NOD Oktober - Zwanger worden forum

Amanda91 - schreef op 04-10 om 10:20
@dotje en @dreamof4 super, testen van jullie beiden opgelopen! 
1100 antwoorden en 18153662x bekeken
Susanna - schreef op 04-10 om 12:36
@mamsie92 bedoel je dat ik je er gewoon af mag halen?
@dotjee en knoetje nogmaals gefeliciteerd ik zet jullie op zwanger
@sofie welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde zet ik jou nod dan over 2 weken of wil je liever dat in je op nod onbekend zet? Hoe jong is je jongste omdat je nog borstvoeding geeft?
Sofie - schreef op 04-10 om 12:48
Over 2 weken is prima! Hij is 9 maanden 
Babynr2 - schreef op 04-10 om 13:28
Gefeliciteerd met de oplopende testen dames! Wauwie.. ik hoop echt dat we met zen allen mogen volgen..
Ik voel wel wat maar niet echt uitgesproken.. heb een heel raar gevoel in mijn borsten.. ze doen geen pijn, staan niet gespannen.. maar tepels jeuken een beetje en af en toe krijg ik (de bv mama’s zullen dit wel herkennen) precies zo het ‘kriebel’ gevoel alsof ik een toeschietreflex ga krijgen.. heel erg raar. Verder wat gerommel en steekjes maar oke. 
Nog 3 dagen! 
Vanmorgen naar de binnenspeeltuin geweest met onze kleine man en een bevriend koppel met hun dochter.. 2-3uur alles gegeven & nu totaal uitgeteld & lamgeslagen in zen bedje 
Amanda91 - schreef op 04-10 om 13:38
@babynr2 ik probeer eigenlijk niet te veel op lichamelijke symptomen te letten, maar dat doe je toch wel haha! Ik heb precies dezelfde dingetjes.. heb ook raar gevoel in m’n borsten, tepels jeuken en zijn soms wat gevoelig. En soms in onderbuik wat gerommel en stekerig/trekkerig gevoel. Mijn NOD is 10 oktober, hopelijk betekent het voor ons allebei iets goed 
Babynr2 - schreef op 04-10 om 13:41
Amanda91, ja ik probeer het echt los te laten maar dat is soms echt makkelijker gezegd dan gedaan.. ik plan de laatste wachtweek altijd zo vol mogelijk zodat ik geen tijd heb om na te denken.. het laatste wat je nu wil doen is een hele dag op de bank hangen en bij elke steek of gerommel denken ‘zou het?’ Dus nu middagdut van ons zoontje & ik ben verplicht met de was bezig  zo raakt dat ook eens in orde haha! Die eerste wachtweek gaat dikwijls nog.. maar die laatste dagen pfff
Babytje4 - schreef op 04-10 om 13:54
BABY ja ik herken dat hihi. Ik heb vanmorgen last gehad van buikkrampen alsof mijn nod er aan komen en rugpijn anders niets speciaals. de testdrang begint stilletjes heb ook wel gemerkt dat mijn humeur verandert is verdrag nieks meer. mijn nod moeten normaal gezien tussen 9 en 13 oktober zijn.

Ezkimo - schreef op 04-10 om 13:58
Ik zit ook op het wachtbankje, eisprong was iets later dan ik had gedacht. Deze ronde weer voor de eerste keer ovulatietesten gebruikt en ben ik aan het temperaturen. Heb een mooie piek gevonden eergisteren en deze ook goed benut.
Lizz - schreef op 04-10 om 13:59
Dotje die loopt erg mooi op hoor. Gefeliciteerd! 

Mijn menstruatie is afgelopen ronde zo goed als overgeslagen, hopelijk gaat m'n lichaam niet teveel gekke dingen bedenken deze ronde. Het lijkt hier elke maand wel meer in de war 
Katootje - schreef op 04-10 om 15:31
Wauw wat een mooi positief nieuws al zo aan het begin van deze maand! Hopelijk gaan we die positieve trend lekker voortzetten met elkaar. 
Susanna - schreef op 04-10 om 15:40
@sofie leuk dat jullie alweer snel aan een volgend kindje willen beginnenwat is je leeftijd?
@mamsie92 heb je dan nogmaals je gegevens dan zet ik je wel bij nod onbekend
Mamsie92 - schreef op 04-10 om 16:19
Mamsie92 ronde 2 na mk nod onbekend 
Susanna - schreef op 04-10 om 16:42
@mamsie en je leeftijd en hoeveelste kindje? Sorry had je nod al verwijderd
Mamsie92 - schreef op 04-10 om 17:10
Oh haha 28 en dit is ons 2de kindje ( al voelt het na de mk als ons 3e) 
pingu - schreef op 04-10 om 17:56
Amanda heb/had alleen last van mn borsten, alsof ik weer stuwing heb. Past nog net haha.

Ziet er goed uit Dotje! 
Ikke - schreef op 04-10 om 18:04
Hey, 
Mss ga ik hier ook terug stilletjesaan volgen. 
Nod geen idee..  Cyclus moet nog terug herstellen na de curretage voorbije donderdag.
En mja er actief voor gaan zal noppes worden vrees ik op de gewone manier..23 oktober consult op fertiliteit.. 
Jill92 - schreef op 04-10 om 18:22
Hallo allemaal
Wat leuk om te lezen dat er alweer 3 zwangere dames zijn zo vroeg in de maand! Gefeliciteerd. 
Ik sluit mezelf graag bij jullie aan 
Wij zijn beide 28 jaar oud. 3e ronde naar stoppen met de pil en 1e kindje. Wil je mij ook toevoegen?
Op dit moment cd 12 en opzoek naar mijn ovu. Cb geeft nog een lege smiley. Ik heb de paarse dus ben benieuwd wanneer de knipperende komt.
Susanna - schreef op 04-10 om 18:26
@ikke wil je dat ik je op nod onbekend zet?
@jill92 wanneer is je nod dan zet ik je op de lijst
Amanda91 - schreef op 04-10 om 18:38
Echt zo’n gezellig, actief NOD groepje is dit, echt blij mee  hopelijk volgen er nog heel veel positieve testen!
Mamsie92 - schreef op 04-10 om 18:51
Ikke wat fijn weer wat van je te horen. Wat heftig dat je alsnog een curretage hebt gehad. Heel veel succes 23okt . 
Jill92 - schreef op 04-10 om 19:07
@ikke jeetje wat heftig! Ik duim voor je!
Susanna - schreef op 04-10 om 20:55
@ikke je klinkt helemaal niet zielig je zit echt in een zware periode met een onzeker vooruitzicht
DG (Gast) - schreef op 04-10 om 22:26
@mamavan2meiden ik heb geen idee of het een innestelingsbloeding is.. volgens mij is dat rood van kleur toch ivm een gesprongen adertje? Dit was bruin, oud bloed. Lief dat je blijft hopen.
@mamsie92 ja gek hè? Ik vind zwanger worden zo'n onzekere periode. Je hebt er geen controle op. Je kan niet beter je best doen. Je wil zo graag en misschien daarom dat het weer langer duurt.. 
Mamsie92 - schreef op 04-10 om 22:34
Je gevoel is helemaal begrijpelijk ikke!! Vele hadden een super goed gevoel bij je zwangerschap vooral, omdat de eerste echo's goed waren. 
Je voelt je op dit moment waarschijnlijk erg leeg en je hormonen zijn alles behalve in balans. Denk goed aan jezelf en vraag desnoods hulp. Na de bevalling van mijn zoontje heb ik nooit de tijd genomen om de heftige bevalling en kraamtijd te verwerken. Dit resulteerde erin dat ik een jaar later heel depri was. Heb hulp gezocht en dat heeft me er weer bovenop geholpen. 
Hopelijk snel positief nieuws. Al is het maar een sprankeltje licht aan het einde van deze donkere tunnel 
Mamavan2meiden - schreef op 05-10 om 08:30
Goedemorgen dames, 
Ik heb een vraagje.
Zoals ik al eerder zei, zijn ale symptomen die ik had tijdens de innesteling periode ( als dat al is gebeurd) verdwenen.
Ben niet meer duizelig, misselijk of heb nog buikpijn.
Wel  blijf ik een trekkend gevoel houden Laag in mijn onderbuik, richting schaamstreek. En dan vooral als ik languit lig met gestrekte benen.
Is dit herkenbaar bij iemand?
Vind het maar een raar gevoel. En twijfel daardoor.
Babynr2 - schreef op 05-10 om 08:38
Ghoooh ik moet mij echt inhouden .. deze morgen snel snel gaan plassen zodat de ‘kans’ & drang om te testen om zeep was haha.. Ik ben bang voor de teleurstelling  wat moet dat wel niet zijn voor iedereen die zo lang al wacht op hun wonder...? Heb echt bewondering voor jullie.. ik ben nu eenmaal verre van een geduldig persoon. Ze doen dat allemaal altijd zo mooi af eh.. in de boekjes.. het avontuur naar een baby is romantisch en spontaan.. yeah right de eerste 2-3 rondes miscchien ja, maar dan zit 95% van de vrouwen hun cyclus te traceren, ovu testen te doen voor een dikke week & loopt 2 weken na de ovu zo gestresseerd rond als iets haha  en allen doen we zo ons best.. ik vind het pas romantisch en spannend als de zwangerschap zit aanbiedt.. mijn zwangerschap van mijn zoontje was de mooiste en meest romantische periode in mijn relatie.. waarschijnlijk ook door de hormonen hoor.. maar ik was vrij ‘stabiel’ had geen moodswings, mijn vriend was zo ontzettend betrokken bij alles & zo bezorgd.. ik had een prachtige, onbezorgde zwangerschap & ik had gerust er nog wat maanden kunnen bijdoen (buiten die  afschuwelijke slapeloze nachten door maagzuur), ondanks het prachtige wezentje dat in de plaats kwam, miste ik mijn zwanger buikje vrijwel meteen & ik heb dikwijls spijt dat ik niet vaker genoten heb van alles.. want ja, nu er een kleine peuter rondloopt gaat de 2e zwangerschap nooit hetzelfde zijn.. ik kan wel uren doorzeuren hierover  ik zal het jullie besparen.. haha
Susanna - schreef op 05-10 om 08:43
@babynr2 we willen allemaal hetzelfde dus elke maand wachten is weer 1 te lang of je nou 5 of 20 maanden bezig bent
Babytje4 - schreef op 05-10 om 08:59
Ja het is heeeel lang vind ik ook. 
Babytje4 - schreef op 05-10 om 11:48
Oooh hopen geen slecht nieuws nu 6dpo en bij het afvegen zo zalm kleur met afscheiding. Had dat bij mijn zoontje ook op 6dpo hopen een innestelling. Hooo nu twijfel ik toch hopen geen menstruatie. 
Susanna - schreef op 05-10 om 15:29
@amelie kan het nog een nasleep zijn van de vroege miskraam?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan