effe van me afschrijven - Zwanger worden forum

Evitjee - schreef op 28-10 om 11:58
Gisteren mijn pregnyl spuit gezet en nu is het weer twee weekjes wachten. Hoe gaat het met jullie. Is er ondertussen al iemand met goed nieuws? 
308 antwoorden en 5505131x bekeken
Evitjee - schreef op 14-11 om 16:11
Hoi dames. Wat is het hier stil tegenwoordig. Mijn bloedresultaten waren negatief dus weer niet zwanger. Vandaag hadden we een afspraak om de behandeling met ivm van start te laten gaan. Het was een hele boterham maar we zien het wel zitten. Ik denk dat het wat te vergelijken is met ivf. Het enige verschil is dat ze bij mij onrijpe eicellen gaan wegnemen in plaats  van dat ze in mijn lichaam gerijpt worden. Hopelijk hebben we hier meer geluk mee  
stff48 - schreef op 14-11 om 22:08
25 weken
Hè Evi , wat rot dat het weer niet gelukt is ..
Die hele medische molen is toch wel ingewikkeld hè ..
Wij moeten 7 januari naar Z-H om donor te bespreken en hopelijk dan starten in februari .. normaal konden we januari starten maar ik kreeg 11 december geen verlof voor mijn consultatie . Mijn bazin heeft weinig begrip voor mijn situatie ( tot zover ze het weet ) want over donorschap weet niemand 
Evitjee - schreef op 14-11 om 23:14
Stff48. Wat erg dat je bazin hier geen begrip voor heeft. Wow donor is dat dan echt jullie laatste optie? Kan het op geen enkele andere manier meer? Ik zou het er echt heel moeilijk mee hebben en mag er zelf nog niet aan denken. Al een geluk dat de medische wereld zo ver als staat dat dat wel allemaal al kan. Wat is medisch juist het probleem bij jullie? Bij mij is het pcos en de vroedvrouw heeft me wel wat gerust gesteld door te zeggen dat ook na deze behandelingen er nog heel veel opties zijn.  
stff48 - schreef op 14-11 om 23:40
25 weken
Bij ons is er geen enkele andere optie . Mijn man heeft geen zaadcellen maw onvruchtbaar  
Wij hebben het ook enorm moeilijk gehad maar zijn al blij dat we deze optie toch nog hebben . Dagen gehuild en toch naar de buitenwereld toe een masker opzetten ..We hadden altijd gezegd dat we nooit voor donorsperma zouden kiezen maar als dat de enige optie op een kind is, ga je er toch voor .. 
Voor jou zijn er nog heel wat opties lieve meid .. 
Evitjee - schreef op 17-11 om 17:51
Wow echt sterk van jou shapoo. Maar idd je gaat er gewoon voor want je wilt dat kindje gewoon zo graag. Ik hoop echt voor jou dat alles goed mag verlopen. Morgen weet ik meer wanneer ik juist kan beginnen met de nieuwe behandeling.  
stff48 - schreef op 17-11 om 18:43
25 weken
Idd , je gaat er gewoon voor .. hoe hard het ook is want echt kan je verzekeren .. dit is helemaal niet makkelijk .. zeker als je werkgever dan nog nougatbollen begrip heeft .. dan komen er soms harde woorden met je geliefde hoor  
Het leven is soms niet eerlijk 
Evitjee - schreef op 17-11 om 23:02
Dat het soms allemaal niet eerlijk is heb ik zelf ook al mogen ondervinden. Ik heb wel 1 groot geluk en dat is dat ik heel veel steun krijg van zowel mijn vriend die nogal wat emoties en ergernissen moet trotseren van mij als van mijn bazin en colega's die super begripvol en meelevend zijn. Daar trek ik me aan op en dat helpt ook veel in deze rollercoaster van emoties. 
stff48 - schreef op 18-11 om 22:50
25 weken
Mijn man is mijn grote steun en toeverlaat maar wij hebben de afgelopen weken toch ook wat UPS en downs gekend maar hier komen we ook wel weer sterker uit hè ..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan