer
Anso - schreef op 20-09 om 09:50
Bedankt voor jullie reacties!
Kan je zo vlug na je innesteling al een test doen ananasje?
Ik hoop dat ze anders snel doorzetten...

Ohja, en veel knuffels aan de dames die al aan de zoveelste ronde zitten !
Shaba - schreef op 20-09 om 10:12
@ Ananasje, geen tips, sorry. Ik geprobeerd om me er niet op te focussen, geen resultaat. Ik heb geprobeerd met testen, opvolgen en temperaturen, ook geen resultaat. Ik heb er eerst ook heel lang over gezwegen. Met jullie hierover praten doet wel deugd. Ik hoop dat de onderzoeken wat duidelijkheid geven. Mijn HA stelde ook ivf voor. Ik zal laten weten wat de gynecoloog zegt, wel pas een afspraak op 23/10. 
@ anso, je kan testen als je innesteling rond is. Wanneer verwacht je je nod? 
Anso - schreef op 20-09 om 10:19
Dit was mijn eerste cyclus na mijn onttrekkingsbloeding dus ik had geen nod.. als ik op slijm afga, was mijn ovulatie op 5 september en mijn nod nu ergens dan?
Veel succes ook met je onderzoeken! Ik kan me niet inbeelden hoe spannend dat moet zijn
Susanna - schreef op 20-09 om 12:13
@anso ik zou niet eerder testen dan 12 dagen na je eisprong. Ik dacht dat je onzeker was over je menstruatie omdat het zo weinig was
Anso - schreef op 20-09 om 14:25
Ja dat is ook zo ananasje. Ik heb hooguit een paar druppels per dag gehad, gestart op wat vermoedelijk 11 dpo was. Vandaag denk ik 14 dpo. Zal het morgen eens proberen, dan weet ik toch wat
pingu - schreef op 20-09 om 16:01
Ik ben eruit waarom mn ovulatietesten nog witter dan wit waren, dit waren de sensitest pro variant. Ik deed gisteren een normale omdat die andere op waren en had gelijk een dikke streep. Net was mn test streep eerder zichtbaar dan de controle streep. Dus ik weet wat me te doen staat haha. Dag 20 vandaag, zou ik dan een “cyclus” hebben van 20+14 dagen? 
Susanna - schreef op 20-09 om 16:07
@pingu daar zou ik wel van uit gaan en heel netjes de 1ste ronde na je miskraam toch? Zal ik dan je nod aanpassen?
@anso ik ben benieuwd

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan