Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

Orchidea - schreef op 10-06 om 18:59
Zeker, net terug van een paar dagen Centerparcs dus dat genieten komt wel goed. Ja het hoort er helaas bij Angie, wat vond ik dat verschrikkelijk zeg die misselijkheid. Bah, was soms wel dagen thuis op bed. Heb dan ook niet een hele makkelijke zwangerschap gehad met al die symptomen.. maar we doen het voor een goed doel, als dat kleine mensje geboren is weet je het waar je het voor gedaan hebt. Hoe is het nu verder met je? Alleen misselijkheid? En is het nog te doen?
558 antwoorden en 28691427x bekeken
anoniem22 - schreef op 10-06 om 19:25
Haai allemaal  ik heb alleen int begin hier geklets Maar lees eigenlijk wel alles mee. Ik wou even vertellen dat wij voor een tweede kindje gaan, zit nu net in ronde 1 en me “vruchtbare dagen” zijn begonnen. Wij willen dit geheim houden en als er een zwangerschap aankomt ook stil houden tot 15 weken maar ik heb nu al de behoefte om het te vertellen omdat ik zo entosiaust ben haha dus vandaar dat ik het hier even van me af typ.
Lizmie - schreef op 11-06 om 08:46
Anoniem22, veel succes!
Ooh orchidea rottig eh!
Ik werk nu ook met jaarcontracten , (2de maal nu op deze job) Loopt tot december 2018 al chance, normaal geven ze mij verlenging maar ik ga tijdens hetbevallingsverlof mss toch kijken om dichter bij huis te werken. Brussel is best wel ver voor alle dagen , alé ben het ondertussen al wel gewoon maar toch met een kindje erbij...
Orchidea - schreef op 11-06 om 10:19
Anoniem 22, spannend zeg en gezellig dat je mee komt kletsen!
Nou rottig, ik vind het gemeen dat er zo met iemand word omgegaan. Tijdens een paar gesprekken is mijn beloofd dat ik een vastcontract zou krijgen wegens goed gedrag, ze waren tevreden over mij tot ik zwanger raakte en mij een stuk of 2 keer ziek heb gemeld en smeekte om halve dagen omdat ik het anders niet redde. In mijn beroep word gewoon niet op prijs gesteld om kinderen te krijgen omdat je inpricipe altijd op straat werkt, op kantoor kon ik alleen de meldingen en de verbalen van mijn collega’s behandelen, wat niet echt een dagtaak was voor 9.5 uur. Het ergste vind ik dat ik aan het begin van mijn sollicitatie gesprek aan heb gegeven een grote kinderwens te hebben. Helemaal prima, leuk. Wij zijn zelfs verhuist naar de plek waar ik werk. Dit klinkt allemaal heel deprimerend, mijn excuses alvast, maar het is allemaal voor niets geweest. Ik hoop dus dat bij jou je werk en je inzet WEL op prijs word gesteld, maar geef jou ook groot gelijk als je voor je kleintje dichter bij huis gaat werken. Ik weer het nog niet zo goed wat ik ga doen met werken, tot 2018 ga ik gewoon lekker genieten van mijn dochtertje en misschien ga ik verder zoeken naar iets part time, misschien blijf ik wel thuis
Lizmie - schreef op 11-06 om 12:28
Ja ik vind het ook gemeen natuurlijk, ma bedoel gewoon rottig dat het nog steeds voorkomt :/

Ja IK MOET echt wel geld in het laadje halen , niet werken is bij mij nen  no-go aangezien wij vorige week een huis hebben gekocht. ( wat wel een extra druk geeft natuurlijk ma bonn). Maar inderdaad doen waar je je goed bij voelt en het is altijd leuk om een langere tijd te kunnen genieten van je kleintje!
Babydoll - schreef op 11-06 om 15:35
Hoi Lizzy, gefeliciteerd met je zwangerschap! Super leuk en spannend hoe voel je je?
Orchidea - schreef op 11-06 om 17:30
Begrijp ik Lizmie, het is ook allemaal niet zo goedkoop meer tegenwoordig! Wij trekken het met het salaris van mijn man inpricipe wel goed, dan maar niet 2 keer per jaar op vakantie bijv!
Wel gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! 
Lizmie - schreef op 12-06 om 08:17
Babydoll dankje! en supergoed nu eigenlijk , wel veel moe ma da's normaal zeker en aventoe dikke voetjes hehe..

Gisteren een rondleiding gehad in de kraam- en verlosafdeling! SUPERINTERESSANT! Ik ben blij dat ik nu weet waar ik terechtkom en wat er op bij afkomt! Het lijkt me echt zo'n aangenaam ziekenhuis! ( A.Z. Sint-Jozef te Malle), Het maakt eht allemaal ook wat echter en spannender, het komt dichterbij meiden!
Dankjewel Orchidea, superlief! en ooh snap ik! op zich wel superfijn als het gaat met 1 loon dan voel je je altijd veilig eh!
Orchidea - schreef op 12-06 om 08:43
Leuk die rondleiding zeg. Die heb ik de 23e juni in mijn ziekenhuis. Inmiddels dan ook weer 31 weken zwanger dus dan schiet het voor mij al helemaal op. Veel oefen weeën afgelopen dagen gehad, hopelijk blijft ze nog even zitten.. 
Lizmie - schreef op 12-06 om 13:13
ja dat is waar! en oow kan ik me eigenlijk niks bij voorstellen hoe voelt dat oefenweeën?.. ik hoop het ook voor jou hoe lange rhoe beter zegt
Orchidea - schreef op 12-06 om 13:18
Soort menstruatie achtige krampen. Indalen is bij mij afgelopen dagen ook begonnen want ik heb een soort “spierpijn” daaronder. Ben benieuwd, vorige week lag mevrouw nog in stuitligging, en over twee weken een groei echo dan zal ze mijn verhaal denk ik wel bevestigen. Ben best zenuwachtig aangezien ze bij de vorige echo kleiner dan gemiddeld was, meer kans op eventuele vroeggeboorte dus. Nu waren mijn man en ik sowieso overtuigd dat ze de 40 weken niet gaat redden maar ze moet toch echt nog even blijven zitten, al zijn we zo nieuwschierig naar haar!! 
Angiie - schreef op 12-06 om 19:21
Nou maar even een ander account aangemaakt. Ik kon gewoon met geen mogelijkheid meer in mijn vorige account komen. Ook niet als ik op wachtwoord vergeten drukte. Ik kreeg geen mail om mijn wachtwoord te veranderen. Dus na een paar dagen ben ik weer terug. 

De misselijkheid is nog steeds erg met vlagen maar wel al minder heftig heb ik het idee 
Orchidea - schreef op 12-06 om 19:53
Oh wat vervelend zeg Angie, ik heb daar ook last van gehad, uiteindelijk naar meerdere keren proberen toch een mail ontvangen voor de wachtwoord wijziging. Wel fijn dat het beter met de misselijkheid gaat, dus de trucjes werken enigszins wel bij je? 
Angiie - schreef op 13-06 om 00:14
Ja het werkt gelukkig! 
Hoe is het met jou orchidea?
Lizmie - schreef op 13-06 om 09:16
dankje orchidea! En oeioei inderdaad dat ze nog maar even blijft zitten

Ooh Angiie lastig eh! ik heb het ooit ook eens gehad ( bij een ander site) wat was dat voor miserie haha.
Orchidea - schreef op 13-06 om 09:42
Gelukkig maar! 
bij mij wel redelijk. Ik ben een beetje angstig dat het kindje vroeger geboren gaat worden. Momenteel regelmatig wel menstruatie achtige klachten (oefenweeën) maar dat kon ook met het indalen te maken hebben. Ik kijk het voor nu even aan, want ben niet iemand die meteen met paniek belt naar de verloskundige, maar ben benieuwd. 
Angiie - schreef op 13-06 om 10:37
Ja inderdaad Lizmie ik dacht eerst nog: nou dan maar geen brabbels. Maar je mist het dan toch ergens om ff te kijken. 

Ik hoop niet dat dat het geval is orchidea en dat het kindje lekker blijft zitten en dat er niks loos is 
Orchidea - schreef op 13-06 om 10:40
Ik hoop het ook, over 1,5 week een groei echo en dan gaan we ook bekijken of mevrouw al ingedaald is, wat mij wel het meest logisch lijkt. Ben heel erg benieuwd! Jij ook alweer 7 weken vandaag, wat gaat het stiekem snel zeg
Angiie - schreef op 13-06 om 11:12
Ik hoop echt dat alles goed is bij je

Ja pff de tijd gaat echt snel. Morgen de 7 weken echo
Orchidea - schreef op 13-06 om 12:18
Komt wel goed hoor! Ze moet alleen nog een paar weekjes wachten, is alleen al zo ontzettend eigenwijs.
Spannend zeg, voor de eerste keer dat kleine frummeltje zien! 
Babydoll - schreef op 13-06 om 12:35
Super leuk al jullie verhalen te horen meiden! Ik had vorige week de groeiecho de kleine lag nog in stuitligging ???? volgende week weer een groeiecho om te kijken of meneer al omgedraaid is ik hoop het wel aanstaande zaterdag ben ik 35 weken! Schiet al aardig op en ga stiekem het gevoel toch missen in mijn buik Hihi 
Orchidea - schreef op 13-06 om 12:43
Welkom Babydoll. Fijn zeg je ventje nog eens kunnen bewonderen tijdens de groei echo. Het kan nog alle kanten op. Tot de 35 weken kan hij nog draaien, na week 36 word de kans veel kleiner aangezien hij gewoon te groot is om nog om te draaien, al kan het dan nog steeds maar de kans is inimini. Vanaf 36 wk kun je dan ook een handmatige draaipoging laten doen, maar laten we hopen dat het niet zo ver komt en je ventje gewoon gaat draaien. Ja, ik ga dat ook wel missen, vooral de bewegingen in je buik, al ben ik zelf echt wel aan het aftellen al. Vrijdag 30 wk..
Babydoll - schreef op 13-06 om 12:48
Lieve Orchidea,
Ja super fijn om hem nog een keer te kunnen zien idd alleen had ik wat zorgen over de ligging aangezien je allerlei verhalen op internet leest Hihi het stelt mij gerust dat je dit zegt en idd hopen dat hij nog gaat draaien had afgelopen weekend wel het gevoel dat die aan het draaien was nu ook lekker druk bezig in het buikje!
En kan heel goed begrijpen dat je ook aan het aftellen bent na week 30 werd ik ook weer erg moe en voelde me net een eend zo aan het waggelen Haha is het ook jou eerste kindje? En hoe voelde je je tijdens de zwangerschap? 

Xoxo
Orchidea - schreef op 13-06 om 12:54
Klopt inderdaad, je leest al die gruwel verhalen waar uiteindelijk verplicht een keizersnee aan toe pas moet komen. Niet doen, elke zwangerschap is anders en die van jou ook. Nu moet dat ventje niet zo eigenwijs doen en volgende week op de echo laten zien dat hij mooi gedraaid is!  Verder ook geen reden tot paniek, medische kennis is in de jaren ontzettend gegroeid. 
Ja, eerste kindje en ben inderdaad aan het waggelen geslagen en moe, moe en nog eens moe, verschrikkelijk.. ik ben de eerste weken ontzettend misselijk geweest en daarna gewoon heel erg moe, en dat is zo gebleven. Ik heb de ziekte van Pffeifer gehad, en dat zit nog steeds in mijn bloed. De zwangerschap heeft daar niet veel goeds aan gedaan en uiteindelijk zo moe gebleven, niets aan te doen, doe het uiteindelijk voor dat wondertje maar zal toch weer blij zijn mijzelf weer goed te voelen!
Orchidea - schreef op 13-06 om 13:11
Tuurlijk, heel begrijpelijk ook dat je er wel veel over nadenkt. Dankjewel! Ja inderdaad nog eventjes, voor je het weet zijn we beide bevallen en hebben we een mooi kindje op de wereld gezet. Bij mij word het een meisje. Mooie buik heb je trouwens zeg! 
Babydoll - schreef op 13-06 om 13:17
Zo is het maar net! Vind het echt leuk dat ik mensen spreek die ook bijna moeten bevallen! Een meisje super leuk???? en bedankt Hihi 
Babydoll - schreef op 13-06 om 13:25
Zo is het maar net! Vind het echt leuk dat ik mensen spreek die ook bijna moeten bevallen! Een meisje super leuk???? en bedankt Hihi 
Orchidea - schreef op 13-06 om 13:28
Ja klopt, ik ook. Had ook al een forum geopend met de laatste 10 weken aftel topic, maar bijna niemand heeft gereageerd helaas. Vond ik toch wel leuk, toch fijn om te dromen over de bevalling en te “klagen” over de bijkomende klachten! Haha.
Angiie - schreef op 13-06 om 22:26
Nou orchidea het is inderdaad heel spannend om het kleiner frummeltje voor het eerst te zien.  Ben er zo zenuwachtig voor. Wel gezonde zenuwen 
Lizmie - schreef op 14-06 om 08:10
Laat iets weten eh Angiie! Toitoitoi!

Jaaaa het zal stillekes aan terug pittiger worden richting einde toe. Eigenlijk de weg dat we nu nog moeten afleggen is niets meer in vergelijking van het aantal weken dat we hebben afgelegd eh.. Ik heb ook alleen maar het gevoel dat het sneller en sneller gaat sind ik in de helft zit haha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan