Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 30-05 om 17:56
Helaas, tempen weet ik niks vanaf, dit kan ik zelf ook niet doen ivm mijn onregelmatige werk
555 antwoorden en 33269660x bekeken
Jenny00 - schreef op 30-05 om 18:54
Je temperatuur zou wel omhoog moeten gaan na je eisprong. Minimaal 3 dagen achter elkaar zou je temp minimaal 0,3 graad hoger dan normaal moeten zijn. Bij mij was het meestal rond de 36,4/36,5 voor eisprong en na de eisprong 36,8-37,2 Dat zie je wel duidelijk in je grafiekje als je eisprong geweest is. 
Alcohol heeft inderdaad invloed op je temp. Ook moet je minimaal 5 uur hebben geslapen voor een accurate meting en dat dan elke dag op dezelfde tijd opnemen. Het is best een ding. Voel nu ook zo'n rust nu ik het niet meer doe. Elke keer probeer je er wat aan af te lezen, terwijl het soms dus door kleine veranderingen niet klopt.
Vooral alles noteren en er zelf niet teveel in proberen te lezen, lekker seks hebben als je zin hebt en niet te vroeg testen. Laat het maar lekker aan de gynaecoloog over om je data te analyseren 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 19:06
Nl93 grappig jij ook onregelmatig. Ja ik ga geen fratsen uithalen met tempen hoor, ben ik totaal niet geschikt voor haha, en idd dan zit ik ook net als jou nog met de nachtdiensten.
Succes!!
NL93 - schreef op 30-05 om 21:42
Ja ik noteer het nu op verzoek van de huisarts de komende 2 cyclussen. En daarnaast probeer ik nu maar dagelijks alle bijkomend heden op te schrijven.
Maar echt ik ben behoorlojk misselijk van af de middag. Eten lukt wel maar blijft nu continu aanwezig. Bah... En voorheen met de pil had ik nooit ergens last van  ben toch erg benieuwd of ik toch mn ei al gehad heb. Normaal krijg ik wel wat klachten van mn mogelijke ei sprong. 

Ik zal even mn temp grafiek als afbeelding zetten. Ik kan er echt geen pijl op trekken. 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 22:10
Gelukkig mochten wij zonder temp door naar de gyn bij oms 1e wensje(gelukkig niet nodig geweest)
Je temp schommelt aardig zo te zien? Misselijk?? Mmm tja kan van alles zijn natuurlijk.
Ik heb net weer voorraad ovu testen en zw testen besteld hihi. Testen jullie altijd in bijzijn van je man of ook wel eens 'stiekum'
Jenny00 - schreef op 30-05 om 22:27
Je temperatuur gaat aardig op en neer, maar lijkt nog geen eisprong geweest te zijn zo te zien, dan zou het echt hoger moeten blijven. Als je gemiddelde temp 36.7 zou deze na je eisprong wel rond de 37 graden zijn tot aan je nod, of hopelijk langer natuurlijk  

Testen deed ik altijd in m'n eentje, maar vertelde mijn vriend er wel altijd over. Alleen wil hij liever van mij horen 'ik ben al 20 weken zwanger en alles is goed' De onzekerheid en teleurstelling baalt hij namelijk ook van, maar ik ben blij dat ik alles met hem kan delen. 
Vertel jij het ook aan je man? 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 22:36
Ik teste altijd samen met mijn man maar doe het nu wel eens alleen omdat het dan ineens in me opkomt haha. Vorige maand de zw test waarop kwam te staan zwanger 2-3 weken heb ik ook alleen gedaan omdat het plots in me opkwam om 14 uur. Achteraf vond ik dat wel jammer omdat het raak was. 
De ovu testen doe ik altijd alleen en vertel het wel. Hij is nooit bezig met testen, ik wel   nu denk ik ook al na of ik evt vrijdag ofzo al een testje doe, hij denkt daar niet over na. Scheelt dat ik morgen de nachtdienst inga en het weekend we weer met onze camper op pad gaan dus heb afleiding
NL93 - schreef op 30-05 om 23:35
Ik test meestal zonder mijn man. Ook omdat ik onregelmatig werk maar ook vaak onggeduldig ben met testen. Als ik dan wel een positieve test zou krijgen heb ik mezelf voorgenomen om hem niet te appen maar te wachten tot we elkaar zien.

Ja me temp schommelt idd best erg. Sommige dagen wel een borreltje gedaan zoals ik zei met vakantie maar ook daar wel op mn inname gelet op een uitschieter na dan. Maar mijn huisarts heeft dat allemaal niet benoemd. Ik test vraag 2 cyclussen en als we nog niks positief hebben dan hoor ik het wel weer
Jenny00 - schreef op 31-05 om 10:01
Ik zou je niet meteen zorgen maken omdat het schommelt hoor. Heb ik ook een aantal cyclussen gehad. 
Volgens mij hangt dat ook heel erg samen met een onregelmatige en trage cyclus. Dan wisselt je hormoonhuishouding ook best wel, en dat heeft weer invloed op je temperatuur.
Daarom willen ze het ook zien volgens mij. Dus alleen maar goed om te weten hoe het verloopt, ook als straks blijkt dat het niet goed is, dan weten ze gelijk waar er een probleem zou kunnen zitten.
Gewoon door blijven gaan zoals je doet en nogmaals, niet teveel waarde aan je temperatuur proberen toe te kennen op dit moment  I know, makkelijker gezegd dan gedaan! 

Ik had bij mijn zwangerschap in 2015 ook alleen positief getest, kwam mijn vriend na de vrijdagmiddag borrel dronken thuis..  Niet helemaal het romantische beeld wat je hebt van samen in ontdekken dat het is gelukt, maar grappig was het wel.   
NL93 - schreef op 31-05 om 10:30
Het temperaturen kan ik gelukkig redelijk los laten. En mn misselijkheid is deze ochtend gelukkig ook weer weg getrokken. Als ik naar het gemiddeld van mn cyclussen kijk zou ik rond dit weekend of net daarna mijn ovulatie moeten hebben. Ik hoop vooral dat ik dit x een positieve och test weet te spotten. Dan zal ik al blij zijn 

Wensje hoe voel jij je ondertussen zo wachtend op het bankje?
Wensje2 - schreef op 31-05 om 11:08
Ik voel me goed. Probeer soms van alles te voelen maar voel niks haha. Ik wacht rustig af, de testen komen morgen wel binnen maar hoop te kunnen wachten tot maandag? 
NL93 - schreef op 31-05 om 11:23
Mezelf kennende zou ik dat niet kunnen.  maandag duurt nog zo'n tijdje maarja dan weet je wel meer. 

Hebben jullie nog leuke plannen zodat de tijd een beetje vliegt?
Wensje2 - schreef op 31-05 om 11:28
Ja ik vind dat ook moeilijk om tot maandag te wachten haha. Ik ga vannacht de nachtdienst in voor 2 nachten, vrijdag slapen tot 13 uur en daarna thuis nog aan het werk tot 17 uur (eigen nagelsalon) en dan 18 uur met de camper op pad het hele weekend. Genoeg drukte dus maar ja... test gaat in ieder geval mee t weekend, net als de tampons hihi
NL93 - schreef op 31-05 om 11:54
O dat zijn zeker genoeg druktes. Ik heb ook wel een drukke planning voor de boeg. Een vrijgezellenfeest van een vriendin en de kermis in het dorp. En dat leeft hier behoorlijk. Ik hoop echt dat ik ergens deze dagen mn vruchtbare tegen kom 
NL93 - schreef op 31-05 om 12:35
Dacht ik rekbaar slijm te ontdekken en een wat zachtere baarmoeder mond. Doe ik een ovu test zowel van clear bleu als van de action. Geven beide negatief  ergens in de avond nogmaals een keer checken en voor de zekerheid maar frequent klussen de komende dagen. 
Wensje2 - schreef op 31-05 om 12:41
Dat klinkt gezellig ook allemaal NL93!
O wat jammer van de testen, echt negatief of toch wel zichtbare test streep? Bij mij was t van de 1 op andere dag ineens. 
Ik kreeg na mijn bericht dat ik niks voelde ineens wel tekenen van....? Ik heb wat last van onderrug en buik, zal straks wel weer wegtrekken hoop ik.
NL93 - schreef op 31-05 om 13:00
Spannend wensje. Nu moet je je vast helemaal inhouden om niet al gelijk te testen.  ik heb weer fijn een vlaag van misselijkheid te pakken. Hoop echt dat het voortekenen zijn dat mn vruchtbare dagen er aan zitten te komen. Maar wat kan een vrouwen lichaam toch lastig en vervelend zijn 
Wensje2 - schreef op 31-05 om 13:18
Ja idd  Maar heb nog geen testen in huis, op 2 ovu testen en een cb digitale na, maar deze bewaar ik tot ik een duidelijke simpele test in handen heb
Duim voot jou dat je ei er aan komt!
NL93 - schreef op 05-06 om 09:56
Helaas. Enkele dagen verder wel echt duidelijk vruchtbaar slijm maar heb nog steeds geen positieve ovu test gezien. Volgende ronde misschien dan maar een ander merk proberen. Het lijkt aan me temp wel te zijn gestegen. Dus op hoop van zegen hebben we op de juiste dagen geklust. Maar blijf het gek vinden dat ik niks zie op de ovu testen 
Wensje2 - schreef op 05-06 om 14:39
Nl93, wat raar van die ovu testen. Bij mij is het altijd duidelijk.
Hier 'helaas' gister ongesteld geworden. Maar mijn lichaam pakt alles dus wel goed op na de mk. Op naar de volgende ronde.
NL93 - schreef op 06-06 om 09:11
Ja het blijft altijd weer een teleurstelling als die rode duiveltjes door komen zetten. Maar de zekerheid dat je weer verder kan is dan wel weer fijn.


Ja ik snap echt helemaal niks van die testen. Maar ga dan nu maar van mn temperatuur uit dat het geweest is aangezien ik deze maand wel heel duidelijk vruchtbaar slijm heb gezien. Daar ben ik dan wel weer heel blij mee. En even verder berekend lijk ik dan uit te komen op een cyclus van 36 dagen ongeveer. Nog niet fantastisch maar er zit verbetering in. Nu dan nog maar een tijdje op het wachtbankje zitten. Maar heb niet zo veel hoop deze maand omdat mijn vruchtbare dagen precies tijdens de kermis vielen.
Jenny00 - schreef op 06-06 om 10:08
Jammer Wensje dat het niet gelijk weer raak was deze keer, maar fijn dat je lichaam gewoon een mooie cyclus heeft. 
NL93, wat gek van die testen. Maar als je temperatuur omhoog is zit je nu vast in de wacht weken. En je weet nooit hoe lang sperma blijft leven he, kan zo maar raak zijn. 36 dagen is niet slecht vind ik. 
Hier alles rustig. Nog 1 of 2 weken tot aan mijn eisprong. 
NL93 - schreef op 06-06 om 10:40
Ja wie weet. We hebben het sperma van mn man laten onderzoeken en daar was alles goed in orde gelukkig. 

Tot op heden is mn lijf rustig. Kan ook ineens weer omslaan. Ik had deze ronde juist voor mn ei sprong al veel klachten. Terwijl ik dat normaal pas na mn ei heb. 
Wensje2 - schreef op 06-06 om 13:52
Ja jammer maar zou ook wel heel mooi zijn om meteen weer zwanger te zijn. We gaan weer vol goede moed verder. Eerst weer 2.5 week wachten ongeveer op mijn ei (hoop ik) cyclus is afgelopen 3 keren mooi met regelmaat geweest rond de 34 dagen (ronde met mk uiteindelijk 47 dagen maar ei sprong toen ook op dag 20)
Ik ga deze maand ook weer ovu testen gebruiken(sensitest)
Succes meiden!!
Liefs
NL93 - schreef op 06-06 om 14:09
Jij ook succes wensje. Wachten kan lang duren. Heb je nog leuke activiteiten staan om de tijd te doden?
Wensje2 - schreef op 06-06 om 14:12
Dankje. Ik moet nog 4 dagen werken en dan heb ik heerlijk een weekje vrij. Dus dan samen met mijn dochter leuke dingen doen, mijn man is wel gewoon werken dan. Ja dat wachten duurt altijd  lang he,nu eerst naar de eisprong en daarna weer 14 dagen.
Jij nog drukke leuke plannen?
NL93 - schreef op 06-06 om 14:27
Vanavond ga ik lekker uit eten met een vriendin en dan de komende dagen weer werken. Het weekend staat ook weer helemaal vol gepland dus de dagen zullen snel voorbij vliegen. Mijn NOD staat nu op volgend weekend schat ik in. Dus hoop dat het snel zo ver is.
NL93 - schreef op 10-06 om 09:04
@ rara86 welkom, ik had je berichtje even gemist. 

Bij mij hebben vandaag toch de rode duiveltjes doorgezet. Geeft me ergens wel een hoop duidelijkheid. Nu eindelijk een keer een cyclus van 28 dagen. Of toeval of de Teunis bloem olie heeft goed zn best gedaan. Voor mezelf verklaart dit wel waarom mijn lijf al gekke klachten ging vertonen voor dat ik dacht mn ei te hebben gehad en waarom ik dus geen positieve och test heb gevonden. Mijn aller eerste was het donkerst maar toen was mn ei al gesprongen. En helaas viel mn ei precies in de week van het sperma onderzoek van mn man (dan mag je enkele dagen niet vrijen) en vervolgens op vakantie waar we toch ook minder efficiënt zijn geweest.

Nou nieuwe ronde nieuwe kansen  en ditmaal maar altijd beginnen met ovu testen en hopen dat ik nu wat zie

Hoe gaat het bij de rest?
Wensje2 - schreef op 10-06 om 10:01
Welkom rara86
Wauw NL93, klinkt gek maar wat fijn dat je nu weet waar je aan toe bent en wat een suaper mooie cyclus zeg. Hopelijk is de volgende ronde ook zo mooi (kort) en vind je je ei. Ik hoop dat mijn cyclus zich ook voortzet in de lijn zoals nu, gem. 34 dagen. Als het dis keer weer langer gaat zijn ga ik ook maar teunisbloemolie halen
Misschien komen we komende tonde ongeveer uit op zelfde datum haha
Jenny00 - schreef op 10-06 om 10:41
Hoi rara. Wat vervelend dat je al zo lang bezig bent en het nog niet gelukt is. Heb je veel overgewicht dat je de denkt dat het daardoor komt? 
Nl91, super fijn 28 dagen! Dat is wel helemaal een model cyclus. Geeft een goed gevoel hè, dat je nu meer Jans hebt doordat je vaker een eisprong hebt. Ik ga voor je duimen dat het zo blijft.
Wensje, jij aan het genieten van de 'rustige' weken? 
Ik ben nu op cyclus dag 13 volgens mij, vind dit altijd wel een fijne tijd, niet telkens denken of je al wat voelt. Hopelijk hier ook een korte cyclus dankzij de teunisbloem olie. Denk dat ik na m'n eisprong ook een aantal dagen tarwekiemolie ga nemen om te proberen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan