Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

Lizmie - schreef op 13-04 om 12:28
Hoihoi!
Ik ben Lizzy 20 Jaar, ik en mijn vriend Kevin (26), verwachten 16 september 2018 ons eerste kindje!
Dit was een geplande zwangerschap!
Ik als zowel hij werken allebei en volgend jaar gaan we ons eerste huisje kopen.

Ik heb deze groep opgericht omdat het toch leuk is met +/- leeftijdsgenoten te kunnen babbelen. Is toch altijd anders niet? Alhoewel ik ook graag raad krijg van mensen met een beetje meer ervaring, maar bon.

Wie komt erbij ?
517 antwoorden en 3616064x bekeken
Hartje - schreef op 13-04 om 13:22
Hoi wat leuk dat je je eerste kindje verwacht, gefeliciteerd! Ik was net 21 met m'n eerste kindje, nu net 22 en verwacht de tweede en derde. Dus met jong moeder worden ervaring
proud_mommy - schreef op 13-04 om 13:24
Gefeliciteerd lizmie. Super leuk en spannend he haha.

Hartje wat leuk, je bent echt heel jong moeder. Dat was echt mijn wens haha uiteindelijk 24 en heb mijn eerste, ook super leuk natuurlijk. 
Hartje - schreef op 13-04 om 13:26
24 is ook nog jong toch?  
W.w - schreef op 13-04 om 13:50
42 weken
Leuk dat jullie ook zo jong zijn en nu al een kinderwens hebben of al kinderen. Ik ben zelf 22 en mijn vriend 27 ik ben al 2 keer zwanger geweest in de laatste 6 maanden helaas is dit elke keer misgegaan. Heb woensdag mijn ovulatie gehad kan niet wachten tot ik weer kan testen.
proud_mommy - schreef op 13-04 om 13:59
Hartje ja klopt haha. 

Ww spannend. Ik duim voor je. Hoop dit x op een plakkertje.
Lizmie - schreef op 13-04 om 14:20
Hartje, Krijg je nu een tweeling dan?
Proudmommy, is idd ook nog jong eh!
Ww Ik wens je veel geluk toe dan!!  

Vind wel leuk mensen met de ervaring jong zwanger zijn! Kregen jullie ook continu de vraag van is het gepland of was het een ongelukje? Precies of je bent niet oud genoeg om op je 20 zwanger te zijn?
Hartje - schreef op 13-04 om 14:27
Hé w.w. wat spannend.. 
Ja klopt! Nee hier durven ze dat niet te vragen, al ligt de leeftijd in m'n omgeving niet heel hoog. Maar denk dat ze t wel verwachten van ons en nu er al aan gewend zijn. 
W.w - schreef op 13-04 om 15:19
42 weken
Ik heb altijd geroepen dat ik jong moeder wil worden en mijn vriend is 27 en dat is tegenwoordig normaal haha dus heel verbaast zijn ze niet maar wel een beetje natuurlijk.
Lizmie - schreef op 13-04 om 15:54
Hartje , Ww, Amai bij ons precies andere koek hahaha aléé kan mss ook eerder zijn omdat ze altijd verschieten van mijn leeftijd , want als ze niet achter mijn leeftijd vragen hebben ze ook nooit de vraag of het gepland was haha

Ik en mijn vriend staan best vol tattoos dus en aangezien dat veel geld en tijd in beslag neemt denken ze al meestal dat ik rond de 24 ben Ook ben ik al afgestudeerd van men 17 jaar, mss is dat volwassen worden er nu al wat ingebakerd ofzo ik weeget ni goe haha
DreamBaby - schreef op 13-04 om 16:19
Mag ik ook komen mee praten/lezen?
Ik ben DreamBaby (25 jaar) en mijn vriend is er 37.. Wij hebben natuurlijk ook een kinderwens maar helaas heb ik wel pcos.. En mijn vriend heeft ook zo zijn negatieve dingetjes dus zwanger worden zal voor ons dus wat moeilijker worden.. Daarom gaan wij (weten nog niet wanneer) een afspraak maken in het fertiliteitscentrum voor meer informatie te vragen over de mogelijkheden, zodat ik toch zwanger kan worden maar eerst staat er voor ons nog een trouw op de planning, want ik en mijn vriend gaan namelijk trouwen op 18 augustus 2018 dus de eventuele behandelingen om zwanger te worden zullen pas na onze trouw worden gepland maar gewoon wat meer informatie vragen kan nooit kwaad toch?? 
W.w - schreef op 13-04 om 16:45
42 weken
Wat vervelend dreambaby. Ik hoop dat zodra jullie met de behandeling beginnen het snel werkt en je snel zwanger bent.
Informatie inlezen kan nooit kwaad.
anoniem22 - schreef op 13-04 om 19:25
22 weken
Ik wil wel gezellig mee kletsen niet zwanger wel een zoontje van 8 maanden bevallen op me 22ste nu 23 geworden
W.w - schreef op 13-04 om 19:44
42 weken
Aangezien er hier al veel een kindje hebben kunnen jullie mij mis helpen. Ik ben mezelf aan het gek maken hahaha. Had woensdag mijn ovulatie en voelde die heel goed nu heb ik sinds vandaag af en toe ligte steekjes en hele ligte krampjes daar wat kan dit betekenen?
Meissie - schreef op 13-04 om 19:50
Wat jij verteld heb ik ook haha. Ben mezelf ook aan het gek maken. Dag na ovulatie steekjes daarna hoofdpijn, vandaag beginnen mijn borsten zeer te doen en ik kan iedereen wel afslachten in de winkel en zelfs irriteer ik me aan mensen op tv. Whahah. Nou, nu afwachten of ik ergens volgende week ongesteld word. Mijn cyclus is heel onregelmatig dus geen idee.
anoniem22 - schreef op 13-04 om 19:50
22 weken
Jeetje durf ik eigenlijk niet te zeggen denk dat hartje dat wel weet even wachten tot ze online is
Hartje - schreef op 13-04 om 23:09
Das wel snel om dat te ervaren door een zwangerschap. Je lichaam maakt zich elke cyclus weer klaar voor een zwangerschap onder invloed van hormonen, ik denk dat dit de klachten zijn die je ervaart. Echte eerste, prille l klachten van je zwangerschap ervaar je meestal rond 9 dagen na je ovulatie, dan is gemiddeld de innesteling.  
Spannend meiden! 
W.w - schreef op 13-04 om 23:22
42 weken
Ik hoop zo dat je gelijk hebt hartje. En dat dit echt de eerste klachten zijn en dat het dit keer allemaal goed blijft zitten.
Heb een soort gevoel in mn baarmoeder als dat je ook in je blaas hebt als die vol zit. Maar dan mn baarmoeder...?
N.L. - schreef op 13-04 om 23:31
Lieve allemaal,
Ik ben net 23 en verwachten 17 september 2018 net als Limzie mijn eerste kindje :-)

Spannend!
Sunny - schreef op 14-04 om 04:19
Hallo allemaal

Ik ben 28 jaar en zwanger van mijn eerste, ik ben dus zeker geen jonge moeder maar mijn vriend is 24 hij wordt wel jong vader.

Ik wou eigenlijk even reageren op Dreambaby, zelf ben ik ook zwanger geworden dankzij medische hulp en wanneer de kinderwens er is zou ik aanraden om nu al een afspraak te maken, na je eerste afspraak zullen er namelijk heel veel testen verricht gaan worden bij zowel jou als je partner. Dit neemt best wel wat tijd in beslag en voordat alle uitslagen binnen zijn er er een behandelings plan is besproken ben je al snel een paar maanden verder.
Samantha89 - schreef op 15-04 om 09:33
Ik was 25 toen ik onze dochter kreeg nu ben ik er 28 en heb ik in januari een miskraam gehad maar nu weer zwanger 
DreamBaby - schreef op 15-04 om 09:34
Sunny: Bedankt voor je reacties..  Weten wel niet goed naar wel ziekenhuis/fertiliteitscentrum wij moeten gaan, wonen in België (in Antwerpen) dus wij twijfelen tussen UZA Antwerpen of UZ Leuven.. Heeft er soms iemand ervaringen met één van die twee ziekenhuis/fertiliteitscentrum? 
Lizmie - schreef op 16-04 om 08:16
Hey bekend volk! Leuk om jullie hier terug tegen te komen!

Dreambaby! Ik hoop dat je dan een vlotte begeleiding krijgt en julllie kinderwens snel mag uitkomen!
W.w. & Meissie , Ik heb toen ik nu zwanger geraakte 1 nacht echt een paar felle steken gehad , heb toen niet goed kunne slapen.. dus wie weet?  Ik wil ook niet al te veel hoop geven natuurlijk!

TROUWENS WELKOM IEDEREEN!  
DreamBaby - schreef op 16-04 om 09:56
Ik hoop dat wij in een van de 2 ziekenhuizen/fertiliteitscentrum inderdaad vlotte en goede begeleiding gaan krijgen, maar eerst staat er voor ons een huwelijk gepland op 18 augustus 2018 want ik ga dan trouwen met mijn vriend..  Maar er moet tegen dan ook wel wat veranderd zijn.., ik moet mijn medicatie verder afbouwen (wat goed gaat) en mijn vriend moet gestopt zijn met roken.. 
Lizmie - schreef op 16-04 om 10:57
Proficiat alvast met jullie trouw!
En ow ja da's mss beter zo zonder sigaretjes! Ik rookte ook maar ben volledig gestopt. Mijn vriend daarentegen rookt nog tegen de sterren op. Ik neem het hem niet kwalijk, aangezien ik zelf weet wat het is om te stoppen en ik zo'n stuk chagrijn ni bij mij wil hebben ahahaha
DreamBaby - schreef op 16-04 om 12:32
Knap dat je volledig bent gestopt met roken!  Ik hoop dat mijn vriend het na een tijd ook zal kunnen.. Want dat is toch altijd beter voor de zaadjes niet? Want mijn vriend zijn sperma is jaren geleden al eens getest (voor dat hij mij kende) in het jaar 2009 waren er geen zaadcellen te zien en ik 2012 waren er wel zaadcellen te zien maar die hadden geen staartje dus ik ben nu wel eens benieuwd hoe dat zijn zaadcellen nu zullen zijn dus ik hoop dat als hij kan stoppen met roken dat zijn zaadcellen dan beter zijn als die van jaren geleden..
Sunny - schreef op 16-04 om 12:44
@dreambaby op aanraden van onze gynaecoloog is mijn vriend menevit gaan gebruiken,
"From The Makers Of Elevit, Menevit Supports Sperm Health & Male Fertility"
Dit is een dagelijkse pil maar je moet het al 3 maanden gebruiken voordat je de resultaten ervan kunt zien.
Sperma wat je nu ejaculeert is namelijk 3 maanden geleden door je lichaam gemaakt (mocht je niet ejaculeren dan wordt het afgebroken) zo is het dus altijd 3 maanden oud. Misschien interessant om te weten
DreamBaby - schreef op 16-04 om 12:52
Sunny; Bedankt voor de informatie!  Maar ik vraag me wel iets af.., in 2012 waren er dus wel zaadcellen te zien maar dan zonder staartje maar nu zijn wij ondertussen al 6 jaar verder dus kan dat staartje eigenlijk weer aan de zaadcellen groeien of is een maal geen staartje nu voor altijd geen staartje aan de zaadcellen?
W.w - schreef op 16-04 om 14:50
42 weken
Lizmie wat knap en goed dat je gestopt bent met roken. Bij mannen gaat dat altijd wat langer duren aangezien het niet om hun lichaam gaat maar dat komt vast wel goed.

Dreambaby wat leuk dat jullie gaat trouwen. Lijkt me heerlijk om daar naartoe te leven.
Lizmie - schreef op 16-04 om 15:38
W.w dankjewel! Ja weet je .. Mijn ventje werkt ook in de bouw en staat continu buiten dus dat maakt het ook weeral een pak moeilijker om te zeggen van ik blij eraf . MAAR hij rook t ' s avonds al wel minder aangezien hij nu altijd naar buiten moet hahaha vroeger rookten we ook binnen, maar wil het huis nu echt rookvrij hebben voor de kleine er is dusjaa.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan