Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 22-06 om 18:38
Wat fijn om te horen NL93
Misschien dan toch verstandig om in de eventuele volgende ronde andere ovutesten te gebruiken? Ik zelf heb alleen ervaring met sensitest. 
Ik voel me goed en normaal. Geen gekke dingen dus wachten.....
555 antwoorden en 33272793x bekeken
Jenny00 - schreef op 22-06 om 22:38
Fijn NL93 dat de brief oplucht. 
En vreemd van je testen, kan zijn dat je een hele korte piek hebt en hem daardoor moeilijk kan vinden.
Zelf ben ik ook een beetje skeptisch over ovulatietesten hoor. Hoewel ik afgelopen vrijdag dus een dik positieve test had twijfelde de gynacoloog er hard aan dat ik mijn eisprong al had gehad. Ik wacht het dus maar rustig af en blijf gewoon om de 2 dagen seks hebben. 

Hier verder alles goed hoor. Mijn ouders, de ouders van mijn vriend, de broer van mijn vriend en zijn vriendin en sinds zojuist ook 1 van mijn beste vriendinnen zijn al op de hoogte ondertussen. Iedereen in onze omgeving weet ook dat we graag een kindje willen dus dit is ook iets wat we met hen delen. Wat dat betreft zijn we heel open over alles en dat vinden we ook fijn. We hebben veel lieve mensen om ons heen die ons echt steunen. Daar ben ik zo blij mee  
NL93 - schreef op 23-06 om 07:22
Dat is heel fijn Jenny dat je zo veel steun uit je directe omgeving kan halen. Wij willen het heel graag als verrassing houden voor onze familie alleen een goede vriendin van mij is op de hoogte en ik weet ook van haar dat ze eerdaags gaan starten met het serieus proberen. Soms voelt het heel fijn om met haar te kunnen praten maar het blijft lastig om uit te leggen welke onzekerheid ik voel. 

Ik voel me momenteel gewoon intens verdrietig. Het voelt of we alle kansen weg gooien en omdat  ik dan ook nog eens niet kan vast stellen met die ovu testen of het wel of niet geweest is weet ik helemaal niet meer wat ik moet. Ik ben bang dat het nog wel een meerjaren plan wordt bij ons. Me man is meestal erg moe van zijn drukke baan en met mijn onregelmatige werk is het frequent klussen echt een dingetje en voelt het als een moeten. Ik probeer al maanden alles uit de kast te halen om mijn man extra te verleiden maar dus meestal niet met succes. Ik weet soms gewoon niet meer zo goed wat in moet doen.

Sorry hoor voor mijn zeik verhaal maar wilde het gewoon heel graag even kwijt 
Wensje2 - schreef op 24-06 om 23:39
Fijn Jenny dat je directe omgeving het weet, steun en liefde is belangrijk. En wie weet ben je na deze cyclus zwanger en geen hulp nodig  
NL93, fijn dit forum toch, je kunt gewoon ff je ei kwijt wat soms echt even opluchting geeft. 
Een kindje krijgen is niet zomaar iets he, het kan best stress geven etc. Mannen zijn er vaak toch anders mee bezig als vrouwen. Het klussen doen wij ook op comando als mijn ei er is, raar maar ja dan is de beste kans, de dagen ervoor en erna is gewoon ontspannen en wanneer we maar tijd/zin hebben. Werk en drukte is soms lastig tijdens je ei. Ik ben altijd blij als mijn ei op dagen komt als ik vrij ben, en vooral niet in de nacht zit.
Liefs!
NL93 - schreef op 25-06 om 07:30
Hoi meiden,

Mijn depri dagen zijn weer een beetje voorbij. Ben nu weer aan het werk wat wel zorgt voor fijne afleiding. Ik ben er voor 90% zeker van dat mijn ei wel is geweest en ik dus nu op het wachtbankje zit. Denk nu dpo 3. Heb weer mijn normale kwaaltjes zoals lichte misselijkheid, buikkrampen en af en toe flinke steken in mijn borsten. Verder verwacht ik er niet veel van deze ronde.
Wensje2 - schreef op 25-06 om 07:50
Fijn te horen meid. We lopen bijna gelijk dan nu  Ik hou mijn nod op 5 juli, is 15 dagen na mijn knal test. Ga duimen voor ons beiden
Jenny00 - schreef op 25-06 om 09:25
Fijn NL93 dat je je weer wat beter voelt. En weet dat het oke is om er soms ff verdrietig van te zijn of  boos dat het nog niet gelukt is. 
Een lange onregelmatige cyclus en dan ook nog lang bezig zijn zorgt inderdaad wel dat de spontaniteit van seks er van af gaat. Ik probeer ook altijd een schatting te geven, van die week tot die week is er kans op een eisprong. Dan houdt mijn vriend daar ook rekening mee en proberen we het zo leuk mogelijk te houden. De weken daarvoor en daarna zijn altijd wel fijner hoor, dan is het gewoon echt omdat je zin hebt  

Lekker dat jullie ook weer mogen aftellen. 5 juli is al zo! 
NL93 - schreef op 25-06 om 09:41
Ik denk dat ik mijn nod heb op 6 juli. Wel fijn als dat klopt want dan heb ik deze maand weer een korte cyclus . Ik ga zeker voor jou duimen maar ik verwacht er bij mij echt niks van. Het kan bijna niet gelukt zijn. Volgende ronde naar dr huisarts waar ik dan even neer ga leggen over de ovu testen. Ben erg benieuwd wat zij er op te zeggen heeft.
Jenny00 - schreef op 25-06 om 19:43
En als je het zelf niet vertrouwd eens vragen of ze een inwendige echo willen maken om te checken of alles goed is. Daar had ik zelf ook eerder op aan moeten dringen denk ik nu. 
Wensje2 - schreef op 25-06 om 19:52
O dat scheelt maar 1 dag tussen ons dan NL93, spannend
Ik heb vannacht nog dienst en dan weer weekje vrij, dat word weer leuke dingen doen met onze dochter en hopen dat de week snel voorbij is. Ga jij eerder testen of wacht je 6 juli eerst af?
NL93 - schreef op 25-06 om 20:06
Ja ik wil ook wel wat vragen op papier zetten en kijken wat ze kan vertellen. Als ze me niet veel wijzer kan maken wil ik toch verder onderzocht worden. Ze staat wel open om te helpen want we hebben ook al het sperma van mijn man natuurlijk mogen laten onderzoeken.

Ik heb me eigenlijk voorgenomen om niet eerder te gaan testen. Tenzij ik me wel anders ga voelen als vorige maanden maar ik verwacht deze maand toch bokste gaan vinden. Weet jij al wat je gaat doen? Jij zit nu op dpo5?
Wensje2 - schreef op 25-06 om 21:50
Ik probeer ook om 5 juli af te wachten. Eerder testen maak je meestal jezelf gek hihi. Maar ja maar zien of ik het echt red
Ik heb bij mijn vorige zwangerschap(pen) geen klachten gehad dus daar kan ik niet op af gaan.
Fijn dat jullie een lieve goede huisarts hebben.
rara86 - schreef op 25-06 om 22:52
Hoi allen, 

Wat fijn al die mooie cyclussen! 

Ik ben op dit moment nog steeds ongesteld alweer ruim 1,5 week. Ook geen pretje. Lijkt wel iets minder te worden. mogelijk veel oud slijm wat zich heeft opgebouwd. In het verleden (10 jaar geleden) wel eens eerder met zoiets te maken gehad en toen bleek dat ook na een inwendige echo. Pilletje meegekregen. En na hele heftige menstruatie was ik weer schoon en kwam het weer op gang. Heb toen een half jaar lang elke dag bloed verloren en durfde niet langs de huisarts. Gek lijf. ????
NL93 - schreef op 26-06 om 11:49
Ja ik kan nu nog heel goed zeggen d at ik niet eerder zal gaan testen. Nu scheelt het dat wij komende zondag tot en met dinsdag al lekker een paar daagjes weg gaan. En dan is mijn nod al dichter bij. Wil ook geen testjes mee nemen.

Rara86 wat balen zeg. Ik kan niet echt mee praten over een lange ms bij mij is het echt max 4 dagen en soms nog minder. Vorige ronde wel echt extreme buikpijn gehad net voordat mijn ms doorbrak waar ik zelfs niet van heb kunnen slapen. Maar wat ik wel leer en ook vanuit mijn omgeving is bij bezorgdheid toch altijd even de huisarts te bellen. Je moet goed luisteren naar je lichaam. En geloof mij er zijn mensen die om veel kleinere dingen bijna wekelijks aan de telefoon hangen bij de huisarts.
Wensje2 - schreef op 26-06 om 20:18
O heerlijk zeg er ff lekker tussen uit. Bij thuiskomst is het dan 'nog' een weekje wachten.
Ik slik nu vanaf dat mijn ei geweest is tarwekiemolie, jij ook?
Heb een idee of heb ik nu wat meer last van afscheiding??
Rara86 1.5 week is wel erg lang zeg, hopelijk snel over en op naar je ei! Succes
NL93 - schreef op 26-06 om 22:16
Nee ben nog niet begonnen met tarwekiem olie. Heb ook wel hele negatieve dingen daar over gelezen wat me wat weerhoudt. Wel teunisbloem olie van ms tot ei. En sinds ik dat gebruik lijkt mijn cyclus wel regelmatiger en korter. Ip van 37-47 dagen nu naar rond de 28 gegaan.
Wensje2 - schreef op 26-06 om 22:42
Ojee negatieve dingen? Ik slik 1 per dag ipv 2. Geen idee of het iets doet?
Ik heb naar mijn idee wat meer afscheiding nu en vandaag beetje krampjes/ongesteldheids gevoel onder in de buik. Wachten wachten....
NL93 - schreef op 26-06 om 23:07
Ja ik heb al weer een dag of 4 last van die krampjes, steekjes in mijn borsten en bijna een continu licht misselijk gevoel. Maar dit lijk ik elke ronde wel te hebben. Blijkbaar doen er bepaalde hormonen in mijn lijf wel wat. 

Ja ik had op tarwe kiem olie gegoogeld. Durf niet meer precies te zeggen wat ik gelezen heb 
Wensje2 - schreef op 26-06 om 23:18
Ik zie net dat ik ook zei nog een week wachten bij thuiskomst van jullie uitje, maar gelukkig niet en ist nog maar 1 dag hihi.
Ja onze lichamen doen van alles, maar wat?? Hopelijk iets positiefs
NL93 - schreef op 27-06 om 05:19
Ja vanaf nu ongeveer nog 1  week wachten. Mits ik dus idd mijn ei gehad heb. Nu weer een temp van 36.4  snap er echt helemaal niks van 
NL93 - schreef op 28-06 om 18:41
Even wat anders..  ik heb altijd een enorme hekel aan maandverband en tampons hou ik ook niet zo van. Nu heb ik een menstruatie cup gekocht om eens te proberen. Een van jullie ervaring mee?
Wensje2 - schreef op 28-06 om 18:44
Nee NL93 geen idee wat het is ook,?hihi. Ik gebruik altijd tampons,ik vind t ideaal. Maar wie weet is die cup nog beter?
NL93 - schreef op 28-06 om 19:34
Haha ja moet je maar even google op menstruatie cup. Mij lijkt het praktischer en makkelijker. Ik moet namelijk nogal vaak plassen met mijn vele drinken van water en moet daarbij ook iedere x mijn tampon vervangen omdat ik anders over het draadje/onderkant van de tampon heen pies deze kan blijven zitten.

Nou komt me volgende lekkere praatje. Ik wilde natuurlijk even uitproberen hoe dat voelt. En ja ik voel het idd niet zitten. Dus dat is al ideaal. Maar nu komt het... ik had vandaag en gisteren mat meer kwark achtige afscheiding. Niet alleen bij het afvegen maar ook in mn onderbroek. Nu verwijder ik net die menstruatie cup. Heeft 2 uurtjes max ingezeten. En er zit echt wel een paar cc water/eiwit achtige afscheiding in. Echt een mega mega lange sliert van te trekken. Niet zoals ik mijn vruchtbare slijm had opgemerkt. En er lijkt wel een heel klein sliertje bloed bij te zitten. Mijn baarmoeder mond voelt keihard maar lijkt wel wat open te staan. Lekker he al dat eigen lichamelijk onderzoek.

Tja.. Als ik er niet mee bezig wil zijn moet ik toch echt heel wat anders doen. Blijf er toch bijna ieder uur van de dag wel even aan denken. Door kwaaltjes of wat dan ook. Nu heb ik ook nog dat ik vind dat mijn onderbuik een beetje bol staat. Durf niet te zeggen of dit normaal ook zo is. Het kan ook komen door het eten en extra snoepen van afgelopen dagen. Ook al ben ik niet extra aangekomen. 

Ik verwacht er niet veel van deze maand maar toch zet mijn lijf me iedere x weer op een dwaalspoor. 
Wensje2 - schreef op 28-06 om 19:59
Mmm? Wat zou dat dan toch weer zijn he Onze hormonen/lichaam spelen elke keer weer spelletjes, rara waar hoor ik bij? Zwanger of menstruatie hihi.
Ik wil er ook totaal niet aan denken maar ik voel natuurlijk ook van alles, pff nog een week...
NL93 - schreef op 28-06 om 20:04
Wat voel jij allemaal wensje?
Wensje2 - schreef op 28-06 om 20:15
Krampjes en steekjes in mijn onderbuik. Soms soort ongesteldheids gevoel. Af en toe kriebel/steekjes in de borsten. En mijn bekken bij bepaalde beweging (heb bij onze dochter behoorlijk last van bekkeninstabiliteit gehad) maar ja dit alles kan ook op de ms duiden. Weet niet of ik het tot 5 juli red niet te testen, maar denk eigenlijk niet dat het raak is
Wensje2 - schreef op 28-06 om 20:16
Oja..en meer afscheidin dan anders
NL93 - schreef op 28-06 om 20:25
Ja ik heb echt af en toe behoorlijk steken in mijn onderbuik en vooral in mijn linker borst. Andere vage klachten blijven hele dag wel wat aanhouden. Nu ook al de hele avond wat zwaar gevoel op de buik. 

Ook ik weet niet of ik het vol hou. Twijfel of ik zondag ochtend er een testje tegen aan gooi voor de vakantie zodat ik met een gerust hart mis een borreltje kan drinken 
Wensje2 - schreef op 28-06 om 21:15
Spannend he  Hopen dat het ons beiden gegund is deze maand. Zou wel apart zijn want zou dan rond 14 maart uitgerekend zijn en met onze dochter was ik 16 maart uitgerekend. 4 jaar terug teste ik 7 juli positief,2 dagen voor nod.
NL93 - schreef op 28-06 om 21:21
O dan is het nog eens extra spannend.  Wie weet is dit gewoon jouw vruchtbaarste maand 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan