Dit mag er niet ontbreken in de ideale babykamer

Je bent in verwachting en al druk bezig met het opdoen van inspiratie voor de babykamer. Voorpret! Misschien heb je al wel helemaal uitgedacht hoe je de babykamer wil gaan inrichten, maar misschien heb je ook nog geen flauw idee. Er zijn ook zoveel opties! Wij helpen je door deze spannende tijd heen door alvast de musthaves voor de babykamer op een rijtje te zetten.

Kleurgebruik & meubels

Het is handig om te beginnen met het kiezen van een kleur voor de babykamer. Kies voor een neutrale en rustige kleur, een druk kamertje kan namelijk de nachtrust van je babytje verstoren en dat is nou juist wat je niet wil. Wanneer je weet welke kleuren je gaat gebruiken in de babykamer kun je bij het kiezen van de rest van het interieur daar rekening mee houden. Zo matcht uiteindelijk alles goed bij elkaar! Wat betreft meubels zijn er een paar must-haves. Je hebt een ledikantje/wiegje nodig, een kledingkast en een commode. Hiernaast is het ook handig om een lekkere stoel in de babykamer te zetten en opbergboxen voor overige spullen. De stoel je ?s nachts tijdens het voeden heel handig gebruiken!

Accessoires toevoegen

Bij het aankleden van de babykamer kun je helemaal los gaan. Kies allemaal leuke items die passen bij de interieurstijl van het kamertje! Denk aan een mooi vloerkleedje en leuke muurdecoratie. Naast accessoires die er zijn voor de ?sier?, is het ook handig om de accessoires die je écht nodig zal zijn in huis te halen. Een nachtlampje, een babyfoon en een luieremmer zijn alle drie enorm handig!

Verduister de kamer

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je baby goed slaapt. Hiervoor moet je de kamer goed kunnen verduisteren! Zorg er daarom voor dat je de juiste raamdecoratie voor de ramen hebt hangen. Denk aan een voordelig, klassiek rolgordijn! Kies voor een verduisterende stof, zodat de kamer voor het grootste deel donker wordt. Je kunt je rolgordijnen goed combineren met gordijnen op maat. Ook hier kies je jouw gordijnen met een verduisterende voering! Deze werken ook nog eens isolerend wat ideaal is voor een babykamer.

Welke must-haves moet jij nog in huis halen?

 

Reacties op 'Dit mag er niet ontbreken in de ideale babykamer'

Reacties

Jouw naam:
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan