effe van me afschrijven - Zwanger worden forum

Evitjee - schreef op 15-07 om 09:46
Ik heb me voorgenomen om zelf geen test te doen al denk ik er soms ook wel aan. Teleurgesteld ga ik sowieso zijn maar ik probeer realistisch te zijn en te denken dat dit nog maar mijn eerste behandeling is.   
308 antwoorden en 24515637x bekeken
Evitjee - schreef op 16-07 om 09:57
Hallo dames. 
Even nog een klein vraagje. Ik moet nu utrogestan vaginaal inbrengen voor ( ik zeg het heel voorzichtig) de eventuele innesteling. Heeft er iemand ervaring mee? 
Meid23 - schreef op 16-07 om 15:27
@Ivitjee Ik heb er ervaring mee, heb het tot 12 weken zwangerschap moeten gebruiken (3x per dag 2st)
Evitjee - schreef op 16-07 om 17:39
Had je hier bijwerkingen van? Het is vandaag de eerste keer dat ik het moet nemen ook drie keer per dag. Dat leek mij zoveel. En dit moet ik tot aan de bloedtest doen. 
Meid23 - schreef op 16-07 om 17:44
@Evitjee had wel last van de afscheiding die je er van kreeg voor de rest weinig last wel dat het een eventuele menstruatie kan uitstellen ;-) overigens ben ik van elke terugplaatsing kort zwanger geweest en 3e keer blijvend
zita - schreef op 18-07 om 19:24
Ja was idd veel te vroeg voor te testen maar wie weet hé  maar vandaag de bloedtest gedaan en jammer genoeg telefoon gekregen dat we niet zwanger zijn. Dus op naar de volgende ronde. Nu effe rust in mijn hoofd tot mijn regels komen en voorbij zijn en dan weer ziekenhuis bezoekjes. Maar we blijven positief en wie weet lukt het de volgende ronde wel 
Evitjee - schreef op 19-07 om 00:12
Wel jammer zita. Jij pakt het wel sterk op. Ik hoop dat ik ook zo sterk ga zijn als ze me opbellen met slecht nieuws. Ik moet nog een weekje wachten. Ik vindt het zo spannend ik denk er elke dag wel aan. Heb wel soms van die stekende pijn in mijn buik en soms het gevoel dat mijn maandstonden gaan komen. Ik heb geen iedee waar die pijn vandaan komt. Ik zou zo graag willen weten wat er hier in mijn lichaam gebeurt. 
zita - schreef op 20-07 om 16:03
Had me eigenlijk goed voorbereid en mezelf ervan overtuigd dat het niet van de eerste keer prijs ging zijn. Ik heb mijn tranen toch effe moeten laten vloeien savonds maar ik ben zelf een beetje verwonderd hoe sterk ik er mee om ga. Vandaag nieuwe echo moeten maken en vanaf vandaag moet ik ook starten met menopur. Kreeg een zak mee met vanalles in zelfs de pregnyl heb ik al meegekregen. Dus vanaf vandaag iedere avond een Spuitje en dan volgende week zaterdag terug echo. Ik duim voor je evitjee wie weet ist bij jouw wel prijs 
Evitjee - schreef op 25-07 om 13:25
Ik denk dat ik een beetje dom ben geweest. Maandag moet ik mijn bloed laten trekken om te kijken of ik zwanger ben of niet. Maar ik kon niet meer wachten dus ik dacht ik doe toch al een testje maar de test was negatief, met als gevolg dat ik weer een slecht gevoel heb. Heel even dacht ik dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn. 11 dagen na de pregnyl spuit begon ik als maar meer pijnlijke borsten te krijgen, een drukkend gevoel in mijn buik. Maar mss zit het allemaal in mijn hoofd. Alleszins de hoop op goed nieuws maandag is nu wel volledig weg.
Catlady12 - schreef op 26-07 om 10:57
Hoi dames
Ook hier geen succes... even een dipje nu, hoor de dokter nog zeggen dat we zo'n goeie kans hadden nu pfff.
Zita straf dat jij je zo sterk kan houden heb ik echt bewondering voor!
Evitjee: misschien was het nog te vroeg om te testen?
Mila (Gast) - schreef op 26-07 om 13:40
Jammer meiden!
Evitjee - schreef op 26-07 om 20:14
Het lijkt wel bij iedereen te lukken behalve bij ons. Ik heb me er ook wel al bij neergelegd dat deze poging mislukt is. Kan mijn traantjes goed bedwingen maar het is toch lastig vooral als iemand vraagt hoe het gaat. Dan denk ik dat het vaak van mijn gezicht is af te lezen. Maar goed we gaan verder en we kunnen ni meer doen dan verder proberen.
Meid23 - schreef op 26-07 om 21:35
Geef de moed niet op dames  
Het heeft hier ook 2,5 jaar geduurd waarvan jaar in het ziekenhuis en 2 vroeg miskramen ;-)
Duim dat jullie ook zo n mooi wonder mogen ontvangen
zita - schreef op 27-07 om 18:42
Vandaag weer echo gemaakt n'a een week spuiten en dan zeggen ze plots oei er zitten er 3. Hopelijk gaat 1tje niet meer groeien. Grootste is 13mm
Nu nog 2 dagen spuiten zetten en maandag weer terug voor de echo. En dan zullen we wel horen hoe of wat. 
Evitjee - schreef op 27-07 om 21:10
Hey zita ik had er ook eerst drie van 15mm. Twee dagen later moest ik terug voor de echo en dan bleken het er opeens heel veel te zijn. Dus moest ik er laten weg prikken. Ik heb daar een dagje last van gehad maar viel uiteindelijk nog mee. Was wel een ervaring om mee te maken.
zita - schreef op 29-07 om 08:42
Oh hoe spannend zeg, ik zit nu in de wachtkamer te wachten op de echo dus zometeen weten we weer meer. 
Evitjee - schreef op 29-07 om 10:16
Ja heel spannend he. 
Ik heb daarstraks mijn bloed laten trekken en straks zullen ze me opbellen of ik zwanger ben of ni. Ondanks da ik denk dat het niks gaat zijn verga ik van de zenuwen. 
Evitjee - schreef op 29-07 om 11:51
Bij mij is het een negatief resultaat. 
Ik moet 26 augustus terug naar de prof op gesprek tot dan kan ik niks doen.  Ik heb het heel moeilijk met het resultaat en ga er hier dan ook even van tussen om alles weer mooi op een rijtje te kunnen zetten.  
zita - schreef op 29-07 om 16:40
Oh jammer evitjee, hier zal morgen mijn 2de iui gedaan worden had er vandaag 1tje van 18mm en 1tje van 14mm de derde is klein gebleven dus geeft geen probleem. 
zita - schreef op 01-08 om 12:23
2de iui weer goed verlopen dinsdag nu moet ik vanaf vandaag 's morgens en' s avonds vaginaal een pil inbrengen (utrogestan) tot 14 aug. Dan bloed trekken en als ik dan zwanger ben moet ik ze nog even verder blijven inbrengen ben ik niet zwanger moet ik ermee stoppen. Is voor mijn baarmoederslijm dikker te maken. Wel inlegkruisjes aandoen want er komt terug van dat goedje er terug uit  maar ja we doen alles wat ze zeggen als ze me zouden zeggen loop een week op je handen dan zou ik dat ook doen     hahaha alé toch proberen te doen
Nu weer afwachten tot 14 aug dan begint net mijn verlof. 
zita - schreef op 14-08 om 16:09
En dan krijg je telefoon met de uitslag van de bloedtest. Ja mevrouw de test is licht positief dus gaan we vrijdag opnieuw bloed afnemen om te vergelijken, maar het kan nog beide kanten uit. Dus mss ben ik zwanger mss toch niet. Zenuwslopend 

proud_mommy - schreef op 14-08 om 16:30
Zita hebben ze de waarde niet gegeven? Bij mij zeiden ze dat ook. Maar heb nu een kleine rondlopen van 1,5 jaar. 
zita - schreef op 15-08 om 01:19
Nee geen waardes gegeven enkel gezegd dat ze laag waren. Maar dan heb ik nog hoop 
proud_mommy - schreef op 15-08 om 07:27
Ze willen je geen hoop geven omdat het zo lang duurde. Ik duim voor je dat het goed zit en je een gezond kindje zult voldragen. 
Evitjee - schreef op 15-08 om 12:24
Zita. Kan me voorstellen hoe zenuwslopend dat moet zijn. Ik hoop met je mee. Ik ken ook iemand die voor de tweede keer har bloed moest laten prikken. Ondertussen is ze al 12 weken zwanger. Ik hoop voor jou het zelfde resultaat. Ik moet nog twee weken wachten voordat ik terug naar jette kan gaan. Hopelijk kan ik direct weer beginnen met de volgende behandeling. 
zita - schreef op 16-08 om 07:50
Net weer bloed laten trekken en nu duimen maar, wachten tot 14u. Ben ook een dag overtijd dus wie weet. Heb vanmorgen wel een gewone test van de action gedaan en daar was niks op te zien. Nu morgen vertrekken we op verlof dus ik ga ons koffers inpakken en hopelijk gaat de tijd dan wat sneller voorbij. Ik hou jullie op de hoogte 
zita - schreef op 16-08 om 20:33
Jammer genoeg waren de waardes alweer aan het zakken dus niet zwanger. Dus nu gaan we eerst genieten van onze vakantie en slaan dus een rondje over. Maar wie weet in ontspannen sfeertje wat er nog kan gebeuren. Positief blijven denken ook al is dat heel moeilijk. 
Evitjee - schreef op 18-08 om 00:15
Wow zita wat ben jij sterk seg. Ik wou da ik ook zo strerk kon zijn. Het is super jammer maar o zo goed dat je hoe moeilijk ook er positief tegen aan gaat. Je bent wel een voorbeeld voor mij op dat vlak,  want ik ken je natuurlijk niet op een ander vlak.  soms lukt het me ook goed om positief te zijn maar op andere momenten is het weer o zo moeilijk. Alleszins ik trek me op aan jou verhaal. Geniet van je welverdiende vakantie. Eventjes aan niets anders denken. 
Catlady12 - schreef op 27-08 om 07:28
Hoi dames
Ik ben er even tussenuit geweest door het negatieve resultaat van onze 3e iui.
Intussen weer begonnen met clomid en donderdag moet ik naar ziekenhuis voor onderzoek naar eventuele verklevingen in de baarmoeder die de innesteling kunnen tegenhouden.
Iemand ervaring mee toevallig?
Zita en evitjee jammer dat het bij jullie ook geen prijs was! 
Zita ongelooflijk hoe sterk jij blijft ik ben gewoon gecrasht op mijn werk  
Zoals evitjee zegt probeer ik ook wel positief te zijn maar ik heb het eventjes echt wel gehad met heel dat circus haha.
Hanne (Gast) - schreef op 27-08 om 07:59
hoi 
Catlady 12: ik heb ook 3 mislukte inseminaties achter de rug en vorige week een kijoperatie gehad. Eerder kreeg ik al een onderzoek vd baarmoeder en eileiders. Ze dachten dat de rechter eileider verstopt zat. Bij mij vonden ze tijden de kijkoperatie endometriose (lichte vorm) dus hebben ze dit weggehaald. Mijn eileiders waren toch volledig in orde. Volgende week opnieuw een afspraak md gyn ivm de verdere stappen. 
Maakt me heel Nerveus. 
Allemaal veel succes. Hopelijk snel positieve testen want dat hebben we verdiend.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan