Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 10-06 om 11:02
Vandaag hier dag 7. Dus duurt nog even. Ik ga ook na mijn eisprong de tarwekiemolie proberen deze ronde. Verwacht je bijna je ei Jenny?
Rara, wil je veel gaan afvallen? Lukt dat een beetje? Misschien ook eens kijken naar teunisbloemolie en of tarwekiemolie? Hopelijk heb je snel een 'mooie' cyclus en dan positief nieuws!
555 antwoorden en 33272864x bekeken
NL93 - schreef op 10-06 om 11:59
Ja ik denk dat we dan misschien wel gelijk uit komen deze maand wensje. Maar Teunis bloem olie is toch juist voor het verkorten en reguleren van je cyclus en de tarwekiem voor het verdikken van je baarmonderslijm. 

Rara doe je het afvallen zelf of via een methode, ik ben afgelopen jaar 24 kilo afgevallen. Ben er echt heel blij mee. 
Wensje2 - schreef op 10-06 om 12:57
Klopt NL93. Ik ga daarom na mijn ei tarwekiemolie gebruiken. En is mijn ei laat in deze cyclus dan ga ik volgende x ook teunisbloemolie gebruiken vanaf dag 1 tot de eisprong. Als ik gemiddeld neem dan heb ik rond dag 20 mijn ei en rond 8? juli mijn nod
Betty (Gast) - schreef op 10-06 om 21:48
Ik wil jullie even een hart onder de riem steken. Ik heb ook jaren de pil achter elkaar doorgeslikt ivm migraine in de stopweek. Ik had daarna juist hele korte cycli (21dgn).
Na 8mnd 1x wat een langere ronde van 35dgn en de volgende ronde was het raak. Ik denk echt dat mijn hormonen op gang moesten komen. 
Overigens had ik na het stoppen met de pil geen echte migraine meer gehad. En nu al 3x na mn zwangerschap 27dgn, volgens mij voor mn pilgebruik ook zoiets. 
rara86 - schreef op 11-06 om 09:18
Hoi hoi,
Ik heb Zeer sterk het vermoeden dat het door mijn gewicht komt. Ik ben al eerder 20 kilo afgevallen op eigen kracht zonder bepaalde methode (en toen dus onverwacht zwanger geraakt) mijn cyclus was toen ook redelijk regelmatig rond de 30 dagen. Door dit en nog wat andere tegenslagen die 20 kilo plus 10 er weer bij gekomen. Ik weet dus dat ik het kan. Deze week is er alweer 2 af. (Begin gaat altijd supersnel bij mij veel vocht enzo). Doordat we nog maar net hebben besloten dat we ervoor willen gaan laten we het nu lekker op zijn beloop geen Oliën ofzo ben er gelukkig niet heel veel mee bezig dat het nu moet gebeuren dus dat is wel fijn. 
Wat fijn nl93 een jaloersmakende cyclus haha. Hou die oliën ook zeker in mijn hoofd na jullie verhalen!
Jenny00 - schreef op 11-06 om 14:29
Ik verwacht ergens tussen dag 14 en dag 32 mijn eisprong Durf er nog niet helemaal vanuit te gaan dat het weer cyclus van 34 dagen wordt, dus ik neem het lekker ruim. Nod heb ik dus ook nog niet over gedacht, ik zie het wel wanneer ik ongesteld wordt of voel dat er wat gaande is  Enige lastige vind ik nu dat ik als ik niet weet wanneer mijn eisprong is ik ook niet weet wanneer ik moet stoppen met de teunisbloem olie en beginnen met de tarwekiem. Dus misschien als steekproef af en toe s'ochtends toch even m'n temperatuur opnemen aangezien ik ondertussen precies weet wanneer het hoe hoog kan zijn. 

NL93 en Rara, wat knap dat jullie zoveel zijn afgevallen. En Rara, jammer dat het er weer bij is gekomen. Dat is altijd moeilijk he, om het te behouden. Ik wens je veel succes met afvallen. 
Jenny00 - schreef op 13-06 om 19:55
Heb je niets gebroken NL93??

Ik zit nu op dag 15. Vorige keer had ik ook wel het gevoel dat mijn eisprong geweest was, toen gestopt met de teunisbloemolie. Ik zal eens opzoeken wat het nadeel ervan is als je na je eisprong nog een aantal dagen door slikt. 
Wensje2 - schreef op 13-06 om 20:49
Hopelijk alles goed en heel met jullie NL93?
Als beide onze cyclussen lopen zoals we hopen dan lopen we gelijk op ongeveer.
rara86 - schreef op 13-06 om 21:31
Hoi allen, wow nl93 een motorongeluk dat is niet fijn. Wat is er precies gebeurd? Was er een auto of andere motor bij betrokken? Heeft een flinke nasleep! Zelf 2 maanden geleden aangereden met de auto nu nog bezig met afhandeling. Gelukkig niet mijn schuld maar nadat ik mijn auto net 6 weken had en mijn rijbewijs 7 zat de schrik er wel goed in. 

Het afvallen gaat Eigenlijk heel goed ben begonnen met yoga werkt heerlijk ontspannen en met haken hihi. Als ik zin heb in iets te snacken pak ik mijn haakwerkje op en verdwijnt dat. Ben zelfs ongesteld geworden! Wellicht toeval, maar voelt goed dat er nog iets gebeurd daar Vorige keer was 7 april. 
Wensje2 - schreef op 13-06 om 22:19
Rara86 wat fijn dat het goed gaat en je goede 'afleiding' hebt. En wauw ongesteld  Klinkt gek maar super. Geeft je vast een goed gevoel en positiviteit  
Hopelijk zet het goede door en mag je binnenkort een mooie zwtest in handen hebben
NL93 - schreef op 13-06 om 23:59
Het wiel van de motor is op een of andere manier gaan haperen bij terug schakelen en remmen. Hierdoor raakte we van de dijk af. Gelukkig een eenzijdig ongeval met vooral materiële schade. Mijn man heeft een lichte hersenschudding en ik had vooral last van mijn enkel en knie. Gaat wel snel de betere kant op gelukkig. En daarnaast zijn we beide flink stram van die onverwachte beweging.
@ wensje. Laten we duimen voor een gelijke cyclus die mag doorvloeien in een gelijke zwangerschap
@ rara86 ik ben ook laatst begonnen met haken. Een leuke bezigheid en ideaal voor in de nachtdienst. Ik haalde voor de eetbuien ook nog wel eens van die zakjes snack a jacks. Die zijn zo slecht nog niet
Wensje2 - schreef op 14-06 om 00:01
Nl93 dat zou idd super zijn. Duimen draaien!!!
Jenny00 - schreef op 15-06 om 18:01
NL93, dat is ook schrikken als er ineens zoiets gebeurt. Fijn te horen dat het allemaal nog enigzins mee valt.

Rara, wat goed dat je yoga hebt opgepakt. Ik doe dat zelf ook regelmatig. En los van dat het je lichaam sterker maakt merk ik ook dat het mentaal veel met je doet. Zelf ben ik er echt rustiger door en doe regelmatig ademhalingsoefeningen gedurende de dag. En alles een beetje in perspectief leren zien doet me ook goed. Hopelijk heeft het voor jou ook zo'n impact

Ik heb het vermoeden dat ik tegen mijn eisprong aan zit. Sinds een uurtje ineens felle steken links onderin mijn buik. Vorige cyclus voelde ik iets soort gelijks maar dan rechts. En volgens mij zit mijn baarmoedermond hoog vandaag. Morgen en overmorgen toch maar even temperaturen om te kijken of het echt zo is. Vandaag cyclus dag 17, dus het zou echt super zijn als dit mijn eisprong is en ik het kan voelen ^_^
NL93 - schreef op 16-06 om 11:03
Heb je al wat kunne zien in je temperatuur Jenny? Jij gebruikte geen ovu testen toch.

@wensje, jij al begonnen met de ovu testen? Ik denk er aan om maandag te beginnen.
Wensje2 - schreef op 16-06 om 11:08
Nl93 ik ga denk ik zondag beginnen met ovu testen, zit dan op dag 15. Op welke dag zit jij dan maandag? Succes  Hopelijk vinden we snel ons ei haha. En Jenny hopelijk is jou ei al voorzien en onderweg naar een mooi plekje
Jenny00 - schreef op 16-06 om 12:34
Ik vrees dat het deze ronde niets gaat worden. Ik had nog een paar ovulatietesten liggen, dus nu net heb ik er 1 gedaan, hartstikke positief! En m'n vriend is net weg gegaan naar een festival dus we zien elkaar pas weer maandag avond  Gisteravond nog wel seks gehad, maar verwacht geen succes. 
Het positieve, vandaag dag 18, dus als mij ei nu binnen 2 dagen komt heb ik weer een cyclus van 32/34 dagen
NL93 - schreef op 16-06 om 12:56
Ik zit nu op cyclus dag 7 maandag dus dag 10. Lijkt me vroeg genoeg om te beginnen en hoop binnen een paar dagen een knaller en weer een cyclus van 28 dagen. Korter mag uiteraard ook  .

Jenny dat is balen. Maar wie weet heeft je vriend sterke zaadcelletjes achter gelaten en wordt het toch een match. Maar Anders idd ook positief om een mooie cyclus  ik moet zeggen dat het mij in mijn hoofd wel wat rust heeft gebracht dat de vorige eindelijk binnen normale termeinen viel. Nu hopen dat het ook zo blijft.
Wensje2 - schreef op 16-06 om 13:08
Duimen jenny dat het goede zaadjes zijn
Ja dan ben je mooi op tijd NL93, zou super zijn die mooie cyclussen. Ik hoop ook weer op ongeveer 34 dagen.
Jenny00 - schreef op 16-06 om 13:58
Voelt goed he een cyclus die weer in de buurt van gemiddeld zit  
Begrijp je helemaal NL93 dat het rust brengt. Is toch weer een element minder waardoor het niet zou kunnen lukken. 
Dag 10 om te beginnen met ovulatietesten is inderdaad prima. Eerder dan dat moet je ei natuurlijk ook niet komen
Wensje2 - schreef op 17-06 om 18:19
Hier net een ovu test gedaan. De 2e streep is aardig zichtbaar, hopelijk snel een knaller
NL93 - schreef op 17-06 om 18:38
Ik kon het ook niet laten om een ovu testje te doen. Maar helaas nog een hele wazige streep. Hoop idd voor je dat het morgen een knaller wordt wensje. Dan is je cyclus korter als verwacht toch?
Wensje2 - schreef op 17-06 om 20:55
Denk morgen nog niet. 'Normaal' rond dag 20 dus hopelijk nu iets eerder nog  Morgen kijken of het oploopt.
rara86 - schreef op 18-06 om 09:17
Hoi dames, 

Hoe doen jullie dat met ovulatietesten? Bestellen jullie die online? En waar zijn ze goed? wanneer je denkt dat je tegen de eisprong aanzit test je dan meerdere keren per dag of om de dag? Denk dat ik ze ook maar ga gebruiken maar met een lange cyclus ben ik bang dat het me een hoop testen gaat kosten hehe.

Wensje2 - schreef op 18-06 om 09:46
Ik bestel de testen altijd online bij sensitest en ben daar zeer tevreden over. Ik test 1x per dag in de middag. Ik begin beetje mijn lijf te begrijpen wanneer eisprong komt gelukkig dus test rond de tijd dat ik denk? Succes
Jenny00 - schreef op 18-06 om 11:51
Rara, ik bestelde deze altijd. Niet zo duur dus kan je ook langer testen. Wel zo handig met een onregelmatige cyclus. 
https://www.zwangerenkids.nl/50-ovulatietesten-dipstick-GRATIS-2-zwangerschapstesten-midstream en je krijgt er dus gelijk zwtest bij. Vind ik wel handig, hoef je daarvoor niet weer extra naar de winkel

Fijn Wensje dat je aan je lichaam voelt wanneer je rond je eisprong zit. En ook nog een nette cyclus nu dus  
Loopt wel lekker met onze cyclussen in deze groep de laatste tijd
NL93 - schreef op 18-06 om 12:26
Ik heb nu 2 cyclussen geprobeerd te testen. De eerste keer begonnen met die van clear bleu maar die werden me al snel te duur aangezien ook zulke lange cyclussen heb/had. En die van de action gebruikt. Dat zijn er 5 voor 2.50. Helaas die cyclus denk ik niet helemaal goed gebruikt en niks kunnen ontdekken. En afgelopen cyclus te laat begonnen met testen omdat toen mijn cyclus van 44 naar 28 dagen is gegaan. Dus deze ronde hoop ik eindelijk wel een piek te kunnen ontdekken. Zou mezelf wel wat rust geven denk ik. Daarnaast hou ik nog steeds iedere dag mijn temp bij op verzoek van  huisarts. En mocht ik deze maand weer geen piek vinden mag ik weer terug komen.
Wensje2 - schreef op 18-06 om 16:41
Hopelijk is de test vanavond bij thuiskomst aan het oplopen. Zou fijn zijn dan is mijn cyclus aardig netjes
Hopelijk vind jij hem deze ronde ook mooi op tijd NL93.
Gaat goed hier met onze lange cyclussen haha
NL93 - schreef op 18-06 om 21:30
Ik hoop het ook. Kreeg net melding van mijn app dat mijn vruchtbare dagen met 1 dag komt  nu hopen dat mijn lijf daar ook zo over denkt. Qua slijm en baarmoeder mond lijkt het er nog niet op. Wel verandering in. Klinkt beetje vies. Maar wel erg waterig van onder. Ben dus benieuwd.

Jij je test al gedaan wensje?
Wensje2 - schreef op 18-06 om 22:15
Wij zijn nog steeds niet thuis haha,mooi weer... haha
Dus zo bij thuiskomst meteen testen haha, erg benieuwd
NL93 - schreef op 18-06 om 22:16
Lekker van genieten 
Ik heb helaas niet zo veel van het mooie weer mee gekregen. Werken moet helaas ook gebeuren

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan