Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

proud_mommy - schreef op 17-04 om 10:37
Haha heel grappig hoe dat gaat. Ik kreeg juist altijd de vraag, Ben je nog niet zwanger? Ik werd er gek van. Bij ons duurde het 18 maanden voor ik zwanger werd.
Uiteindelijk wist buiten de familie niemand dat ik zwanger was, totdat ik was bevallen haha.
558 antwoorden en 28548796x bekeken
N.L. - schreef op 17-04 om 10:47
Dat is wel leuk!
Ja veel vriendinnen studeren indd nog of nog gewoon echt niet aan toe. 
Haha bij ons ook wel een beetje @proudmommy.. mijn schoonmama zei de heletijd heel subtiel.. ik zou zoooo graag oma willen worden haha!

proud_mommy - schreef op 17-04 om 11:09
Haha mijne ook NL. Ik wil de kinderen van mijn zoon zien. Ik heb van alle kinderen gezien behalve die van hem. 
Lizmie - schreef op 17-04 om 12:38
Oh amai proud_mommy dan hebben jullie veel geduld mogen uitoefenen! Bij ons was het de 4de keer raak. Maar dat kan misschien zijn omdat ik allang ontpild was aangezien ik continu tussentijdse bloedingen kreeg ... denk niet dat hij ooit optimaal gemacheerd heeft

Ja zijn moeder was ook al wel van  seg iedereen is al oma .. ik staan achter zei ze dan hahah
W.w - schreef op 17-04 om 12:51
Haha mijn moeder en schoonmoeder hebben ook allebei wel hints gegeven.
proud_mommy - schreef op 17-04 om 13:27
Lizmie ik slikte het maar een maandje. Het zat dus niet echt in mijn systeem. Ik was gewoon altijd op tijd met mijn nod. De laatste maanden ineens niet meer.

Ww haha mijn moeder zei altijd je bent nog jong. Het komt nog wel. Wel zei ze dat als ik zei ik ben nog steeds niet zwanger. 
Shir - schreef op 17-04 om 15:33
Mijn moeder hintte ook wel. Maar de vragen kwamen juist van mensen die ik indirect ken.

Ik heb bijna 10 jaar de pil geslikt en ben de eerste keer binnen 3 maanden zwanger geworden. Met de 4 miskramen ben ik in totaal binnen 2 jaar 5x zwanger geworden. Dus ik heb nooit echt last gehad van het slikken van de pil.
Lizmie - schreef op 18-04 om 08:22
Proud Mommy oei had je mss beter al niets geslikt toen En jaaa dan kan het idd niet daar aan liggen!
Mss de volgende keer dat het bij mij suuuuperlang duurt en dan bij jou weer heel kort? Moeder natuur en zijn spelletjes
proud_mommy - schreef op 18-04 om 09:05
Lizmie haha idd. We waren eerst niet van plan om gelijk aan kinderen te beginnen. Toen we eenmaal getrouwd waren dachten we er anders over haha. Na een week huwelijk gelijk gestopt ermee. En die 3 weken ervoor was eigenlijk zodat het na het huwelijk in werking ging. Dit x heb ik een spiraal en die haal ik er over een jaar uit. 
Lizmie - schreef op 18-04 om 11:07
ooh da's idd wel beter zwz! want met een spiraal is er geen ontpil gedoe enzo.. alles is gewoon direct terug normaal
proud_mommy - schreef op 18-04 om 11:08
Ja precies haha dan zien we wel hoe snel het gaat haha.
Lena - schreef op 18-04 om 12:31
Ik tel niet meer mee als jonge moeder (ben 29), maar het was wel altijd mijn wens. Het heeft bij mij ruim 6 jaar geduurd voor het lukte. Met mijn huidige vriend was het wel vrij snel raak (we waren net 3 maanden samen). Dusja nu is het meant to be denk ik dan maar.
Lizmie - schreef op 18-04 om 13:55
Amai dat is dan wel snel gegaan deze keer eh Lena!
Proficiat! 't is je gegund! Hoe reageerde hij toen?
W.w haha snap ik! Ik had 2 dagen erna getest en ik zag toen een heel licht streepje .. pas 3 dagen erna 's ochtens kwam de volle positieve test :*
N.L. - schreef op 18-04 om 14:30
Bij mij duurde het een halfjaar.. toen een miskraam en daarna meteen zwanger!
Heftig als het 6 jaar duurt.. maar indd na 3 maanden met jou nieuwe liefde is het wel echt zoals het had moeten zijn xxx
Lena - schreef op 18-04 om 14:37
Haha ja zo zie je maar. Mijn vriend was er heel blij mee. Maakte er ook geen geheim van dat ik niet aan de pil was. We hadden alleen niet gedacht dat t zo snel zou gebeuren. Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven en dacht dat ik geen kinderen kon krijgen. Of althans, niet zonder hulp
Lizmie - schreef op 19-04 om 08:10
Zo zie je maar eh Lena , alles kan! en ooh pff N.L. ook niet fijn :/ Ik heb ooit ook is een kindje ''verloren'' , maar dat was mijn "eigen keus" men ex verplichte me zowat om het weg te halen... Heb altijd de schrik gehad dat ik als straf een miskraam zou krijgen volgende keer ( beetje bijgeloof) maar tot nu toe gaat alles goed  ook al maak ik me soms zorgen als ik hem wat minder voel gelijk vorige week was hij heel actief , maar deze week voel ik hem niet zo vaak :/ Probeer me niet al teveel zorgen te maken... volgende week woensdag heb ik terug echo en vanavond nog maar is men angelsound gebruiken ( is weer lang geleden en nodig voor de geruststelling hehe)
proud_mommy - schreef op 19-04 om 08:21
Had ook wel eens dat ik de kleine minder voelde. Dat is heel normaal. Zolang je hem/haar maar elke dag voelt. Hoe verder weg je bent in je zwangerschap, hoe minder je de kleine voelt.
Lizmie - schreef op 19-04 om 08:29
ooh isda? ik  dacht juist hoe meer je hem dan voelde mss gewoontewording?
proud_mommy - schreef op 19-04 om 10:08
De kleine wordt steeds groter, waardoor die geen ruimte meer heeft of vol op te bewegen haha. Ik dacht ook ik ga hem neer voelen.
Lena - schreef op 19-04 om 11:54
Nou ik zit morgen op 35 weken en ik voel de kleine volop! Voelde juist minder toen ik minder lang zwanger was. Het is nu ook gewoon zichtbaar als ze beweegt.
Shir - schreef op 19-04 om 12:02
Bij mij precies hetzelfde Lena. 

Nu ik wat verder ben voel ik het ook veel vaker als ik bezig ben en er niet op let. Terwijl je rond de 20-25 weken bijna alleen iets voelt als je je erop focust en dan bij uitzondering als je bezig bent. Dat had ik tenminste met mijn voorliggende placenta. 

En wat kan hij er nu op gaan, alsof je buik aan het dansen is. 
Loes - schreef op 19-04 om 13:42
Dat ze minder gaan bewegen omdat er minder plek is, is ook echt iets van de laatste paar weken zwangerschap (en geldt niet voor iedereen ). Ik merkte vanaf 36 weken, toen ze ook al was ingedaald, wel dat ze wat minder hard schopte, niet minder vaak, maar gewoon ook niet meer de enorme draaien die ze eerder maakte!
proud_mommy - schreef op 19-04 om 16:10
Anders slokje cola drinken. Bij mij was het wel minder. Dan sliep hij de laatste weken veel waardoor ze me in het ziekenhuis cola gaven.
Lizmie - schreef op 20-04 om 08:18
't is inorde! onderwege naar huis begon het feestje in men buik en is niet gestopt tot ik ging slapen  hehe
proud_mommy - schreef op 20-04 om 09:32
Hahaha gelukkig.
Orchidea - schreef op 20-04 om 15:08
Oh wat leuk zeg zo'n groep!

Ik ben 20 en mijn vriend is 27. Inmiddels 22 weken zwanger, gepland en zeer welkom! Allebei vaste baan en huisje. Merk gelukkig wel dat het wat minder raar is om jong moeder te worden, en gelukkig maar, als het goed voelt is het goed! 
Lizmie - schreef op 20-04 om 16:00
Welkom orchidea! Oooh leuk om iemand van dezelfde leeftijd in de groep te hebben! Hoe is jou zwangerschap al verlopen? Weet je het geslacht al?
Orchidea - schreef op 20-04 om 16:02
Dankjewel! Ja, leuk zeg.. Ik mag niet klagen, haha! Ja, wij krijgen een meisje. En een drukte schopper net als haar papa. Weet jij het geslacht van je kindje ook al of blijft dat een verassing tot de 20-wk echo?
W.w - schreef op 21-04 om 09:49
Ik heb volgende week vrijdag pas mijn nod maar ik kon het niet laten en heb een testje gedaan hihi. Van kv 2 voor5. Ik weet echt zeker dat ik een heel licht 2e lijntje zie. Heb dit nog nooit gehad op die testen. Die werken bij mij bijna nooit. Is altijd wit geweest. Zou het dan toch weer raak zijn deze maand? Heb vorige maand een miskraam gehad en in januari curretage voor mola zwangerschap.
Ellis - schreef op 22-04 om 14:58
Ik ben 29, dus misschien niet meer zo'n jonge moeder als jullie (als het aan mij had gelegen wel hoor maar je maakt de beslissing met 2 natuurlijk). Maar dit lijkt me een gezellig groepje, dus als het voor jullie goed is, lees en praat ik hier graag mee. 
Even kort mijn verhaal. In augustus 2016 ben ik na 12 jaar gestopt met de pil. In november ontdekte ik dat ik al zwanger was. Spijtig genoeg is dit een miskraam geworden. Omdat het vruchtje niet vanzelf afkwam ben ik vlak voor de feestdagen gecurreteerd. Omdat ik geen gewone cyclus heb, ben ik ovtesten beginnen geruiken en op 12 mei 2017 had ik opnieuw een positieve zwtest in mijn handen. Al 4 dagen na mijn ovulatie wist/voelde ik gewoon dat ik zwanger was, dus die test was geen verrassing. Eind december, na 37 weken zwangerschap ben ik dan bevallen van een prachtig jongetje.

Aan degenen die zwanger willen worden, veel succes! Ik duim mee voor positieve testen

Aan de zwangeren, het klinkt cliche maar probeer echt te genieten van je zwangerschap. Ik ben dolblij met mijn zoontje, maar mis het zwanger zijn wel. Ik vind dat zo'n leuke tijd.

Aan de moeders onder ons, proficiat met jullie kleintjes. De lachjes die je van je kindje krijgt maken alle slapeloze nachten draaglijker

Dreambaby, ik kom ook uit antwerpen! Ik hoor uit mijn omgeving goede ervaringen van het UZA en UZ Gent ivm fertiliteit. Over leuven weet ik eerlijk gezegd niets.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan