Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

Lauraax - schreef op 30-09 om 00:04
Heehee .
Aah gelukkig ja altijd spannend inderdaad!
Al 5 daagjes over tijd dus weet niet misschien moet het nog komen en anders weet ik het niet 
558 antwoorden en 28723961x bekeken
meid22 - schreef op 30-09 om 15:47
Hartelijk gefeliciteerd dames
Was graag komen aansluiten, echter ben ik helaas nog altijd niet zwanger  1 oktober 2016 bewust met de pil gestopt (was toen 21), sinds januari 2018 officieel in de medische molen.
Het gevoel dat je als je jong best anders wordt behandeld in het ziekenhuis herken ik, had bij mijn eerste ICSI 21 eicellen (door mijn leeftijd en omdat ze me naar mijn mening te lang hebben doorspuiten). Na de punctie was alles goed kreeg ik instructies over medicatie voor de terugplaatsing en half uur later had ik ineens een medewerkster van het ziekenhuis aan me bed dat ik geen terugplaatsing mocht ivm risico op overstimulatie maar ik voelde me kiplekker en me bloedwaarden waren ook goed), moest 2 cyclussen wachten en dan zouden ze een cyro terugplaatsen mits ik deze had. En toen we aangaven telleurgesteld te zijn werd gezegd dat ik jong was en nog alle tijd had... dat bevestigde dus mijn gevoel van leeftijdsdiscriminatie  
Uiteindelijk hebben ze 4 cyro s kunnen invriezen van 5 dagen oud, eerste cyclus is inmiddels voorbij verwacht over 2,5 week me menstruatie en eind okt/begin nov terugplaatsing van onze cyro ;-) 
Liefs
Orchidea - schreef op 01-10 om 06:35
@Laura Blijft spannend, gewoon een testje doen als je overtijd bent. Die van de Action of Kruidvat merk zijn prima en voor de prijs hoef je het niet te laten! Hopelijk goed nieuws.
@Meid22 Wat een verhaal zeg, en wat naar.. dat dit in Nederland nog gebeurd, raar aangekeken worden dat je hulp vraagt op een relatieve  “jonge” leeftijd. Het is gewoon vervelend als een kindje krijgen te land duurt en ik vind dat ze een ieder het geluk moeten gunnen. Hopelijk is het snel raak bij je! Succes met deze ingreep, behoorlijk heftig, maar dank dat dit mogelijk is met de kennis!
meid22 - schreef op 01-10 om 07:20
@Orchidea Inderdaad heel erg naar, en als er een kans was dat we op de natuurlijke manier zwanger hadden kunnen worden dan had ik het absoluut de tijd gegeven ;-) maar uit onderzoek ik gebleken dat we op natuurlijke wijze nooit een kindje kunnen krijgen, de weg in het ziekenhuis is al niet bepaald makkelijk (ingreep bij mijn man en later dan ik hormonen moest gaan spuiten bij mijzelf terwijl ik angstig ben voor naalden) en om dan vervolgens vlak na een zeer pijnlijke punctie dat tegen je gezegd te krijgen dat vind ik echt niet oké ;-)          En heb ook aanwijzingen dat vrouwen op een wat oudere leeftijd sneller worden geholpen, zus van mijn collega zat in hetzelfde schuitje, haar man ging een week na mijn man onder het mes en zij kregen al week na de ingreep prikinstructies en wij pas 5 weken na de ingreep ;-)                                 En ja ik weet natuurlijk dat we biologisch gezien nog alle tijd hebben, maar we zijn al twee jaar onderweg en willen ook ontzettend graag een kindje, we zijn getrouwd, hebben een koophuis en een vaste baan dus zijn er echt klaar voor en het voelt echt alsof het (zelfs door de artsen) niet aan ons wordt gegund
mercedes (Gast) - schreef op 03-10 om 13:56
hallo,
ik ben 20 jaar en sta er alleen voor de vader is op dit moment niet in beeld, de zwangerschap was niet geplant maar ik ben er heel erg blij mee!!
ik wil graag meedoen aan deze praat groep, om met jonge moeders erover te praten 

Valenciax - schreef op 03-10 om 15:48
hoihoi ,
Ik ben ook 20 jaar en nu 14 weken zwanger, het was niet geplant maar ben er super blij mee! vader is niet in beeld.
Het is inderdaad fijn om met leeftijdsgenoten te kunnen praten over je zwangerschap, er zijn niet veel 20 jarige zwanger 

groetjess
deb95 - schreef op 03-10 om 15:59
Hoi!! 

Een tijdje terug heb ik hier even meegebabbeld over onze kinderwens voor een tweede wonder. Inmiddels is het gelukt!! Gisteren de eerste positieve test in handen gehad, zo blij en zo nerveus. Hij/zij is zoo welkom... hopelijk blijft die lekker zitten waar die zit. 
Hebben jullie trouwens ervaringen met het feit dat je nog steeds geen knaltest hebt als je over je nod zit? Ik denk, heb het niet bijgehouden deze maand, dat mijn nod afgelopen zondag of maandag was. Dan zou ik nu ongeveer 4 weken + 3 dagen zijn. Mijn streepjes zijn echter nog best licht, terwijl ik bij mijn zoon direct knallers had. De early predictator was echter weer een knaller. Ik heb beide foto's hier toegevoegd. Kunnen jullie mij een beetje geruststellen? De early lijkt hier trouwens ook nog wat aan de lichte kant, maar had de foto te vroeg genomen. Na paar minuten was hij zo dik en gekleurd als de controlelijn. 

NewGirl - schreef op 03-10 om 16:20
hoihoi!

ik wilde ook graag meekletsen.

ik ben 21 jaar en mijn vriend is 25 jaar en zijn nu bezig met onze 1e kindje!! echt super spannend.
ik ben eind juli gestopt met de pil maar helaas nog steeds geen positieve test. nu ben ik nog steeds aan het wachten of mijn ongi door breekt of niet, ik ga na zondag testen als ik nog steeds niet ongi ben geworden.

ik heb ook altijd gezegd dat ik jong moeder wilde worden, sws voor mijn 25e en als dat het niet zal worden wilde ik geen kinderen van mezelf maar adopteren ofs... maar zo ver is het nog lang niet en we gaan zien wat er gaat gebeuren. 
wij wonen nu al bijna 1 jaar samen en hebben het echt super leuk samen haha. ook werken we allebei maar ben ik zelf nog werk aan het zoeken wat aansluit op mijn diploma, maar dat gaat best lastig... hopen dat ik dus snel iets positiefs te horen krijg (nieuwe baan, of zwanger of miss wel allebei haha ik hoop het laatste).

xxxx
Orchidea - schreef op 04-10 om 11:05
Wat frustrerend zeg, meid. maar goed dat je in je recht bent gaan staan. Niemand bepaald voor jullie wanneer het tijd is voor een kindje en het is frustrerend als het nog jaren duurt terwijl je er zelf naar verlangt. Hopelijk gaat het nu wel de goede kant op! 
Wat naar zeg Mercedes, dapper dat je zo’n beslissing hebt gemaakt ondanks dat de vader niet in beeld is. Heb je genoeg steun van mensen in je omgeving?
Orchidea - schreef op 05-10 om 09:44
Deb, geen ervaring met testen net na nod, ik ontdekte pas dat ik zwanger was met 6 weken. Redelijk laat. Ik vind je test er goed uit zien, en waarschijnlijk zal hij per dag oplopen, je hcg hormoon loopt met de dagen ook op en sommige testen zijn nu eenmaal erg gevoelig. Ik heb positieve ervaringen met die van de Action!
Newgirl, spannend.. en maak je niet druk, eind juli dat is nog niet heel lang, het kan gerust een halfjaar tot een jaar duren tot je uiteindelijk zwanger bent, ik snap het wel hoor het is frustrerend elke keer het niet zo is, maar uiteindelijk is het daar!
Valenciax - schreef op 05-10 om 14:37
hoihoi!
ik had een vraag.. ik ben zwanger alleen de vader is nu niet in beeld, ik heb het uitgemaakt door zijn agressieve gedrag.  nu beweerd hij dat hij de vader niet eens zou zijn.. wat niet waar is. nu hoorde ik dat hij een 'rechtzaak' is begonnen, wat vreemd is want dat zou nu niet kunnen aangezien er nog geen kind is en ik voor alles open sta alleen hij al meerder gesprekken heeft geweigerd heb hem vanaf begin af aan duidelijk gezegd dat ik een oplossing wil vinden voor het kindje. alleen ben ik nu wel op het punt dat het misschien beter zou zijn voor het kindje als hij helemaal niet meer in beeld zou zijn (heb daar zo mijn goede redenen voor)  hij zegt dat ie wilt wachten tot het kind geboren is en dan een vaderschap test eisen. 
mijn vraag is nu wat kan hij allemaal doen en eisen ?
Orchidea - schreef op 06-10 om 06:19
Ik denk zelf vrij weinig, niets toont aan dat hij de vader is, maar ik heb er dan ook geen verstand van. Doet rechtsbijstand hier niets mee? Wel een rot situatie dit zeg..
deb95 - schreef op 06-10 om 14:10
@Orchidea: bedankt voor je geruststelling. Het voelt meer gek dat ik niet direct knaltesten heb, wat bij mijn zoon wel zo was. Maar ja misschien was ik ook wel minder ver dan ik dacht. Inmiddels loopt de clearblue mooi op en durf ik het steeds meer te geloven. Tussendoor deze 2 dagen zit 48 uur, dan is het een goede oplopende test nietwaar? 
Hartje - schreef op 06-10 om 14:34
Ziet er heel mooi uit deb! 'tblijft afwachten tot de eerste echos
Orchidea - schreef op 08-10 om 11:14
Dat ziet er zeker goed uit! Ik ga je toch feliciteren met je zwangerschap. Het is natuurlijk altijd even wachten of alles goed gaat tot je de eerste echo hebt gehad. Zou zeker als je je ongerust voelt dit melden bij aanmelding bij een verloskundige of gynacaloog. Maar ik vind je testen heel mooi oplopen, kan dat je een latere eisprong hebt gehad dus het hoeft niet meteen mis te zijn. Lekker gaan genieten jij!!
Hartje - schreef op 08-10 om 11:36
Deb je gevoel was alleen niet goed of had je meer klachten voor vanmorgen? Ik vind het nu extra spannend worden omdat wij eigenlijk 't zelfde verhaal hebben! Gaat het een beetje? 
deb95 - schreef op 08-10 om 12:20
@Orchidea: het is helaas zaterdag op zondagnacht misgegaan. Maar bedankt voor je positieve en lieve berichtje.

@Hartje: geen zorgen maken hoor. Het feit blijft dat je zwanger bent en dat er ook mensen zijn die nooit een mooie test in handen hebben, maar wel een mooi kindje. Ik had verder geen klachten, totdat het bloeden begon. Enkel de lichtere testen dan ik gewend was en een gevoel dat het niet goed zat. Ik duim voor je! 
Orchidea - schreef op 09-10 om 10:14
Wat naar zeg, sterkte.. lekker rustig aan gaan doen en probeer het te verwerken. Hopelijk de volgende ronde wel een plakkertje! Veel liefs!!
Nyphele - schreef op 09-10 om 11:47
Gefeliciteerd voor alle zwangeren!

Ik kom graag ook meekletsen. 

Ik heb al 2 kindjes van 10 en 7j. Dus inmiddels ben ik 29, maar was dus wel een tienermoeder. 
Nu willen ik en mijn vriend graag nog een kind, maar hij wilt graag nog even wachten. Waar ik volledig achter sta, zo kunnen we rustig een huis kopen en een kamertje inrichten. Al kijk ik er dus ontzettend naar uit.
Valenciax - schreef op 09-10 om 21:02
Zijn jullie ook vrienden kwijt geraakt tijdens of na de zwangerschap ..? 
Ik ben namelijk een ‘vriendin’ kwijt geraakt omdat ik niks van me laat horen in haar ogen.. sorry dat ik met me kindje bezig ben en de boel op orde wil hebben. 
 
Hebben jullie dit ook gehad ? Of ben ik er weer z’n 1 uit 1000e die dat overkomt haha..
proud_mommy - schreef op 09-10 om 22:13
Ik had een vriendin, toen zij trouwde verbrak ze alle contact.  En toen ik trouwde zei ze, waarom heb je me niet uitgenodigd. Daarna was ze zwanger vertelde ze het en sprak ik haar haar hele zwangerschap weer niet.  En toen ik zwanger was vertelde ik het. Toen mijn zoontje 2 maanden was zei ze hey Hoe gaat het ben je al bevallen. Daarna weet contact verbroken.
Valenciax - schreef op 10-10 om 08:00
Zo stom zeg.. ik kreeg te horen dat ik me afsluit van de wereld, terwijl ik gwn lekker naar buiten ga met vrienden en familie ben die dicht bij me staan ja ik heb alleen heel veel sociaal media verwijdert en vrienden verwijdert die ik eigenlijk nooit spreek. Maar dat is niet gek toch als je zwanger bent merk je pas wat echt belangrijk is en dag is voor mij niet 100e vrienden op Facebook of Instagram 
Vind het wel jammer dat sommige dat niet begrijpen maar daar komen ze wel achter als ze zelf zwanger zijn 
Valenciax - schreef op 10-10 om 12:26
nee ik zit er ook totaal niet mee, zo weet je wie je echt vrienden zijn idd! ik heb alleen contact met familie en close vrienden meer heb ik op dit moment niet nodig. ik hecht niet meer zo veel waarden aan al die vele vrienden, gewoon lekker met mijn zwangerschap bezig zijn en straks heerlijk genieten van mijn kleine wondertje 
Zussiee' - schreef op 10-10 om 11:05
mercedesvalencia gefeliciteerd met jou´n zwangerschap !
wat een rot moment nu vanwege je ( ex ) ik hoop dat je ondanks zijn gedrag toch een beetje kan genieten van je kleine wondertje in je buik .

Ik weet uit mijn omgeving dat een ´vader´ een dna test kan aanvragen ook via de rechter en deze 9 van de 10 keer dus wel verplicht is om aan mee te werken , mocht daar uit blijken dat hij de vader is dan kan hij via de rechter stappen gaan onder nemen ( het wil natuurlijk niet zeggen dat er een omgang komt of wat dan ook ) maar de kans is er wel tenzij er geloof ik drugs alcohol in het spel zitten .

 Ik hoop voor jullie dat het niet zo ver hoeft te komen en jullie er beiden uit komen nu eerst maar lekker genieten !
want stress kun je nu helemaal niet gebruiken zodra het geboren is zie je wel verder wie weet toont hij dan wel totaal geen interesse meer 

Succes knuffel.
Valenciax - schreef op 10-10 om 12:24
nee ik hoop ook niet dat het zo ver komt. en precies zoals je zegt stress kan ik er nu niet bij hebben dus we zien wel hoe hij zich gedraagt als de kleine er is.
ik ga er nu in ieder geval volop van genieten! vanmiddag weer een echo 
proud_mommy - schreef op 10-10 om 12:55
Ja idd, dat heb ik ook. Ik heb alleen contact met familie en 1 goede vriendin.
Valenciax - schreef op 10-10 om 18:27
ja meer heb je ook niet nodig. je kan zulke mensen ook geen echte vrienden noemen, echt vrienden blijven naast je staan in wat voor situatie dan ook
proud_mommy - schreef op 10-10 om 18:34
Jaa precies
Mommie26 - schreef op 10-10 om 20:23
Ik sluit me graag bij jullie aan. 
Ik was 19 toen ik zwanger raakte van me zoontje en 20 toen hij geboren werd.

Nu sinds deze maand begonnen met ovu testen, tarwekiemolie en mama compleet.en gaan we voor mijn 2e en me vriend is 22 en word zn 1e.
Orchidea - schreef op 11-10 om 15:40
Spannend Mommie26. Hopelijk ben je snel zwanger!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan