NOD Oktober - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 22-10 om 08:03
@sofie balen zeg
@shar jij al een testje durven te doen?
1100 antwoorden en 18317173x bekeken
Sofie - schreef op 22-10 om 09:45
Het geeft niet, zoals ik schreef is t beter zo 
Babynr2 - schreef op 22-10 om 08:07
Ja we hebben deze ronde goed benut.. hadden zaterdag en maandag avond het al gezellig gemaakt.. dan snachts vlak na die steekjes nog is & dan deze ochtend vroeg .. als er nu geen leger klaarstaat weet ik het ook niet. Kwam snachts wel oke uit eigenlijk want we waren beide wakker aangezien ons zoontje toen net terug in slaap was gevallen (weer een oorontsteking...) 
Katootje - schreef op 22-10 om 08:07
Hoi allemaal,
Wat veel positieve testen, gefeliciteerd allemaal zeg!!! Fantastisch voor jullie!
Hier nog steeds wel bruinverlies, maar nog niet echt ongesteldheid doorgebroken. Denk wel dat het eraan zit te komen dus wacht nog even met testen. Vandaag NOD.
Muis (Gast) - schreef op 22-10 om 08:12
Babynr2 goed dat er genoeg zaadjes klaar liggen. Maar vergeet niet hoe belangrijk het is om vlak na de man als vrouw ook een orgasme te hebben! Daarmee vergroot je de kansen ook behoorlijk.
Susanna - schreef op 22-10 om 08:42
@katootje jij houdt het dus ook nog even spannend
Temp - schreef op 22-10 om 08:44
Morning dames,
Ik heb vanmorgen toch stiekem getest en zoals verwacht helemaal niks te zien. Maarja is ook 4 dagen voor NOD dus had het gewoon niet moeten doen...jezelf bedwingen is zo lastig
Mamavan2meiden - schreef op 22-10 om 08:58
Goedemorgen Temp, lastig is dat he, ik had dat vorige maand en kon ook niet wachten. Zo een teleurstelling dan. Je lichaam houd je dan een beetje voor de gek. Maar de kans zit er nog in. Wacht tot je nod is het beste helaas. Hoop dat het een vruchtbare maand voor je is
Sara (Gast) - schreef op 22-10 om 09:09
Temp., je hebt te vroeg getest ik had 2 dagen voor nod al een hele lichte streep, als ik 4 dagen voor nod had getest dan had ik waarschijnlijk ook een witte test gehad. Ik blijf voor je duimen.
Babynr2, ik duim voor je, spannend!
Ik hoop dat er meer positieve testen gaan komen!
Temp - schreef op 22-10 om 10:41
Ik weet dat het echt heel vroeg is maar kon mijzelf niet bedwingen. 
Susanna - schreef op 22-10 om 12:38
Vandaag 8dpo en helderrood bloedverlies ze zeggen 8/9 dpo innesteling maar ik wil niet teveel hoop meer hebben na 21 rondes wel heb ik dit 1x eerder gehad en dat was de ronde van mijn vroege miskraam dus ... 
Susanna - schreef op 22-10 om 14:02
@lizz balen zeg
Susanna - schreef op 22-10 om 15:13
@babytje4 het was gelukkig maar 1x bij het afvegen ik lees dat het een innesteling bloeding kan zijn maar ik wil er na 21 rondes natuurlijk niet meer teveel op hopen
Temp - schreef op 22-10 om 15:24
Dan hoop ik het wel voor jou, als jij het zelf niet doet
Sharon - schreef op 22-10 om 16:00
Hey dames, heb net een test gedaan en helaas negatief. 1 dag na me verwachte menstruatie. Snap er niks van.
Susanna - schreef op 22-10 om 16:12
@shar balen zegis je cyclus wel onregelmatig?
Temp - schreef op 22-10 om 16:26
@Saye, het was een gewone kruidvat 2v5
Saye - schreef op 22-10 om 17:19
Temp daar test ik ook altijd mee. Vind dat de fijnste testen. Bij beide kids gebruikt. Ik duim dat ze straks alsnog positief worden en dat je te vroeg getest hebt....
Susanna - schreef op 22-10 om 17:26
@temp ik zou proberen te wachten tot 12dpoje houdt het wel spannend
Temp - schreef op 22-10 om 21:02
Ik ga nu sowieso wachten tot zondag of maandag. Vanavond weer steken gehad, heb dit nooit in mijn cyclus. Normaal ben ik altijd in 1x ongesteld en na 3 dagen is het over. 
Sara (Gast) - schreef op 23-10 om 07:16
Goedemorgen dames,
Vandaag is het mijn Nod dag en heb natuurlijk weer een testje gedaan, maar het streepje is nog steeds hetzelfde gebleven als twee dagen geleden, ik had hem wat donkerder verwacht ik begin nu wel zorgen te maken. Want volgens mij verdubbelt de hcg met de dag. ( ik heb de test binnen 5 min. Bekeken)
Temp - schreef op 23-10 om 07:50
Naar mijn weten verdubbeld het 1x in de 2 a 3 dagen
Vera - schreef op 23-10 om 08:01
Wat Tenp zegt ja, het verdubbelt 1x in de 2 a 3 dagen. Geduld...
karma - schreef op 23-10 om 09:58
Ik heb getest avond voor NOD en ochtend van NOD. Telkens twee testen van verschillend merk. Op allemaal streepjes, bij Kruidvat duidelijk, bij sensitest erg licht. Ik kom nu (3 dagen later) ook in de verleiding om opnieuw te testen om te kijken of het oploopt en mezelf zo gerust te stellen dat het goed gaat. Maar uiteindelijk denk ik dat ik mezelf daar alleen maar gek mee maak. Ik begrijp het wel hé, die drang om te blijven testen en te kijken naar kleur van streepje, etc. Ik zou dat doen om mezelf gerust te stellen dat alles goed gaat. En dat wordt bij mij versterkt door deel te nemen aan fora als deze waar veel dames blijkbaar toch erg regelmatig testen (en dat moet iedereen die zich daar comfortabel bij voelt heel zeker blijven doen!). Maar in deze fase, waarbij ik positieve testen gehad heb, denk ik dat ik mezelf er uiteindelijk niet mee help door te blijven testen. Mijn testen waren positief, dat betekent zwanger tot het tegendeel bewezen is. 
Ik heb een miskraam meegemaakt in het verleden en kan je verzekeren: als dat gebeurt, weet je het wel. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Totdat het zover is kan je er na een positieve zwangerschapstest vanuit gaan dat je zwanger bent. Je hebt in deze fase totaal géén controle over wat er met het vruchtje gebeurt en medisch kan er ook zo goed als niets gedaan worden om te helpen als het misloopt. Dit is een proces waar we ons wat aan moeten overgeven, hoe moeilijk dat ook is (persoonlijk heb ik het daar erg lastig mee). 
Dat gezegd zijnde, vind ik ook dat iedereen die graag test, maar vooral moet testen op de momenten en manieren dat zij dat willen hé. Dit zijn allemaal bijzonder persoonlijke processen en ik denk dat iedereen voor zichzelf (en je partner) moet zoeken naar de meeste geschikte manier om er mee om te gaan. Maar naar mijn mening kan je jezelf gek testen (nog los van het feit dat dat toch allemaal ook een duitje kost en er een hele industrie achter zit; van sensitest krijg je bijvoorbeeld een blaadje bij geleverd waarop je verschillende zwangerschapstesten kan plakken om te kijken of ie mooi oploopt. Waarom? Dat hoeft in principe toch helemaal niet? Positief is positief, dat is toch de kern van een zwangerschapstest?)
Bon, tot zover mijn rant - sorry, hoor   
Temp - schreef op 23-10 om 10:13
@Karma, ik snap helemaal wat je zegt hoor. Het forum is super fijn maar geeft mij ook het idee dat ik vaker en/of eerder moet testen. Niemand zegt dit natuurlijk maar doordat er zoveel testen voorbij komen heb ik het gevoel dat ik dat ook moet doen. 

Bovengenoemde slaat natuurlijk nergens op want ik moet gewoon voor mijzelf bepalen wanneer ik ga testen  

Mijn vorige zwangerschap heb ik wel na 2 wkn nog een keer een clearblue gedaan met weken indicator.
Susanna - schreef op 23-10 om 10:39
Tijdens mijn zwangerschappen heb ik ook maar 1x getest een streepje is een streepje
Katootje - schreef op 23-10 om 11:15
Dag allemaal,
Helaas, de sluizen staan open hier... ongesteld geworden
Temp - schreef op 23-10 om 11:18
Oh Katootje wat verschrikkelijk balen! 
Katootje - schreef op 23-10 om 11:24
Ja echt balen! Wat ik zo stom vind is dat je rationeel wel weet dat je gewoon geduld moet hebben en erop moet vertrouwen dat het goed komt... zo lang zijn we ook nog niet bezig (dit was ronde 6). Kan ik dus allemaal ook echt wel bedenken en geloven. 

Maar de emoties gaan echt alle kanten op, zie mezelf dan al ongewenst kinderloos op de bank zitten over een paar jaar bij wijze van spreken haha, en dan die stomme hormonen die door je lijf gieren.

Heb even lekker uitgehuild gister, vandaag even lekker shoppen en m'n loon uitgeven en dan weer vol goede moed door naar de volgende ronde!
Susanna - schreef op 23-10 om 12:16
@katootje balen zeg

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan