Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Tamara - schreef op 30-07 om 20:42
Ja stress zal ik daar zeker niet hebben en daar ben ik tenminste ook afgeleid......en ja wie weet gebeurt daar wel een wonder haha zou mooi meegenomen zijn 
555 antwoorden en 33269657x bekeken
Tamara - schreef op 30-07 om 20:48
Ik heb nou ook wel wat minder stress dan een eerst want ik en mijn man hadden niemand verteld dat we bezig waren om zwanger te worden maar het werd mij teveel al die stress en onzekerheid en toen heb ik mijn zus om raad gevraagd die heeft al 2 kinderen wat ook niet vanzelf ging (pcos) dus kon ik mijn verhaal bij haar kwijt en dat scheelde toch wel.....ze zei ook heb geduld en ben er nie zo mee bezig dat scheelt een hoop stress....dus daar doe ik mijn best voor en zoek zo veel mogelijk afleiding 
Butterfliej (Gast) - schreef op 31-07 om 14:55
Beste allemaal, 
Ik zelf heb 6 weken geleden een spontane miskraam gehad bij 6 weken zwangerschap. Het was tevens mijn eerste zwangerschap en ik ben 23 jaar.
Ik heb het er best zwaar mee gehad, vooral omdat ik van de pijn verging en dus echt ervaarde dat het mini vruchtje afgestaan werd door mijn lichaam. 
Ik heb heel wat jaartjes de pil gebruikt. Voor de pil werd ik netjes elke maand ongesteld. Na het stoppen met de pil heeft het wel 9 maanden geduurd voordat ik echt goed ongesteld werd.
Daarna heb ik 2 keer een cyclus van  ongeveer 42 dagen gehad. En tijdens de 3e cyclus ben ik zwanger geraakt die dus is uitgelopen op me miskraam.
Nu 6 weken verder wacht ik nog steeds op mn eerste menstruatie na de miskraam. Ik hoopte zo dat mijn lichaam zich na de miskraam weer zou herpakken met een "normale" cyclus. 
Omdat ik nog jong ben maak ik me overigens best zorgen dat er iets mis is, maarja het kan natuurlijk ook door alle hormoonsveranderingen compleet door de war zijn.. 

Iemand die zich in mijn verhaal herkent?
NL93 - schreef op 31-07 om 15:11
Hoi butterfliej welkom,
Ik kan je helaas geen advies geven wat betreffende een mk. Hou je ook je temperatuur bij? En bij twijfel gewoon even je huisarts bellen 
Jenny00 - schreef op 31-07 om 18:46
Butterfliej, wat verdrietig dat je ook een miskraam hebt gehad. Het is heel normaal dat je lichaam wat van slag is daardoor. Hebben ze na je miskraam gekeken of echt alle weefsel uit je baarmoeder is? Soms blijft er een klein stukje achter en kan daardoor je menstruatie uit blijven. En wat Nl93 zegt, als je het niet vertrouwd of je er onzeker over voelt, bel je huisarts/ verloskundige praktijk. 
Sterkte!
Jenny00 - schreef op 31-07 om 21:30
Dat is absoluut niet stom. Iedereen die graag zwanger wil worden probeert zekerheid te vinden. Hopelijk wordt je snel ongesteld zodat je weer vooruit kan kijken.
Er is trouwens ook een forum miskraam2017, mocht je het fijn vinden ervaringen daarover uit te wisselen.
Wensje2 - schreef op 01-08 om 12:36
Bitterfliej wat naar dat je een mk hebt gehad. Ik heb na dik 6 weken ook een mk gehad maar ik heb het geluk gehad dat mijn cyclus zich wel goed herstelde. Veel sterkte en er komt vast en zeker bij jullie allen een mooi wondertje binnenkort. 
Anoniem (Gast) - schreef op 01-08 om 16:23
Bedankt jenny en wensje.
Vandaag wat last van krampjes dus hopelijk komt de ms eraan! 
Fijne zonnige dag allemaal.
NL93 - schreef op 02-08 om 10:24
Meiden, ik heb goed nieuws 

Wensje2 - schreef op 02-08 om 11:54
Wauw NL93 wat is dit een grote super mooie verassing!! Zit je al op je nod? 
Aahhh toch samen zwanger
Gefeliciteerd 
NL93 - schreef op 02-08 om 11:58
Ja ben er nog wat onderste boven van. Kan het niet echt geloven. Zit nu op 11 dpo. Zondag is mijn nod. Hoop zo dat het goed blijft gaan  me gedachtes springen echt alle kanten op. Heb me net online aangemeld bij de verloskundige hier. Wordt met een paar dagen gebeld. Als ik het zelf bereken wordt het 15 april  echt mega mega spannend. Hoop dat ik nog een echo krijg voordat ik 1 september op vakantie ga.
Wensje2 - schreef op 02-08 om 12:14
Ik vind het zo leuk!!!!  Dan ben je een maand na mij ongeveer. Super? 'Samen zwanger' haha.
Goede moed houden meid. En 11 dpo dam is dit een mooi test hoor. Als je nog meer heb kun je evt op je nod nog eens testen. Ik duim voor een plakkerje.
En een echo voor 1 sept moet kunnen hoor. Beetje op aandringen
NL93 - schreef op 02-08 om 12:28
Haha ik heb nog testen voor een heel weeshuis in de kast liggen  ook vertelde een goede vriendin van me gisteren dat ze nu 14 weekjes zwanger is. Maar bijzonder genoeg vrat dat niet aan me wat ik eigenlijk wel een beetje verwacht had. 
Wensje2 - schreef op 02-08 om 12:35
Hihi ik had ook heel veel testen. En ze zijn nu allemaal op haha
Heb zelfs nog een ovutest gedaan, maar die knalde echt de pan uit toen. 
Spannende tijd maar geniet!
Jenny00 - schreef op 02-08 om 19:55
Wauwwww!! Wat een goed nieuws NL93, en wat een verrassing dat het toch raak is
Hopelijk gaat alles goed en mag je snel een kijkje nemen naar je kleintje
Wensje, hoe gaat het met jou? Voel je je goed? 
Wensje2 - schreef op 02-08 om 20:43
Ik voel me warm haha. Zit in zuid frankrijk waar t 38 graden is, pff wat heet. Verder gaat het wel goed. Mijn buik rommelt wel eens wat dat ik me niet 100 % voel maar mag niet klagen. 
En hoe gaat het met jou Jenny?
Jij bent de volgende he
NL93 - schreef op 02-08 om 20:55
Zeker Jenny jou ook zo gegund. Ik vind het allemaal wel heel spannend ergens toch heel bang dat het misgaat vooral omdat ik nog 4 dagen voor nod zit. Maar morgen benieuwd wat de paranormale geneeskundige zegt. Ga het haar pas achteraf vertellen. Eens kijken wat ze dan eerst zegt 
Wensje2 - schreef op 02-08 om 21:44
Nl93 o wat spannend wat zij gaat zeggen
Komt goed meid. Ik zat ook ruim voor nod met positieve test
Anoniem (Gast) - schreef op 02-08 om 22:40
Van harte gefeliciteerd nl93 !
Zo zie je maar dat we ons lichaam gewoon moeten vertrouwen. Fijne zwangerschap gewensd????
Butterfliej (Gast) - schreef op 02-08 om 22:41
Afz butterfliej. Ik vergeet dat ik reageer als gast haha sorry!
NL93 - schreef op 02-08 om 22:51
Nog 2 uurtjes en dan kan ik het mijn man vertellen   heb hier in het ziekenhuis nog schattige baby slofjes gekocht met papa er op  ben zeer benieuwd naar zijn reactie. Gisteren nog vroeg hij er naar. En eigenlijk in volle overtuiging gezegd dat ik het zeer onwaarschijnlijk achte. Maar om mijn hoofd te legen na een nacht slecht slapen en toch piekeren over mijn lijf kon ik het vanmorgen niet laten. En tot mijn grote verbazing was dit dus mijn resultaat.  maar mijn hoofd is er niet echt leger door geworden 
Wensje2 - schreef op 02-08 om 23:07
Wat leuk! Benieuwd naar zijn  reactie  Geniet ervan meid 
NL93 - schreef op 03-08 om 10:30


Kijk hij loopt al mooi op

Gister avond het dan eindelijk aan mijn man kunnen vertellen. En hij was echt heel schattig. Zeker voor zijn doen  hij begon gelijk over de verdere toekomst. Dat ik met bepaalde dingen klussen in het huis niet meer mag helpen en hele klusplanning voor de komende maanden etc. En vervolgens nog over de namen. Dus die staan nu met zekerheid vast. Tenzij iemand uit onze omgeving natuurlijk nog toevallig de zelfde naam kiest. 
Jenny00 - schreef op 03-08 om 11:33
Lieve reactie van je man, zo zorgzaam  Dat wordt vast een goede papa!
Fijn Wensje lekker op vakantie, maar 38 graden is inderdaad wel heftig zeg  Krijg je als je terugkomt al snel weer een echo? 
Ik zit nog te wachten op m'n menstruatie. Dacht gister dat het begon, beetje roze bloed, maar de rest van de dag en vandaag niets meer te bekennen. Vandaag al dag 9 van de kuur om menstruatie op te wekken. Kan niet wachten tot het doorzet, vervelende medicatie. Maarja.. focussen op waar ik het voor doe.  
NL93 - schreef op 03-08 om 11:37
Balen zeg Jenny, kan me voorstellen dat je momenteel niks anders meer wil dan een nieuwe ronde beginnen. Ik voel echt met je mee. 
Wensje2 - schreef op 03-08 om 11:48
Wat lief van je man!
Hij loopt idd op, fijn om dat te zien he. 
En wat zei de paranomale genezer?
We komen rond 12 aug.weer thuis en de 15e hebben we weer een echo  Aftellen!! Haha
NL93 - schreef op 03-08 om 11:51
Ik heb daar om 2 uur een afspraak dus nog even afwachten. O dat is nog even heerlijk genieten van de vakantie. Dan je koffers uitpakken en dan voor de echo  lekker van genieten wensje
Tamara - schreef op 03-08 om 12:29
Mooie test nl93 nu lekker genieten....hier nog steeds geen menstruatie of een eisprong...wel een bbm die al een paar weken hoog ligt maar wat dat moet voorstellen weet ik ook niet....
Tamara - schreef op 03-08 om 16:13
Net nog een ovu test gedaan en het streepje is minimaal dus ik ga voorlopig weer ff stoppen met die testen want het is zonde van die testen want er komt toch niks uit....ik wacht wel weer gewoon af en ik hoop gewoon dat ik een week voor mijn vakantie ongesteld mag worden 
NL93 - schreef op 03-08 om 17:30
Dank je wel tamara,

Ja en wachten kan zo ellendig lang duren . Ik zou zeggen probeer je slijm wel in de gaten te houden en bij mogelijke verandering kan je dan weer proberen met de ovu testen. Hoop voor je dat de ms snel door breekt. Welke dag zit je nu?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan