Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 28-06 om 21:24
Ja het zou wel speciaal zijn. Zou mijn nod later zijn rond 8 of 9 dan zou ik zeker 7 juli testen omdat ik dat ook bij onze dochter heb gedaan. Spannend....
555 antwoorden en 33273281x bekeken
Jenny00 - schreef op 29-06 om 10:27
Spannend meiden! Hopelijk hebben jullie volgende week allebei een mooie positieve test in handen  En vervelend elke keer al die onzekerheid he over wat je voelt. 

Hier ook al een paar dagen lichte krampjes onderin mijn buik en gisteren een wat zeurderig gevoel in mijn baarmoedermond. Verder geen tekenen dat het raak is, of dat het niet raak is. Ik wacht rustig af. Geen idee wanneer mijn eisprong is geweest deze keer. Stiekem hoop ik natuurlijk dat de positieve ovulatietest, wat echt een knaller was, wel echt positief was en ik dus een cyclus van ongeveer 32 dagen heb. 
Zaterdag 9 jaar samen met mijn lief, dat zou zo'n mooi kado zijn
Mocht het niet gelukt zijn dan de nieuwe cyclus dus beginnen met Clomid. 

NL93, ik heb ook zo'n menstruatiecup, maar na een jaar ligt ie nog steeds in de kast Laat je even weten, mocht je helaas toch ongesteld worden waar we voor nu natuurlijk niet vanuit gaan , hoe het bevalt?
Wensje2 - schreef op 29-06 om 10:46
Als je van die knaller en 32 dagen uitgaat Jenny wat is dan je nod?
Jenny00 - schreef op 29-06 om 10:53
Dan is het zaterdag mijn nod. Maar de gynaecoloog zou het raar vinden als mijn eisprong zo vroeg was zei ze na de echo..
Wensje2 - schreef op 29-06 om 10:54
O wauw Jenny spannend dus al. Ga je zaterdag evt. testen? Ga duimen voor je!
Jenny00 - schreef op 29-06 om 11:02
Zaterdag heb ik een hele drukke dag en mijn vriend is dan ook de hele dag weg, dus als ik al ga testen op z'n vroegst zondag. Misschien nog wat later, want de kans is dus aanwezig dat het nog lang niet mijn nod is, kan zo maar weer 47 dagen cyclus zijn natuurlijk  en dan zou ik mijn eisprong nog moeten krijgen. Zo onduidelijk nu ik mijn temp. niet meer bij hou, soms kom ik echt in de verleiding ff de hoogte te checken, maar 1x temperaturen is natuurlijk ook niet accuraat  

Ga jij binnenkort al testen Wensje? Of wacht je tot je nod?
Wensje2 - schreef op 29-06 om 11:12
Probeer te wachten op nod haha. Maar als ik eerder test zal het na het weekend zijn. Spannend
NL93 - schreef op 29-06 om 11:13
Meiden,
Ik heb echt een wappie hoofd vandaag kan me slecht concentreren. Of het komt doordat ik net de ramen heb schoon gemaalt op mijn werk met stickerverwijderaar. Werd ook behoorlijk misselijk wakker maar wel prima kunnen ontbijten. Gister avond in bed leek mijn buikkramp ook wel wat uit te stralen naar mijn liezen. Nu weer weg. Wel een drukkend gevoel op mijn buik en deze lijkt ook vanmorgen nog bol te staan. Ik begin dus steeds meer te hopen dat het wat is. 

Net ook weer een zwangere erbij aangekondigd gekregen in de naaste omgeving. Het lijkt wel of iedereen er mee bezig is momenteel
Wensje2 - schreef op 29-06 om 11:34
NL93 dat klinkt positief. Spannend zeg. Nu word testen na nod nog moeilijker of niet  Succes meid
NL93 - schreef op 29-06 om 11:51
Ja ik twijfel heel erg. Ook weet ik niet exact wanneer mijn nod is. En aangezien er een mini-vakantie gepland staat... ach ik weet het soms gewoon niet meer. Misschien wil ik het me wel gewoon verbeelden 
Wensje2 - schreef op 29-06 om 12:07
Duim voor jou dat je 2 streepjes krijgt meid! En volg je gevoel over wanneer testen
Liefs
Jenny00 - schreef op 29-06 om 12:48
Ik duim voor je NL93! Klinkt wel echt als zwangerschapskwaaltjes, maar ik weet helaas ook dat als je het zo graag wil je soms van alles kan gaan voelen. Lekker rustig aan doen en gewoon testen als je die behoefte voelt toch? Nu houdt het je ook bezig. 
Hier trouwens ook al bizar veel aankondigingen van zwangerschappen in mijn omgeving. Had wel even een 'zij wel, ik niet' gevoel daardoor, maar m'n vriend zei dat het bij ons ook nog wel komt en dat denk ik ook. Even onze tijd afwachten  
Sa1 - schreef op 29-06 om 15:30
Hoi meiden, ik lees met volle aandacht dit onderwerp door. Fijn (eigenlijk helemaal niet) om te lezen dat ik niet de enigste ben. Ik ben 24, mijn vriend 28. We zijn nu sinds maart 2016 bezig om papa&mama te mogen worden. Vorige week onze eerste bezoek aan de gynaecologie.. We gaan het traject in met allerlei onderzoeken omdat ik een lange onregelmatige cyclus heb. We gaan er 100% voor. Ook lijkt iedereen om me heen ineens zwanger, de ene na de andere vriendin is zwanger, en dan ook nog eens is het eerste half jaar raak. Frusterend maar onwijs blik voor hun natuurlijk. Gelukkig heb ik nu een bevestiging dat meer meiden/koppels zijn die hetzelfde meemaken als ons. Liefs!! 
NL93 - schreef op 29-06 om 17:44
Hoi SA1 welkom,
Jeetje al weer ruim een jaar bezig. Ja dan is het balen he als andere koppels gepland of ongepland vlot zwanger zijn. Dan denk je echt waarom is het bij mij nou niet gewoon normaal.

Ik heb deze maand wel echt weer andere kwaaltjes als vorige maanden. Maar ik ben wel bang voor een enorme teleurstelling volgende week. Wel mag ik dan weer terug komen bij mijn huisarts en hoop ik dat zij wat van mijn vragen kan beantwoorden.
Sa1 - schreef op 29-06 om 18:13
Hay NL93. Ja soms best frusterend, maar we gaan door. Ik ga voor je duimen op hopelijk positief nieuws. Zoniet, inderdaad terug gaan naar je huisarts met jullie vragen zodat al je vragen beantwoord kunnen worden. Nogmaals, ik duim voor je! 
NL93 - schreef op 29-06 om 21:21
Zo was ik een paar maanden terug nog rustig overtuigd dat dit een verspilde ronde was. Zo razen mijn gedachten nu in het rond of ik dan toch niet zwanger ben. Ik krijg met vlagen steeds meer kwaaltjes en het nieuwste in vergelijking met andere cyclussen is toch dat wazige gevoel in mijn hoofd en het wat trekken in mijn lies/benen. Ik ben erg beneiuwd of dit vandaag een moment opname is of dat het door zet. Het maakt me een beetje bang om te testen. Bang om weer teleurgesteld te worden. Het liefst plas ik per direct weer over heel wat testjes heen... Maar dit is volgens mij nog veel te vroeg. Weet ook niet of ik het tot zondag weet vol te houden bij aanhoudende kwaaltjes en anders tot woensdag ochtend.. die week duurt me nog veel te lang
NL93 - schreef op 29-06 om 21:22
Paar maanden moet paar dagen zijn
Wensje2 - schreef op 29-06 om 21:59
O meid wat spannend. Op zijn vroegst met enkele testen is 6 dagen voor nod, dus je kan al bijna testen. Maar of dat nu al verstandig is? Je kan jezelf ook dan helemaaal gek maken en staren. Maar meid.. .doe waar jij je goed bij voelt, test wanneer jij denkt dat goed is om te doen. En wie weet ben je  daarna helemaaal door het dolle door 2 mooie streepjes  Gun het je zo!
*knuffel
Wensje2 - schreef op 30-06 om 17:04
Tja... en dan ineens met mijn blonde koppie doe ik zomaar een zw test haha. Geen idee waarom en ook te vroeg natuurlijk met 5 juli mijn nod. Ik maak me weer beetje gek nu, zien jullie iets?
NL93 - schreef op 30-06 om 17:09
Wensje ik kijk ook wel een heel licht streepje te zien. Spannend.... 
NL93 - schreef op 30-06 om 17:10
Misschien morgen eens testen met ochtend urine?
Jenny00 - schreef op 30-06 om 17:13
Ik zie zeker een verkleuring, maar of het alleen een verkleuring is of echt een lijntje durf ik zo niet te zeggen. Hij zit wel op de plek waar ik een lijntje zou verwachten. Spannend Wensje!! 

Hier de eerste tekenen van menstruatie. Dus ik verwacht dat het de komende dagen doorzet. Op naar meer geluk doormiddel van Clomid dus maar  Wel weer ongeveer 33 dagen cyclus. Hopelijk blijft dat zo zonder teunisbloemolie. 
Wensje2 - schreef op 30-06 om 17:16
Ja hij is vaag maar aanwezig
Wacht nu eerst tot na t weekend geloof ik hihi. Maak mezelf beetje gek en het is ook nog vroeg natuurlijk met zeker 5 dagen voor nod
NL93 - schreef op 30-06 om 17:19
Nu ben ik ook haast geneigd om te gaan testen  ik wil eigenlijk wachten tot woensdag. Maar dat duurt nog heel lang. Wel gaan de komende dagen denk ik snel voorbij. Maar ben vandaag echt futloos en blijf een heel wazig gevoel hebben in mijn hoofd. 

Balen Jenny, hopelijk brengt de clomid je idd meer geluk en kansen.
Wensje2 - schreef op 30-06 om 17:25
Hij zit idd op de juiste plaats. En een lijntje is het ook. Pff wat doe ik mezelf weer aan. Haha
Misschien zondag ochtend testen
Jij ook NL93?
Jenny wat jammer dat je ms er aan komt. Hopelijk is clomid een wonder middel bij jou en ben je snel zwanger
NL93 - schreef op 30-06 om 17:37
Ja ik twijfel zo. Wil niet teleurgesteld worden. Maar me klachten zijn duidelijk anders als vorige rondes. Als het morgen nog aanhoudt kan ik me misschien niet meer inhouden. 
Wensje2 - schreef op 30-06 om 17:46
Deze test van mij was ook totale opwelling? Hele dag niet gedacht om te gaan testen ofzo en ineens deed ik het haha. Maar na zo'n streepje ga ik wel erg twijfelen(hij komt er niet voor niks)maar ja ook logisch dat het in ieder geval niet donker is zover voor nod, maar dit lichte streepje had ik ook niet meteen verwacht. Ga zondag denk nogmaals testen en dan ook met een zelfde test als deze. 
NL93 - schreef op 30-06 om 17:50
Welke test heb je gebruikt? Ik heb nog een vroege test van clearbleu in huis en 2 testen met weken indicator
Wensje2 - schreef op 30-06 om 17:52
Dit zijn testen van sensitest met zo'n diskette eromheen. Heb ook nog de gewone dipsticks en nog 1 clearblue met indicator.
Deze test is rond 16 uur gedaan
NL93 - schreef op 30-06 om 18:00
Nou ga voor je duimen wensje dat het een positieve test is en een plakker

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan