Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Zon en hittezo ga je er mee om
Week tot weekwekelijkse info
BabyBoek gratis op Brabbels
10 tekenendat je baby van je houdt
Maak een naam pollen vraag het iedereen
Zon en hitte !Zo ga je daar als zwangere mee om !
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Gratis online BabyBoek ! leuk om in te vullen en om later terug te kijken !
10 tekenen dat je baby van je houdt herken jij al alle tekenen dat je baby van je houdt?
Twijfel je over de juiste naam ? Maak dan een naam poll aan en vraag het onze bezoekers en jouw vrienden

Hyperventilatie tijdens de zwangerschap komt redelijk vaak voor. Het kan optreden tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling. Echt veel kwaad kan het niet maar het kan wel lastig zijn. Je kunt er ook nog eens erg van schrikken

Jongetjes en meisjes zijn vanaf de geboorte al verschillend maar hoe verschillen jongens en meisje nu precies en waar wordt dat door veroorzaakt ?

Brandend maagzuur komt heel vaak voor bij zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap. Brandend maagzuur komt doordat het maagzuur vanuit je maag gedrukt wordt naar je slokdarm die hierdoor gaat irriteren.

Vertel je wel of niet op een sollicitatiegesprek dat je zwanger bent ? Zo ja wanneer en hoe vertel je dat dan ?

Op een zwangerschapstest lees je 99% klinische betrouwbaarheid, of 99% diagnostische specificiteit. Je denkt daarom al snel dat de test 99% procent betrouwbaar is maar dat is niet helemaal waar. Bijna alle zwangerschapstesten beweren 99% accuraat te zijn

Spruw is een schimmelinfectie in de mond en op de lippen van je baby. Spruw kan over het algemeen geen kwaad en hoeft ook niet altijd behandeld worden. Lees hier alles over wat je moet doen als je baby spruw heeft.

Als je bent bevrucht dan ontwikkelt de eicel en het zaadje zich. Na ongeveer een week vind dan de innesteling plaats. Het vruchtje nestelt zich dan in de baarmoederwand.

De eerste glimlach van je kindje is iets geweldigs. Ieder kind kan al bijna vanaf de geboorte glimlachen. Eerst om niets, dan om iets en al heel snel alleen maar om jou ! Hoe werkt dat precies, dat glimlachen en waarom is het zo belangrijk voor kinderen

Na de bevalling mag je je kindje voor de eerste keer aanleggen. Hoe werkt dat precies en waarom is dit zo goed voor jou en je kindje ?