effe van me afschrijven - Zwanger worden forum

Catlady12 - schreef op 18-03 om 21:02
Verdorie toch
En als je al zoveel last had van de 50mg begrijp ik wel dat je je zorgen maakt over de 100mg! Heb je daar met je gyneacoloog over gesproken?
Mijn gyneacoloog is ook fertiliteitsarts dus is wel een voordeel denk ik.
Wij zitten weer op het wachtbankje, sinds vorige zondag (10/3) Om de 2 dagen geklust, zaterdag de laatste keer. Ik heb een paar dagen buikpijn gehad alsof ik ongesteld moest worden, ik denk dat dit nog met de pregnyl te maken zal hebben. Vandaag al de hele dag zure oprispingen. Ik wil en durf niet te hopen... . Probeer er niet teveel aan te denken
Zaterdag moet mijn vriend zijn staaltje binnen brengen, zal ongeveer een goeie week duren eer we nieuws hebben. Denk dat dit zowat gelijk zal lopen met einde van mijn cyclus/ begin nieuwe cyclus... spannend 
Dikke virtuele knuffel voor jou! Is nu even balen maar ben er zeker van dat alles uiteindelijk wel zal in orde komen. Al zal ons geduld wel op de proef gesteld worden vrees ik
308 antwoorden en 24488824x bekeken
Catlady12 - schreef op 18-03 om 22:29
Ik ben niet echt thuis in die regio, mijn dokter zit in roeselare. 
Veel succes, hou ons op de hoogte?
Catlady12 - schreef op 23-03 om 07:16
Evitjee hoe was het gisteren bij de gyneacoloog?
Evitjee - schreef op 23-03 om 09:12
Er was niet veel verandering. Mijn baarmoederslijmvlies was wel dil genoeg maar mijn folikels waren te klijn. Ondertussen gaat het wel weer wat beter en ben ik weer wat positiever ingesteld. 8 april mag ik al naar een fertiliteitsarts gaan. En ondertussen word mijn dosis clomifmf verhoogd naar 100mg hopelijk slaat dit wel beter aan. 
Hoe gaat het bij jou? 
Catlady12 - schreef op 23-03 om 09:38
Dat is toch al een vooruitgang he! Goed dat je zo snel naar een fertiliteitsarts kan gaan.
Hopelijk niet teveel last van de hogere dosis clomid.
Hier op het wachtbankje, mijn vriend brengt vandaag zijn staaltje binnen. Ik moet normaal begin april ongesteld worden, hopelijk niet! Heb af en toe last van buikpijn zoals ik ongesteld zou moeten worden maar ik durf niet te hopen.
Duurt lang dat wachten pfff! Probeer er niet teveel mee bezig te zijn  
Evitjee - schreef op 23-03 om 12:34
Ja dat wachten en die onzekerheid is verschrikkelijk. Ik probeer er zelf zo weinig mogelijk mee bezig te zijn door me veel afleiding te geven maar ja dat lukt ook niet altijd. Mijn beste vriendin moet 1 van deze weken bevallen dat maakt het er ook niet makkelijker op.
Ik duim mee voor jou dat je niet ongesteld wordt. Dat zou toch fantastich zijn he 
Catlady12 - schreef op 25-03 om 19:47
Hoi Evitjee
Hoe voel je je intussen? 
Hier allerlei rare dingen, pijnlijke en gezwollen borsten, enorme honger maar ook last van maagzuur en soms misselijk. En verschrikkelijk moe. 
Ik durf niet te hopen! 
Evitjee - schreef op 25-03 om 20:31
Hallo, fijn dat je het vraagt. 
Ik voel me nogal down vandaag. Vandaag is er een colega komen meedelen dat ze zwanger is. Na 1 maand proberen. Het is zo onerelijk. Ik ben enorm emotioneel. Mijn beste vriendin kan ook elk moment bevallen daar heb ik het ook wat moeilijk mee. Het lijkt wel of alles bij elkaar komt. Heb sinds een paar dagen ook last van hele pijnlijke tepels. Ik denk dat dit door de hormonen komt. Wanneer ga je een test doen? Spannens he ik duim mee voor jou. 
Catlady12 - schreef op 25-03 om 21:15
Oh vloeken zeg... niet dat je het hen niet gunt maar voelt inderdaad heel oneerlijk aan! Ken het gevoel, mijn Facebook ontploft bijna van de zwangerschappen pfff! 
Dikke knuffel! Gelukkig vinden we hier toch wat steun bij elkaar he. Hier mogen we ons eens laten gaan en helemaal emotioneel zijn zonder dat iemand ons met de vinger wijst of vindt dat we ons aanstellen en geduld moeten hebben! 
Ai pijnlijke tempels, lastig he zou idd goed kunnen dat het door de hormonen is, tis voor het goeie doel maar aangenaam is anders. Wanneer moet je terug met de clomid starten?
Mijn borsten zijn op hun geheel gewoon pijnlijk en opgezwollen, deze niet dat je me hoort klagen over hoe ze eruit zien hoor haha! 
Het rare is ook dat ik moeite heb om naar grote toilet te gaan, wel krampen maar kan echt moeilijk gaan. Nochtans anders nooit problemen mee! Ik moest van de dokter 2 weken wachten, ze had aangeraden om af te wachten tot ik al dan niet ongesteld word... moet eerlijk zeggen ik durf niet goed plannen wanneer een test te doen, bang dat ik met niets anders meer zal bezig zijn. Vrijdag eens bellen of er al nieuws is van mijn vriend zijn staaltje. Spannende tijden, gelukkig enorm druk op mijn werk dus weinig tijd om er veel aan te denken. 
Hou je taai he meid!
Evitjee - schreef op 26-03 om 13:07
Ik zou normaal binnen 14 dagen weer met de clomid moeten starten maar ik moet eerst afwachten wat de fertiliteitsarts zegt. Dat is ook binnen 14 dagen dat ik kan gaan dus nu is het even afwachten. 
Het doet idd deugt om hier mijn hartje eens te luchten want veel mensen begrijpen ook vaak ni wat een emotinele inpact dat op iemand kan hebben. 
Hopelijk is het staal van je vriend goed. Die van mijn vriend was minder goed. Heel veel zaadcellen meer dan het gemiddelde maar de meeste zijn slecht gevormde die het niet eens tot de baarmoeder halen dus dat was ook wat een domper. 
Het worden nog spannende dagen voor jou. Veel succes alvast met de uitslagen. 
Catlady12 - schreef op 26-03 om 21:22
Nog even geduld dus voor jou
Misschien goed om even een 'adempauze' te hebben, even proberen alles los te laten? 
Dat staal van je vriend klinkt inderdaad niet zo goed, benieuwd wat de fertiliteitsarts daar kan over zeggen.
Dankjewel! 
Catlady12 - schreef op 27-03 om 10:42
Even een slechte dag vandaag... Ik moet normaal deze week ongesteld worden (vandaag 2  weken na inspuiting pregnyl) en gezien mijn buikpijn en pijnlijke borsten vrees ik dat het weer niets zal zijn.
Gaat me even echt niet, al veel traantjes gelaten. En dan kom je toe op je werk en krijg je een onterechte uitbrander van je welste en gaan de sluizen helemaal open!
Evitjee - schreef op 27-03 om 13:42
Ooh ik ken dat gevoel zo hard. Dat is echt niet leuk he. Da kan je er ook even niets meer bij nemen he van comentaren of uitbranders. Ik zou zeggen wacht even af tot je ongesteldheidsweek en probeer er ni te veel aan te denken maar ik weet als geen ander dat dat natuurlijk gemakkelijker gezegt als gedaan is he. Ik heb ook zo mijn dagen da ik alleen maar zou kunnen wenen. Dat gevoel is echt verschrikkelijk. Maar vandaag heb ik een goede dag en daar trek ik me dan wel weer aan op. We moeten positief blijven want anders gaan we er aan kapot maar dat lukt natuurlijk niet altijd he. Kop op he! komt wel allemaal goed. 
Catlady12 - schreef op 27-03 om 20:34
Ik ga morgen om een test, op vraag van mijn vriend. Verwacht mijn maandstonden morgen of vrijdag. Heb het 2 weken redelijk goed kunnen loslaten maar vandaag is het rampzalig
Blij dat jij een goeie dag had,zo wisselen we elkaar af
Evitjee - schreef op 27-03 om 21:06
Ja de stress dat dat met zich meebrengt is soms ondragelijk he. Ik duim zo hard voor een positieve test. Laat zeker iets weten he. En laat de moet zeker ni zakken moest hij toch negatief zijn ????
Catlady12 - schreef op 27-03 om 21:14
Zal ik zeker doen! 
Heb niet veel keuze he, mijn vriend ziet het als ronde 2 nu maar voor mij voelt het toch helemaal anders... 
Catlady12 - schreef op 28-03 om 20:12
Hier zijn we weer... vandaag krampen en heel licht bloedverlies (slechts 1x gemerkt vandaag).
Ik ga er dus vanuit dat het weer niets zal zijn, was vorige maand ook zo en dag erna was het dan zoals ik anders ongesteld ben.
Mocht het tegen zaterdag nog niet normaal zijn doe ik wel even een testje. Maar zoals gezegd ik ben overtuigd dat het na ronde 1 met clomid nog geen prijs is.
Evitjee - schreef op 28-03 om 21:48
Nja ge denkt dat de kans natuurlijk heel klijn is he. Maar de teleurstelling is er zowizo hoor. Ookal bescherm je jezelf door altijd maar te herhalen dat het weer niks zal zijn, toch hoop je stiekem dat jij bij die personen hoort waarbij het dus wel van de eerste keer lukt he. Het lukt me vrij goed om het nu wat van me af te zetten. Mijn tijd komt wel denk ik dan. Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig als jij. Maar mijn mamatje heeft ons ook gekregen door hulp van de mediche wereld dus dan zal het bij ons vroeg of laat ook wel lukken. Ik probeer mezelf zo wijnig mogelijk stress te geven mss dat dat ook wel een beetje helpt. 
Catlady12 - schreef op 29-03 om 06:49
Ik probeer nu te denken dat het nog maar de 2e keer was dat we echt gemikt hebben en dat ik geduld moet hebben
Volgende ronde proberen los te laten
Ooit zal het wel lukken
Evitjee - schreef op 29-03 om 07:09
Ja zo is dat. Het lukt ons wel ????
Catlady12 - schreef op 30-03 om 09:54
Vandaag duidelijk ongesteld geworden
Maandag terug aan de clomid voor 5 dagen! 9 april naar de gyneacoloog. Staaltje van mijn man was goed alleen de vormen waren niet altijd zoals het hoort. Maar geen uitleg over wat dat dan wil zeggen. Moeten we aan dokter vragen..
Evitjee - schreef op 30-03 om 22:14
Ooh spijtig he. Ik hoop dat de teleurstelling niet te groot is. Bij mijn vriend was het sperma staal ook zo. Er waren er heel veel en ze waren ook snel genoeg maar er waren ook veel slecht gevormde bij. 
Catlady12 - schreef op 31-03 om 09:37
We hadden het ergens wel verwacht dat het geen prijs ging zijn maar als je dan je fb opent en het eerste wat je ziet is opnieuw iemand die zwanger is dan is het wel even slikken. 
Hebben jullie daar dan al uitleg over gekregen wat dit wil zeggen en wat daar de gevolgen van zijn? En eventueel wat hier een oplossing voor kan zijn? 
Catlady12 - schreef op 31-03 om 18:39
Zo kan je bezig blijven natuurlijk maar goed als je nog niet zo super lang aan het proberen bent dan snap ik dat ze het eerst nog op de natuurlijke manier willen doen
Wanneer start je terug met de clomid? Ik moet morgen weer beginnen bah
Evitjee - schreef op 31-03 om 19:22
Bij mij valt het te zien wat de fertiliteitsarts zegt 8april waarschijnlijk mag ik daarna terug beginnen met de clomid. Nu vond de gynaecoloog het te zinloos om een nieuwe cyclus op te starten mits ik 8 april al mag gaan. Dus het is nog eventjes afwachten.  
Catlady12 - schreef op 01-04 om 07:30
Ja dat is ook wel waar natuurlijk! Hopelijk raken jullie wat wijzer bij de fertiliteit! 
Ik duim
Evitjee - schreef op 01-04 om 08:34
Ik hoop het ook. Nog een weekje geduld????
 
Catlady12 - schreef op 01-04 om 19:58
Hou je me op de hoogte?
Zal duimen!
Vandaag weer gestart met clomid, bijwerkingen zijn onder controle tot nu toe haha
Evitjee - schreef op 02-04 om 12:17
Ja zeker. Straks nog even langs het ziekenhuis paseren om mijn bloed te laten trekken. Ik zit vandaag aan dag 28 van mijn cylcus. Hop naar de volgende ronde veel succes met de clomid hopelijk blijf je wat gespaard van de bijwerkingen. 
zita - schreef op 02-04 om 15:04
hoi dames
sorry dat ik even geen reactie meer gaf
had er effe genoeg van en moest mijn hoofd effe leegmaken daarom bewust alles genegeerd wat met zwanger worden te maken heeft.
hadden effe een tegenslag.
19 maart moesten we het spermastaal binnen brengen. 's morgens om 10u moest het binnen zijn en mijn vriend heeft morgen en middagpost dus kon het enkel als hij middagpost heeft. normaal slaapt hij dan tot 11u. dus hadden we afgesproken dat hij het potje vulde en ik het potje naar het ziekenhuis zou brengen zodat hij nog effe terug kon gaan liggen. zo gezegd zo gedaan. dus ik met het potje in mijn broekzak (wat niet makkellijk rijd of loopt) richting ziekenhuis, moet er binnen het uur zijn en is toch 15min rijden. natuurlijk een traktor op de weg die je niet voorbij kunt dus 40 per uur er achter  dan kom je op de parking geen parkeerplaats te vinden. eindelijk plek gevonden zo snel mogelijk naar binnen gegaan met nog altijd dat potje in mijn broekzak  stickers afgeprint en uiteindelijk aangekomen aan de deur waar ik moet zijn. moet je aan zo'n parlefoon aanbellen en zegt er iemand aan de andere kant ik kom er zo aan. dan duurt alles toch zo lang. mevrouw eindelijk daar en ik zo blij dat ik het potje uit mijn broekzak kon halen. geef haar het papier en de stickers en zegt ze oh dit is niet ingevuld. productietijd oke dat wist ik ongeveer toen vroeg ze achter onthouding en daar zat het 
ik was ziek geweest(griep) en hebben toen een weekje stil gelegen en omdat er op het papier stond produceren na 2of3 dagen onthouding was het 9 dagen geleden dat hij nog iets had geproduceerd. zegt die mevr oh sorry maar dan mag ik het niet laten onderzoeken het mag niet langer dan 7 dagen geleden zijn. ik kon wel janken 
waarom hadden ze dit niet meteen gezegd toen ik gebeld heb en info had gevraagd over hoe en wat. dan had mijn vriend zich wel even ervoor zichzelf effe bediend  
dus daar sta je dan vol goeie moed en mag je weer een nieuwe afspraak maken.
had er toen effe genoeg van want was zo kwaad op alles en iedereen.
maar nu is alles weer van me af en kan ik er ondertss toch een klein beetje om lachen.
vrijdag is er de nieuwe afspraak dan wel om 7.30u dus nog vroeger tijdens zijn middagpost. dus vrijdag ga ik weer met een potje in mijn broekzak richting ziekenhuis   en met de juiste spermastaal om te onderzoeken.
en dan wachten tot 20 april voor de uitslag.
heb alles gelezen en zag dat jullie man/vriend hun zaadcellen niet zo goed waren. hier vrees ik er eigenlijk ook voor maar we zullen afwachten tot 20 april. catlady12 had je dan geen verdere uitleg gekregen bij de uitslag van de spermastaal? ik vind dat mijn gynaecoloog zo weinig uitleg geeft weet dat het voor haar allemaal duidelijk is maar voor mij  ik weet nog dat ze zei toen ik mijn eisprong had gehad, je hebt je eisprong gehad en verder niks. dan denk je aan de bureau zal ze wel iets meer zeggen maar voor je het tegoei doorhebt staat ze al op en weet je nog niets. mss ook stom van mij dat ik er niets over zei maar achteraf denk je oh dit had ik moeten zeggen of vragen maar dan ist te laat. nu schrijf ik al mijn vragen op voor de volgende keer. 
zo mijn lang verhaal is weer van me afgeschreven  en kom nu weer een paar keer per dag kijken naar jullie verhaal 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan