NOD Oktober - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 01-10 om 14:49
@sara ik heb het aangepast maar ga je dan ook door naar ronde 11 of is dit nog ronde 10?
@dreamof4 toevallig dat je er over begint want 3 rondes geleden had ik dat ook maar enkele dagen later volgde toch ook de ander
@babynr2 ik heb het aangepast
1100 antwoorden en 18319022x bekeken
Mamavan2meiden - schreef op 01-10 om 14:51
even mijn situatie uitleggen. Tijdens mijn eisprong  periode 21-24 september is het condoom binnen blijven zitten.
Na een spannende nacht kwam hij er gelukkig wel sochtends zelf uit.
Omdat we hier beide bij waren ( vaste partner) had ik zo iets van chips, ik ga geen pil innemen, dat vind ik niks. Waar er 2 eten en liefde kunnen krijgen kan dat ook met 3 kindjes. Sochtends ben ik gaan nadenken en vond het eigelijk wel spannend. Waarom ook eigenlijk niet?! 
Nog een lief klein mensje wat ons gezin komt vergroten. Ik heb dit besproken met mijn partner en die wilde ook niets liever. moet er wel bijzeggen dat het al langer knaagd. De twijfels om toch voor een 3e kindje te gaan proberen ondanks dat ik zei 2 is genoeg.
Ik had eergister avond tot gistermiddag een soort krampen, steekjes in mijn onderbuik, alsof ik ongesteld werd. Dat zlu een mogelijke innesteling kunnen zijn volgens mij.
Vandaag met rommelen in huis, een opgeblazen gevoel in mijn buik. Zit het tussen me oren of zijn dit echt wel tekenen?
Susanna - schreef op 01-10 om 14:57
@joyce welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde je maakt er een druk dagje van met nod 8 oktober
Shaba - schreef op 01-10 om 15:24
Ik zit weer met wat vragen  . Volgende week is het weer zover. 7 okt begint nod. Normaal doen mijn borsten minstens een week voor nod ontzettende pijn. Soms zelfs al van net na de eisprong. En nu niets. Mijn borsten zijn normaal (geen pijn doet wel deugd natuurlijk ) maar vraag me dan toch af of ik wel juist zit. Mijn eisprong was vermoedelijk 20-21 sept. Daarna is mijn temp verhoogd. Klopt dus met wat de app voorspelt. Aan de dames die reeds een kindje hebben. Deden jullie borsten al pijn voor de nod of pas nadien? 
naatyp - schreef op 01-10 om 15:29
Oeww oktober is aangebroken!! zijn er al dames die vandaag getest hebben?  Of dames die heel dicht bij hun NOD zitten?

Mijn NOD is waarschijnlijk 8 oktober. Ik heb al een aantal dagen onwijs pijnlijke borsten! Precies zoals ik bij mijn eerdere zwangerschappen ook had. 
Daarnaast heb ik ook last van bandenpijn bij snelle bewegingen zoals snel op staan na een tijd gezeten te hebben...of omdraaien in bed. 
Ook dit was een symptoom bij mijn laatste zwangerschap. 

Bij de eerste 2 voldragen zwangerschappen ook last gehad van bandenpijn maar niet al zo extreem vroeg. Maar bij de laatste zwangerschap (MA) begin dit jaar gaf de verloskundige aan dat het kan dat je dus al bandenpijn heb voor NOD bij een 3e of 4e enz zwangerschap.

Vooral mijn borsten doen me toch denken dat het misschien wel raak kan zijn. Ik heb altijd voor NOD gevoelige borsten. Maar nu zijn ze echt voller en pijnlijker ipv gevoelig. 

Maar goed ik durf niet te veel te hopen en probeer gewoon nuchter te blijven. We hebben ook maar 1 keer seks gehad tijdens de vruchtbare periode.. plus zwanger worden is voor ons nou eenmaal best lastig (duurde bij onze 2 dochters ook lang voor het raak was) plus een MK en MA meegemaakt. Ik wil niet te enthousiast worden op basis van symptomen. Daarnaast zal de innesteling nog plaats moeten vinden denk ik? Vorige week donderdag had ik een positieve ovulatie test...dus hoe kan ik nou al dingen voelen terwijl er nog geen innesteling geweest is. 
naatyp - schreef op 01-10 om 15:35
@mamavan2meiden. 
Je verhaal is zo herkenbaar. Ik ben ook mama van 2 meiden en zooo lang getwijfeld of ik wel of niet voor een 3e zou willen gaan. Partner wou het sws wel..
Vorige jaar december was mijn pil op en zat echt in dubio.. wel of niet nieuwe halen.. Uiteindelijk niet gedaan.. en we gingen ervan uit dat een 3e lang op zich zal laten wachten...maandje later bleek ik zwanger te zijn! Echt in shock en niet verwacht dat he zo snel zou gaan..Toen kwamen de vragen bij mij.. 'kan ik dit wel?' 'Hoe ga ik dit doen met 3 kinderen' enz. Na een weekje aan het idee gewend.. begon al te fantaseren over een derde .. tot bij de eerste echo bleek dat er geen kloppend hartje te zien was.. Zoo verdrietig...maar sinds die zwangerschap weet ik `1000% zeker dat ik ook graag nog een derde kindje wil...
en inderdaad ' Waar er 2 eten en liefde kunnen krijgen kan dat ook met 3 kindjes '  

Heerlijk een groot gezin 
Susanna - schreef op 01-10 om 15:45
@shaba bij mijn kinderen zijn mijn borsten zijn de gehele zwangerschap niet gevoelig geweestbij mijn miskraam pas wel maar pas rond de 7 weken
@naatyp je symptomen klinken wel veelbelovendBen je zeker van de dag van je eisprong?
Mamavan2meiden - schreef op 01-10 om 16:07
@Naatyp,  ja de keuze om er voor te gaan is ook snel gemaakt hier.
Is natuurlijk afwachten hoelang het gaat duren. Ik zie vrouwen hiertussen zitten die al veel rondes achter de rug hebben. 
Hoop dat het voor een ieder raak is deze ronde.
Mag ik vragen wat de betekenis is van mk en ma?
Vind het zo naar te lezen dat er meerdere dames zijn die een miskraam hebben gehad, vind het verschrikkelijk voor ze
Susanna - schreef op 01-10 om 16:28
 @joyce mk betekent miskraam en ma als je het hartje al hebt horen kloppen
Babytje4 - schreef op 01-10 om 17:33
SHABA bij mij doen ze nooit pijn maar toen ik op 8dpo was begon ze pijn te doen paar weken later ging het over dat was voor mij een teken. 
Babytje4 - schreef op 01-10 om 17:40
Naatyp als ik tel zit je op 7dpo het kan hoor ik had op 8dpo borts pijn en op 6dpo een kleine mini innestelling bloeding 1keer bij afvegen zalm kleur. ( bij mijn laatste zwangerschap ) niet bij mijn  V.miskraam spannend zeg. 
Lizz - schreef op 01-10 om 21:41
Mamavan2meiden dat lijkt mij een bizarre situatie als het erin gaat. Gelukkig is het er weer uit gekomen. Ben benieuwd naar hoe dat afloopt 

Pingu wanneer is je nod en wanneer wil je met een zwangerschapstest gaan testen?
Susanna - schreef op 01-10 om 21:45
@pingu 4 oktober nod toch?
pingu - schreef op 01-10 om 22:09
4 oktober Liz, wil zondag gaan testen! 
Aboutlastweek (Gast) - schreef op 01-10 om 23:06
Hi meiden! 

Hier een ander soort verhaal.. Ik heb 3 kinderen waarvan de jongste nu 10 weken is! Het gaat fantastisch! Ik ben echt gezegend met een kindje dat zo lekker in z’n flow zit! Slaapt goed, eet goed en is gewoon een kleine topper!  

Maar nu dus niet helemaal op zitten letten wanneer m’n vruchtbare week was.. en uiteraard volop nummertjes gemaakt... waar we vorige maand nog buiten de kerk feest vierden hadden we daar nu totaal geen oog voor...  Dus nu menstruatie af wachten.. of niet.. Sowieso is het kindje welkom en vind ik het juist wel weer erg (positief) spannend! Ik hoop eigenlijk (bijna) dat het gelukt is...  Maargoed niet te hard van stapel lopen hè! 

4e kindje
35 jaar
Nod op de gok 11/12 oktober? Aangezien ik nog maar 1 menstruatie heb gehad...  
Saar90 (Gast) - schreef op 02-10 om 09:46
Oeps.. haha dat is wel spannend hoor met zo’n klein baby’tje nog. Hoe oud zijn je andere kinderen? 

Hier ook per ongeluk te laat gestopt van de week.. gebruik nog geen hormoon anticonceptie ivm borstvoeding. Geen idee waar ik in mijn cyclus zit aangezien ik 1,5 mnd geleden voor het eerst ongesteld ben geweest en daarna niet meer. 
Dotjee - schreef op 02-10 om 09:02
@pingu spannend hoor! hier ook bijna aan het einde van het wachtbankje.. begin nu al drang te krijgen om te testen maar met mijn late eisprong (cd 15 een positieve ovu test, zit vandaag op cd 24) is dat nog te vroeg ben ik bang... twee dagen geleden zelfs een paar keer wakker geworden van ontzettend pijnlijke steken in mijn rechter borst.. heel vreemd. heel erg last van rommelende buik en ook af en toe lichte steken in mijn lies.. Ik probeer er maar niet te veel van te denken, de teleurstelling is anders zo groot...
Susanna - schreef op 02-10 om 12:58
@Aboutlastweek welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde
Susanna - schreef op 02-10 om 14:23
@amanda ik denk het
Dreamof4 - schreef op 02-10 om 15:29
42 weken
Ik heb een zwangerschapstest in de kast liggen die mij heel smekend roept om morgenochtend te testen. Wil alleen niet weer teleurgesteld worden...aaarghh! Vorige twee keer had ik veel symptomen en was het steeds negatief. Nu alleen 1 zere borst en verder niets. Mijn nod is dinsdag wat zal ik doen? 
Susanna - schreef op 02-10 om 15:53
@dreamof4 wachten tot 1 dag na nod om de teleurstelling van een negatieve test te voorkomen 
Dreamof4 - schreef op 02-10 om 15:58
42 weken
Omg omg omg!!! Ik dacht maak die test gewoon op en dan ben ik klaar met het gezeur. Zal toch wel negatief zijn en dan koop ik er pas weer een na mijn nod. 
2 uur geleden nog naar de wc geweest en gewoon normaal gedronken,  maar ik zie binnen afleestijd een tweede streepje!!! Op de kruidvat 2 voor 5. Die blijven echt normaal spierwit bij mij! Volgens mij ben ik pril zwanger! 
Nu duimen dat die blijft  plakken natuurlijk.
Dreamof4 - schreef op 02-10 om 15:59
42 weken
Foto staat op mijn profiel. Krijg hem hier niet geplaatst.
Susanna - schreef op 02-10 om 16:01
@dreamof4 gefeliciteerden het streepje is best duidelijk
Babytje4 - schreef op 02-10 om 16:15
Waaw proficiar dreamof
Mamsie92 - schreef op 02-10 om 16:46
Die is zeker positief dreamof4 gefeliciteerd. 
Susanna - schreef op 02-10 om 18:37
@dreamof4 wil je dat ik je nu al op zwanger zet of wacht je liever nog een paar daagjes?
Babynr2 - schreef op 02-10 om 19:12
Oooh dreamof4! Dat is al een mooi streepje he seg! Gefeliciteerd 
Hier ni 9dpo en heel de dag trekkend en stekende pijn rechts.. verder voel ik me prima 
Schuimpie - schreef op 02-10 om 19:38
Gefeliciteerd Dreamof4! Een duidelijk streepje vind ik. Je zat ook nog voor nod begreep ik?
Dat er maar veel positieve tests mogen volgen in oktober!
Mamavan2meiden - schreef op 02-10 om 20:23
Gefeliciteerd! Dat is een vrij duidelijke streep!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan