Thuistest zwangerschap

Zwangerschapstesten die je thuis kunt doen worden het meest gebruikt en zijn bij goed gebruik erg nauwkeurig. Deze zwangerschapstesten zijn gemakkelijk af te nemen en je weet snel of je wel of niet zwanger bent. Een zwangerschapstest meet de hoeveelheid hCG (een zwangerschapshormoon) in je urine

Midstream zwangerschapstest

Een midstream zwangerschapstest is een test waar je direct over heen moet plassen. Deze test is het meest bekend en waarschijnlijk de test waar je meteen aan denkt wanneer je het hebt over een zwangerschapstest.

Casette zwangerschapstest

Bij een casette zwangerschapstest krijg je een bakje om in te plassen, een pipet en een test. Nadat je in het bakje hebt geplast neem je met de pipet een aantal druppels uit het bakje en plaats je deze in de casette. Na een tijdje kun je aflezen of je zwanger bent.
Het voordeel van deze test is dat je precies weet hoeveel urine je hebt getest waardoor er nooit te veel of te weinig urine over de test is gegaan.

Dipstick zwangerschapstest

Een dipstick test is een staafje waar je niet overheen hoeft te plassen maar dat je in een bakje kunt dippen. Je plast dus eerst in een opvangbakje en daarna dip je de dipstick zwangerschapstest in het bakje. Na enige tijd kun je aflezen of je zwanger bent.

 

Reacties op 'Thuistest zwangerschap'

Reacties

xyquienne
ik ben zwanger getes en niet geloven Achte bent

saira
Wie kan mijn hier bij helpen Ben ik wel zwanger of niet

Jouw naam:

Foto's over 'Thuistest zwangerschap'

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de foto

Lees meer ... !

Wanneer een zwangerschapstest uitvoeren

Als je vermoed dat je zwanger bent dan wil je dat natuurlijk graag weten. Maar wanneer kun je een zwangerschapstest nu eigenlijk doen ?

Zwangerschapstest

Als je denkt dat je zwanger bent kun je dit testen met een zwangerschapstest. Er zijn veel verschillende zwangerschapstests te koop die allemaal eigenlijk min of meer hetzelfde doen. Ze meten een bepaald zwangerschapshormoon in je bloed. Welke test voor j

 


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan