Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 30-06 om 18:02
Ik duim voor jou  
555 antwoorden en 33273611x bekeken
rara86 - schreef op 30-06 om 19:22
Sa1 welkom! Fijn he om verhalen over gekke ongesteldheid te lezen! Dat je niet de enige bent bij wie het anders en onregelmatig gaat. Wel balen al zo lang bezig  Ben daar ook bang voor dat het een dergelijk traject wordt, maar mijn vriend zegt steeds dat het wel goed komt. 

Wensje ik zie ook iets heel lichts. Super spannend. NL93 ik hoop voor jou ook dat het raak is. Spannend voor jullie beiden de komende dagen ik ga duimen!

Ik ben vandaag bij de huisarts geweest. Wil graag naar een gynaecoloog, maar dat werd tegen gehouden. Ze zag verder niks onrustigs dus er was geen aanleiding. Dat is dan wel weer een geruststelling dat het niet iets ernstigs is. Het feit dat ik bijna 3 weken vloei deed ze af als iets waar ik maar mee moet leven. Wel volgende week een nieuwe afspraak dan kunnen we eventueel verder kijken.. Afwachten maar.
NL93 - schreef op 30-06 om 21:02
Rara fijn dat er waarschijnlijk niks aan de hand is. Hoe lang was je ook alweer al bezig. En hopen dat het lange vloeien iets eenmaligs is.

Ik heb net ook nog wat testen bij de kruidvat gekocht ben benieuwd hoe lang ik me kan inhouden.

Vanavond weinig klachten meer op behoorlijke rugpijn na. Maar als mijn weerstand minder is heb ik meestal last van mijn rug.
Wensje2 - schreef op 30-06 om 21:14
O spannend NL93, nog meer testen in huis, word gevaarlijk
Rara succes en hopelijk snel meer duidelijkheid. 3 weken vloeien is niet niks
NL93 - schreef op 30-06 om 21:33
Heb mezelf wel echt beloofd niet voor zondag te testen. Heb vandaag ook de laatste ovu test gedaan. Nu zijn ze allemaal van de action maar op. Maar echt alle testen zijn enkel met een licht indroog lijntje. Maar dan heb ik wat om handen bij de huisarts mocht het nu niet raak zijn.
Wensje2 - schreef op 30-06 om 21:36
Gaan we er zondag beiden voor?  Spannend he.
Wat zou evt vervolg stap zijn bij de huisarts of weet je dat nog niet? Wel een top arts zo te horen dat jullie al snel serieus worden genomen en ze willen helpen evt.
We gaan duimen draaien nu!!
NL93 - schreef op 30-06 om 22:05
Nou ze gaat eerst beoordelen of ik wel echt een ei sprong heb. Ik kan er nog niet veel wijzer uit worden qua temp en ovu testen dus daar wil ik wel wat verder onderzoek naar. Verder plan hebben we nog niet besproken.

Ik denk het idd zondag. Spannend .
Jenny00 - schreef op 30-06 om 22:47
Ik duim voor jullie meiden! Wensje, licht streepje is ook gewoon een streepje hoor, hopelijk is ie zondag mooi donkerder geworden. 

Rara, hoe lang zijn jullie al bezig? 
NL93 - schreef op 01-07 om 08:26
Ik moet me echt inhouden om niet nu al te gaan testen. Maar ik wil het niet, bang voor de teleurstelling en ook veel te vroeg.

Heb buiten extreme rugpijn nu nergens anders meer last van. Dat vind ik toch een beetje  gek 
Wensje2 - schreef op 01-07 om 09:37
Na mijn lichte streepje van gister ga ik natuurlijk van alles voelen. Maar goed probeer mijn hoofd koel te houden. Ik was natuurlijk ook te vroeg en bang toch dat het straks niks is. Vandaag maar druk bezig met huishouden haha en morgen dag eropuit, afleiding. 
Succes NL93 met wachten 
NL93 - schreef op 01-07 om 09:59
Ik ben vanmorgen maar snel naar de wc gegaan zodat ik me niet meer kon bedenken  ik twijfel nog steeds over morgen testen. Dit met name omdat ik vanavond een verjaardag heb en meestal dan ook een plons water naar binnen slobber. Hierdoor is mijn urine dan natuurlijk nog meer verdund en de kans op een positieve test weer kleiner. 

Me rugpijn is na een warme douche gelukkig weer wat weg getrokken. Ben benieuwd wat de rest van mijn dag brengt. Nu bezig met de foto albums van onze bruiloft en me koffer inpakken voor de paar daagjes weg. Hoop dat het snel woensdag is en ik meer weet.

Voor jou ook spannend wensje, ik voel al van alles en link al van alles zonder positieve test. Kan me helemaal voorstellen dat jij dat nu al helemaal hebt 
Wensje2 - schreef op 01-07 om 10:06
Naar mijn idee test ik beter in de middag dan met ochtend urine. Ik drink in de avond veel meer dan in de ochtend. 
Hele fijne avond met het feestje NL93  
NL93 - schreef op 01-07 om 13:40
Nou mijn goede hoop is me eigenlijk nu wel weer wat in mijn schoenen gezonken. Ik voel nu echt bijna niks meer in mijn lijf. Op een heel licht drukkend gevoel in mijn borsten na. 
Wensje2 - schreef op 01-07 om 14:03
Je hoeft niks te voelen om zwanger te zijn. Bij mijn dochter haar zwangerschap voelde ik ook niks. Teste toen puur omdat ik dag erna naar de gyn zou en plots was ik gewoon zwanger (zonder symptomen) 
Nu voel ik af en toe mijn buik, krampjes/steekjes en borsten af en toe. Maar ja of dit positief is nu weet ik ook nog niet?
Maak er een fijne avond van meis en morgen moet je je gevoel volgen wel of niet testen. Ik gun het je van harte en blijf duimen draaien!! 
Liefs!
NL93 - schreef op 02-07 om 07:47
Nou vanmorgen me toch niet kunnen inhouden. Ik dacht een heel vaag schaduw lijntje te zien maar als ik het tegen het ligt hou zie ik helemaal niks . Het is ook  nog erg vroeg voor nod dus woensdag nogmaals testen als ik weer thuis ben. 

Gister avond smaakte niks me. Zelfs dat ene wijntje niet, de chippies en de hapjes. Dus ik hou nog lichte hoop
Wensje2 - schreef op 02-07 om 08:49
En nu nog geen vaag lijntje,later? Je bent ook vroeg met testen dus het kan zeker nog wel! 
Fijne dagen, heerlij genieten! 
Gaan jullie naar Hotelletje?
Liefs
NL93 - schreef op 02-07 om 09:19
Nee ook later nog niet  heb me helemaal suf gestaard. We gaan lekker naar een b&b op texel. En hondje kan lekker mee. Dus wordt even lekker genieten van de natuur 

Jij vanmorgen nogmaals getest? Of wacht je nu ook tot woensdag? Ik weet ook niet echt wanneer precies mijn ei geweest is dus dat maakt het ook nog lastig bij mij. Ik denk woensdag of donderdag. Beide dagen had ik flinke buikkrampen aan eenzijde van me buik en daarna stopte het rekbare slijm maar helemaal zeker weten doe ik het niet.
Wensje2 - schreef op 02-07 om 09:25
Ow heerlijk Texel! Word ook aardig weer dus fijn genieten!
Ik heb nog niet gestest ik probeer het uit te stellen tot dinsdag
Duim nog steeds voor je hoor.
NL93 - schreef op 02-07 om 09:32
Ja ik hoop het zo. Heb toch echt wel weer klachten gehad die ik niet ken van vorige rondes. Maar helaas zegt dat bij mij niet heel veel.

Ik ga zeker ook voor jou duimen. Hou je me op de hoogte?
Wensje2 - schreef op 02-07 om 09:58
Ja ik hou je natuurlijk op de hoogte  
Wensje2 - schreef op 03-07 om 08:49
Ik kon me niet inhouden vanmorgen. Kijk het resultaat 
Jenny00 - schreef op 03-07 om 08:50
Waaaauuww!!!  en wat is ie duidelijk  
Heb je een gat in de lucht gesprongen?
Wensje2 - schreef op 03-07 om 08:53
Ja 2 dagen voor nod  Zo super maar ook erg spannend na de mk. Dus ik ga van de week nog wel eens testen om te kijken of hij meer oploopt nog maar voel nu toch wat meer kwaaltjes dus top hihi.

Jenny00 - schreef op 03-07 om 08:57
Weet je zeker dat je ei niet vroeger is geweest? Zo'n duidelijke lijn!
En zeker spannend, maar... op dit moment ben je gewoon in verwachting
Wensje2 - schreef op 03-07 om 09:05
Nee weet ik zeker,heb ovu testen gebruikt (profiel foto is van afgelopen eisprong) 
Jaa zwanger 
NL93 - schreef op 03-07 om 13:20
Wat super wensje. Gefeliciteerd
Wensje2 - schreef op 03-07 om 13:41
Dankjewel lieverds!
Hopelijk volgen jullie heel snel 
NL93 - schreef op 03-07 om 16:45
Wensje heb je het je man al verteld? En zo ja hoe? Of hoe ga je het nog doen?

Ik ben hier nog lekker aan het genieten. Een hoop kunnen kletsen met mijn man dus dat is erg fijn. Ook zijn we al zo goed als uit de namen nu alleen de zwangerschap nog.

Ik voel momenteel weinig klachten. Soms nog wat licht drukkend gevoel in mijn buik maar voor de rest is alles ver te zoeken. Nog 2 nachtjes slapen en dan weet ik meer. Als die nog negatief is kan ik er wel vanuit gaan dat we naar de volgende ronde gaan. 
Wensje2 - schreef op 03-07 om 17:15
Ja net 'verteld'. Had rompertje gekocht met Papa erop.
Zegt hij: jij bent vroeg, je bent nog niet zwanger. Jawel schat
Hopelijk mag deze zwangerschap goed gaan en dan kom ik rond de uitgerekende datum van onze dochter uit
Fijn dat jullie goed hebben gepraat en genieten op texel.
Ik duim zo hard voor jou!! 
NL93 - schreef op 03-07 om 18:26
Mannen met hun logica ook  wel een leuke manier. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan