effe van me afschrijven - Zwanger worden forum

Catlady12 - schreef op 22-09 om 18:53
Hoi dames 
Hier officieel weer niets... was onze 4e poging iui. Nog 2 kansen.
Ik weet het niet goed... nood aan een time out maar ik moet de clomid blijven nemen dus echt time out is dat niet... 
Evitjee dat denk ik niet hoor, snap je redenering maar lijkt me sterk  hopelijk is je verkoudheid nu al een stuk beter! Ik heb 3 dagen ontstekingsremmers genomen voor mijn schouder, 2 dagen voor de inseminatie gestopt. 
Zita hoe is het met jou?
308 antwoorden en 24486971x bekeken
Hanne (Gast) - schreef op 22-09 om 20:38
Heel spijtig Catlady...
ik ken het gevoel van “nog 2 kansen”. Ik wacht ook op mijn menstruatie (komende vrijdag) en dat zou dan ook de 4de iui geweest zijn.ik ben 99% zeker dat ik mijn menstruatie zal krijgen. Voel me identiek hetzelfde als andere keren dus weinig hoop. Helaas.
Hierna Nog 2 kansen met menopur en dan ook door naar ivf. Ik weet niet of ik dat aan kan.., 
Catlady12 - schreef op 22-09 om 21:16
Dag Hanne 
Gek hoe we ons lichaam beginnen te kennen he, ik voelde het ook zo.
Ik duim voor je dat het toch gelukt is!
Ken het gevoel over de ivf, het financiële is 1 ding maar het mentale lijkt me zo zwaar... Ik heb het al zo zwaar met de inseminatie... 
Wil er nog niet teveel bij stilstaan, positief denken en hopen dat 1 van de 2 resterende pogingen wel raak zal zijn.
Hanne (Gast) - schreef op 22-09 om 21:47
Ja inderdaad, ik ben vooral bang voor het mentale.
Maar idd we moeten positief blijven, hopelijk de volgende keer raak! 
Evitjee - schreef op 22-09 om 21:51
Hoi catlady. Maandag 30 september moet ik bloed laten trekken en dan weet ik of het gelukt is. Dit is nog maar mijn tweede behandeling dus ik heb nog wel wat pogingen. Toch hoop ik dat het gelukt is nu maar ik betwijfel het ook, ik voel ook nog niks speciaal. Moest je iui pogingen op zijn heb je dan nog andere opties openstaan. Mij hebben ze al gezegd dat als dit niet lukt we nog ivm en ivf kunnen proberen. 
Catlady12 - schreef op 22-09 om 22:06
Hoi evitjee 
Spannend!! Nog even afwachten dus.
Als de iui pogingen op zijn dan kunnen we nog 6 pogingen ivf doen... maar dat lijkt me zo zwaar...
Ik ben een echte stress kip, kan heel moeilijk zorgen en stress loslaten. Precies of er is altijd wel iets waar ik me in opjaag of zorgen over maak... ontspannen is iets wat erg moeilijk is voor mij. Fysiek oké maar mentaal blijven die radertjes draaien... 
Hoe ontspannen jullie? 
Evitjee - schreef op 22-09 om 22:36
Ik heb net het zelfde. Ik ben zo een stres kip. In alles stel ik me vragen en maak ik me zo zenuwachtig. Mijn vriend daarentegen blijft in alles zo rustig dat ik zelfs daar zenuwachtig van wordt.  In tegenstelling tot de vorige keer kijk ik echt niet uit naar die dag. Ik ben zo bang voor weer die teleurstelling. 
stff48 - schreef op 23-09 om 07:47
Lieve dames ik snap jullie volledig .. het is allemaal niet niks maar eens jullie ervoor staan gaan jullie net als alle anderen voor de ivf  , Wij vrouwen zijn sterk genoeg om dit te ondergaan ... Voor ons is ivf / icsi de enige oplossing als donderdag de TESE lukt dus we nemen de kansen met open armen aan want je wilt alles doen om een kindje te kunnen krijgen  
Hanne (Gast) - schreef op 23-09 om 22:19
ja idd Stff48, wij zullen er sowieso ook voor gaan ook al wordt het ivf ofzo.
Veel succes donderdag! Ik duim voor jullie 
zita - schreef op 24-09 om 10:04
Ik ben de dag erna terug bloed gaan trekken en toen mocht ik wel beginnen met spuiten. 
vandaag echo gemaakt de grootste was nog maar 10mm dus vanaf vandaag 1,5 menopur spuiten en om 15u moet ik bellen voor de bloed uitslag om te zien wanneer ik terug echo moet maken.
De vorige keren had ik er meteen bij de eerste echo al van 13mm de dag erna zaten ze al op 17mm en de dag erna iui. Dus ik ga er nu vanuit dat ik donderdag terug echo ga moeten maken en dan vrijdag (op mijn verjaardag) of zaterdag iui.
En dan weer in de vervelende 2 weken wachttijd. Hier heb ik het meeste moeite mee, want nu zet je spuiten ga je naar het ziekenhuis en ben je er echt mee bezig erna ist gewoon afwachten. En dan we gaan er op blijven hopen dat het gaat lukken met de iui nog niet denken aan de ivf en moest het toch zo zijn dan denk ik dat ik persoonlijk eerst even een pauze inlas zodat ik er mentaal sterk genoeg voor ben om de volgende (zwaardere) stap te zetten. 
stff48 - schreef op 24-09 om 10:16
Die keuze moet ieder voor zich maken natuurlijk Zita  het is natuurlijk een hele weg om af te leggen maar in mijn geval ga ik echt enorm dankbaar zijn als ik met ivf mag en kan starten  en dan mag ik alle bijwerkingen ervan hebben , maakt me echt niet uit zolang ik dan volgend jaar een gezond kindje mag verwelkomen  
Hanne dank je wel , nu komt het echt kortbij .. deze week weten we hoe de rest van ons leven eruit gaat zien ...
zita - schreef op 24-09 om 15:17
Nu toch wel effe boos   mijn eisprong is al geweest er is iets misgelopen of anders gelopen dan zij verwacht hebben. Dus nu mijn regels afwachten en dan opnieuw  nu kan ik wel janken had zo gehoopt dat mijn verjaardag geluk ging brengen
Hanne (Gast) - schreef op 24-09 om 17:17
oh Zita! Ik zou ook heel
Boos zijn. Hoe kan zoiets gebeuren??
zita - schreef op 24-09 om 18:08
Hadden ze niet echt een verklaring voor  Ben al blij dat ik morgen toevallig niet moet werken en een echte baal dag kan houden pyjama zetel en netflix
Hanne (Gast) - schreef op 26-09 om 13:27
hey Stff, ik hoop dat jullie vandaag goed nieuws krijgen! 
Evitjee - schreef op 30-09 om 19:31
Hoi dametjes hoe gaat het met jullie? Ik heb vandaag de uitslag van mijn bloedresultaten gekregen en die waren helaas negatief. Nog 1 poging dat we gaan doen met spuiten van puregon en pregnyl en op de natuurlijke manier  betrekking hebben. Na mijn maandstonden moet ik opnieuw bloed laten trekken en met een beetje geluk mogen we vrij snel opnieuw beginnen. Al denk ik dat ook deze poging niks gaat worden. Na deze poging zouden ze overgaan tot i.v.m. Maar mijn volgende afspraak met de prof is pas voor 2 december. Ik had gehoopt dit jaar nog zwanger te worden maar die hoop zakt me een beetje in de schoenen. Zijn er mensen die ervaring hebben met i.v.m. ik had wel al vaak van i.v.f gehoord maar nog nooit van i.v.m.
stff48 - schreef op 30-09 om 19:49
Hè evitje , hier geen goed nieuws .. de TESE was negatief .. Mn man begint toch een beetje achter Kid te staan dus hopelijk hebben we op die weg toch kans op een baby .. IVM ken ik ook niet ?
stff48 - schreef op 30-09 om 19:51
 Even opgezocht : In-vitromaturatie (IVM) betekent letterlijk ‘het in glas laten rijpen’ van eicellen, d.w.z. in een petrischaaltje in het laboratorium. Maar in de praktijk gebruiken we de term voor de hele behandeling die je als vrouw met (toekomstige) kinderwens ondergaat als je onrijpe eicellen laat oogsten. 
IVM is m.a.w. een kunstmatige voortplantingstechniek waarbij we onder echografische controle en via de vagina een punctie uitvoeren en kleine antrale follikels aanprikken in de eierstokken (zie  Fysiologie van de eicelrijping ). 
Zo oogsten we onrijpe eicellen, die we vervolgens in het laboratorium in een specifiek kweekmilieu gedurende 24 tot 48 uur uitrijpen. Zodra ze rijp zijn, kunnen de eicellen bevrucht worden met sperma van je partner of van een donor.
zita - schreef op 30-09 om 19:59
Hier had ik ook nog nooit van gehoord, we leren weer wat bij 
Jammer dat jullie ook weer negatieve testen hebben gehad blijft toch maar duren. Hopelijk gauw iemand van ons met een positieve test zodat we ons daar aan kunnen optrekken. Na het nieuws vorige week zie ik het allemaal niet meer zo positief in, mijn moed is een beetje gezakt en baal ervan dat het zo gelopen is. 
Evitjee - schreef op 30-09 om 20:27
Hey stff48 had het zelf ook al eens opgezocht. Ik merk dat nog niet veel mensen dit kennen hopelijk hebben we met deze behandeling meer geluk. Al moeten we er wel nog eventjes op wachten marja dat gaat ook wel weer voorbij eerst nog eens de spuitjes proberen. 
Zita begrijp ik heel goed hoor hier is het ook weer even alle moet oprapen en verder gaan. Als dat telefoontje komt met de boodschap " goedemiddag mevrouw je bloedresultaten zijn binnen maar helaas geen zwangerschap" dan gaat door merg en been bij mij en dan beginnen de traantjes te vloeien. Zeker als ze dan nog eens zeggen dat ik pas 2 december een afspraak met de prof kan hebben. Dan zakt alle moed in mijn schoenen. Maar ooit komt onze dag wel daar blijf ik in geloven en het wondertje dat wij gaan hebben dat gaat pas iets heel bijzonder en speciaal zijn want wij hebben voor dat kleine wondertje gevochten. 
Hanne (Gast) - schreef op 30-09 om 21:07
Wat jammer Evitje.
Hier ook een mislukte 4de iui, nog 2 te gaan. Volgende week de 5de poging. Tis moeilijk om er nog in te geloven. Elke maand weer die mislukking. Maja we moeten er door. Succes nog allemaal. 
Evitjee - schreef op 28-10 om 11:58
Gisteren mijn pregnyl spuit gezet en nu is het weer twee weekjes wachten. Hoe gaat het met jullie. Is er ondertussen al iemand met goed nieuws? 
Evitjee - schreef op 14-11 om 16:11
Hoi dames. Wat is het hier stil tegenwoordig. Mijn bloedresultaten waren negatief dus weer niet zwanger. Vandaag hadden we een afspraak om de behandeling met ivm van start te laten gaan. Het was een hele boterham maar we zien het wel zitten. Ik denk dat het wat te vergelijken is met ivf. Het enige verschil is dat ze bij mij onrijpe eicellen gaan wegnemen in plaats  van dat ze in mijn lichaam gerijpt worden. Hopelijk hebben we hier meer geluk mee  
stff48 - schreef op 14-11 om 22:08
Hè Evi , wat rot dat het weer niet gelukt is ..
Die hele medische molen is toch wel ingewikkeld hè ..
Wij moeten 7 januari naar Z-H om donor te bespreken en hopelijk dan starten in februari .. normaal konden we januari starten maar ik kreeg 11 december geen verlof voor mijn consultatie . Mijn bazin heeft weinig begrip voor mijn situatie ( tot zover ze het weet ) want over donorschap weet niemand 
Evitjee - schreef op 14-11 om 23:14
Stff48. Wat erg dat je bazin hier geen begrip voor heeft. Wow donor is dat dan echt jullie laatste optie? Kan het op geen enkele andere manier meer? Ik zou het er echt heel moeilijk mee hebben en mag er zelf nog niet aan denken. Al een geluk dat de medische wereld zo ver als staat dat dat wel allemaal al kan. Wat is medisch juist het probleem bij jullie? Bij mij is het pcos en de vroedvrouw heeft me wel wat gerust gesteld door te zeggen dat ook na deze behandelingen er nog heel veel opties zijn.  
stff48 - schreef op 14-11 om 23:40
Bij ons is er geen enkele andere optie . Mijn man heeft geen zaadcellen maw onvruchtbaar  
Wij hebben het ook enorm moeilijk gehad maar zijn al blij dat we deze optie toch nog hebben . Dagen gehuild en toch naar de buitenwereld toe een masker opzetten ..We hadden altijd gezegd dat we nooit voor donorsperma zouden kiezen maar als dat de enige optie op een kind is, ga je er toch voor .. 
Voor jou zijn er nog heel wat opties lieve meid .. 
Evitjee - schreef op 17-11 om 17:51
Wow echt sterk van jou shapoo. Maar idd je gaat er gewoon voor want je wilt dat kindje gewoon zo graag. Ik hoop echt voor jou dat alles goed mag verlopen. Morgen weet ik meer wanneer ik juist kan beginnen met de nieuwe behandeling.  
stff48 - schreef op 17-11 om 18:43
Idd , je gaat er gewoon voor .. hoe hard het ook is want echt kan je verzekeren .. dit is helemaal niet makkelijk .. zeker als je werkgever dan nog nougatbollen begrip heeft .. dan komen er soms harde woorden met je geliefde hoor  
Het leven is soms niet eerlijk 
Evitjee - schreef op 17-11 om 23:02
Dat het soms allemaal niet eerlijk is heb ik zelf ook al mogen ondervinden. Ik heb wel 1 groot geluk en dat is dat ik heel veel steun krijg van zowel mijn vriend die nogal wat emoties en ergernissen moet trotseren van mij als van mijn bazin en colega's die super begripvol en meelevend zijn. Daar trek ik me aan op en dat helpt ook veel in deze rollercoaster van emoties. 
stff48 - schreef op 18-11 om 22:50
Mijn man is mijn grote steun en toeverlaat maar wij hebben de afgelopen weken toch ook wat UPS en downs gekend maar hier komen we ook wel weer sterker uit hè ..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan